Értékeld a legutóbbi meccset
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Elkényelmesedett a csapat.
Most ők ülnek fociban a trónon és így azt gondolják elég csak a mezeket kivinni a pályára.
Ha nem változik a játékunk, a BL-be a Chelseatől olyan picsást fogunk kapni, hogy csak nézünk mint a moziba.
Most ők ülnek fociban a trónon és így azt gondolják elég csak a mezeket kivinni a pályára.
Ha nem változik a játékunk, a BL-be a Chelseatől olyan picsást fogunk kapni, hogy csak nézünk mint a moziba.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
de most hogy törik el a bordád úgy ha könyökkel megütsz egy játékost? mert ez történt.Mike írta: tehát csakazért hogy hiteles legyen a színjáték, inkább nem neveztük a városi derbire, oké...
meg azért is cseréltette le magát mikor megsérült
https://www.youtube.com/watch?v=bnLe_8fFvsk
vagy nem is itt sérült meg?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
de szerintem Mourinho alatt ilyen brutális fogalmatlanság nem fordult elő.
Erre másképpen emlékszünk akkorcsak arra szeretnék rámutatni hogy Mourinhoban megvolt az a dolog, hogy ha a csapat lehozott egy 0 első félidőt akkor a szünetben úgy helyre rakta a brigádot mintha egy teljesen új meccs kezdődött volna.
Amúgy, persze, hogy benne van Carlo, nem vitás, de a pályára nem tud felmenni helyettük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ramos, Isco, Modric
Egy kicsit benne van Carlo is abban hogy lélektelen volt a társaság.. Az hogy az első félidőben van egy katasztrófa félórája egy csapatnak a Calderónban, az még benne van a pakliban, de szerintem Mourinho alatt ilyen brutális fogalmatlanság nem fordult elő. Félre értés ne essék nem visszasírom vagy istenítem, csak arra szeretnék rámutatni hogy Mourinhoban megvolt az a dolog, hogy ha a csapat lehozott egy 0 első félidőt akkor a szünetben úgy helyre rakta a brigádot mintha egy teljesen új meccs kezdődött volna. Ancelotti alatt még ilyet nemigazán láttam.Realista24 írta:Ancelotti tehet róla, hogy 11ből 11 játékos még csak nem is akart? Mert, ha még az akarás látszott volna, akkor azt mondom oké, de így?Kerlon írta:Azért R24 spanom, én egy ilyen vereség után a felsorolásba bebiggyesztenék egy Ancelottit is. 4-0 ás szopás után ez már összetettebb hiba, mint egy-egy játékos szenvedése.
Sétáló, legkisebb lökéstől megálló, reklamáló játékosok...flegmák, szarok bele felfogás. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Carlo ezt kérte volna. Ezzel nem felmentem, de ezek nem rutintalan, harmadik ligás játékosok, akik soha nem találkoztak még az Atmával. Nagyon jól tudták, hogy mi lesz, milyen lesz, edző nélkül hozni kéne már egy ilyen meccset.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
tehát csakazért hogy hiteles legyen a színjáték, inkább nem neveztük a városi derbire, oké...Norbii írta:amúgy pepe egyáltalán sérült? Mert szerintem kamubordatörése van. Nem akarta hogy tizit kapjanak, ezért inkább előadta a nagyhalált. Nyugodtan visszatérhet.
meg azért is cseréltette le magát mikor megsérült
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Nem is tudtam kire szavazni az egész csapat leszerepelt.
Nem tudtunk az ellenfél térfelén passzolni 3 értelmeset azt hittem felborítom a tv.
Nem tudtunk az ellenfél térfelén passzolni 3 értelmeset azt hittem felborítom a tv.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Norbii írta:amúgy pepe egyáltalán sérült? Mert szerintem kamubordatörése van. Nem akarta hogy tizit kapjanak, ezért inkább előadta a nagyhalált. Nyugodtan visszatérhet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
amúgy pepe egyáltalán sérült? Mert szerintem kamubordatörése van. Nem akarta hogy tizit kapjanak, ezért inkább előadta a nagyhalált. Nyugodtan visszatérhet.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem szeretnék vészmadár lenni, de nem lennék meglepődve, ha az fordulna elő, mint amit a 2. változatban említettél. Ez még meg lenne spékelve egy: "Bl negyeddöntőből való búcsúzás, plusz hullajtunk pontokat, a barca és atlettatrikó meg nem, és ezzel Pérez meg is köszönné Carlo munkáját" résszel... Ez a játék egyébként a 2002-2009 éveket idézi (mármint a leszarom stílus).R.M.C.F írta:
Két dolgot gondolok.
egy,hogy ez most még időben jött,és ezek után más csapat fut majd ki a pályára,mert ez önmaga paródiája. Ez a nagy pofon,most kinyit pár szemet.
Kettő, tovább tart a vesszőfutásunk,és ugyan a BL más lesz,mert ott szerintem egy másik csapat fog kifutni(most ezt nem igazán tudom megindokolni hogy miért ezt gondolom,de vannak elképzeléseim),de a ligát nyilván ezzel a játékkal nem tudjuk elhódítani és meg sem érdemeljük,és pár héten belül lekerülünk az élről....aztán félő megint egy kistakarítás lesz ami nyilván NEM tesz jót megint a csapatnak.
Ja,azt hozzá sem tettem,hogy remélem pepe minél előbb visszatér,mert ez egy bohózat ott hátul nélküle.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Varanenal együtt rosszak, ezt meccsek óta pofázom. Amikor egymás mellett vannak, totál kioltják egymást. Mondjuk Nacho mellé tök mindegy kit raksz, csak kiegészítő ember szintet tud, de persze azért más lenne Ramos vagy Pepe mellett.R.M.C.F írta:Ja,azt hozzá sem tettem,hogy remélem pepe minél előbb visszatér,mert ez egy bohózat ott hátul nélküle.
Varane meg pláne, ő mellé is nagyon kell valamelyikőjük.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Egy teljesen ötlettelen,elképzelésmentes játékot mutattunk be,akaratgyengén és vérszegényen. Nyomokban sem lehetett fellelni kidolgozott taktikát,ötletet,pedig CA-nak ez már kb az 5 meccse az AM ellen,akiket rendre nem maguk,hanem mi teszünk naggyá.
Csapat és egyéni szinten is katasztrófa volt a mai teljesítmény,a leggyengébbek:
carvajal, szinte minden valamire AM gólban benne volt.
varane,régóta bizonytalan,visszaesett.
Isco,már a legelején lehajtott fejjel játszott,érzelemmentes tekintet,mintha ott sem lett volna.
Bale,inaktív,egyszer lépett vissza védekezni,akkor sikeresen megfogtuk az ellentámadásukat,egyébként ácsorgós.
Benzema,ő is mint a többi támadótársa egy játéktéren kivüli zónában mozgott a meccs jelentős részében.
CR, fejben ott sem volt,fejcsóválások,dekoncentráció,sok hiba.
.....és CA, aki már hetek óta nem tudja a csapatot visszahozni a tudásunk szintjére,ezen a meccsen is egy fejvesztett,minden elképzelés és kidolgozott taktika nélküli szedett-vedett társaság képét mutattuk.
Az egy dolog hogy sok alapjátékost nélkülöztünk,mert ez benne van,de a lélektelenség,a bekapott limonádé gólok hetek óta és a tekintetek amiket látunk érzékeltetik hogy a csapat,vagyis CA nem tudja hogy mit tegyen.
Amit már hetekkel ezelőtt is találgattam. Nem tudja.
Két dolgot gondolok.
egy,hogy ez most még időben jött,és ezek után más csapat fut majd ki a pályára,mert ez önmaga paródiája. Ez a nagy pofon,most kinyit pár szemet.
Kettő, tovább tart a vesszőfutásunk,és ugyan a BL más lesz,mert ott szerintem egy másik csapat fog kifutni(most ezt nem igazán tudom megindokolni hogy miért ezt gondolom,de vannak elképzeléseim),de a ligát nyilván ezzel a játékkal nem tudjuk elhódítani és meg sem érdemeljük,és pár héten belül lekerülünk az élről....aztán félő megint egy kistakarítás lesz ami nyilván NEM tesz jót megint a csapatnak.
Ja,azt hozzá sem tettem,hogy remélem pepe minél előbb visszatér,mert ez egy bohózat ott hátul nélküle.
Csapat és egyéni szinten is katasztrófa volt a mai teljesítmény,a leggyengébbek:
carvajal, szinte minden valamire AM gólban benne volt.
varane,régóta bizonytalan,visszaesett.
Isco,már a legelején lehajtott fejjel játszott,érzelemmentes tekintet,mintha ott sem lett volna.
Bale,inaktív,egyszer lépett vissza védekezni,akkor sikeresen megfogtuk az ellentámadásukat,egyébként ácsorgós.
Benzema,ő is mint a többi támadótársa egy játéktéren kivüli zónában mozgott a meccs jelentős részében.
CR, fejben ott sem volt,fejcsóválások,dekoncentráció,sok hiba.
.....és CA, aki már hetek óta nem tudja a csapatot visszahozni a tudásunk szintjére,ezen a meccsen is egy fejvesztett,minden elképzelés és kidolgozott taktika nélküli szedett-vedett társaság képét mutattuk.
Az egy dolog hogy sok alapjátékost nélkülöztünk,mert ez benne van,de a lélektelenség,a bekapott limonádé gólok hetek óta és a tekintetek amiket látunk érzékeltetik hogy a csapat,vagyis CA nem tudja hogy mit tegyen.
Amit már hetekkel ezelőtt is találgattam. Nem tudja.
Két dolgot gondolok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a gyökér ollózós góljánál benyomtam, meg ezt a zenét is
10 perc múlva kezdődik az igazi foci, előadja alexandre pato
10 perc múlva kezdődik az igazi foci, előadja alexandre pato
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Helyzet nem volt egy sem a 90perc alatt..ez nem a hianyzok miatt van..hanem hozzaallas kerdese..igy meg szomorubb es megalazobb ez a vereseg..regota nezek Real meccset lattam mar coppancsot de ilyen gyengen otlettelenul jatszo Realt meg soha..az az erzesem ma az Almeria is elvert volna mintket ..Ivelgettek elore celtalanul nyomokban sem hasonlitott a megszokott egyerintos jatekukhoz ..rengeteg eladott labda ..helyzkedesi hibak..a parharcokat rendre az Atletico nyerte..lepni alig tudtak..es meg igy is a Kroos logott ki felfele mert neki nem volt rossz meccse..de a tobbi nulla.3eselyes meccs volt..benne volt a vereseg ..de 4-0r az kicsit nagyon sok.. Nem erzi Ancelotti az Atletico ellen mit is kellene Simeone eddig rendre megveri taktikailag..Jo persze nem dolt ossze a vilag meg mindig vezetunk 4-3 vagy 1ponttal de ez mar kezd kinos lenni Carlonak 3meccsen 8at ramoltak be nekunk ez nagyon gaz!
Persze, nem teljesen a nyakába szeretném varrni, de bőven benne van ő is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ancelotti tehet róla, hogy 11ből 11 játékos még csak nem is akart? Mert, ha még az akarás látszott volna, akkor azt mondom oké, de így?Kerlon írta:Azért R24 spanom, én egy ilyen vereség után a felsorolásba bebiggyesztenék egy Ancelottit is. 4-0 ás szopás után ez már összetettebb hiba, mint egy-egy játékos szenvedése.
Sétáló, legkisebb lökéstől megálló, reklamáló játékosok...flegmák, szarok bele felfogás. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Carlo ezt kérte volna. Ezzel nem felmentem, de ezek nem rutintalan, harmadik ligás játékosok, akik soha nem találkoztak még az Atmával. Nagyon jól tudták, hogy mi lesz, milyen lesz, edző nélkül hozni kéne már egy ilyen meccset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
“A csapat egy kicsit fáradt. Néhány játékos nagyon sokat játszik, és nem volt sok idő a pihenésre azok számára, akik a szerdai meccsen is szerepeltek, ennek pedig meg lett a következménye”. - CR.
Carlo meg folyamatosan tolja, hogy mindenki jó állapotban van és nem kell a rotálás, nem hát, itt az eredménye, mindenki fásult, és erőtlen. Most jönnek a legnehezebb meccsek, pont jókor eresztettünk le teljesen...
Carlo meg folyamatosan tolja, hogy mindenki jó állapotban van és nem kell a rotálás, nem hát, itt az eredménye, mindenki fásult, és erőtlen. Most jönnek a legnehezebb meccsek, pont jókor eresztettünk le teljesen...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én a "Csapat" opciót hiányolom, kár kiemelni külön bárkit is.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Like. Bár szerény véleményem szerint akkor is Ronaldo..Azért R24 spanom, én egy ilyen vereség után a felsorolásba bebiggyesztenék egy Ancelottit is. 4-0 ás szopás után ez már összetettebb hiba, mint egy-egy játékos szenvedése.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
állítólag real nevelésRealista24 írta:Jó, a faszi technikailag nulla szinte, erre ollóz egy gólt, érted??? OllózzzzzzzMike írta:és az egyik góluk ollózós volt
Azért R24 spanom, én egy ilyen vereség után a felsorolásba bebiggyesztenék egy Ancelottit is. 4-0 ás szopás után ez már összetettebb hiba, mint egy-egy játékos szenvedése.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K