Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ez első félidőben emlékszik valaki olyanra,hogy 3 passzunk sikerült?
Ez valami botrány volt.
Itt az egész csapat leszerepelt....
Ez valami botrány volt.
Itt az egész csapat leszerepelt....
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ancelotti: "ez volt a legrosszabb meccse a csaptnak mióta itt vagyok. nincsenek kifogások, az atlético mindenben jobb volt. meg kell változtatnunk a hozzáállásunkat, ez egyértelmű, de nem szabad elfelejtenünk közben hogy még mindig mi vagyunk az elsők. bízom a játékosaimban, bár egyiküknek sem volt jó meccse.
ezt a meccset nem szabad elfelejtenünk, mert az egy hiba lenne. khedira kezdetése logikus döntés volt a mérkőzés előtt."
ezt a meccset nem szabad elfelejtenünk, mert az egy hiba lenne. khedira kezdetése logikus döntés volt a mérkőzés előtt."
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nem kel Balezni,meg Ronaldozni.
Itt 11 ember katasztrófa volt.
Aki egy-egy játékosra ír egy 4:0-ás megalázást,annak nem való a csapatsport..
Itt 11 ember katasztrófa volt.
Aki egy-egy játékosra ír egy 4:0-ás megalázást,annak nem való a csapatsport..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Ancelotti: "What happened today is not normal. I have to try to fix this as soon as possible."
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Bale ma sem ért egy fél kiflit sem, de azért a védekezéssel előjönni... CR mennyit védekezett ma? Nem Bale volt ma a leggyengébb.Bale: én eléggé az ő nyakába varrom a vereséget. Kicsit fölháborítónak tartom, hogy valakinek 2-0 -ás hátrányban jut eszébe, hogy védekezni is kellene. Valószínűleg félidőben le is bacta Carlo, de ilyen szinten ez nevetséges, úgy ahogy az egész faszi is az. Sajnálom Carlot, mert ezt a egydimenziós embert játszatnia kell. Egyértelműen semmi keresnivalója még a keretben sincs, nem hogy a kezdőben.
But he is a good boy...
- ateeemadrid
nekem talán CR a legnagyobb csalódás, ez az idióta 3-0ás hátránynál áll a labdával a félpályán, lépeget fölötte feleslegesen, majd alibizik egyet hátra és sétál tovább. gusztustalan.
bale csak a szokásos, őt meg sem említem.
ja, egyébként megint szánalmas volt, hogy a 2 érinthetetlen nullajátékintelligenciás barátunkat pályán kellett hagyni, de benzemát, aki legalább próbált valamit csinálni lazán lehozta carlo. és behozta chicharitot, a fenevadat. pfff.
kijön, hogy szűk a keret, illarra, khedira nem szint, padra sem elegek, a castillába szerintem tucatjával rohangásznak ilyen játékosok minden évben. nacho habár képességekre szerintem nem vészes, látszik, hogy beszari, öngyilkosság ilyen meccsekre berakni. varane meg egyáltalán nem meggyőző mostanában.
azért ez a vereség durva volt, ez szánalmasabb volt, mint a Clasico, ott 1 jó csapattól kaptunk ki, most meg egy nyomorék favágóbrigádtól.
reméljük időben jött a pofon.
bale csak a szokásos, őt meg sem említem.
ja, egyébként megint szánalmas volt, hogy a 2 érinthetetlen nullajátékintelligenciás barátunkat pályán kellett hagyni, de benzemát, aki legalább próbált valamit csinálni lazán lehozta carlo. és behozta chicharitot, a fenevadat. pfff.
kijön, hogy szűk a keret, illarra, khedira nem szint, padra sem elegek, a castillába szerintem tucatjával rohangásznak ilyen játékosok minden évben. nacho habár képességekre szerintem nem vészes, látszik, hogy beszari, öngyilkosság ilyen meccsekre berakni. varane meg egyáltalán nem meggyőző mostanában.
azért ez a vereség durva volt, ez szánalmasabb volt, mint a Clasico, ott 1 jó csapattól kaptunk ki, most meg egy nyomorék favágóbrigádtól.
reméljük időben jött a pofon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2015. február 7., szombat 18:14-kor.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ne is haragudj de ezt 11en baszták el és nem ő egyedül, rúgta volna hátba Saul-t ollózás közbe vagy mi? Hagyjuk már ezt a minden Bale hibája dolgot, szánalmas bűnbak keresés, nem azért lett 4-0 mert Bale nem védekezett..kiserik írta:Bale: én eléggé az ő nyakába varrom a vereséget..
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Hányinger volt ez a meccs. Carlot is jól kifogják kezdeni a meccs után, habár halkan megjegyzem, hogy jogosan, mert egy városi rangadót nem lehet így elbukni. Lassan most már Carlo is kitalálhatná az ellenszert az Atletico ellen, mert ez így kezd kínossá válni. Még az a szerencse, hogy a BL-ben megvertük ezt a csürhe bandát. Tudom, hogy most kb. mindenki Baleről fog beszélni és az emberünk valóban annyit ért ma, mint egy darab kavics, de azért a többiek teljesítménye is felháborító volt. Iker nevét nem véletlenül skandálták az Atletico drukkerei, a kapitányunk ismét remek teljesítménnyel rukkolt elő. CR is elgondolkodhatna már, mivel hetek óta gyenge és a csapat sokkal jobban tetszett amíg nem volt a pályán. De majd lehet sodorni a labdát a Getafe ellen, meg mutogatni a calma calmat. Az ilyen Khedira, Illara féle emberkékre inkább nem is térek ki. Jesét valaki nagyon menedzseli, pedig abszolút átlagos játékos. Ez ma két forintot nem ért. A hibát abban is látom, hogy Carlo abszolút nem rotál, mert lehet, hogy pl. Coentrao vagy Nacho nem rossz játékos, de ha hónapokig nem játszatja, akkor az ő hirtelen beállításukkal is annyit érünk, mint halott a csókkal. Chicarito meg egy gyenge játékos, de nagyon szánalmas, hogy 3 hónap alatt kb. 30 percet tudott a pályán tölteni, pedig voltak nagyon sima liba meccseink. Ezt Carlo bukta el.
But he is a good boy...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ez szégyen! és nem csak a 4-0 hanem a hozzáállás , áhhh ez ultra gáz!! ilyet rég éltem meg!! jó persze hiányzók , de ez akkor is elfogadhatatlan , nem lehet csak erre fogni..
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nah ja, felállni. Ha kocsmában néztem volna ezt a meccset, szerintem nem tudnék felállni a székből. Szerintem Carlo még jobban erőltetni fogja innentől kezdve a 4-3-3-mat és még rotálni sem fog, hogy formába jöjjenek a játékosok.csabi* írta:
nincs több hozzáfűznivalóm a meccshez.
fel kell állni, menni tovább 442re váltani, rotálni és meglesz a bajnokság.
balet meg mostmár tényleg adjuk el nyáron
Nálam egyébként még nem is Bale volt a legnagyobb baj, mert már-már megszoktam. De hogy Ronaldo mi a rákot képzelt... már-már Messi magasságokban volt a futás mennyiségében, és ez a sok pontatlan passz meg a leszarom stílus...
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Az egész csapat a béka feneke alatt volt, de én kiemelném Coentraot, Khedirát és Balet (meg CR-t a végén).
Coe: úgy volt szar, ahogy volt. Jó lenne megválni tőle, még ha régi ára töredékét sem fogjuk kapni érte.
Khedira: no comment. Nem tudom hány eladott labdája volt, de szerintem világrekordot döntött. Nem profi futball klubban van a helye.
Bale: én eléggé az ő nyakába varrom a vereséget. Kicsit fölháborítónak tartom, hogy valakinek 2-0 -ás hátrányban jut eszébe, hogy védekezni is kellene. Valószínűleg félidőben le is bacta Carlo, de ilyen szinten ez nevetséges, úgy ahogy az egész faszi is az. Sajnálom Carlot, mert ezt a egydimenziós embert játszatnia kell. Egyértelműen semmi keresnivalója még a keretben sincs, nem hogy a kezdőben.
CR: a végén (utolsó 30 perc) már annyira nagy volt az arc, vagy a csalódottság, hogy meg sem mozdult. Ez elfogadhatatlan. Neki ki kellene hajtani a belét is. Benzema helyett őt hoztam volna le.
Coe: úgy volt szar, ahogy volt. Jó lenne megválni tőle, még ha régi ára töredékét sem fogjuk kapni érte.
Khedira: no comment. Nem tudom hány eladott labdája volt, de szerintem világrekordot döntött. Nem profi futball klubban van a helye.
Bale: én eléggé az ő nyakába varrom a vereséget. Kicsit fölháborítónak tartom, hogy valakinek 2-0 -ás hátrányban jut eszébe, hogy védekezni is kellene. Valószínűleg félidőben le is bacta Carlo, de ilyen szinten ez nevetséges, úgy ahogy az egész faszi is az. Sajnálom Carlot, mert ezt a egydimenziós embert játszatnia kell. Egyértelműen semmi keresnivalója még a keretben sincs, nem hogy a kezdőben.
CR: a végén (utolsó 30 perc) már annyira nagy volt az arc, vagy a csalódottság, hogy meg sem mozdult. Ez elfogadhatatlan. Neki ki kellene hajtani a belét is. Benzema helyett őt hoztam volna le.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
but we had possession...
remélem most már leszálltak a földre onnan, ahol május óta vannak. a bajnoki címet akkor is be kell húzni, ha beledöglenek.
remélem most már leszálltak a földre onnan, ahol május óta vannak. a bajnoki címet akkor is be kell húzni, ha beledöglenek.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
talán nem ezért lett érte kifizetve annyi pénz?miro írta: Ja tehat ma neki kellett volna kihuzni a szarbol EZT a csapatot? Vicces vagy,de jol van.
Ide 11 jatekos kellett volna,nem is ertem hogy miert kene itt egy egy jatekost kiemelni.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ja tehat ma neki kellett volna kihuzni a szarbol EZT a csapatot? Vicces vagy,de jol van.Mike írta: Fejezd mar be ezt a Balezest. Szerinted itt csak O volt a problema?
igen pontosan erre irányult ít iromány, még szerencse h figyelsz
de ha már balezés...nem fejezem be, meg sztem sokan így vannak vele. Kib.szott szánalmas amit csinál egész szezonban. És bocs hogy nem szidom Iscot akinek most becsúszott egy gyengébb meccs, Kroost aki a csapat lelke csak hulla fáradt, Benzemát aki jópár meccsen húzóember volt, Ronaldot aki lőtt már egy valag gólt és közbe becsúsznak olyan hetek amikor kiderül hogy ő is ember, Nachot aki 4. számú védő, Coentraot aki hol sérült hol nem, és lehetne sorolni
ellenben van egy világlegdrágább játékosa akinek húzóembernek kéne lennie szinte mindig, ehelyett hatalmas flop hétről hétre
de hogy visszakanyarodjak a hsz lényege nem ez volt
Ide 11 jatekos kellett volna,nem is ertem hogy miert kene itt egy egy jatekost kiemelni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
Én valahogy nem hiszek az ilyesmikben. Néha 1-1 vereség emlékeztetheti őket, hogy nem legyőzhetetlenek. Talán egy Atletico szerű csapatot a megalázottság érzése jobb teljesítményre késztet, feltüzel.én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
A mindenkori Real hercegnőit (azok! mindig is azok voltak) szerintem nem befolyásol egy ilyen vereség. Néhány napig pityeregnek, sírnak kicsit a médiában, fogadkoznak, hogy jobb lesz és azután megy minden tovább ugyanúgy. Ha a minőségi különbség kijön a csapatból, akkor természetszerűleg nyernek, de szerintem a dac vagy a bizonyítási vágy a dnsükből is ki van ölve ahogy ide kerültek. Így már itt vannak a csúcson, a kamera szereti őket, lehet primadonnáskodni.
Akinek 6 édesanyja volt, az sírja vissza!Én mondtam, hogy lesz még aki előbb-utóbb visszasírja Mourinho-t...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2015. február 7., szombat 18:04-kor.
Egyetértünk persze, ennyi a lényeg. Még az 5-0 sem volt ennyire megalázó vereség, nagyon fájó.petiamadridista írta:Én nem sírom vissza, de amikor az első ElClassicóján elhasalt José, utána folyamatosan látszott, hogy valamit próbál kitalálni a katalánok ellen.
először csak folyamatos bekkeléssel, darálással sikerült őket megállítani, vagy legalább tompítani a focijukon, aztán már le is fociztuk a Barcat.
Carlo meg másfél éve semmit nem tesz az Atletico ellen..
Kétszer jól meccselt a 11-ből.
Egyszer tavaly a kupában, meg a BL döntőben, ahol azért szerencsére is szükség volt.
Augusztus óta nincs semmiféle előrelépés az Atletico ellen.
Azért ez a 4-0 is vicc basszameg, ennyivel nem jobbak, ne röhögtessük már ki magunkat.
Valamit ki kellett volna találnia Carlonak, csak ő szart rá..
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
igen pontosan erre irányult az iromány, még szerencse h figyelszmiro írta: Fejezd mar be ezt a Balezest. Szerinted itt csak O volt a problema?
de ha már balezés...nem fejezem be, meg sztem sokan így vannak vele. Kib.szott szánalmas amit csinál egész szezonban. És bocs hogy nem szidom Iscot akinek most becsúszott egy gyengébb meccs, Kroost aki a csapat lelke csak hulla fáradt, Benzemát aki jópár meccsen húzóember volt, Ronaldot aki lőtt már egy valag gólt és közbe becsúsznak olyan hetek amikor kiderül hogy ő is ember, Nachot aki 4. számú védő, Coentraot aki hol sérült hol nem, és lehetne sorolni
ellenben van egy világlegdrágább játékosa akinek húzóembernek kéne lennie szinte mindig, ehelyett hatalmas flop hétről hétre
de hogy visszakanyarodjak a hsz lényege nem ez volt
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
legeslegalja. a motiváció teljes hiánya. szégyen a szégyenben. nehéz ezután bármit is tenni,mondani.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem, mindenki szar volt. De ettol fuggetlenul en is egy ilyesmi nyilatkozatra szamitok Carlotol.miro írta:Fejezd mar be ezt a Balezest. Szerinted itt csak O volt a problema?
Mourinho most legalabb elmondana hogy nincs csapatom, vagy valami...
Oh b+ Carlo, Carlo.... Ez mar kezd nagyon szanalmas lenni.
+1Én nem sírom vissza, de amikor az első ElClassicóján elhasalt José, utána folyamatosan látszott, hogy valamit próbál kitalálni a katalánok ellen.
először csak folyamatos bekkeléssel, darálással sikerült őket megállítani, vagy legalább tompítani a focijukon, aztán már le is fociztuk a Barcat.
Carlo meg másfél éve semmit nem tesz az Atletico ellen..
Kétszer jól meccselt a 11-ből.
Egyszer tavaly a kupában, meg a BL döntőben, ahol azért szerencsére is szükség volt.
Augusztus óta nincs semmiféle előrelépés az Atletico ellen.
Azért ez a 4-0 is vicc basszameg, ennyivel nem jobbak, ne röhögtessük már ki magunkat.
Valamit ki kellett volna találnia Carlonak, csak ő szart rá..
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Persze ez most fájdalmas meg sz*r, de remélhetőleg jól jövünk ki belőle. Persze kellett a maihoz a sok sérülés is, de szerintem ezt anélkül is elvesztettük volna mert ma sokkal jobbak voltak. Viszont így legalább meg van rá az esély hogy végre felismerik a hibákat, amelyek már régóta vannak de a győzelmekkel és szerencsével eddig sosem jöttek ennyire markánsan elő. Ebben benne van a mester, a játékosok na meg persze Perez is bőven. kellett ez a pofon mert így talán változni fog egy két dolog (én csak apróságokra gondolok és a mentalitásra nem arra h küldjük el a fel keretet)
Ha sikerül ebből kimászni akkor szerintem jó eséllyel megyünk egy jó bl szereplésért és a bajnokságért is.
Ez van tovább kell lépni, és a hibákat kiküszöbölni.
Hajrá!
Ha sikerül ebből kimászni akkor szerintem jó eséllyel megyünk egy jó bl szereplésért és a bajnokságért is.
Ez van tovább kell lépni, és a hibákat kiküszöbölni.
Hajrá!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaking 2015. február 7., szombat 17:58-kor.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.