Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 8., vasárnap 15:39

dzsi91 írta:Szóval a kérdésem,hogy ezt azért csinálják mert fel lett Sztárolva a srác,vagy tényleg Ennyire vakok ehhez a játékhoz,hovy nem látják,hogy mekkora potenciál van ebben a gyerekben? Vagy mit gondoltak,hogy majd 20 évesen nem fog hibázgatni? Ha nem kallódik el biztos vagyok benne,hogy egy védő legenda lesz belőle,ők meg bartra-kal hasonlítgatják össze
Varane is egy a sok tehetség közül, akik (ahogy írtad) vagy elkallódnak vagy nem. Azt nem tudom, hogy te miért bántod Bartra-t, mikor alig játszik, így igazából véleményünk se nagyon lehet róla. Ki lehet nevetni őt, lehet semmi nem lesz belőle, de anno Puyol miatt is röhögtek sokan (akkoriban nem volt még net és iskolába jártunk :) ), aztán mi lett.....egy legenda.

Varane a sérülése óta mikor játszik semmit se mutat, úgyis mondhatjuk, hogy egy lufi egyelőre. Volt pár jó meccse elsőre (ez sokakkal előfordul), Messi elakadt benne 10-ből 9-szer és neked/nektek már egy új csillag volt. Megjegyzem az a Messi sok mindenki másban is elakadt, állandóan levették a pályáról.
De itt vannak jövőbe látók akik a megérzésüket kész tényként kezelik és akik másképp vélekednek, azok nem látnak jól. Érdekes dolgok ezek. De ne pár meccs alapján ítéljünk. Várjunk még azzal.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 8., vasárnap 15:31

GT37 írta:
h3x0r írta:GT kuldott nekem egy cikket Rosell Barcelonai tevekenysegeirol.
Tényleg remek, nagyon jól összerakott cikk (még ha kicsit hosszú is), ajánlom mindenkinek. Régóta kerestem már egy olyan írást, amely összeszedi a Rosell-Bartomeu-féle brigád kontárkodásait.
Szerintem egy szélsőségesen elfogult írás és a szerző több esetben az alapfogalmakkal sincs tisztában.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 8., vasárnap 14:21

dzsi91 írta:Na mind1 ez jobban szúrta szemem mint a cuncizás meg stb, mondjuk a rakitic>Kroos óta már semmin nem lepődök meg... :lol:
Hogy Varane-t miért támadják sokan, azt nem igazán tudom, de a kiemelt részt még nem olvastam sehol...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 8., vasárnap 14:10

Messiás írta:
R.M.C.F írta:fő gonosz eddig ilyet nem tett
Nem tett? Vagy nem került (még) napvilágra ! Nagyon nem mindegy de pont erről beszélek te ezt is biztosra kimered jelenteni! A Madridnál mindig minden hivatalos soha semmi stikli csak a gonosz médiai blab blab blab....
Szerintem te egy gyilkos vagy.Mondhatod ,hogy nem de szerintem csak még nem került napvilágra...

Más: Átnéztem a túloldalra,többség egész korrektül látja a dolgokat,tudják,hogy ez csak hullámvölgy.De ezt a varane-os témát kérdezze már meg valaki.Minden egyes hiba után oldalakon át savazzák, es bartra-t egy lapon említik vele...

Szóval a kérdésem,hogy ezt azért csinálják mert fel lett Sztárolva a srác,vagy tényleg Ennyire vakok ehhez a játékhoz,hovy nem látják,hogy mekkora potenciál van ebben a gyerekben? Vagy mit gondoltak,hogy majd 20 évesen nem fog hibázgatni? Ha nem kallódik el biztos vagyok benne,hogy egy védő legenda lesz belőle,ők meg bartra-kal hasonlítgatják össze :lol:

Na mind1 ez jobban szúrta szemem mint a cuncizás meg stb, mondjuk a rakitic>Kroos óta már semmin nem lepődök meg... :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ewr
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. február 7., szombat 14:07

Messiás írta:Nem tett? Vagy nem került (még) napvilágra !
Majd ha napvilágra kerül, akkor várunk szeretettel. Majd akkor nyugodtan leírhatod, hogy milyen csúnya, rossz a Real Madrid is, de addig szerintem egy szót se szólj, amíg a saját csapatodnál térdig ér a bélsár.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 7., szombat 14:06

Messiás írta:Nem tett? Vagy nem került (még) napvilágra ! Nagyon nem mindegy de pont erről beszélek te ezt is biztosra kimered jelenteni! A Madridnál mindig minden hivatalos soha semmi stikli csak a gonosz médiai blab blab blab....
Nálam eddig te vagy a nyerő, folytasd még.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 7., szombat 13:53

Messiás írta:
Nem tett? Vagy nem került (még) napvilágra ! Nagyon nem mindegy de pont erről beszélek te ezt is biztosra kimered jelenteni! A Madridnál mindig minden hivatalos soha semmi stikli csak a gonosz médiai blab blab blab....
R.M.C.F írta:etettek sok drukkert éveken át,aki meg ennek ellentmondott,az hülye volt. lásd aláírás.
Na ez meg a másik tipikus M.R.C.F. klasszikus mintha olvastam volna már 2541 x lehet csak nekem de már kicsit uncsi.

Szerintem az uncsi,hogy idejársz kötekedni,meg mosdatni a csapatodat. Minek? A real tett ilyet? Nem. A barca? Igen.

Hőő? Talán még neked is tiszta ez nem?

Vagy perez elintézte hogy ne tudjon róla senki? ja,lehet. H**** f****z.

Ha meg uncsi,akkor menj haza, vagy nyiss egy fórumot magadnak és olvasd magadat,az néha kielégíthet.

Tőlem meg ezeket fogod olvasni,és ha sokat olvasod talán még ragad is rád valami,a piszkálódáson kivül.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Messiás
Kedvenc játékosaid: Kocsis S. , Varga Z. , Maradona, Messi,
Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.

HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. február 7., szombat 13:44

R.M.C.F írta:etettek sok drukkert éveken át,aki meg ennek ellentmondott,az hülye volt. lásd aláírás.
Na ez meg a másik tipikus M.R.C.F. klasszikus mintha olvastam volna már 2541 x lehet csak nekem de már kicsit uncsi.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 7., szombat 1:49

GT37 írta:Tényleg remek, nagyon jól összerakott cikk (még ha kicsit hosszú is), ajánlom mindenkinek. Régóta kerestem már egy olyan írást, amely összeszedi a Rosell-Bartomeu-féle brigád kontárkodásait.
Te így nevezed? :lol:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. február 6., péntek 23:02

Sunsky az a baj, hogy igen vannak ilyen kis suttyók, de ez ugye minden nagynál van. Én például nem véletlen Kubala képét raktam ki, hisz neki köszönheti a Barca, hogy egyáltalán a La Masia megalapult, dehát ugye ezt még csak sokan nem is tudják, sajnos az ilyenek miatt van leminősítve aki még véletlen tudja is, hogy ez mit is jelent, mit jelent az, hogy több mint 100 éve reményt adott az embereknek egy svájci cukorkaboltos igaz.. nem kötelező szakirodalom de épp ez végett nem is szeretem ha mindenkit a tizenévesekkel azonosítanak.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 6., péntek 22:23

Mes que un club..

Ezzel szerintem nagyon mellé lőttél. Szerintem a madridisták többsége pontosan tudja mit is jelent. Csak a ti divatszurkolóitoknak volt szokása, minden mondat után odabiggyeszteni.
Tizenegyes, több, mint egy klub.
Unicef, több mint egy klub. Nincs mezszponzorunk, hanem mi támogatjuk őket, több, mint egy klub.
Sajátnevelések, több, mint egy klub.
Mi nem veszünk játékosokat, több, mint egy klub.
Valdes odarohan az ellenfél tizenhatosán álló játékvezetőhöz és számon kéri rajta a szabálytalanságot, tizenegyest, piros lapot, több, mint egy klub.
5-0, 6-2, több, mint egy klub.
Mi nem bírózunk, azt csak a vesztesek csinálják, több, mint egy klub. (persze két meccsel később már Pique lenyilatkozza, hogy hát ilyen játékvezetés mellett nem lehet nyerni :lol: :lol: )

Szerintem reggelig lehetne folytatni. a ti 13-14 éves szurkolóitok használták folyamatosan olyan értelemben, amiben nem kellett volna. Aztán persze ilyenkor mikor magas a labda, iróniából visszakapjátok minden egyes adandó alkalommal. Ez már csak ilyen.

De a többiben egyetértek és valóban sok az olyan madridista, amilyet te is írsz.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 6., péntek 22:10

Ezt a "mes que un club" szlogent is csak nyomjátok, hogy milyen képmutatás, mert van aki nem saját nevelés és csak papíron az stb., és mindenki erre veri. Közben, ha utánanéznél, mi is a gyökere ennek.
Én inkább megkérdezem
Mi is a gyökere ennek?

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. február 6., péntek 22:03

h3x0r írta:GT kuldott nekem egy cikket Rosell Barcelonai tevekenysegeirol.
Tényleg remek, nagyon jól összerakott cikk (még ha kicsit hosszú is), ajánlom mindenkinek. Régóta kerestem már egy olyan írást, amely összeszedi a Rosell-Bartomeu-féle brigád kontárkodásait.

Emlékszem, anno, amikor megválasztották Rosellt, nekem nem volt kifejezetten szimpatikus, de abban bíztam azért, hogy gazdasági téren jó eredményeket fog elérni... Arra viszont nem gondoltam, hogy ilyen mértékű rombolást fog végrehajtani itt kollégáival együtt.

Más: a napokban igen sűrűn emlegetik a portói Danilo nevét a katalán sajtóban, akit elvileg Alves utódjának szánnánk. Az ő szerződése egyébként 2016-ban jár le, gondolom, az lenne az első számú terv, hogy akkor elhozzuk ingyen, de a Portót ismerve addig még gyorsan hosszabbítanak vele, és belecsempésznek a kontraktusba egy elég magas kivásárlási árat. Egyébként bevallom, nem láttam még sokszor játszani a brazilt (pár youtube-videó alapján meg nem szeretném megítélni), de a szurkolótársaim közül elég sokan dicsérik. (Remélem, ha végül elhozzuk, rövidesen kiderül, hogy ezt nem alaptalanul tették/teszik. :D )

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 6., péntek 19:31

Thiago11 írta:Ezt a "mes que un club" szlogent is csak nyomjátok, hogy milyen képmutatás, mert van aki nem saját nevelés és csak papíron az stb., és mindenki erre veri. Közben, ha utánanéznél, mi is a gyökere ennek.
Szerintem a legtobben pontosan tudjuk, hogy valojaban mit is jelent, viszont a Barca sikerek kozepette sok, valoszinuleg frissen csatlakozott Barcelona szurkolo teljesen mas kontextusban hasznalta, amiket szepen az orrunk ala is dorgoltek. A szinvonalas magyar sportoldalakrol es kommentatorokrol nem is beszelve. Miutan akarva - akaratlanul is evekig mindenhonnan ezt hallottuk, persze hogy az elso adando alkalommal visszavagunk.

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2015. február 6., péntek 19:00

R.M.C.F írta:Én nem fikázni szoktam , legalábbis remélem italosan nem követtem el olyan sokszor,hanem igyekeztem alá is támasztani a negativ véleményemet,ami mellé sokszor oda írtam a pozitivokat is.

Szerintem korrekt dolgokat írtam már anno is,az hogy ezt sokat leírtam,az szar....az oké,de 100x annyiszor se lett volna elég hogy elfedjen sok olyan elferdült gondolatot amikről Dzsi beszél. Döbbenetes amiket megéltem cselekvőképes emberek között az elmúlt közel 10 évben......iszonyat.

Az pl tetszett amikor barcás írt Pü-t és leírta hogy egyébként jól látom ezeket,de az össznépi felfogás mást mutat és teret soha sem fogok nyerni a véleményemmel.

Számomra az a gond sokszor, hogy mindenkit egy kalap alá veszel. És igen, állítasz olyan dolgokat, ami szerinted igaz, de végül még sem. Ha előjött ez a Bartomeu-ügy. Úgy állítod be pl. Bartomeu szavait, mintha azzal minden szurkoló egyetértene, innák a szavait, pedig ettől semmi sem áll távolabb. Illetve, ha egy ember mond valamit, már megy az általánosítás. . Ezt a "mes que un club" szlogent is csak nyomjátok, hogy milyen képmutatás, mert van aki nem saját nevelés és csak papíron az stb., és mindenki erre veri. Közben, ha utánanéznél, mi is a gyökere ennek. Vagy ha Hegyi mond valami baromságot már egyből a Barca a sz...r. Ha az NSO most közölt egy cikket az most Szentírás, máskor meg egy szemét, nem is szabadna olvasni.
Ez is sokat elmond (ez nem neked, szól, nem Te írtad), hogy idáig undorító volt a kontrajáték, most meg "erre verjük". Évek óta várjuk már, hogy legyen végre a játékunkban, mint fegyver (általános vélemény, nem egy emberé). Ez pl. nem ferdítés?

Nem akarok Neked esni, mert vannak dolgok amikben teljesen igazad van és hozzáértő hozzászólásokat is olvashatunk Tőled, de néha kicsit elszáll veled a ló és olyanokat és olyan stílusban írsz, mintha senki másnak nem lehetne igaza Veled szemben, főleg a Barca-szurkolóknak. Ha hiszed, ha nem '97 óta szurkolok a Barcelonának, átéltem sok mindent, tudom mit jelentett ez az időszak a csapatnak és nem kell ahhoz Farkas Norbi, hogy legyen véleményem.

Ismétlem, nem kötekedésből írtam, ha megsértettelek vele nem állt szándékomban, nem is kívánok belefolyni semmibe, be is fejeztem itt ezt a témát. Tudom, hogy vendég vagyok itt, csak gondoltam leírom a véleményemet ezzel kapcsolatban.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 6., péntek 18:55

csababarca írta:hol számolják külön, az nso-n? az aztán értékmérő.
én mondjuk egy másik érékmérő oldalra gondoltam :shifty:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 6., péntek 18:49

h3x0r írta:
Toti írta:beszarok, akármelyik oldalra lépek fel, mindenhol az fogad, h messi a rosszabbik lábával, hány gólt lőtt ebben a szezonban. :lol: :lol: úgynézki idén ez számít. szezon elején még az asszisztok voltak a menők.
Na de a kedvencem, hogy mostmar a gollovolistan is kulon szamoljak a tiziket :lol: :lol:
124 evig senkit se zavartak a 11-esek, de iden minden megvaltozott :box:

hol számolják külön, az nso-n? az aztán értékmérő.
Pár éve itt is nem egy ember nyomta a Pessi szöveget,mikor hasonlóan sok tizit lőtt ő is.
Azt mondom mint akkor is, azt is be kell rúgni. Nem egyszerű, valakinek (Suárez) 5 méterről is nehéz kaput találni...

Az meg,hogy a jobbost is használja csak annyit jelent,hogy fejlődik,azért pár éve szinte csak buszralépős lába volt a jobb, ritkán lőtt vele, most ezt persze hogy felnyalja a sajtó.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 6., péntek 18:36

Toti írta:beszarok, akármelyik oldalra lépek fel, mindenhol az fogad, h messi a rosszabbik lábával, hány gólt lőtt ebben a szezonban. :lol: :lol: úgynézki idén ez számít. szezon elején még az asszisztok voltak a menők.
Na de a kedvencem, hogy mostmar a gollovolistan is kulon szamoljak a tiziket :lol: :lol:
124 evig senkit se zavartak a 11-esek, de iden minden megvaltozott :box:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 6., péntek 18:23

Ki nem szarja le hogy Messi hány gólt lőtt a "rosszabbik" lábával? :D Most tényleg ez a legfontosabb?Ő meg amúgy sem csak támaszkodni használja azt a rossz lábat.
Szerintem az még az igazi barca szurkereket sem érdekli,csak az hogy a bolha szórja a gólokat.
Engem sem ver földhöz ha Ronaldo beseggeli,a lényeg hogy meg van a dugó :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 6., péntek 17:57

beszarok, akármelyik oldalra lépek fel, mindenhol az fogad, h messi a rosszabbik lábával, hány gólt lőtt ebben a szezonban. :lol: :lol: úgynézki idén ez számít. szezon elején még az asszisztok voltak a menők.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: