Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 8., vasárnap 23:57

Akarta más Lópezt?
Árulhattak egy olyat aki nem akar elmenni? Állítolag egy meccs után a repcsin közöltél vele hogy iker lesz jövőre a kezdő és keressen új csapatot,de akkor sem akart.

Szerintem,mondom nekem ez jön le,szó szerint el lett küldve ez a szerencsétlen. A real jóbaráti klubként segített,és felhívta a régi jó haver milant.....innen már ne nehét összerakni. Piaci ár a picsába,ára egy csokiskekszes pizza és 2db 5 ös tango bőrfoci.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 8., vasárnap 23:54

istimester írta:
Realista24 írta:López menni akart, mert látta, hogy nincs esélye. Szerintem ennyi indokolta a nyári eseményeket.
Igen, csak ez onnan kezdődött, hogy felülről megmondták, hogy Iker fog védeni.
Részben ezért, és részben azért mert nem volt annyival jobb, hogy ezt a váltást mindenki megeméssze.
Lopez elkótyavetyélése,egyértelmű hogy miért lett lebonyolítva,ezt mutatja az eladási ára is. Itt nem lopez akart elmenni,mert akkor lazán adtak volna érte 15 millát,vagy 20-at...itt el lett küldve,azért jöhetett képbe ez a fas-*-rázó milán aki ingyen!!!!!! elvitte.....ez még columbo is összerakja.
Akarta más Lópezt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 8., vasárnap 23:53

istimester írta:
Realista24 írta:López egy tucat kapus volt, akinek volt pár jó meccse, nem több. És csak azért lett így felkapva, mert Iker élete legrosszabb korszakát élte.
Ez nem igaz. López nagyon jó kapus, annyira viszont tényleg nem kimagasló, hogy egy Real Madrid kaliberű csapatban hosszú távon kikezdhetetlen kezdő legyen. És nem elég nagy név. Volt pár hibája és azonnal kikezdték. Ám Iker idén bőven sem nyújt olyat, ami indokoltá tette volna a nyári változásokat.

Én azt mondom,lopez top kapus volt,az hogy nem kikezdhetetlen,azt iker miatt érzem jogos beszólásnak,hiszen ha vétett,akkor egyből ikert mutogatták,és ment a pszihés ráhatás.

Lopez elkótyavetyélése,egyértelmű hogy miért lett lebonyolítva,ezt mutatja az eladási ára is. Itt nem lopez akart elmenni,mert akkor lazán adtak volna érte 15 millát,vagy 20-at...itt el lett küldve,azért jöhetett képbe ez a fas-*-rázó milán aki ingyen!!!!!! elvitte.....ez még columbo is összerakja.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 8., vasárnap 23:50

Realista24 írta:López menni akart, mert látta, hogy nincs esélye. Szerintem ennyi indokolta a nyári eseményeket.
Igen, csak ez onnan kezdődött, hogy felülről megmondták, hogy Iker fog védeni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. február 8., vasárnap 23:41

Realista24 írta:
. Ha neveket akarunk akkor jogos,ha tudást és teljesítményt,akkor már lopeznél kibukott a sztori.
López egy tucat kapus volt, akinek volt pár jó meccse, nem több. És csak azért lett így felkapva, mert Iker élete legrosszabb korszakát élte.
Lopez Top 1 kapus volt abban a félévben, mikor idejött, én úgy embert védeni nem igen láttam még huzamosabb ideig.

Aztán következő évre visszaesett, de még így is bőven jó volt, bár már elmaradtak azok a folyamatos bravúrok.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 8., vasárnap 23:40

Ám Iker idén bőven sem nyújt olyat, ami indokoltá tette volna a nyári változásokat.
López menni akart, mert látta, hogy nincs esélye. Szerintem ennyi indokolta a nyári eseményeket.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 8., vasárnap 23:39

Realista24 írta:López egy tucat kapus volt, akinek volt pár jó meccse, nem több. És csak azért lett így felkapva, mert Iker élete legrosszabb korszakát élte.
Ez nem igaz. López nagyon jó kapus, annyira viszont tényleg nem kimagasló, hogy egy Real Madrid kaliberű csapatban hosszú távon kikezdhetetlen kezdő legyen. És nem elég nagy név. Volt pár hibája és azonnal kikezdték. Ám Iker idén bőven sem nyújt olyat, ami indokoltá tette volna a nyári változásokat.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 8., vasárnap 23:31

ez tipikusan realos vezetőségi dolog,értem mit akarsz mondani......baleről bepattant a szöglet a döntőben holott oda sem figyelt,akkor kurva jó a pali.........persze egy fenét,ikernek semmi komoly köze nem volt a bl-hez.
Húha...azért ez meleg pite.
. Ha neveket akarunk akkor jogos,ha tudást és teljesítményt,akkor már lopeznél kibukott a sztori.
López egy tucat kapus volt, akinek volt pár jó meccse, nem több. És csak azért lett így felkapva, mert Iker élete legrosszabb korszakát élte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 8., vasárnap 22:25

Ebben szerintem tévedsz. De Gea az utódja Casillasnak, López ilyen téren egy "senki" volt. Jött, mert kellett, elvállalta, szép fizetést kapott, majd elment. Ennyi a story. De Geára lehet építeni.
Értem mire célzol,de szakmailag ez nem norma. Ha neveket akarunk akkor jogos,ha tudást és teljesítményt,akkor már lopeznél kibukott a sztori.
A BL-t és a Kupát, ahol Iker védett megnyertük, a bajnokságot elbuktuk. A Real Madrid vezetőségét más nem érdekelte. López jó volt, de nem elég jó, több játéklehetőséget akart, hát elment, elengedték.
ez tipikusan realos vezetőségi dolog,értem mit akarsz mondani......baleről bepattant a szöglet a döntőben holott oda sem figyelt,akkor kurva jó a pali.........persze egy fenét,ikernek semmi komoly köze nem volt a bl-hez.
Anthony írta:Emlékszem még De Gea első évére Manchesterben. Hibát hibára halmozott, ki is került a kezdőből, nevetség tárgya volt. Most meg álltólag ő az egyik legjobb. De ilyen kalibert lehetetlen Iker mögé hozni. Mellé meg semmi értelme, megy megint a tavaly-tavalyelőtti zene...
Adjuk Ikert is Bale mellé a De Gea + sok bőrőnd pénz cserébe, és akkor mindenki happy :mrgreen:
Igen,degea első éve vicc volt,de fiatal és idegen volt. Most viszont tényleg korrekt a gyerek.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 8., vasárnap 21:44

Emlékszem még De Gea első évére Manchesterben. Hibát hibára halmozott, ki is került a kezdőből, nevetség tárgya volt. Most meg álltólag ő az egyik legjobb. De ilyen kalibert lehetetlen Iker mögé hozni. Mellé meg semmi értelme, megy megint a tavaly-tavalyelőtti zene...
Adjuk Ikert is Bale mellé a De Gea + sok bőrőnd pénz cserébe, és akkor mindenki happy :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 8., vasárnap 21:03

Véleményem szerint Diego igen is jó volt,pár hiba volt ugyan,de azt senki sem várhatja el egy kapustól,hogy néha ne hibázzon,hiszen az a leglátványosabb, midőn egy kapus tévedése általában gólt eredményez.
Érzelmek és személyes döntések ide vagy oda. A BL-t és a Kupát, ahol Iker védett megnyertük, a bajnokságot elbuktuk. A Real Madrid vezetőségét más nem érdekelte. López jó volt, de nem elég jó, több játéklehetőséget akart, hát elment, elengedték.
De Geát meg bárkit aki tehetséges,vagy már valaki , értelmetlen hozni,mert alig kap majd lehetőséget iker mellett,iker még 5 évig elvédeget,addig itt kapus felesleges pénzkidobás és nyomor a leigazoltra nézve.
Ebben szerintem tévedsz. De Gea az utódja Casillasnak, López ilyen téren egy "senki" volt. Jött, mert kellett, elvállalta, szép fizetést kapott, majd elment. Ennyi a story. De Geára lehet építeni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 8., vasárnap 20:41

Realista24 írta:Diego nem volt eleg jo, arra pedig semmi garancia nem volt, hogy Iker a jobbik arcát fogja mutatni.
Utólag konnyu okosnak lenni, de ez a 10 Milla visszajön Navasbol bőven, ha mondjuk hozzuk De Geat.

Ezzel az a probléma,hogy tudni lehetett 100% bizonyossággal,hogy az Iker,lopez,navas csörte nem szakmai alapokra volt fektetve,hanem érzelmi és az egész csere-bere kizárólag azért volt kivitelezve,hogy Ikernek biztos és nyugodt poziciót biztosítsanak......
Véleményem szerint Diego igen is jó volt,pár hiba volt ugyan,de azt senki sem várhatja el egy kapustól,hogy néha ne hibázzon,hiszen az a leglátványosabb, midőn egy kapus tévedése általában gólt eredményez.

De Geát meg bárkit aki tehetséges,vagy már valaki , értelmetlen hozni,mert alig kap majd lehetőséget iker mellett,iker még 5 évig elvédeget,addig itt kapus felesleges pénzkidobás és nyomor a leigazoltra nézve.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. február 8., vasárnap 20:14

Khedira mennyit hagy ki?
borzasztó már ő is sérült :D

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 8., vasárnap 18:33

Realista24 írta:Diego nem volt eleg jo, arra pedig semmi garancia nem volt, hogy Iker a jobbik arcát fogja mutatni.
Utólag konnyu okosnak lenni, de ez a 10 Milla visszajön Navasbol bőven, ha mondjuk hozzuk De Geat.

Az a baj, hogy ez a "jobbik" arca sincs közel sem azon a szinten, amelyen Keylor védett tavaly vagy akár a VB-n. :vivo:
Nagy kár, hogy így elbaszarintottuk ezt az egészet.
Egyértelműen neki kellett volna kezdeni szerintem.
És ezt nem az ATMA elleni meccsre alapozom. Iker feljött egy színtelen-szagtalan semmilyen közepes szintre, de ennyi.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 8., vasárnap 18:27

Diego nem volt eleg jo, arra pedig semmi garancia nem volt, hogy Iker a jobbik arcát fogja mutatni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 8., vasárnap 18:20

Keylor Navas ügynöke, Ricardo Cabanas: “Keylor azt mondta nekem, hogy távozni akar a Real Madridtól, és ezt már a vezetőséggel is közölte.” Forrás: Madridom.hu
Ennek így akkor sok értelme volt. Ennyi erővel maradhatott volna DL második számúnak is, ehelyett odaadtuk ingyen a Milannak, és vettünk egy kapust 10 millióért, akire Ancelotti szinte egyáltalán nem számít.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. február 8., vasárnap 17:12

Nem hiába Mes que un club... :D

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 8., vasárnap 17:07

A barátságosabb légkör döntött - Tajti

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 8., vasárnap 16:56

mocsok írta:
morientes írta:Még is mit kellene neki csinálnia?
feel the irony.
Así que la siguiente.Por favor El Jefe... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 8., vasárnap 16:27

morientes írta:Még is mit kellene neki csinálnia?
feel the irony.

Vissza: