HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 2., hétfő 12:26
Az ASUS konzumer gépeinél nehéz undorítóbbat találni. Műanyag a műanyagon, ipari hulladéknak való, 10 fillért nem érdemes rááldozni. Egyfajta tanulópénznek jó maximum, hogy mit nem szabad megvenni. Azt hittem ASUS szervizből küldtek el vele, félreértettem. Megkérdezheted, de minimum kb. 40-50 ezret fognak mondani, annyiból majdnem veszek egy normális gépet. A probléma az, hogy maga a fedlap/bezel stb. 25-30 ezerbe kerül ha más nem kell hozzá (a beépítésről nem is beszélve, nincs az a pénz amiért bevállalnám), és akkor én most egy utángyártott alkatrésznek az árát mondtam neked. Ha sikerülne is "olcsón" cseréltetni, az nem megoldás, mert előbb-utóbb el fog reccseni újból. Ne is kérdezd miért, az rá a válasz ami az első sorban is van. Adsz a szarnak egy pofont. Nem tudom mennyire vészes a helyzet, nyilván le/fel hajtogatni már nem nagyon lenne szabad, ha engedi egyáltalán. Egy ismerősömnek a bal-zsanér tört ki benne fullra, és addig karcolta amíg a dc aljzat (tápcsatlakozó) is bedöglött, mert pont egymás mellé mérnökölték. Max. asztalinak használhatod. Ha rá vagy szorulva a mobilitásra és nem akarsz vele szenvedni, akkor ki kell venni belőle a használható cuccokat (ram, hdd) a többi meg mehet apróra, vagy valahova ahol beveszik. 60-70 körül kapsz normális minőségű használt üzleti gépet, többnyire fél év garival, minden problémád meg van oldva.