Jó, a faszi technikailag nulla szinte, erre ollóz egy gólt, érted??? OllózzzzzzzMike írta:és az egyik góluk ollózós volt
Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
és az egyik góluk ollózós volt
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Több sarkazást mutattak be, mint mi egész évben...és 80%-a sikeres volt.Mike írta:hát szerintem ez is sok...Kerlon írta:de kajak, hogy csak 4szer lőttünk?
konkrétan lefociztak minket. Nem antifocival, hanem szó szerint. Megalázóbb volt mint a barca elleni 5-0. Közünk nem volt a meccshez és örülhetünk h nem 8 lett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
hát szerintem ez is sok...Kerlon írta:de kajak, hogy csak 4szer lőttünk?
konkrétan lefociztak minket. Nem antifocival, hanem szó szerint. Megalázóbb volt mint a barca elleni 5-0. Közünk nem volt a meccshez és örülhetünk h nem 8 lett.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
még annyit, h remélem ez volt az i-re a pont.
december közepe óta zuhan a teljesítmény. tulajdonképpen bale visszatérése óta meccsről meccsre szarabb volt a játék képe. most pedig a rengeteg sérüléssel végképp elvéreztünk.
1 hét van. össze kell tenni mindent és visszatérni arra a kibaszott 442-re.
én nem hiszem el, h carlo nem látja. ennyire nem lehet vak.
nem lehet vmi petíciót írni, vmi levelet videóval, statisztikákkal mellékelve, h nézd már meg öreg, nézd már meg. mert összehasonlíthatatlan. október, november.. az foci volt emberek. ott totálisan mindenki felett álltunk.
december közepe óta zuhan a teljesítmény. tulajdonképpen bale visszatérése óta meccsről meccsre szarabb volt a játék képe. most pedig a rengeteg sérüléssel végképp elvéreztünk.
1 hét van. össze kell tenni mindent és visszatérni arra a kibaszott 442-re.
én nem hiszem el, h carlo nem látja. ennyire nem lehet vak.
nem lehet vmi petíciót írni, vmi levelet videóval, statisztikákkal mellékelve, h nézd már meg öreg, nézd már meg. mert összehasonlíthatatlan. október, november.. az foci volt emberek. ott totálisan mindenki felett álltunk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Nem láttam a meccset, összefoglalóra se vagyok kíváncsi.... de kajak, hogy csak 4szer lőttünk? meg kajak kaptunk 4-t? nem elírás? vagy most már tényleg kiütött az összes probléma a csapatnál?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tasek.dannen írta:amúgy szerintem jöhetne egy ki volt a leggyengébb szavazás
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a meccsben nem is lehet és nem is tudok pozitívumot keresni, 15 éve nézek labdarúgó mérkőzéseket, real meccseket, de ilyent én még nem láttam. ez mindennél megalázóbb volt és sosem gondoltam, h egy ilyet át kell élni az atletico ellen. még a barca elleni 5ös, 6os sem volt ennyire szar. ez szinte megfojt, nem tudok mit kezdeni az érzéssel. iszonyat, 1 hét táppénz kellene, h feltudjam fogni egyáltalán, h megalázta a csapatot az atletico. kurva nehéz.
igazából nem is írok, sőt, ilyen sem szoktam sokszor, de el sem olvasom a topicot, h kinek mi a véleménye a meccsről, játékosokról, ancelottiról, stb.. úgyis látta mindenki, valószínűleg ugyanazok a körök mennek. egyszerűen fáj olvasni az igazságot. egy 22 meccses győzelmi széria után ilyen meccseket kell látnunk.. ez kegyetlen.
szóval csak annyit akartam, h oké, hnap 1 pontra fog olvadni az előnyünk, de lesz azért még egy atletico - barcelona meccs az utolsó előtti fordulóig, ha oda pontelőnnyel érünk, akkor ott húzhatjuk. sokára lesz természetesen, de lesz olyan meccs, úgyh fognak még egymástól pontokat elvenni, és nemhiszem, h addig mind a 14 bajnokit megnyeri, mind a barca, mind az atletico.
ettől függetlenül, h mi lesz velünk az nemtudom, teljesen kilátástalan.
igazából nem is írok, sőt, ilyen sem szoktam sokszor, de el sem olvasom a topicot, h kinek mi a véleménye a meccsről, játékosokról, ancelottiról, stb.. úgyis látta mindenki, valószínűleg ugyanazok a körök mennek. egyszerűen fáj olvasni az igazságot. egy 22 meccses győzelmi széria után ilyen meccseket kell látnunk.. ez kegyetlen.
szóval csak annyit akartam, h oké, hnap 1 pontra fog olvadni az előnyünk, de lesz azért még egy atletico - barcelona meccs az utolsó előtti fordulóig, ha oda pontelőnnyel érünk, akkor ott húzhatjuk. sokára lesz természetesen, de lesz olyan meccs, úgyh fognak még egymástól pontokat elvenni, és nemhiszem, h addig mind a 14 bajnokit megnyeri, mind a barca, mind az atletico.
ettől függetlenül, h mi lesz velünk az nemtudom, teljesen kilátástalan.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Egyetértek viszont sajnos ez nem fog megvalósulni James sérülése miatt.Ugye az előrejelzések szerint ez egy két hónapos sérülés.Az május eleje legoptimálisabb esetben mire formába jön stb.Ha Bale nem sérül meg végig fogja játszani kezdőként a szezon hátralévő részét.Becksy23 írta:Bale-ből ha valamit még ki akar hozni Ancelotti, akkor azt 4-4-2-ben tegye meg, a régi posztján. Kell a 4 emberes középpálya. Bale mehet balra, mint régen, és futhat fel-le amíg vissza nem tér James. Ha régen meg tudta csinálni nagyon komoly mínőségben, akkor most is képes rá. Kérdés hogy az egója nem-e túl nagy ehhez. Fusson annyit ott mint egy ló, adjon pontos labdákat középre, így lehet haszna. Isco addig kimegy jobbosra, a középpálya meg Modric (Illarra) - Kroos. Ronaldo meg álldigálhat elől, Benzema majd visszalépked. Ha pedig visszatér James, mehet a James-Modric-Kroos-Isco sor, Bale pedig a padról kell hogy BEJÁTSZA magát a kezdőbe.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Becksy23 írta:Bale-ből ha valamit még ki akar hozni Ancelotti, akkor azt 4-4-2-ben tegye meg, a régi posztján. Kell a 4 emberes középpálya. Bale mehet balra, mint régen, és futhat fel-le amíg vissza nem tér James. Ha régen meg tudta csinálni nagyon komoly mínőségben, akkor most is képes rá. Kérdés hogy az egója nem-e túl nagy ehhez. Fusson annyit ott mint egy ló, adjon pontos labdákat középre, így lehet haszna. Isco addig kimegy jobbosra, a középpálya meg Modric (Illarra) - Kroos. Ronaldo meg álldigálhat elől, Benzema majd visszalépked. Ha pedig visszatér James, mehet a James-Modric-Kroos-Isco sor, Bale pedig a padról kell hogy BEJÁTSZA magát a kezdőbe.
teljesen adom
+1
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Minden rosszban van valami jó.. Úgy tartom, hogy nem az a gáz, ha hibázik egy ember (csapat), hanem ha nem tanul belőle. Itt a lehetőség. Talan még jókor jött a pofon. És bízom benne, hogy elég nagy volt, hogy kinyíljon néhány csipa.
Egyébként a szezont szerintem nem most basztuk el (menthető még bőven), nem is varrnám teljesen Carlo nyakába. Ezt a nyári átigazolási politikának köszönhetjük: hiába hoztunk létre eygy elég erős kezdőt, a padunk nem elég jó, jó hogy agyba főbe nyomatja Carlo a gálakezdőt, nem bízik a cserékben.. Most meg már mit is mondana? Szarok vagyunk és semmirekellők, és a BBCvel semmit nem fogunk nyerni? Ilyet nem mondhat. Amúgy is kit rakna be ?
Egyébként a szezont szerintem nem most basztuk el (menthető még bőven), nem is varrnám teljesen Carlo nyakába. Ezt a nyári átigazolási politikának köszönhetjük: hiába hoztunk létre eygy elég erős kezdőt, a padunk nem elég jó, jó hogy agyba főbe nyomatja Carlo a gálakezdőt, nem bízik a cserékben.. Most meg már mit is mondana? Szarok vagyunk és semmirekellők, és a BBCvel semmit nem fogunk nyerni? Ilyet nem mondhat. Amúgy is kit rakna be ?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Még is miért hagyjuk Jesét? Sérülése előtt kűrvajól játszott. barca ellen gólt szerzett, és kiemelkedően játszott szinte mindig mikor berakták. Sérülése után alig kapott pár percecskét, átlagban 10percet. aztán sevilla ellen nem volt rossz, ma pedig mindenki ratyi volt, még Isco is. ismétlem, még isco is. Azért volt ratyi MÉG ISCO IS, mert nem volt kivel játszani. Én biztos vagyok benne hogyha huzamosabb ideig kezdő lenne akkor többet, jóval többet nyújtana bélánál.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Bale-ből ha valamit még ki akar hozni Ancelotti, akkor azt 4-4-2-ben tegye meg, a régi posztján. Kell a 4 emberes középpálya. Bale mehet balra, mint régen, és futhat fel-le amíg vissza nem tér James. Ha régen meg tudta csinálni nagyon komoly mínőségben, akkor most is képes rá. Kérdés hogy az egója nem-e túl nagy ehhez. Fusson annyit ott mint egy ló, adjon pontos labdákat középre, így lehet haszna. Isco addig kimegy jobbosra, a középpálya meg Modric (Illarra) - Kroos. Ronaldo meg álldigálhat elől, Benzema majd visszalépked. Ha pedig visszatér James, mehet a James-Modric-Kroos-Isco sor, Bale pedig a padról kell hogy BEJÁTSZA magát a kezdőbe.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jaj, hagyjuk már Jesét.. tőle is falnak megyek.. Taktikát, formációt kéne váltani és seggbe rúgni pár embert..Amit ma Bale és Cé lehozott azt Jesé is lehozza bármelyik meccsen. A mai meccsre levetítve Jesének sokkal több védő feladata volt mint kellene lennie gyakorlatilag 40 méterre volt a kaputól és Iscoval próbáltak összejátszani de hát nem nagyon volt kivel...
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Amit ma Bale és Cé lehozott azt Jesé is lehozza bármelyik meccsen. A mai meccsre levetítve Jesének sokkal több védő feladata volt mint kellene lennie gyakorlatilag 40 méterre volt a kaputól és Iscoval próbáltak összejátszani de hát nem nagyon volt kivel...miro írta:Őszintén,kit raknál be?
Nincs James se már,Jesé meg ma fönt volt egy félidőt a pályán,de hát nulla.
Szarok,és kezdenek szétcsúszni,de attól még nincs más alternatíva.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Őszintén,kit raknál be?Mike írta:Carlo nyilatkozata a BBC-ről:
Megnyerték nekünk a BL-t és a klubvilágbajnokságot, nonszensz megkérdőjelezni őket. Amíg egészségesek MINDIG játszani fognak
Nincs James se már,Jesé meg ma fönt volt egy félidőt a pályán,de hát nulla.
Szarok,és kezdenek szétcsúszni,de attól még nincs más alternatíva.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Mike
Carlo nyilatkozata a BBC-ről:
Megnyerték nekünk a BL-t és a klubvilágbajnokságot, nonszensz megkérdőjelezni őket. Amíg egészségesek MINDIG játszani fognak
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát a meccs előtt biztos voltam az eredményben (3-0 volt a tippem), így nagy meglepetést nem okozott. Nálam a leggyengébb ma Ronaldo volt.. (Khedirát nem szomolom, ő már annyit sem ér)
Gyakorlatilag nem volt értékelhető rész a pályán, mindenki langyi volt..
Sokatoknál láttam, hogy Varane előtérbe került, de elsőre nekem nem úgy tünt, hogy a gólok az ő hibáiból jöttek volna.. Nála inkább a passzos pontatlanság volt szembetűnő.. Kp-n Kroos talán felfelé lógott ki, de gyakorlatilag mindenki bőven átlag alatt nyomta..
Van hová fejlődni, mert az idei teljesítménnyel nem lesz BL menetelés, sőt bajnoki cím sem...
Gyakorlatilag nem volt értékelhető rész a pályán, mindenki langyi volt..
Sokatoknál láttam, hogy Varane előtérbe került, de elsőre nekem nem úgy tünt, hogy a gólok az ő hibáiból jöttek volna.. Nála inkább a passzos pontatlanság volt szembetűnő.. Kp-n Kroos talán felfelé lógott ki, de gyakorlatilag mindenki bőven átlag alatt nyomta..
Van hová fejlődni, mert az idei teljesítménnyel nem lesz BL menetelés, sőt bajnoki cím sem...
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Bayern München ellen pl.kiserik írta:Mikor is volt jó Bale 442-be? Mert azon kívül, mikor CR nem játszott és elől volt Benzivel, azon kívül én nem nagyon emlékszem hogy annyira ült volna a 442. Ha a BBC játszik, akkor 433 van, volt és sajnos az a gyanúm, hogy lesz ismiro írta: Bale tavaly jó volt a 4:4:2-ben,csak most be kell fogni hogy védekezzen,mint pl. ma.
Nekünk védekezésbe kell átállni 4:4:2-be,mint tavaly,ez támadóba variálható lehet,sőt kell.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Mikor is volt jó Bale 442-be? Mert azon kívül, mikor CR nem játszott és elől volt Benzivel, azon kívül én nem nagyon emlékszem hogy annyira ült volna a 442. Ha a BBC játszik, akkor 433 van, volt és sajnos az a gyanúm, hogy lesz ismiro írta: Bale tavaly jó volt a 4:4:2-ben,csak most be kell fogni hogy védekezzen,mint pl. ma.