Keylor Navas
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Keylor Navas - 13
Navas részt vesz a Gold Cupon, ami július 7. és 26. között kerül megrendezésre. Ezzel meszeltek is neki (legalábbis a szezon elejére biztos, ha marad), már ha eddig valaki úgy gondolta, hogy ő lesz az első számú kapus.
Persze kérdés, hogy meddig jutnak.
Persze kérdés, hogy meddig jutnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
http://hosszabbitas.hu/foci/megeri-e-a- ... al-padozni
Jó cikk az emberünkről.
Reméljük nem csesztük el az életét.
Jó cikk az emberünkről.
Reméljük nem csesztük el az életét.
Sportfilozófia: Roger Federer
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Szépet védett (volna akkor is, ha Carvajal nem éri el ) ma, de hogy minek kellett jampiznia, amikor még elvileg volt tétje a meccsnek...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a cselezés nála olyan kényszer, mint a középre ütött labdák...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Ha másért nem ezért megérte ideigazolni
Egyébként én a mai napig azt mondom, hogy Navas nekünk tökéletesen megfelelő lenne. Legalábbis a vb és Levante-i formában. Igaz, nem tudom, hogy a padon leépült-e. Azonban bizonyítási lehetőséget nem kapott, és nem is fog. Sajnos tudjuk, hogy esélye sincs kiszorítani Ikert, illetve De Gea szintű kapus érkezésénél ugyancsak nem lesz ( már jogosan). Ha vállalja továbbra is a második számú kapus szerepet mi nagyon jól járunk, de én sajnálnám, ha ez lenne a jövője.
Egyébként én a mai napig azt mondom, hogy Navas nekünk tökéletesen megfelelő lenne. Legalábbis a vb és Levante-i formában. Igaz, nem tudom, hogy a padon leépült-e. Azonban bizonyítási lehetőséget nem kapott, és nem is fog. Sajnos tudjuk, hogy esélye sincs kiszorítani Ikert, illetve De Gea szintű kapus érkezésénél ugyancsak nem lesz ( már jogosan). Ha vállalja továbbra is a második számú kapus szerepet mi nagyon jól járunk, de én sajnálnám, ha ez lenne a jövője.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
roppant szimpatikus ez a keylor ez alapján a nyilatkozat alapján is
nyilván nem fog most olyanokat nyilatkozni, hogy el akar menni, meg stb, de azért látszik, hogy ő nem csak a pénzért van itt
nyilván nem fog most olyanokat nyilatkozni, hogy el akar menni, meg stb, de azért látszik, hogy ő nem csak a pénzért van itt
Igazság szerint akkor érzem igazán, hogy a Real Madridhoz tartozom, legutóbb például amikor Florentino beszédét hallgattam és az ehhez hasonló dolgok. Gyakran nézek videókat az interneten olyan momentumokról, amiket már átéltem a Királyi Gárdával, ez óriási büszkeséggel tölt el.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Borítékolható volt, hogy ez lesz. A tavalyi szezon megmutatta hogy 2 kapus párhuzamos védetése több kárt okoz, mint hasznot, DL kivágása meg azt is megmutatta, hogy Iker lesz az elsőszámú, hacsak nem lesz teljesen vállalhatatlan. Amíg Casillas itt van, a másik kapusnak a pad a sorsa. Navas meg egyértelműen jobb annál, hogy egész szezonban a kispadon ücsörögjön.
- h3x0r
Nem meglepo. Jobb kapus o annal, minthogy itt padozzon.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Megértem. Jobb kapus, mint Casillas.“Keylor azt mondta nekem, hogy távozni akar a Real Madridtól, és ezt már a vezetőséggel is közölte.” Forrás: Madridom.hu
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Ezt bevédte Navas Innen lehet pihentetni CR-t, Kroost, végleg elúszott a hajó...
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
Hát persze, ahogy eddig is. És amikor jönnek a Bl elődöntők meg a bajnokság egyre élesebb lesz szépen elkezdjük rotálni a kapusokat.Géci írta:Akkor majd véd a bajnokságban néha...Demes írta:Jól megsz.ptad barátom, megkapod a kupát és lehet már az elején kiesünk.
Ez az egy biztos pontja volt ahol bizonyíthatott volna de úgy néz ki ennyi volt. Iker most egész normálisan véd (szerencsére) és amíg ez így marad nem fog nagyon lehetőséghez jutni.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Ma nagyon gyengén rúgta ki a hazatett labdákat....
Amúgy sok dolga nem volt...
Amúgy sok dolga nem volt...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor majd véd a bajnokságban néha...Demes írta:Jól megsz.ptad barátom, megkapod a kupát és lehet már az elején kiesünk.
Jól megsz.ptad barátom, megkapod a kupát és lehet már az elején kiesünk.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szerintem zseniálisan védett.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
szerintem megérdemli a dicséretet, magabiztosan védett.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nézzük meg a tavalyi levante gólszámát,meg az ideit. lehet hogy nem CSAK navas volt az oka,de egyébként fő oka volt,ez egyértelmű.
Jogos az hogy sokat kiüt....ez jogos. Jogos, hogy nem volt topkapus,de vannak akik nem voltak annyira reflektorfényben.
iker tényleg életveszély,mert évek óta benne van MINDIG a hibalehetőség már.....ez van. Az meg hogy még tervez sok évet,eléggé riasztó más komoly kapus szemszögéből....vagy úgy gondolja bárki,hogy eljön ide neuer,degea vagy kurtúá az évi 6 kupameccsért?
Jogos az hogy sokat kiüt....ez jogos. Jogos, hogy nem volt topkapus,de vannak akik nem voltak annyira reflektorfényben.
iker tényleg életveszély,mert évek óta benne van MINDIG a hibalehetőség már.....ez van. Az meg hogy még tervez sok évet,eléggé riasztó más komoly kapus szemszögéből....vagy úgy gondolja bárki,hogy eljön ide neuer,degea vagy kurtúá az évi 6 kupameccsért?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
De minek még egy új kapus, ha Iker kihagyhatatlan?