Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 6., péntek 14:41

Bale-el az a legnagyobb gond, hogy elszállt magától, nagy lett a mellény...tiszta önző az egész ember...hol van már a tavalyi alázatos, megdöglök a mezért játékos? :hmmm:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 6., péntek 14:12

azért, mert a cordoba ellen belőtt egy 11est nehogy már azt mondjuk, h "idén is ő az".
tavaly megértem. jó tavasza volt, le is írtad, azokat adom.
Nyilván úgy értette,hogy kiharcolt egy szabit,belekezelt a gyerek a kapura tartó lövésbe,majd a jogos tizit berugta.Technikailag valóban eldöntötte,de mondjuk kelkett hozzá az az idióta cordoba játékos is :D
Persze így lett a dolig perfect :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 6., péntek 9:34

idén is eldöntötte a Cordoba elleni meccset, azon kívül is volt 1-2 fontos gólja. Nem mondom, hogy feltétlenül ő kell nekünk, én sem szeretem nézni, de kell egy valaki CR mellé. Idén Bale az. Ha idén is elvégzi a "piszkos munkát", hát nagyon nehéz lesz jó szívvel megválni tőle.
azért, mert a cordoba ellen belőtt egy 11est nehogy már azt mondjuk, h "idén is ő az".
tavaly megértem. jó tavasza volt, le is írtad, azokat adom.

de az idei szezonban meg sem közelíti azt a teljesítményt. mint már korábban leírtam, lassan egy jó beadást sem lehet már elvárni tőle, mert v be sem adja mert elönzőzi (ami 10ből 10x szarul sül el) vagy ha beadná, akkor biztos, h emberbe bassza v át a hosszúra bedobás.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 6., péntek 8:56

Arbeloa legalább jól fogalmazott, hogy azt mondta, gólt szerzett, nem pedig azt, hogy megnyerte a csapatnak, mint itt sokan gondolják.
Az tény, hogy nem ő nyerte meg mindegyiket, de a korábbi sokszor hiányzott 1-1 gól, amit akkor CR-től vagy Benzemától vártunk, de nem jött. Ő akkor és ott berúgta. A spanyol kupagyőzelmet viszont ne vegyük el tőle, mert azt konkrétan ő nyerte meg.

Ezekért a gólokért lett idehozva. Aki jó játékot várt tőle, az el van/volt tévedve. Tavaly maradéktalanul hozta azt, amit elvártunk és el lehetett várnunk tőle. Fölösleges olyan dolgokat elvárni, amit úgysem tud teljesíteni. A számokat meg többé-kevésbé hozza idén is, úgy hogy CR Benzema és James is rendszeresen betalál Bale számai nem rosszak. James is csak a számaira lehet büszke idén, Bale sem szomorkodhat, ha a számokat nézzük.

Ettől függetlenül, ha 80 milla vagy afölötti ajánlat érkezik érte, el kell adni, nem is kérdés, nem való ide, Reussal, Hazarddal, Sanchezzel, de akár Jesével/Ödegaarddal is jobban lennénk játékban. Egyetlen kérdés van, méghozzá az, ha elmegy, akkor marad-e/érkezik-e CR-en kívül olyan ember a csapatba, aki elő tud lépni olyan szituációban, amikor kell a gól, és megrúgja a szükséges találatot. CR-től nem lehet elvárni, hogy egyedül döntsön el minden meccset, valaki kell mellé. Benzema eleget volt itt, hogy lássuk, hogy ő nem az az ember. Ha tudunk olyan játékot produkálni nélküle, amivel mint kés a vajon át tudunk gyalogolni mindenkin, akkor el kell adni. De ha nem tudunk egyértelműen az ellenfeleink fölé nőni, akkor kell valaki, aki a szorult helyzetekben dönt. Bale tavaly eldöntött egy spanyol kupát, fontos gólt szerzett a BL döntőben, idén is eldöntötte a Cordoba elleni meccset, azon kívül is volt 1-2 fontos gólja. Nem mondom, hogy feltétlenül ő kell nekünk, én sem szeretem nézni, de kell egy valaki CR mellé. Idén Bale az. Ha idén is elvégzi a "piszkos munkát", hát nagyon nehéz lesz jó szívvel megválni tőle.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 6., péntek 8:06

R.M.C.F írta:
CS0ki írta:Arbeloa: “Balenek nyugodtnak kell lennie, három gólt szerzett három döntőn"

Meddig fogják még ezt emlegetni vele kapcsolatban? :hmmm: Engem már eléggé idegesít, és szerintem azért sokat jelent az is, hogy állandóan ezt kell elővenni a "védelmében".

Most gondolj bele,még itt lenne két évig,és még 3-4 döntőt,egy bl ,egy szuperkupa,egy liga végmeccs és egy spanyol kupadöntőt is eldöntene.......mennyire troll lenne az ember? :lol: :lol:

Arbeloa legalább jól fogalmazott, hogy azt mondta, gólt szerzett, nem pedig azt, hogy megnyerte a csapatnak, mint itt sokan gondolják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 5., csütörtök 21:14

CS0ki írta:Arbeloa: “Balenek nyugodtnak kell lennie, három gólt szerzett három döntőn"

Meddig fogják még ezt emlegetni vele kapcsolatban? :hmmm: Engem már eléggé idegesít, és szerintem azért sokat jelent az is, hogy állandóan ezt kell elővenni a "védelmében".

Most gondolj bele,még itt lenne két évig,és még 3-4 döntőt,egy bl ,egy szuperkupa,egy liga végmeccs és egy spanyol kupadöntőt is eldöntene.......mennyire troll lenne az ember? :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 5., csütörtök 13:41

Nézd,ha Koplárovics Béla 10 évig tudott abból profitálni,hogy gólt szerzett a manchesternek,akkor a mi Bélánk ehhez képest non+ultra ::D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 5., csütörtök 11:25

Esetleg ha az Atletico ellen győztes gólt lő szombaton,akkor megbocsátok neki.....

De nem biztos..... :mrgreen:
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2015. február 5., csütörtök 11:10

https://www.facebook.com/video.php?v=702470809800102 random szeruen adta most be a fakbúk, tudom csak reklám, de még itt is annyira darabosan mozog az emberunk :D , angliába való nem ide :-@

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 5., csütörtök 11:07

Megértelek,de mit mondjon..? Valamivel kell védeni,nem kóstolhatja be Ő is..
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 5., csütörtök 10:44

Arbeloa: “Balenek nyugodtnak kell lennie, három gólt szerzett három döntőn"

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 5., csütörtök 8:26

Victor írta:tegnap ugyan a szokottnál egy kicsit jobb volt (2-3 remek kiugratása, és szintén ennyi bevált csele volt legalább), de amit megint elönzőzött, az már sok. ancelottinak lépnie kell, ez nem megengedett egy real madridban.
nem, h egy real madridban testvérem. de megye2-ben páros lábbal rúgnak tüdőn, ha ilyet csinálsz. nem pláne minden meccsen(!!!) mert a faszi mostmár minden meccsen eljátssza.

egyébként meg itt volt az esélye, h egy cr nélküli csapat esetleges vezérbikája legyen.. finom szólva sem élt vele. sőt,tovább rontotta az összképet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 5., csütörtök 8:13

tegnap ugyan a szokottnál egy kicsit jobb volt (2-3 remek kiugratása, és szintén ennyi bevált csele volt legalább), de amit megint elönzőzött, az már sok. ancelottinak lépnie kell, ez nem megengedett egy real madridban.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 5., csütörtök 0:05

realistahuni írta:Most lenne vagány padoztatni a derbin, de sajnos kizárt.
Nem tudom hogy nem ég a pofája őszintén ezután a sok lófaszjóska teljesítmény után. :kivagyhe:

Szerintem az a vicc, hogy meccsről-meccsre javulgat Ő magához képest.
De persze még mindig kevés, amit produkál.
Sajnos mivel nem lesz James ezért teljesen logikátlan lenne a padoztatása... mégis,hogy állnánk ki?

4-4-2 Jesé-----------Isco
--------Ronaldo-Benzema-
Vagy esetleg Jesé helyén Ronaldo elől meg Chicharito?

Teljesen logikátlan lépés lenne. Szóval én ezt a sajnos szót levenném a mondatodról, mivel tényleg Ő a legjobb opció jelenleg (és talán ide mehetne a sajnos)
ZIDANE

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 4., szerda 23:45

Most lenne vagány padoztatni a derbin, de sajnos kizárt.
Nem tudom hogy nem ég a pofája őszintén ezután a sok lófaszjóska teljesítmény után. :kivagyhe:

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 4., szerda 23:41

ikarus93 írta:Baletől meg kell szabadulni a nyáron,80 millió eurót kapunk érte összeteszem a két kezem, abból a pénzből meg a Reus+Pogba pakkot el kell hozni.
Na abból kíváncsi vagyok hogy fogunk mi Reus+Pogbát venni.
80-ért esetleg az utóbbit.. :roll:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 4., szerda 23:40

Amíg nem érti meg hogy kevesebbet vállaljon,egyszerűen játsszon,és próbálja a könnyebbet választani,addig ez lesz,mindig bizonyítania kell azt hogy igen,jó formában vagyok,így meg huzamosabb ideig nem lehet játszani,túl nagy a teher minden labdaérintésen..
majd manchesterben megérti.

majd béla magára veszi a csapatot ronaldo nélkül...bwaahahahahahahahaha

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 4., szerda 23:36

ikarus93 írta:Baletől meg kell szabadulni a nyáron,80 millió eurót kapunk érte összeteszem a két kezem, abból a pénzből meg a Reus+Pogba pakkot el kell hozni.
Nagyon túl van sztárolva ez a két csóka.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. február 4., szerda 23:29

tucsoki írta:
wxyz írta:Érthetetlen az ember, mintha egy másik játékos játszana a mostani szezonban Bale néven
Tudom is ki az: link
Ronaldo és Bale: https://www.youtube.com/watch?v=cUEVIyhpzY0 :D

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. február 4., szerda 23:24

tucsoki írta:
wxyz írta:Érthetetlen az ember, mintha egy másik játékos játszana a mostani szezonban Bale néven
Tudom is ki az: link
Azt nem tudom elfelejteni, mikor egy meccsen ollozva akart felszabaditani es nyakon rugta az ellenfel jatekosat...persze tizenegyes lett belole :D

Vissza: