Értékeld a legutóbbi meccset
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szerintem nem a védekezéssel lesz baj,hanem a labdakihozatalokkal.
Tegnap egyszer-kétszer nagyon meleg volt,és látszott hogy keresik egymást.
Tegnap egyszer-kétszer nagyon meleg volt,és látszott hogy keresik egymást.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Varane nagyon ritkán szokott kilépni, mindig jól helyezkedik és a sebességét használja, hogy fedezze maga mögött az üres területet. Nacho szintén inkább védi maga mögött a területet, csak egy klasszissal alacsonyabb szinten.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Paul Ince,Jhon Barnes,Andy Cole,Gary Lineker,Kevin Keegenhehe írta:kicsit vicces olvasni, hogy egyik edző ezt mondja, másik edző azt mondja, passzolni kell, nem kell passzolni.
nem kell ezt túlbonyolítani: minden helyzetnek van egy optimális megoldása. passzolsz, elteszed rövidre, hosszúra, eltolod kapus mellett, bebaszod a füle mellé, stbstb.
a legnagyobbak attól lesznek azok, hogy többször megtalálják ezt az optimális megoldást. ehhez persze kellenek a jó alapok, a fizikum, technika, stb, de ez itt már egy magasabb szint, ami fejben dől el, agy kell hozzá.
namost mutasson nekem vki mcmanaman és giggs után okos északi játékost.
erről ennyit.
Amúgy meg igaz Az adott helyzet határozza meg a cselekedet.Van mikor lőni,van hogy passzolni kell,ettől emelkedik ki valaki a tömegből,hogy általában helyesen dönt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát nem tudom, szerintem katasztrófa volt és nem csak önmagához képest.nmate írta:Semmi baj nem volt vele
Pedig Varane elég sokat lép fel megelőzni amolyan "Pepésen", és mindig frankón is csinálja, de tegnap talán ha egyszer bejött neki, amúgy semmi.nmate írta:nem szeretik megelőzni a csatárokat, inkább fedeznek.
Na mindegy, az Atlético ellen, meg úgy alapból is sokkal több kell tőle.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nmate
Semmi baj nem volt vele, csak nem illenek össze Nachoval. Egyik sem agresszív, nem szeretik megelőzni a csatárokat, inkább fedeznek. Így túl nagy teret hagytak a középpálya mögött, ahonnan sokszor indult lendületből a Sevilla.M1Ö írta:Varane miatt aggódok viszont. Nagyon gyenge meccse volt, egyetlen normális megmozdulása az volt, amikor keresztezett a jobbosra Arbeloa helyére. Amúgy meg folyamatosan rosszul lépett fel, nem igazán találta a helyét. A fejesei sem olyanok, mint kellenének, ebben is vissza esett elég keményen. Mármint az ellen kapujánál, szögletek után.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Érdekes egy meccs volt, annyi szent...
Casillas tényleg úgy néz ki, hogy kezd helyre rázódni, nagyon fontos volt, hogy ma jól védjen. Mondjuk így is volt egy szöglet!beívelés a bal oldalukról, amire megint "érdekesen" mozdult ki, abból kaphattunk volna egye, ha nem Khedira-ra fejeli a Kricsovják, vagy kicsoda.
2 embert simán ki lehetett volna szórni a Sevilla-tól, gusztustalan egy csapat.
Isco utánrúgásáért, mert Navarro is gyalult rendesen a baloson. Középen Mbia sem volt egyszerű eset.
Khedira viszont meglepően jó volt. Persze önmagához képest, mert villogni nem villogott, de stabil, jó kis meccset hozott le.
Varane miatt aggódok viszont. Nagyon gyenge meccse volt, egyetlen normális megmozdulása az volt, amikor keresztezett a jobbosra Arbeloa helyére. Amúgy meg folyamatosan rosszul lépett fel, nem igazán találta a helyét. A fejesei sem olyanok, mint kellenének, ebben is vissza esett elég keményen. Mármint az ellen kapujánál, szögletek után.
Plusz furcsa volt ez a sok magyarázása. Ennyit nem dumált amióta itt van, az a kis ütése sem megszokott.
Casillas tényleg úgy néz ki, hogy kezd helyre rázódni, nagyon fontos volt, hogy ma jól védjen. Mondjuk így is volt egy szöglet!beívelés a bal oldalukról, amire megint "érdekesen" mozdult ki, abból kaphattunk volna egye, ha nem Khedira-ra fejeli a Kricsovják, vagy kicsoda.
2 embert simán ki lehetett volna szórni a Sevilla-tól, gusztustalan egy csapat.
Isco utánrúgásáért, mert Navarro is gyalult rendesen a baloson. Középen Mbia sem volt egyszerű eset.
Khedira viszont meglepően jó volt. Persze önmagához képest, mert villogni nem villogott, de stabil, jó kis meccset hozott le.
Varane miatt aggódok viszont. Nagyon gyenge meccse volt, egyetlen normális megmozdulása az volt, amikor keresztezett a jobbosra Arbeloa helyére. Amúgy meg folyamatosan rosszul lépett fel, nem igazán találta a helyét. A fejesei sem olyanok, mint kellenének, ebben is vissza esett elég keményen. Mármint az ellen kapujánál, szögletek után.
Plusz furcsa volt ez a sok magyarázása. Ennyit nem dumált amióta itt van, az a kis ütése sem megszokott.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Giggsel kb egy időben, Shearer. Rühellem a favágóföldieket, de Ő tényleg jó játékos volt abban a korban.namost mutasson nekem vki mcmanaman és giggs után okos északi játékost.
Henke Larsson, Fredrik Ljungberg, Zlatanhehe írta:kicsit vicces olvasni, hogy egyik edző ezt mondja, másik edző azt mondja, passzolni kell, nem kell passzolni.
nem kell ezt túlbonyolítani: minden helyzetnek van egy optimális megoldása. passzolsz, elteszed rövidre, hosszúra, eltolod kapus mellett, bebaszod a füle mellé, stbstb.
a legnagyobbak attól lesznek azok, hogy többször megtalálják ezt az optimális megoldást. ehhez persze kellenek a jó alapok, a fizikum, technika, stb, de ez itt már egy magasabb szint, ami fejben dől el, agy kell hozzá.
erről ennyit.
jah és Odegaard
joabulicsak
- nmate
Scholes
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kicsit vicces olvasni, hogy egyik edző ezt mondja, másik edző azt mondja, passzolni kell, nem kell passzolni.
erről ennyit.
erről ennyit.
- h3x0r
miro írta:Ez szerintem kétes.Nekem Ausztriába volt egy edzőm,aki mindig azt mondta hogy ha ilyen szitu van,akkor nem szabad passzolni,mert ha rárúgod az vagy bemegy,vagy nem,de ha lepasszolod,akkor az vagy jó passz,vagy nem,esetleg oda ér a védő stb,illetve a másik játékos hogy berúgja vagy nem,megpattan előtte,fölé pörgeti stb.CS0ki írta:
Szerintem meg mindig passzojon ilyen helyzetben egy játékos. Ha van egy játékos egyértelműen jobb helyzetben, könnyen lepasszokható a labda, akkor nem kérdés, hogy mit kell csinálni. Ez még a korábbiaknál is kevésbé volt tiszta helyzet Balenek, mivel ott állt nagyon közel előtte a kapus meg még 1-2 védő, az lett volna a csoda, ha belövi. Benzema meg kellően tisztán állt 4 méterre tőle, nem zavarta volna meg a passzt semmi.
Nyilván ez elég egyszerű,de az egyiknél vagy 1/1 kell,a másikból meg 2/2.
Nagyobb a hibázási lehetőség..De mondom,ez egyszerű egy gondolkodásmód,viszont van benne igazság.
Ezen nincs mit magyarazni, nem 1/1 vagy 2/2 vagy 97253629735/243124124, hanem passzolnod kell. Ha Ronaldo vagy, ha Messi, ha Neymar, ha Benzema, passzolnod KELL. Ja nem, ha Gareth Bale vagy, akkor lodd ra izombol, mert ez a taktika az elozo meccseken is nagyon bevallt.
- miro
Ez szerintem kétes.Nekem Ausztriába volt egy edzőm,aki mindig azt mondta hogy ha ilyen szitu van,akkor nem szabad passzolni,mert ha rárúgod az vagy bemegy,vagy nem,de ha lepasszolod,akkor az vagy jó passz,vagy nem,esetleg oda ér a védő stb,illetve a másik játékos hogy berúgja vagy nem,megpattan előtte,fölé pörgeti stb.CS0ki írta:
Szerintem meg mindig passzojon ilyen helyzetben egy játékos. Ha van egy játékos egyértelműen jobb helyzetben, könnyen lepasszokható a labda, akkor nem kérdés, hogy mit kell csinálni. Ez még a korábbiaknál is kevésbé volt tiszta helyzet Balenek, mivel ott állt nagyon közel előtte a kapus meg még 1-2 védő, az lett volna a csoda, ha belövi. Benzema meg kellően tisztán állt 4 méterre tőle, nem zavarta volna meg a passzt semmi.
Nyilván ez elég egyszerű,de az egyiknél vagy 1/1 kell,a másikból meg 2/2.
Nagyobb a hibázási lehetőség..De mondom,ez egyszerű egy gondolkodásmód,viszont van benne igazság.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lefutottuk ezt már szerintem. Minden második szögletgóljuk után azt mondja mindenki hogy szerencse, mégis köröket vernek mindenkire ebből a szempontból. Nekünk is eltesznek egyet fejjel, nem hinném hogy megúsznánk ilyen tartalékos védelemmel.értem én, hogy nagy a pesszimizmus, gyengén is játszunk, sok a hiányzó, de azért ne legyünk már beszarva ennyire ettől az atletitől. full szerencsével hozták csak ellenünk a meccseiket, erre nem alapozhatnak mindig. még ez a gyenge formában lévő real is klasszisokkal komolyabb játékerőt képvisel ennél az atleticonál.
de különben is, ilyen negatív hozzáállás után annyira tipikus lenne, ha nyernénk.
- morientes
....és hát ugye,ugyan ezt oda is írtam a mondandóm második felében Lehet hogy nem pont ezzel a szavakkal,de a mondandóm lényege ez volt.Próbálkozhat eleget, amikor nincs jobb megoldás. Most egyértelműen volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Onnan nem is kell passzolni,ötösön egy játékos már ne passzoljon,de neki most kellett volna.
Próbálkozhat eleget, amikor nincs jobb megoldás. Most egyértelműen volt.Bale meg...az az igazság,hogy nem itélem el annyira,hogy nem passzolt,egyszerűen egy ilyen kaliberű futballistának próbàlkozni kell,mert ha nem teszi,soha a kurva életben nem fogja tudni megoldani,mert hogy az rögzül majd a fejében,hogy de hát úgy sem megy
- miro
Szerintem egy szóval nem írtam.Nincs favorit.tubatibi írta: Azt ne mond már nekem, hogy mi vagyunk a favoritok, amikor folyamatosan szopóágon vagyunk ellenük.
De meg kell lőni az első gólt,és akkor láthattuk a Barca ellen őket,hogy fogalmuk sincs hogy mit csináljanak és át lehet rajtuk rohanni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Azt ne mond már nekem, hogy mi vagyunk a favoritok, amikor folyamatosan szopóágon vagyunk ellenük.miro írta:Casillas-Carvajal,Nacho,Varane,Coentrao-Isco,Kroos,Khedira-BBC
Azért ne hogy már ez gyenge legyen.
Egyáltalán nem az Atletico a favorit..
Mondjuk Coentraonak adok 60 percet max,vagy félidőt,gondolom elég szar passzba van,és már térden fog járni ha kicsit keményebb lesz az iram,akkor jöhet oda Arbeloa.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- morientes
De lesz.Gondolom arra gondolt vagy ez kezd vagy az.Csak azt már nem írta oda.Elfogyott a kékcsababarca írta:BBeno írta:szombat egy finom khedira- illarra tengely. de jó lesz. simán kikapunk.
Kroos se lesz hétvégén?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- miro
Casillas-Carvajal,Nacho,Varane,Coentrao-Isco,Kroos,Khedira-BBC
Mondjuk Coentraonak adok 60 percet max,vagy félidőt,gondolom elég szar passzba van,és már térden fog járni ha kicsit keményebb lesz az iram,akkor jöhet oda Arbeloa.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale