De őszintén, zavart ez bárkit is addig amíg remekül védett? Engem egyáltalán nem. Ha visszaesett volna egy átlagos szintre, mint Iker, akkor érthető, nem ér annyit ahogy te is mondod, egyetértünk. A probléma az, hogy el sem jutottunk odaáig, sokkal hamarabb elkezdték fúrni, folyamatos nyomás alatt tartották, hogy bármikor repülhet a kapuból. Volt 1-2 gyengébb meccse, és tényleg nem ő a világ legjobb kapusa, de még egy rosszabb napján is bír olyan képességekkel amivel Casillas már soha nem is fog. A távozását sok mindennel lehetne indokolni, de hogy (szigorúan a teljesítményét figyelembe véve) ne lett volna alkalmas arra hogy ő legyen az első számú, azzal biztosan nem. Jól bizonyítja ezt Keylor esete is. Úgy viselkedünk mint egy serdülő tinilány, aki nem tud dönteni... Elhiszem én hogy nem lehet csak úgy padra vágni egy ikont, én se szívesen tenném, de ez már a második alkalom ahol megint nem a csapat/klub érdeke alapján dönt az edző/vezetőség. De Gea ha nem teljesen zakkant addig nem jön el angliából, amíg Casillas nem nyilatkozza le hogy év végén megy az MLS-be. A kémia meg nyilván jobban működött a vele, ő csak nem fél éve védi a hálót, de erre szokták mondani, hogy idő kérdése...Realista24 írta:Értem én hogy López top volt meg minden pár hétig, hónapig ok. Nem erről van szó.
Hanem arról, hogy hosszútávon nem volt képes ezt a szintet hozni, nem lehetett rá építeni, nem volt annyival jobb, hogy egy Real Madridnál, a kapitányt, az ikont, a madridizmus megtestesítőjét lecseréljük egy beugrósra. Hosszútávon bőven kijöttek López gyengeségei. Van amiben köröket vert a kapitányra, de sok dologban bőven alulmaradt vele szemben, kezdve ott hogy a kémia közte és a védelem között nulla volt.
Lényegnél maradva, nem arra akartam kilyukadni hogy még mindig Lopeznek kellene védenie, de ezek után megcáfolhatatlan, hogy Keylor-t csak tűzoltásnak hoztuk. Vannak dolgok amik nem változnak és nem tanulunk a hibáinkból. Mint pl. Perez öncélú vásárolgatásai.
Ui: Kimaradt, de azért Casillas nem 2 hónapig volt rossz formában, már évek óta nem volt képes stabil, magabiztos és elvárható teljesítményt nyújtani, néha volt 1-2 fellángolása, de az azon nyomban el is tűnt.