tucsoki írta:Bogárasztam kicsit a meccs statjait, a középpályásaink közül Khedira mutatta be a legkevesebb sikeres szerelést, szám szerint nullát.
Nem az a dolga
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 10., kedd 9:42
tucsoki írta:Bogárasztam kicsit a meccs statjait, a középpályásaink közül Khedira mutatta be a legkevesebb sikeres szerelést, szám szerint nullát.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 10., kedd 9:40
StatzoneNorbii írta:Belinkelnéd nekem is? Whoscoredet szoktam nézni, csak ott fogalmam sincs melyik lehet a szerelés.tucsoki írta:Bogárasztam kicsit a meccs statjait, a középpályásaink közül Khedira mutatta be a legkevesebb sikeres szerelést, szám szerint nullát.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 10., kedd 9:30
Belinkelnéd nekem is? Whoscoredet szoktam nézni, csak ott fogalmam sincs melyik lehet a szerelés.tucsoki írta:Bogárasztam kicsit a meccs statjait, a középpályásaink közül Khedira mutatta be a legkevesebb sikeres szerelést, szám szerint nullát.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 10., kedd 8:28
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 10., kedd 8:00
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 9., hétfő 14:16
Ezért írtam, hogy pl. én...., de látom más stílusban kívánod folytatni a vitát, én nem.morientes írta:1;Szóval sem mondtam hogy lecserélnéd,csak azt hogy van olyan aki igen.Szó sincs arról hogy pl. én lecserélném, vagy visszasírok mást, mert nem, de szép lassan kijönnek Ancelotti hiányosságai is, és attól hogy BL-t nyertünk vele, még nem tudok ezek felett szemet hunyni. Ha valakit zavar az hogy meg van említve, akkor lapozzon át felette.
2;Ha olvastad amit oda pötyögtem,írtam én is a hiányosságairól,nem is visszafogottan.
3;Azt a BL akkor sem Mou nyerte meg,akár tetszik akár nem.
És elment,mert nem úgy táncolt mindenki ahogy ő fütyült,elment mert az ő hazája london,(nem én mondom ő mondta.)
És én ezeken nem tudom túl tenni magam,és ha ez valakit zavar,akkor az lapozzon át felette.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 9., hétfő 14:06
1;Szóval sem mondtam hogy lecserélnéd,csak azt hogy van olyan aki igen.Szó sincs arról hogy pl. én lecserélném, vagy visszasírok mást, mert nem, de szép lassan kijönnek Ancelotti hiányosságai is, és attól hogy BL-t nyertünk vele, még nem tudok ezek felett szemet hunyni. Ha valakit zavar az hogy meg van említve, akkor lapozzon át felette.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 9., hétfő 13:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 9., hétfő 13:15
Nps ez igaz.Amúgy meg Mounak is megvolt a lehetőség,(játékos akit akart,koncepcio/taktika amilyet akart ,pénz amennyit akart,és még Perez sem szólt bele),de nem tudott élni vele.Szal ne vegyűk el Ancelottitól ezt,hogy "csak" a babérokat aratta le.Ancelotti egyből az első évében - egy "szarkupacból" - simán hozta a BL győzelmet. Ennyi a lényeg... :ozil:
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 9., hétfő 12:10
Ancelotti egyből az első évében - egy "szarkupacból" - simán hozta a BL győzelmet. Ennyi a lényeg...Géci írta:Mindjárt kiderül, hogy egy 3x-os BL győztes (klubszinten) edzőnk van aki mindig annak köszönhette a győzelmeit, hogy előtte olyan valakik edzették a csapatokat akik jól csináltak mindent ő meg csak azért volt, hogy learassa a babérokat. Ja nem (Milan)... Hát komolyan befosok rajtatok
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 9., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: becike80 » 2015. február 9., hétfő 11:48
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 9., hétfő 11:38
Ellenük pont jó lenne szerintem, mivel mi irányítanánk elméletileg a meccset. Valószínűleg egy BL elődöntőben buszoznának ellenünk. De úgyse tudjuk meg, mert ha a BBC egészséges, akkor ők kezdenek. Csak Bale kapja már össze magát, 6 hónapja gyenge, utolsó 3-ra szívja már fel magát.CS0ki írta:Na de. Azért kiváncsi lennénk, hogy ha újra összeállna a fenti négyes, akkor mire mennénk az Atletico, Chelsea meg a többi nagcsapat ellen.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 9., hétfő 11:29
Nem fórum, hanem emberi "betegség", de mondjuk inkább tulajdonságnak.Valami fórum betegség az hogy egyből át kell esni a ló túloldalára,
A Dortmund tavaly is teli volt sérültekkel, sőt, talán még jobban, mint idén. Amúgy már nem utolsók!A keret szinte ugyanaz, mint tavaly (Lewandowski ment el egyedül, de 2 tehetséges csatárral pótolták). Ami változott, hogy szinte a fél csapat sérült folyamatosan, mégpedig kulcsjátékosok. Meg lehet nézni, utolsók a bundásban. Ennyit jelentenek a sérültek, pedig ott nincs is annyira nagy különbség a padon ülő és a alapkezdő játékosok között.
Na ez jó kérdés. A mostani felállásban egyértelmű, hogy nem működik a középpálya cédekező része, de a fenti négyes...Talán működhet. Nyáron mnég azt mondtam hogy nem, kevés hozzá, de nem vagyok már teljesen biztos benne. A védekezés egy bizonyos szintig hozzáállás kérdése, fegyelmezettség, áldozatkészség kell hozzá. Nyilván nem fog senki 160 centijével leütközni egy 190-es támadót, vagy legyorsulni James egy szélvész szélsőt, de kellő határozottsággal, ésszel, helyezkedéssel megoldható a dolog. Egyébként a fenti négyesből nekem pont Kroos az, aki szerintem legkevésbé teszi oda magát ilyen szempontból. Sajnos ő van betéve talűmn leginkább hűátra, neki kéne legtöbbször visszalépnie a 16-os környékére, és ezt bizony nem teszi meg elég sokszor. Ami nem annyira meglepő, hiszen ő támadóbb annál, ő is tipikusan akkor él, amikor nálunk a labda. Már leigazolásakor is volt erről pár cikk, hogy ha vele akarjuk pótolni Xabit egy az egyben, akkor bajba kerülhetünk. Na de. Azért kiváncsi lennénk, hogy ha újra összeállna a fenti négyes, akkor mire mennénk az Atletico, Chelsea meg a többi nagcsapat ellen.Eleve az eddig legjobbnak bélyegzett kp: James-Modric-Kroos-Isco szerintem védekezésben kevés, nem elég stabil, és nagyon könnyen lekontrázható.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 9., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 9., hétfő 11:24
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 9., hétfő 11:13
Mourinho aztán nagyon tökös 1 gólos vezetésnél utolsó 10 percbe már hozta is be Albiolt egy támadó helyett Tökösen mindig visszaállt nála a csapat védekezni, be is szoptuk a Bayern ellen. A BL döntős részre meg: Mintha Mourinho nem csinált volna hülyeségeket, pl, hogy egy BL elődöntőben Higuaint kezdette a Dortmund ellen... A Marcelos dolog meg jól sült el, mert lendített a játékon, ha kezd, lehet nem játszott volna ekkorát. Isco meg fele ennyire sem tudott védekezni, nem kezdhetett. Ne kezdjük már el baszogatni Ancelottit, fél alapkezdő rokkant jelenleg, az Atletico meg tényleg történelme legjobb meccsét játszotta. Persze hibázott Carlo a szűk kerettel, pont emiatt nem is nagyon tud rotálni, de azért ne essünk túlzásokba.Mike írta:
Ami teljes mértékben az ő keze munkája, az talán az őszi 1-2 hónap amikor szárnyaltunk, de ezt is sikerült elrontania azzal h nem rotált, kifacsarta a játékosokat.
Nem látok olyan nagy motiváló készséget sem, cserélni nem tud, és amikor tökösnek kéne lenni akkor is sokszor csak alibizett. Amit nagyon szerettem pl Joséban, h mikor mennünk kellett az eredmény után, kérdés nélkül lekapta Arbeloát, 3 védővel és full támadó focival folytattuk, eredménnyel. Ilyet az olasznál nem tapasztaltam még, sztem nem is fogunk.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 9., hétfő 11:05
Valami fórum betegség az hogy egyből át kell esni a ló túloldalára, meg kiragadni mondatokat és olyan köntösbe bújtatni ami cinikus, de ráadásul marhaság is?mocsok írta:azért elég gyorsan felejtetek.
most már carlo egy pályakezdő, aki azért nyert zsinórban 22 meccset, mert josé itt volt még 2 éve..
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 9., hétfő 11:00
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. február 9., hétfő 10:48
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem