FIFA
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Re: FIFA
2019/2020-as szezonban járok a dortmunddal.eddig 1x nyertük meg a bl-t,a bajnokságot 1 év kivételével minden évben.elég fasza csapatom lett,jött pár játékos ingyen is,plusz eredetileg az mu-val kezdtem karriert,1,5 szezon után mentem át a dortmundhoz.onnan leigazoltam 2 játékost elég borsos áron,tehetségkutató hozta az mu-hoz őket,20 évesek mindketten,épitem be őket a csapatba,és küldözgetem a tehetségkutatót is,elég jó játékosokat tud hozni,néha belenyúlok a "tutiba".
kezdőm:courtois-de sciglio,varane,cairms/laporte,alaba-malanda(....),kovacic/burdenski-neymar,firmino/draxler,cr-lacazette
pad:negredo,walker,gündi,laporte/cairms,kovacic/burdenski,griezmann,deu,zouma
cairms angol,20 éves 81-es stabil kezdő lesz pár éven belül,addig rotálom.burdenski német szintén 20 éves,82-es bal lábas,mozgékony,jól cselez.tehetségkutató svédországból hozott egy kh-t,most 17 éves,kölcsönben van a freiburgnál,77-es és fejlődik tovább.van még tkp-m is 19 éves,78-as,plusz kettő,szintén 17 éves kapus,egyik 80-as hannovernél van kölcsönben,másik 76-os ő az augsburgnál.fontos h első osztályba és lehetőleg a bundásba tudjam a fiatalokat kölcsönadni,szem előtt vannak.
jhv és bhv kellene,illetve jobbszélre valaki cr helyett,már 35 éves,sztem jövőre lesz az utolsó szezonja.ingyen jött neymarral együtt.sem griezmann sem draxler nem vált be ott.csatár sem ártana,többi poszton megvagyok.
ja és poén..a vén negredo 17 meccsen 20 gólnál tart jobb a gólátlaga mint lacazette-nek
aki elvitte olyan 2025-ig..mik a tapasztalatok? a játék generál új játékosokat vagy oldja meg mindenki ahogy tudja?bár annyira nem aggódom,eléggé biztositva van a csapat,szépen fejlődnek a fiatalok,plusz 2,öt csillagos tehetségkutatóm van,küldöm őket folyamatosan.
vélemények?
kezdőm:courtois-de sciglio,varane,cairms/laporte,alaba-malanda(....),kovacic/burdenski-neymar,firmino/draxler,cr-lacazette
pad:negredo,walker,gündi,laporte/cairms,kovacic/burdenski,griezmann,deu,zouma
cairms angol,20 éves 81-es stabil kezdő lesz pár éven belül,addig rotálom.burdenski német szintén 20 éves,82-es bal lábas,mozgékony,jól cselez.tehetségkutató svédországból hozott egy kh-t,most 17 éves,kölcsönben van a freiburgnál,77-es és fejlődik tovább.van még tkp-m is 19 éves,78-as,plusz kettő,szintén 17 éves kapus,egyik 80-as hannovernél van kölcsönben,másik 76-os ő az augsburgnál.fontos h első osztályba és lehetőleg a bundásba tudjam a fiatalokat kölcsönadni,szem előtt vannak.
jhv és bhv kellene,illetve jobbszélre valaki cr helyett,már 35 éves,sztem jövőre lesz az utolsó szezonja.ingyen jött neymarral együtt.sem griezmann sem draxler nem vált be ott.csatár sem ártana,többi poszton megvagyok.
ja és poén..a vén negredo 17 meccsen 20 gólnál tart jobb a gólátlaga mint lacazette-nek
aki elvitte olyan 2025-ig..mik a tapasztalatok? a játék generál új játékosokat vagy oldja meg mindenki ahogy tudja?bár annyira nem aggódom,eléggé biztositva van a csapat,szépen fejlődnek a fiatalok,plusz 2,öt csillagos tehetségkutatóm van,küldöm őket folyamatosan.
vélemények?
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fifa World csapatom
(játékos szintek és chemistry kicsit más FIFA 15 és World között)
+ van még egy Eduardom a kispadon.
Chem: 97; Rating: 80; R. Martínez az edzőm
(játékos szintek és chemistry kicsit más FIFA 15 és World között)
+ van még egy Eduardom a kispadon.
Chem: 97; Rating: 80; R. Martínez az edzőm
[FIFA WORLD]
Várj vele
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
De jó, hogy konzolon nincs ilyen, legalábbis közvetlen. Bár kihat arra is ez az egész. Eladja a pc-n a szemeteit, pénzért teszi az értük kapott összeget, abból meg vesz a másikra neten coins-t. Így tiszta marad, és ban-t se kap...
Ma folytattam az online bajnokságot, div7-ben... Kék Lahm, kék Di Maria, meg Neuer, és a többi jóság. Csak felrugdosta a labdát, esélyem se volt lefutni őket, játszani meg kb. nem tudott, mert rávezetem a labdát, el se tudja venni, pedig ilyen játékosokkal már művészet, az ilyet benyelni... Vagy ennyi felesleges pénzük lenne, esetleg mindet nyitották, és szerencsések?
Egyébként gondoltam frissíteni a keretem.
Szerintetek az olasz Doumbia - alap Doumbia csere, és egy Cuadrado - Gervinho csere, (de lehet középre is beraknám Rossi/Nagatomo helyett) előrelépés lenne? Előbbinél a CHEM kb. 5-ön van, és mellette Tevez-ét is lehúzza 6-ra, cserével valószínű mindenki 10-es lenne a csapatban.
3-4-3, 4-4-2, 4-3-3, 4-1-2-1-2 váltogatva.
Illetve ps-en most 29 a legalja kb. Doumbianak, még várjak vele?
Ma folytattam az online bajnokságot, div7-ben... Kék Lahm, kék Di Maria, meg Neuer, és a többi jóság. Csak felrugdosta a labdát, esélyem se volt lefutni őket, játszani meg kb. nem tudott, mert rávezetem a labdát, el se tudja venni, pedig ilyen játékosokkal már művészet, az ilyet benyelni... Vagy ennyi felesleges pénzük lenne, esetleg mindet nyitották, és szerencsések?
Egyébként gondoltam frissíteni a keretem.
Szerintetek az olasz Doumbia - alap Doumbia csere, és egy Cuadrado - Gervinho csere, (de lehet középre is beraknám Rossi/Nagatomo helyett) előrelépés lenne? Előbbinél a CHEM kb. 5-ön van, és mellette Tevez-ét is lehúzza 6-ra, cserével valószínű mindenki 10-es lenne a csapatban.
3-4-3, 4-4-2, 4-3-3, 4-1-2-1-2 váltogatva.
Illetve ps-en most 29 a legalja kb. Doumbianak, még várjak vele?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Úgyis bannolják majd őket. Legalábbis nagyrészét,szerintem.
Tudtam hogy FifaWorld-öt írt,de azthittem abban is van 14,15.. Meg nem gondoltam hogy abban maradtak a régi kártyák.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hát ilyet nem hallottam, szerintem tuti újra kell kezdeni.grofs írta:Köszi, és a korábban megszerzett PS3 Accounthoz tartozó lapokat át lehet hozni, vagy nulláról kell kezdeni?
kiserik..
ezek meg elmennek a jó édes.......
fifa worldbe ugyanezt csinálják... de legalább te is nyersz ilyenkor, csak épp te nem kapod meg a pontokat.. nagy szemétség, lenyom ezer-kétezer meccset így, összeszedi a pénzt, aztán megveszik a legjobb játékosokat...
Köszi, és a korábban megszerzett PS3 Accounthoz tartozó lapokat át lehet hozni, vagy nulláról kell kezdeni?Sunsky írta:Mindig ingyenes lesz. Nem törlik az adatbázist, semmit, még egyelőre a régi kártyák is megvannak. Tehát Realos Di Maria, Atletico-s Costa, stb, stb... Persze frissítések vannak mikor valaki átigazol, csak benn vannak a régi kártyák.grofs írta:Sziasztok,
kicsit le vagyok maradva. FIFA World az ingyen letölthető FIFA PC-re. Kvázi aki FUT-t tolta konzolon és tetszett neki az menjen ide játszani, mert ez ingyen van? Arról lehet tudni meddig lesz ingyenes illetve mi lesz ha jönne az új FIFA majd októberben akkor törlik az adatbázist vagy viszel mindent át?
És oké, hogy ingyen van, de azért a grafika kissé le van butítva. Nem durván, szóval élvezetes maradt a játék.
Októberben most annyi volt, hogy frissített adatbázis, új gameplay, grafikai motor, de folytathattál mindent tovább.
Jah igen, a laggolás az ellenfél függő, ha neked jó géped van, neki szar, akkor neked is úgy megy majd, mint neki. De felsőbb osztályokban nagyon ritka, hogy akadjon, az alacsonyakban viszont tele van.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Mindig ingyenes lesz. Nem törlik az adatbázist, semmit, még egyelőre a régi kártyák is megvannak. Tehát Realos Di Maria, Atletico-s Costa, stb, stb... Persze frissítések vannak mikor valaki átigazol, csak benn vannak a régi kártyák.grofs írta:Sziasztok,
kicsit le vagyok maradva. FIFA World az ingyen letölthető FIFA PC-re. Kvázi aki FUT-t tolta konzolon és tetszett neki az menjen ide játszani, mert ez ingyen van? Arról lehet tudni meddig lesz ingyenes illetve mi lesz ha jönne az új FIFA majd októberben akkor törlik az adatbázist vagy viszel mindent át?
És oké, hogy ingyen van, de azért a grafika kissé le van butítva. Nem durván, szóval élvezetes maradt a játék.
Októberben most annyi volt, hogy frissített adatbázis, új gameplay, grafikai motor, de folytathattál mindent tovább.
Jah igen, a laggolás az ellenfél függő, ha neked jó géped van, neki szar, akkor neked is úgy megy majd, mint neki. De felsőbb osztályokban nagyon ritka, hogy akadjon, az alacsonyakban viszont tele van.
Sziasztok,
- realmadridfan
Aki játszik a worlddel: nektek nem laggol egyáltalán? Nekem szinte játszhatatlan, pedig a '14-et simán bírja a gépem.
Fifa World talán? Ott vannak. Rágúgliztam.Marci77 írta:Zold? De most ez nem 15? Vagy nem ertem. Zold a 14ben volt.
szerk.: Jobban utánanéztem, a legfrissebb poszt erről a nyári VB idejéről van. Szóval nem tudom.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Courtois mehetne Kompany helyett,szerintem ugy is kijonme a chem es sztem o jobb :Pdannen írta:
zabat csak a chem miatt raktam oda hirtelen, lehet, hogy lenne oda más is jobb. iker meg nekem nagyon jól teljesít a játékban, őt talán tots(vagy vmi ilyesmi van piacon) navasra cserélném max
TOTS Navas nem lesz. Raadasul Navas egyaltalan nem kiemelkedo. Courtois,Neuer,Llorris a legjobnak talan. De ahogy erzed Es sztem chem igy kijonne Courtoisval ha barki a jhv-d (En Benzt is lecserelnem,talan Cuardadot is Majd osszedobok parat otthon )
Nem nagyon hallottam.olyat aki birja fifaban Casillast
Cuadrado? Jó látom, hogy gyors, na de mégis...
- Marci77
Hat,nekem Iker biztosan,es Zabaleta se lenne szerintem a dream team-embe Fifaban..
Egyszer upgradelik őket valamikor februárban.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
LeagueofLesbians írta:Ezeket az "in form" kártyákat egyszer kidobják és akkor "aktualizálják" a player szintjeit vagy nagyobb figyelmet fordítanak rá és folyton változtatják a statot a kártyán?
csak mikor kijönnek akkor utána már nem változik a kártya!
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ezeket az "in form" kártyákat egyszer kidobják és akkor "aktualizálják" a player szintjeit vagy nagyobb figyelmet fordítanak rá és folyton változtatják a statot a kártyán?
[FIFA WORLD]