Real Madrid vs. Barcelona
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
jah, szépen jönnek azok az idegenbeli meccsek amin mi vértfosunk. van ancelottinak kb 3 hete rendberakni a csapatot, ha addig nem sikerül, akkor viszlát
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Jó a Barka,elkapták most tényleg.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Erről mádám kűri jut eszembe.Amíg csak rejlik, addig teljesen mindegy. Mindenkiben rejlik valami,
Igen,ez látható.A jelenben pedig visszafejlődött, hiába fáj is kimondani.
erről ne is beszéljünk,a válogatottban is kezdő volt úgy hogy a csapatában már csere.Annak idején Pedro is berobbant, mindenhol gólt lőtt, volt egy jó éve, aztán azóta is bent ragadt a csapatban, és a válogatottban is... Ő is tehetség volt ezek alapján
Ramos 10 éve top védő. Vannak gyerekbetegségei,köhög meg folyik az orra,de ha a többihez nézem a piacon,akkor ő az egyik legjobb.Ramos is az utóbbi egy évben van a csúcson, innen csak lefele lehet menni, vagy ezt tartani.
Ott voltam élőben azon az edzésen.Gravesen is nagy tehetség volt régen, volt is belőle kártyám, ütött mindenkit, mint Robinhot az edzésen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
jó felfogásban kezd az Athletic a katalánok ellen, ezt kellene mindenki nyomassa ellenük... Persze lehet kikapnak, de benne van a pontvesztés lehetősége...
persze megpattanó labdából 0-1
persze megpattanó labdából 0-1
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
[quote="Anyaka"][/quote]
Nagyon szépen levezetted,hogyan kallódhat el egy tehetség.Sablon, ha elkallódik, elkallódik senkit nem fog izgatni, írtam én is hogy simán benne van, de aki nem látja a bennerejlő tehetséget és ilyen bartra félékhez hasonlítgatja az teljes mértékben fogalmatlan, függetlenül attól ,hogy mekkora lóról is esek le.
Az meg,hogy Pepe/Ramos beugrójaként hibázgat,úgy hogy nincs rendszeres játéklehetősége...ha ezt romlásnak tekintik akkor tényleg gyengült, de 2013 tavaszán pepe sérülése miatt rendszeresen kezdő volt, és ennek is volt köszönhető a jó teljesítmény.Majd meglátjuk idén hogy használja ki ezt.
Nagyon szépen levezetted,hogyan kallódhat el egy tehetség.Sablon, ha elkallódik, elkallódik senkit nem fog izgatni, írtam én is hogy simán benne van, de aki nem látja a bennerejlő tehetséget és ilyen bartra félékhez hasonlítgatja az teljes mértékben fogalmatlan, függetlenül attól ,hogy mekkora lóról is esek le.
Az meg,hogy Pepe/Ramos beugrójaként hibázgat,úgy hogy nincs rendszeres játéklehetősége...ha ezt romlásnak tekintik akkor tényleg gyengült, de 2013 tavaszán pepe sérülése miatt rendszeresen kezdő volt, és ennek is volt köszönhető a jó teljesítmény.Majd meglátjuk idén hogy használja ki ezt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Amíg csak rejlik, addig teljesen mindegy. Mindenkiben rejlik valami, pár emberből reggelente ki is jön.dzsi91 írta:mekkora tehetség rejlik benne
Van egy-két éve még megmutatni ezt, aztán, ha mégsem majd máshol lehet beérik 28 éves korára, mint sok védő. Lehet minden évben lesérül, olyan lesz, mint az Arsenal-os tehetségek. Lehet a sérülése miatt nem mer úgy odalépni, mint az elején, amikor mindent bevállalt. Lehet elviszik az ufók. De lehet tehetségből valamit meg is valósít a közeljövőben. Minden állításnak ugyanannyi esélye van jelen pillanatban.
A jelenben pedig visszafejlődött, hiába fáj is kimondani. Idén elég sok gól jött az ő részéről, több, mint egy profi védőtől kellene ennyi idő alatt, közvetlen is hibázott többet. Amíg ilyen nagy kontrasztok vannak az évei között, addig a szentlélek is lakozhat benne, csak átlagos marad. Majd, ha lehoz egy jó teljesítményt folyamatosan, akkor lehet elismerni. Én ezt az EB-re jósolom, előbb nem hiszem.
Annak idején Pedro is berobbant, mindenhol gólt lőtt, volt egy jó éve, aztán azóta is bent ragadt a csapatban, és a válogatottban is... Ő is tehetség volt ezek alapján.
Ramos is az utóbbi egy évben van a csúcson, innen csak lefele lehet menni, vagy ezt tartani.
Gravesen is nagy tehetség volt régen, volt is belőle kártyám, ütött mindenkit, mint Robinhot az edzésen.
Nem vak itt senki, csak nem elfogultak, meg nem ülnek fel túl korán olyan lóra, amiről nagyot lehet esni.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez azért hát hogy is mondjam.. Gondolom legalább 10 meccsét láttad már.. Az utóbbi 2 évben 2 olyan meccse volt kb összesen, amin tényleg rossznak lehetett mondani szerintem - pl a legutóbbi bajnokin szar volt pont, de a végére ott is feljavult. Viszont csomószor nagyon jó teljesítményt hozott le, PSG ellen konkrétan tanár volt, de amúgy is sokszor nyújt pazar teljesítményt. Néha hibázik, fizikálisan se top - elég vékonyka -, de tehetség az belé is szorult, ezt már sokszor bizonyította, szóval azért lehúzni se kell.morientes írta:de Bartranak viszont jó ha 2 értékelhető meccse volt a barcaban...
Varanetól függetlenül írom ezt, ő is egy ügyes srác, még nálunk is elnézegetném - már ha a térde jó lenne -, szóval most ne hozzátok ki ebből azt, hogy jobbnak tartom nála Bartrát, ezt a franciától függetlenül írtam.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Tehát tényleg vakok vagytok.Köszönöm... Ezt a sablonszart amit én is leírtam,hogy vagy elkallódik vagynem bárkire rá lehet sütni.Varane visszatérése óta tényleg semmit nem mutatott,csak egy Bl döntőt hozott le 20 éves fejjel vagy egy focivébén volt beton kezdő..lehet,hogy hnap elkezd narkózni és nem lesz belőle semmi,de ha valaki nem látja,hogy mekkora tehetség rejlik benne az ne nézze ezt a sportot.Lufi...az hogy hibázik bennevan,rutintalan még,sőt Ramos Rutinos még is olyanokat tud hibázni...csak meg kell nézni a gyerek szereléseit,sebességét, testalkatát...bartrat és Varanet összehasonlítani nekem olyan mint Jesét és Neymart...lesliejr írta:Varane is egy a sok tehetség közül, akik (ahogy írtad) vagy elkallódnak vagy nem. Azt nem tudom, hogy te miért bántod Bartra-t, mikor alig játszik, így igazából véleményünk se nagyon lehet róla. Ki lehet nevetni őt, lehet semmi nem lesz belőle, de anno Puyol miatt is röhögtek sokan (akkoriban nem volt még net és iskolába jártunk ), aztán mi lett.....egy legenda.dzsi91 írta:Szóval a kérdésem,hogy ezt azért csinálják mert fel lett Sztárolva a srác,vagy tényleg Ennyire vakok ehhez a játékhoz,hovy nem látják,hogy mekkora potenciál van ebben a gyerekben? Vagy mit gondoltak,hogy majd 20 évesen nem fog hibázgatni? Ha nem kallódik el biztos vagyok benne,hogy egy védő legenda lesz belőle,ők meg bartra-kal hasonlítgatják össze
Varane a sérülése óta mikor játszik semmit se mutat, úgyis mondhatjuk, hogy egy lufi egyelőre. Volt pár jó meccse elsőre (ez sokakkal előfordul), Messi elakadt benne 10-ből 9-szer és neked/nektek már egy új csillag volt. Megjegyzem az a Messi sok mindenki másban is elakadt, állandóan levették a pályáról.
De itt vannak jövőbe látók akik a megérzésüket kész tényként kezelik és akik másképp vélekednek, azok nem látnak jól. Érdekes dolgok ezek. De ne pár meccs alapján ítéljünk. Várjunk még azzal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
Nem csak Messirol es a Barca elleni meccsekrol van szo, hanem abban az idoszakban a tobbi meccsen is olyat mutatott, amit egyszeruen orom volt nezni. Nem veletlen, hogy sokan azonnal beleszerettek a jatekaba.lesliejr írta:Volt pár jó meccse elsőre (ez sokakkal előfordul), Messi elakadt benne 10-ből 9-szer és neked/nektek már egy új csillag volt. Megjegyzem az a Messi sok mindenki másban is elakadt, állandóan levették a pályáról.
Persze ettol fuggetlenul lehet, hogy nem valtja be a hozza fuzott igeretet, most egy kicsit gyenge formaban van, de a lehetoseget megerdemli.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Varane a francia válogatott oszlopos tagja,tényleg perfect teljesítményt hozott le a sérülés előtt,kicsit magasra rakta a lécet.A tegnapi meccsből nem vonnék le nagyon sok mindent,Nachoval nem játszottak együtt sokszor,no meg az egész csapat úgy volt szar ahogy kell.Én remélem hogy az a formahanyatlás átmeneti,de Bartranak viszont jó ha 2 értékelhető meccse volt a barcaban...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Varane is egy a sok tehetség közül, akik (ahogy írtad) vagy elkallódnak vagy nem. Azt nem tudom, hogy te miért bántod Bartra-t, mikor alig játszik, így igazából véleményünk se nagyon lehet róla. Ki lehet nevetni őt, lehet semmi nem lesz belőle, de anno Puyol miatt is röhögtek sokan (akkoriban nem volt még net és iskolába jártunk ), aztán mi lett.....egy legenda.dzsi91 írta:Szóval a kérdésem,hogy ezt azért csinálják mert fel lett Sztárolva a srác,vagy tényleg Ennyire vakok ehhez a játékhoz,hovy nem látják,hogy mekkora potenciál van ebben a gyerekben? Vagy mit gondoltak,hogy majd 20 évesen nem fog hibázgatni? Ha nem kallódik el biztos vagyok benne,hogy egy védő legenda lesz belőle,ők meg bartra-kal hasonlítgatják össze
Varane a sérülése óta mikor játszik semmit se mutat, úgyis mondhatjuk, hogy egy lufi egyelőre. Volt pár jó meccse elsőre (ez sokakkal előfordul), Messi elakadt benne 10-ből 9-szer és neked/nektek már egy új csillag volt. Megjegyzem az a Messi sok mindenki másban is elakadt, állandóan levették a pályáról.
De itt vannak jövőbe látók akik a megérzésüket kész tényként kezelik és akik másképp vélekednek, azok nem látnak jól. Érdekes dolgok ezek. De ne pár meccs alapján ítéljünk. Várjunk még azzal.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem egy szélsőségesen elfogult írás és a szerző több esetben az alapfogalmakkal sincs tisztában.GT37 írta:Tényleg remek, nagyon jól összerakott cikk (még ha kicsit hosszú is), ajánlom mindenkinek. Régóta kerestem már egy olyan írást, amely összeszedi a Rosell-Bartomeu-féle brigád kontárkodásait.h3x0r írta:GT kuldott nekem egy cikket Rosell Barcelonai tevekenysegeirol.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Hogy Varane-t miért támadják sokan, azt nem igazán tudom, de a kiemelt részt még nem olvastam sehol...dzsi91 írta:Na mind1 ez jobban szúrta szemem mint a cuncizás meg stb, mondjuk a rakitic>Kroos óta már semmin nem lepődök meg...
- dzsi91
Szerintem te egy gyilkos vagy.Mondhatod ,hogy nem de szerintem csak még nem került napvilágra...Messiás írta:Nem tett? Vagy nem került (még) napvilágra ! Nagyon nem mindegy de pont erről beszélek te ezt is biztosra kimered jelenteni! A Madridnál mindig minden hivatalos soha semmi stikli csak a gonosz médiai blab blab blab....R.M.C.F írta:fő gonosz eddig ilyet nem tett
Más: Átnéztem a túloldalra,többség egész korrektül látja a dolgokat,tudják,hogy ez csak hullámvölgy.De ezt a varane-os témát kérdezze már meg valaki.Minden egyes hiba után oldalakon át savazzák, es bartra-t egy lapon említik vele...
Szóval a kérdésem,hogy ezt azért csinálják mert fel lett Sztárolva a srác,vagy tényleg Ennyire vakok ehhez a játékhoz,hovy nem látják,hogy mekkora potenciál van ebben a gyerekben? Vagy mit gondoltak,hogy majd 20 évesen nem fog hibázgatni? Ha nem kallódik el biztos vagyok benne,hogy egy védő legenda lesz belőle,ők meg bartra-kal hasonlítgatják össze
Na mind1 ez jobban szúrta szemem mint a cuncizás meg stb, mondjuk a rakitic>Kroos óta már semmin nem lepődök meg...
Majd ha napvilágra kerül, akkor várunk szeretettel. Majd akkor nyugodtan leírhatod, hogy milyen csúnya, rossz a Real Madrid is, de addig szerintem egy szót se szólj, amíg a saját csapatodnál térdig ér a bélsár.Messiás írta:Nem tett? Vagy nem került (még) napvilágra !
Nálam eddig te vagy a nyerő, folytasd még.Messiás írta:Nem tett? Vagy nem került (még) napvilágra ! Nagyon nem mindegy de pont erről beszélek te ezt is biztosra kimered jelenteni! A Madridnál mindig minden hivatalos soha semmi stikli csak a gonosz médiai blab blab blab....
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Messiás írta:Nem tett? Vagy nem került (még) napvilágra ! Nagyon nem mindegy de pont erről beszélek te ezt is biztosra kimered jelenteni! A Madridnál mindig minden hivatalos soha semmi stikli csak a gonosz médiai blab blab blab....R.M.C.F írta:fő gonosz eddig ilyet nem tett
Na ez meg a másik tipikus M.R.C.F. klasszikus mintha olvastam volna már 2541 x lehet csak nekem de már kicsit uncsi.R.M.C.F írta:etettek sok drukkert éveken át,aki meg ennek ellentmondott,az hülye volt. lásd aláírás.
Szerintem az uncsi,hogy idejársz kötekedni,meg mosdatni a csapatodat. Minek? A real tett ilyet? Nem. A barca? Igen.
Hőő? Talán még neked is tiszta ez nem?
Vagy perez elintézte hogy ne tudjon róla senki? ja,lehet. H**** f****z.
Ha meg uncsi,akkor menj haza, vagy nyiss egy fórumot magadnak és olvasd magadat,az néha kielégíthet.
Tőlem meg ezeket fogod olvasni,és ha sokat olvasod talán még ragad is rád valami,a piszkálódáson kivül.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Messiás
- Kedvenc játékosaid: Kocsis S. , Varga Z. , Maradona, Messi,
- Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.
Nem tett? Vagy nem került (még) napvilágra ! Nagyon nem mindegy de pont erről beszélek te ezt is biztosra kimered jelenteni! A Madridnál mindig minden hivatalos soha semmi stikli csak a gonosz médiai blab blab blab....R.M.C.F írta:fő gonosz eddig ilyet nem tett
Na ez meg a másik tipikus M.R.C.F. klasszikus mintha olvastam volna már 2541 x lehet csak nekem de már kicsit uncsi.R.M.C.F írta:etettek sok drukkert éveken át,aki meg ennek ellentmondott,az hülye volt. lásd aláírás.
Te így nevezed?GT37 írta:Tényleg remek, nagyon jól összerakott cikk (még ha kicsit hosszú is), ajánlom mindenkinek. Régóta kerestem már egy olyan írást, amely összeszedi a Rosell-Bartomeu-féle brigád kontárkodásait.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Sunsky az a baj, hogy igen vannak ilyen kis suttyók, de ez ugye minden nagynál van. Én például nem véletlen Kubala képét raktam ki, hisz neki köszönheti a Barca, hogy egyáltalán a La Masia megalapult, dehát ugye ezt még csak sokan nem is tudják, sajnos az ilyenek miatt van leminősítve aki még véletlen tudja is, hogy ez mit is jelent, mit jelent az, hogy több mint 100 éve reményt adott az embereknek egy svájci cukorkaboltos igaz.. nem kötelező szakirodalom de épp ez végett nem is szeretem ha mindenkit a tizenévesekkel azonosítanak.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦