Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 11., szerda 22:37

Imitation Game: jó szórakozás, végig leköt. Mintha egy Sherlock és Beautiful Mind keverék lenne.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 11., szerda 19:23

Fél óráig bírtam a Birdmant...pedig Inaritu a kedvenc rendezőim között van, de egyszerűen hidegen hagyott az egész témája. :/

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 11., szerda 16:00

nmate írta:
danianevem írta:Egyébként ha egyik sem, akkor nézd meg az Ip Man-t, azt mondtad majd írsz róla. :mrgreen: Vagy keverlek valakivel? :hmmm:
Belekezdtem, 5 perc után sajnos lejött, hogy ez nem az én filmem lesz. :-(
Adtam neki majd fél órát, de ezt nem szeretném végigszenvedni.
:-( Eddig csak a Mandariniid jött be az ajánlásaim közül a fórumnak, úgyhogy mostantól passzolok. :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 11., szerda 15:57

soadroli írta:A Fox tán belemenne, hogy Blomkamp megcsinálja az Alien filmjét. Hát, az fincsi lenne. Faust, mit szólsz? :D
A vázlatai nagyon tetszetősek, de gagyi lesz.

Egyrészt az első kettőt soha nem fogják megugrani, pláne CGI élijenekkel, és ott is meghal az egész hogy még mindig ragaszkodnak Ripley-hez. Értem én, hogy emblematikus figura, és imádom, de Alien franchiseról beszélünk, nem Ripley franchiseról. Öreg is már eléggé, és ha igazak a hírek, akkor az Aliens után akarnák beékelni (ergo a 3-4-et számításba sem veszik, ami persze nem olyan nagy baj), sehogyse működik ez nekem.

Persze nyilván megcsinálják, mert dőlni fog a lé. Erre a szar Prometheus 2-re is özönleni fognak a népek. Személy szerint én azt kívánom, hogy hanyagolják már az egészet. Még egy jó AVP filmet megnéznék, de azt meg nem fogják értelmes filmes kezébe adni, addig meg felejtős. Pedig abból a zséből amit pl. a Requiemre adtak, még én is jobb AVP-t hegesztettem volna...

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 11., szerda 15:41

danianevem írta:Egyébként ha egyik sem, akkor nézd meg az Ip Man-t, azt mondtad majd írsz róla. :mrgreen: Vagy keverlek valakivel? :hmmm:
Belekezdtem, 5 perc után sajnos lejött, hogy ez nem az én filmem lesz. :-(
Adtam neki majd fél órát, de ezt nem szeretném végigszenvedni.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 11., szerda 13:51

Matt009 írta:A film szerencsére intelligens,
Bizonyára ez volt az ok amiért nekem nagyon nem jött be :Đ

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 11., szerda 13:45

Birdman

Tetszett a film, szórakoztató volt, érdekes karakterekkel, érdekes mondanivalóval. A sztori viszont tényleg döcög néhol, kicsit lyukas, kicsit naív, de a szereplők szerencsére megtöltik élettel. Keaton és Norton nagyot alakítanak, de nálam Eddie Redmayne Hawkingját nem szárnyalták túl. A film szerencsére intelligens, érdekes mondanivalóval, viszont én a film által bemutatott időtartamot rövidnek éreztem,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!érdekelt volna az is, hogyan született meg a színdarab ötlete, és milyen nehézségekkel jutott el a Broadwayig. A felmerülő problémák a színdarabbal pedig túlságosan könnyen és sokszor naívan oldódnak meg. Értem én, hogy ezáltal jobban koncentrálhatunk Riggan Thomson drámájára, de a drámát a saját küzdelme a környezetével még hangsúlyosabbá tehetné. Így csak elkényeztetett, becsvágyó valaha híres színész kicsinyes önigazolását kapjuk cukormázzal és púderral komoly dráma nélkül, és valahol a mondanivaló is elhalványul, kicsit beleveszik a púderbe. A spoileres részekben leírtak miatt nem érzem 10/10-nek, csak szimplán egy jó filmnek. Azt viszont nem értem, hogy az Interstellar miért nincs az Oscar jelöltek között, ha ez odaférhetett. A két filmet kb. azonos erősségűnek érzem, azzal a legfőbb hibával, hogy néhol kicsit felszínesek. 9/10.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 11., szerda 11:43

A Fox tán belemenne, hogy Blomkamp megcsinálja az Alien filmjét. Hát, az fincsi lenne. Faust, mit szólsz? :D
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 20:33

Na lenyomtam a Birdmant... A történet nekem sem tetszik, de tényleg nagyon jók a színészi teljesítmények és a vágás. Főleg az a rész tetszik,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor összeveszik a kritikussal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 10., kedd 18:08

danianevem írta:
Faust írta:Nyolcfél.
Azért ez is elég jó film, ha valaki kicsit szürreálisabbra vágyik. :mrgreen:
Vártam hogy mikor jön valami csilivili szídzsíájfószer és menti meg a napot, de hiába. :mrgreen: Még ilyet...

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 10., kedd 17:55

Faust írta:Nyolcfél.
Azért ez is elég jó film, ha valaki kicsit szürreálisabbra vágyik. :mrgreen:

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 10., kedd 17:47

Ha valaki egy kis "lélektisztításra" vágyk, ajánlom figyelmébe a Kurosawa-féle Derszu Uzalát. Jó hosszú film, és messze nem pörgős, de gyönyörű egy darab, nagyon jól esett. Nyolcfél.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 10., kedd 16:53

remélem a f4 film is bukik (amire ugye megvan az esély) és ők is visszakerülnek a marvelhez
Kép

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 10., kedd 14:23

Pláne úgy hogy a Kapitány és Vas után neki van a legnagyobb szerepe a történetben . RD JR. már leszerződött a filmre , viszont a forgatóköny el fog térni mert Kapitány ott lesz az Infinity Warban is . :hmmm:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. február 10., kedd 13:39

Az AmKap 3 egyik forgatókönyvírójától kb. 1 hónapja kérdezték, hogy olvasta-e a Pókemberes pletykákat? Válasz: Ez probléma, nekem. Sony-Marvel megegyezés esetén melyik oldalon állna Parker? Válasz: Ez további probléma, nekem.
Tuti,hogy van olyan forgatókönyv, amiben Pókember is szerepel.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 10., kedd 13:17

Morales filmesítési jogai is a Sony-nál vannak? Mert amikor anno a Sony megszerezte a jogokat, a feka Spidey még nem is létezett szerintem. Az amúgy tuti, hogy Parkerrel viszik tovább a dolgokat. A Polgárháborúban tippre csak cameózni fog, hacsak nem akarják újraírni a forgatókönyvet. Bár lehet van a Marvelnek arra is egy verziója, ha használhatják a hálószövőt. Majd kiderül.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 10., kedd 12:58

Nem hinném, hogy eltérnének a Peter Parker sémától. Ami nem is baj, csak legyen már egy értelmes Peter, mert eddig egyik tag sem illett a képbe, pláne nem Tobey. Egy laza srácot kell castingolni, aki színészként is nagy dumás.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 10., kedd 12:34

Azután hogy bejelentették hogy az Amerika Kapitàny 3 a Civil War-t fogja feldolgozni nem nagy meglepetés .
Ha teljesen rebootgolni akarják a szériát akkor most lehetne meglépni azt hogy nem Peter Parker lesz a Spider hanem az egyik altenatív változata pl . Miles Morales a feka Spiderman .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 10., kedd 12:15

nmate írta:Andrew Garfield sem öltözik többet pókjelmezbe, MCU viszi tovább a franchiset, újracastingolnak és 2017-ben jön az új film. De még előtte valószínű látni fogjuk Spidermant egy másik Marvel filmben.
Nem is baj, mert az elso 2 resz mufajon belul se volt nagy szam.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 10., kedd 12:11

Szóval Pókiból jön a reboot rebootja? :lol:

Vissza: