Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 10., kedd 16:43

Egy meccsen megcsíphet minket a Schalke, de szerintem annyira nem, hogy azt a visszavágón ne fordítsa meg a csapat. Villarrealtól idegenben tartanék nagyon, de hazai pályán azért ők is bőven verhetők. A Bilbao elleni meccs meg szerencsére odébb van.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 16:03

pheco írta:Következő 5 meccs:
Real-Depor, Schalke-Real, Elche-Real, Real-Villarreal, Bilbao-Real

Azért ez annyira nem vészes, max ezek közül egyedül Bilbao okozhat kis gondot, de az még 1 hónap. Szerencsére nem nehéz a sorsolás, pont jó, hogy kilábaljon a csapat a hullámvölgyből. Ezek után még van egy Real-Schalke és egy Real-Levante, majd jön a Clásico 22-én. A BL-ben jó lenne elkerülni a Bayern, Barca, Chelsea hármast és akkor szerintem jól jövünk ki a mostani helyzetből.(persze nem nézem le a Schalket, de azért na... őket ütni kell)
Én ebből egyiket sem mondanám biztosra,a schalke xelni tudott anno münchenben,talán mondjuk az elche lehet sima,a sárgák azért most jók,az meg ne tévesszen meg senkit,hogy a barca agyonb**ta az athletit,de elkenték az atleticot is simán,oda vissza.
Az a tavalyi Real,az őszi,simán átgázolna ezeken a csapatokon,de ez az idei real,ez most kicsit más káposzta.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 16:02

Én fosok jelenleg a Schalketól és a Villarealtól is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 10., kedd 15:53

Következő 5 meccs:
Real-Depor, Schalke-Real, Elche-Real, Real-Villarreal, Bilbao-Real

Azért ez annyira nem vészes, max ezek közül egyedül Bilbao okozhat kis gondot, de az még 1 hónap. Szerencsére nem nehéz a sorsolás, pont jó, hogy kilábaljon a csapat a hullámvölgyből. Ezek után még van egy Real-Schalke és egy Real-Levante, majd jön a Clásico 22-én. A BL-ben jó lenne elkerülni a Bayern, Barca, Chelsea hármast és akkor szerintem jól jövünk ki a mostani helyzetből.(persze nem nézem le a Schalket, de azért na... őket ütni kell)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 10., kedd 15:22

Jó dolog az optimizmus, alap hangon én is így vagyok ezzel.
De egyelőre tényleg semmi jel nem mutat arra, hogy össze kapnánk magunkat, pedig már a következő fordulóba február közepe lesz. Tehát 2,5 hónapja csak süllyedünk. Dzsi, innen az a törvényszerű, hogy feljavulunk villámcsapásra és szezon végéig le sem állunk? Hát nem tudom, legyen igazad. Csakhogy a sok sérült sem fog top formában vissza térni, Bale-re a szezon else meccse óta írjuk, hogy majd össze kapja magát, ezek szerint CR sem 100as, így, hogy beindul a BL is, Kroos és Isco mégjobban kilesz facsarva. Mert az utolsó 2 meccsünkön már Isco is vissza esett. A 3. ember a k.pályánkra vagy egy fogalmatlan Khedira, vagy egy bizonytalan/mellőzött Illarra, vagy egy 0 kilométeres Lucas. Majd Benzema megoldja, akinek alapból hullámzó a teljesítménye? Vagy Ramos, aki idén inkább a f*szágaival tűnik ki? Ja, meg még nincs is egy ideig alapból. Casillas is hirtelen mindent fogni fog, mikor már lassan 3 éve saját maga paródiája?

Szedjék össze magukat, mert sokkal több van ebben a csapatban ennél a szenvedésnél. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen jól működő valami ennyire szét tud esni, úgyhogy cáfoljanak rám megint, mert egyelőre én sem érzem, hogy itt happy end lesz a vége.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 14:58

Nem a pillanatnyi formáról beszéltem...
Hát én sem.Hanem a téli szünet utániról.Ha az egy pillanat,akkor jó hosszú...
Túlságosan beleégett a barcakorszak sokak fejébe,ahányszor csak elkapnak egy jó szériát a többség pánikhankulatban elkezd temetni mindent, ősszel is amikor a classicoig nem kaptak ki,akkor is valami hasonló ment csak nem ilyen durván...
Nem égett bele semmi,leszarom ha a barcelona ötöket rugdos,sorra nyeri a meccseket,pont az a bajom hogy mi megyünk lefelé,fásultság,a motiváció hiánya,stb...
Leírom,hogy nem a pillanatyni formáról beszéltem erre meg mondod ,hogy pedig jelenleg jobbak :mrgreen: Ezt szerintem mindenki aláírja,hogy jelenleg jobbak, elkaptak egy jó szériát, majd amikor sűrűsödik a porgram,jönnek a bl meccsek classico-k akkor kell a barca csúcson legyen, helyette most vannak.Nálunk ami gáz az a sérülések, ezzel az ócska orvosi stábbal,nem lehet tudni,hogy modric márciusban vagy csak jövőre tér vissza és a többiekről se... Könnyen mehet a kukába az egész szezon a sérültek miatt, ez bennevan, de abban biztos vagyok,hogy ha a sérültek visszatérése nem fog nagyon eltérni a várttól akkor tavaszra csúcsra leszünk járatva és nem fogunk elfogyni májusra, addig ezt az igazán átvészelhető időszakot ki kell bírni,b vagy c csapattal is.1 botlást várok a klasszikusig a Real-tól és a Barcától is(kérdés,hogy 1 vagy 3 pontot bukik és melyik csapat). 
Modric blablabla,sérülések blablabla,fáradság blablabla...szűk keret blablabla...engem nem az érdekel.Hanem az,hogy nem látom nemhogy a tüzet,de még egy szikrácskát sem,hogy szétszakadnának azon a rohadt pályán,mert kapjanak ki,tartalékosan,de látnám hogy mindent megtesznek....csakhogy közlöm,nem tesznek,még a tized részét sem.
Az a dibdáb barca,aminek se hátulja,se közepe,az meg csak nyer sorra...de mi azért még mindig jók vagyunk.

Nem temetem a csapatot,csak a jelenlegi állapotok szerint,NEM VAGYUNK JÓK!Ezért gondoltam hogy szerényebben a jóslatokkal :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 10., kedd 14:43

hunmadridista írta:
dzsi91 írta: Nem a pillanatnyi formáról beszéltem...
Pedig jelenleg sok tekintetben sokkal jobb a Barcelona...
Leírom,hogy nem a pillanatyni formáról beszéltem erre meg mondod ,hogy pedig jelenleg jobbak :mrgreen: Ezt szerintem mindenki aláírja,hogy jelenleg jobbak, elkaptak egy jó szériát, majd amikor sűrűsödik a porgram,jönnek a bl meccsek classico-k akkor kell a barca csúcson legyen, helyette most vannak.Nálunk ami gáz az a sérülések, ezzel az ócska orvosi stábbal,nem lehet tudni,hogy modric márciusban vagy csak jövőre tér vissza és a többiekről se... Könnyen mehet a kukába az egész szezon a sérültek miatt, ez bennevan, de abban biztos vagyok,hogy ha a sérültek visszatérése nem fog nagyon eltérni a várttól akkor tavaszra csúcsra leszünk járatva és nem fogunk elfogyni májusra, addig ezt az igazán átvészelhető időszakot ki kell bírni,b vagy c csapattal is.1 botlást várok a klasszikusig a Real-tól és a Barcától is(kérdés,hogy 1 vagy 3 pontot bukik és melyik csapat).

Túlságosan beleégett a barcakorszak sokak fejébe,ahányszor csak elkapnak egy jó szériát a többség pánikhankulatban elkezd temetni mindent, ősszel is amikor a classicoig nem kaptak ki,akkor is valami hasonló ment csak nem ilyen durván...

Egyébként meg mi vagyunk jelenleg a trónon,szóval : a Real Madridot csak a Real Madrid verheti meg! (+Pepe-t ki kellett volna állítnáni) :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 10., kedd 14:30

dzsi91 írta: Nem a pillanatnyi formáról beszéltem...
Pedig jelenleg sok tekintetben sokkal jobb a Barcelona...motiváltabbak, egységesebbnek tűnnek és talán szervezettebbek is mint mi...nyilván ez nem jelent még semmit, mert hosszú a szezon, de rengeteg az intő jel...nem mellesleg pedig vészesen közelednek a tabellán (ahogy Messi is a góllövő listán)...

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 10., kedd 13:31

morientes írta:
.ráadásul még mindig jobbak vagyunk
Azok lennénk?Jobbak?Ezt most így mire is alapozzuk?Tavaly jobbak voltunk.Az előző szezonban jobbak voltuk.De most?Lehetünk jobbak még persze,de most egyenlőre olyqn szarul játszunk meccsek óta mint a bűn.
A barca meg csendesen nyeri a meccseket.Szóval nem vagyunk jobbak.Most nem.
Nem a pillanatnyi formáról beszéltem...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 11:55

.ráadásul még mindig jobbak vagyunk
Azok lennénk?Jobbak?Ezt most így mire is alapozzuk?Tavaly jobbak voltunk.Az előző szezonban jobbak voltuk.De most?Lehetünk jobbak még persze,de most egyenlőre olyqn szarul játszunk meccsek óta mint a bűn.
A barca meg csendesen nyeri a meccseket.Szóval nem vagyunk jobbak.Most nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 10., kedd 7:37

sonic írta:
Faust írta:és gyönyörűen elherdáltuk az előnyünket.
Az mondjuk egyebkent is benne volt a pakliban hogy 0 ponttal jovunk el a Calderonbol, megiscsak rangado. Szoval a korulmenyekhez kepest pontszamban meg jol allunk. A mutatott jatek mar inkabb aggaszto... De ha behuzogatjuk a kotelezo meccseket akkor idot nyerhetunk mig a hianyzok visszaternek. Az egyetlen problema hogy nemsokara klasziko es ha addig nem kaparja ossze Ancelotti a csapatot hogy partiban lehessunk, akkor elenk kerulnek, es az mar nem jo.
Azért akkorát nem fordult a világ mint azt itt sokan írják,a Barca Bl visszavágót játszik azon a héten,győzelmi kényszerben lesznek,nekűnk az x is jó,ha minden igaz addigra Ramos és modric is bevethető lesz...ráadásul még mindig jobbak vagyunk.Sokakat megviselt idegileg ez a Barca korszak,ahogy van pár jó meccsük és nekünk pár rossz máris pánikhangulat van. Egy Classico mindig 3 esélyes,de jobb helyzetben leszünk,pihentebbek és kontrázgathatunk kedvünkre mert nyerniük kell.

Persze ha addig hozzuk a kötelezőt :D de szerintem mind2 csapatbak lesz 1-1 botlása a klasszikusig.

De érdemes megnézni a tavaszi menetrendünket,rengeteg hazai meccs,gyakorlatilag a klasszikus után csak a Sevilla lesz veszélyes az is azért mert idegenben lesz,valencia még de az hazai pályán... El nem tudom képzelni hogy ne nyerjük meg a ligát,még akkor is ha esetleg nem nyerünk a klasszikón.A Bl viszont necces nagyon,ha a negyeddöntőre valami bunkerező csapatot kapunk (Juve,Atlético,Chelsea) akkor könnyen kizughatunk mert sztem addigra nen leszünk még Bl győztes formában,egy arsenalnak vagy dortmundnak örülnék a 8 között,aztán az elődtőben jöhet bárki. :D

Na ezt szépen levezettem,tavaly is jól kiszámlgattunk mindent előre aztán akkor jöttek a botlások vereségek a nagyoktól amikor senki se várta :D

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 9., hétfő 22:24

Faust írta:és gyönyörűen elherdáltuk az előnyünket.
Az mondjuk egyebkent is benne volt a pakliban hogy 0 ponttal jovunk el a Calderonbol, megiscsak rangado. Szoval a korulmenyekhez kepest pontszamban meg jol allunk. A mutatott jatek mar inkabb aggaszto... De ha behuzogatjuk a kotelezo meccseket akkor idot nyerhetunk mig a hianyzok visszaternek. Az egyetlen problema hogy nemsokara klasziko es ha addig nem kaparja ossze Ancelotti a csapatot hogy partiban lehessunk, akkor elenk kerulnek, es az mar nem jo.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 9., hétfő 20:45

Pepe visszatérése sokat fog számítani(az mikorra is várható?), Nachoval és Varane-al külön nem volt gond,de így hogy vezér nélkül maradt a védelem olyanok volta mint két debütáló ifista.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 9., hétfő 20:36

Formahanyatlás, fáradtság ,Hullámvölgy, hiányzók, akik ha vissza is térnék nem egyből csúcsformában fognak pályára lépni, és akik a padon vannak 2 szinttel gyengébb játékra képesek . Modrict még elbírta a csapat mert nélküle is hozták a meccseket magabiztosan és jó játékkal, de ahogy sorba dőlnek ki és a védelem 2 fő oszlopa ez már nagyon gáz , persze bízni kell a csapatban , meg küzdeni.. amivel megint csak problémák vannak mármint a küzdéssel,ez az 5 kezdőjátékos aki kidőlt , hát hát.. meglehet a bajnokság de ahhoz most elő kell venni a küzdő énjüket mert abból sajnos keveset láttunk idén, és azzal lehet ellensúlyozni a hiányzók nagyobb tudását .. ami hiányozni fog.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 9., hétfő 19:32

https://m.facebook.com/?_rdr#!/troll0fo ... &source=48
:lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 9., hétfő 19:18

Banán írta:másrészt megnézném a Barca mit kezdene az Atma-val 5 kulcsember nélkül
Kulcsemberekkel is szívunk tőlük folyamatosan. :)

Nem azért rinyál ez a sok pesszimista, mert "volt két rossz meccsünk" :lol: , hanem mert idén még nem volt egy értékelhető mérkőzésünk, és gyönyörűen elherdáltuk az előnyünket. Nem mondom, hogy nem lehet meg még a bajnokság, és most szerencsére papíron gyengébb ellenfelek jönnek, de kb. 1-2 botlás és úszik a 'csába az egész szezon.

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 9., hétfő 18:36

Prométheusz írta:összeszedik magukat vmennyire. Az már más kérdés, hogy mitől eset így szét a csapatjáték. Nem a hiányzók miatt, az már előtte se volt olyan, mint a csúcson.

egyrészt bírom ezt a kiáltsunk papért dumát, mert van két rossz meccsünk. már nem azért az egyhuszért, de néhány hete még mindenki a barca válságáról cikkezett, ugyanilyen okok miatt.
egész egyszerűen nem lehet egy egész szezonban folyamatosan a csúcson pörögni, persze, hogy van egy-két mélypont. de azt azért nem osztom, hogy nem teljesen a hiányzók miatt, mert egyrészt kiesett a két megbízható belső védő, és ilyen szintű meccset nem tudott a két nyeretlen kétéves zöldfülű lehozni. plusz hiányzik Modric, a középpálya esze. de hangsúlyozom, hogy velük együtt sem lehet mindig mindent megnyerni. de ez a lesajnáló duma, hogy összeszedik magukat valamennyire... mintha a III. kerületi TTVE-ről beszélnénk két rossz sörmeccs után...

A Real-nál híresen gyorsan eljön az arcoskodás, látni lehet az apró jeleit meccseken, de én nem teljesen ennek tudom be.

.... és akkor még ez is... nem tudom, mi az alapja a "híresen"-nek, szerintem nem jön el a Madridnál híresen az arcoskodás. nem jobban híresen, mint mondjuk a Barcánál. egy cseppet sem.
na végre valaki, fáj feljönni a fórumra annyira pesszimisták páran, komolyan jobb kedvem lett ettől most
másrészt megnézném a Barca mit kezdene az Atma-val 5 kulcsember nélkül, könnyű most ugrálni meg a madridra mutogatni, továbbra is a formaidőzítés a kulcsszó, hozni kell a meccseket, folyamatosan térnek vissza az emberek és lesz játék is

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. február 9., hétfő 18:31

lesliejr írta:Én is láttam pár meccsen Varane-ban azt, amit itt egyesek úgy állítanak be, mintha tuti nyerő ember lenne a jövőben. Ezért írtam azt amit, vele és Bartra-val kapcsolatban. Nem tudhatjuk mit hoz a jövő, rengeteg példa, ellenpélda van csak a közelmúltból. Nem kell egyiket se ekézni, se a világ tetejére emelni.

Az idei év nekünk eddig nagyon szép. Én nem vagyok telhetetlen és tartom magamat az őszi kérésemhez. Azt kértem, hogy legalább a játékunk javuljon fel és legyenek újra szórakoztató Barca meccsek (plusz legyenek előrehozott választások). Ezt megkaptam. :)
De ez még nem jelent semmit. Összeszedettebb lett a társaság, kezdik érteni, érezni a dolgokat és már az sem baj, ha beszorulunk egy kicsit a kapu elé. Lassan (halkan mondom nagyon) kezdjük levetkőzni a Pep taktika minden gondját-baját.
Van csapatunk, nem 10 játékos lézeng és mi meg egy lehajtott fejű Messi-től várjuk a magoldásokat. Lásd szegény Tito és Tata féle taktikák.
Lehet így sem nyerünk semmit májusban, de mennyivel jobb így látni a kedvenc csapatunkat mint a tavalyit.

A Real Madridnál vmi elfogyott, már persze a kereten kívül. De én még most is azt mondom, ennél ők jobbak lesznek tavasszal. Azt nem tudom mekkora erőt fognak képviselni, de a hajrára biztos, hogy összeszedik magukat vmennyire. Az már más kérdés, hogy mitől eset így szét a csapatjáték. Nem a hiányzók miatt, az már előtte se volt olyan, mint a csúcson.
A Real-nál híresen gyorsan eljön az arcoskodás, látni lehet az apró jeleit meccseken, de én nem teljesen ennek tudom be. Ancelottinak mindenesetre fel van adva a lecke ha visszatérnek a sérültek. Perez pártfogoltjait játszatni, közben meg jól jönne a tavalyi gyilkos taktika, ösztön stb.
összeszedik magukat vmennyire. Az már más kérdés, hogy mitől eset így szét a csapatjáték. Nem a hiányzók miatt, az már előtte se volt olyan, mint a csúcson.

egyrészt bírom ezt a kiáltsunk papért dumát, mert van két rossz meccsünk. már nem azért az egyhuszért, de néhány hete még mindenki a barca válságáról cikkezett, ugyanilyen okok miatt.
egész egyszerűen nem lehet egy egész szezonban folyamatosan a csúcson pörögni, persze, hogy van egy-két mélypont. de azt azért nem osztom, hogy nem teljesen a hiányzók miatt, mert egyrészt kiesett a két megbízható belső védő, és ilyen szintű meccset nem tudott a két nyeretlen kétéves zöldfülű lehozni. plusz hiányzik Modric, a középpálya esze. de hangsúlyozom, hogy velük együtt sem lehet mindig mindent megnyerni. de ez a lesajnáló duma, hogy összeszedik magukat valamennyire... mintha a III. kerületi TTVE-ről beszélnénk két rossz sörmeccs után...

A Real-nál híresen gyorsan eljön az arcoskodás, látni lehet az apró jeleit meccseken, de én nem teljesen ennek tudom be.

.... és akkor még ez is... nem tudom, mi az alapja a "híresen"-nek, szerintem nem jön el a Madridnál híresen az arcoskodás. nem jobban híresen, mint mondjuk a Barcánál. egy cseppet sem.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 9., hétfő 17:32

lesliejr írta:
A Real-nál híresen gyorsan eljön az arcoskodás, látni lehet az apró jeleit meccseken, de én nem teljesen ennek tudom be. Ancelottinak mindenesetre fel van adva a lecke ha visszatérnek a sérültek. Perez pártfogoltjait játszatni, közben meg jól jönne a tavalyi gyilkos taktika, ösztön stb.
Ezt adom, játékosaink nagyon hamar elszállnak maguktól, de itt most nem erről van szó.Egy nagyon jó és nagyon fárasztó 2014-en vannak túl, kicsit jóllakva, fáradtan és tele sérültekkel vágtak neki ennek az évnek, a hullámvölgy várható volt én vártam is, le is írtam többször decemberben.

Ez egy rövidzárlat, nem egy totális szétesés mint ami régen volt ránk jellemző, persze ezzel nem akarom magyarázni az atletico meccset,azt lehetetlen, az szánalmas volt.De biztos vagyok benne,hogy egyben fordulópont is a tavaszunkban, szerintem fejben nagyon jót tett ez a csapatnak (még ha így leírva hülyén is hangzik),visszaszállnak a földre Ancelotti rendbeszedi őket.Szerintem most szépen lassan megindulunk felfelé,apróbb önbizalom növelő győzelmekkel aztán a Barca meccsre csúcsformát várok.A séültek visszaérkezése az amin elmehet a szezon, mert ha késve érkeznek akkor a bl könnyen ugorhat.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 9., hétfő 17:27

Helló Morientes cimbora! :)
Kis "m"-el mert még összekevernek a Cáceresi legendával :p :lol:
Amúgy szeva Henke :)

Bartra...ez az a tipikus történet,mikor korosztályos szinten valaki nagyon jó,aztán nem tud igazán szintet lépni.Ez a barca utánpótlásra,úgy mint a milyenkre,jellemző eléggé.(Dulifuli vagy Morata pl).
De mondjuk nagyon válogatni nem tudtok,mert ugye Pique van,aki ha Shakiranak megjön,csak téblábol össze vissza mint egy szerencsétlen hülye,Matyiról inkább ne is beszéljünk,Mascherano kp-n sokkal hasznosabb,és akkor van ugye Bartra...ezért is kap a csapat relative sok gólt,amit ugye az eleje kompenzál.
Nagy a baj,mer ugye igazolni nem lehet.(huu de sajnálom :mrgreen: )
Szóval avval kell főzni,ami van.
Varane-t képességek alapján előrébb sorolom/tam mint őt. Nagyon jó a francia srác, kérdés, hogy mekkora törést okoz neki az a sérülés, mert idén nem tudja a tavalyi szintet hozni. Szimpatikus is, úgyhogy én drukkolok neki, attól függetlenül, hogy nálatok játszik.
Hát igen...Varane.Sokat hibázik mostanában,de nem csak ő,a csapat is,fejben kell rendet tenni,majd Zizou rácsörög :) Abban bízom,hogy ugye mindenkinél van előbb utóbb vmiféle formahanyatlás,és mivel nagyon fiatal még,átlendül ezen.Nem lesz tartós.Nagyonmagasra rakta ő a lécet,most mindenki azt várja hogy ugyan olyan szinten legyen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: