-Lehet,hogy nem csak részben...részben az is megoldás lenne a nyeretlenségre ellenük, ha edzőváltás lesz ott
Menjen,minél előbb!
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 11., szerda 12:40
-Lehet,hogy nem csak részben...részben az is megoldás lenne a nyeretlenségre ellenük, ha edzőváltás lesz ott
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 11., szerda 12:35
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 11., szerda 12:34
Inkább ő zavarja a labdát Amúgy ennél gyengébb pletykát még nem láttam.miro írta:Ezt az ügyetlent ingyen se hoznám vissza,nem ám hogy 30-35 millió euróért?!Egyes információk szerint a Real Madrid aktívan figyelemmel követi Morata pályafutását. A tavaly nyáron 22 millióért eladott játékost a Királyi Gárda idén 30, jövőre 35 millióért vehetné vissza. Forrás: Madridom.hu
Egy tehetségtelen,zavarja a labda.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 11., szerda 12:28
Ezt az ügyetlent ingyen se hoznám vissza,nem ám hogy 30-35 millió euróért?!Egyes információk szerint a Real Madrid aktívan figyelemmel követi Morata pályafutását. A tavaly nyáron 22 millióért eladott játékost a Királyi Gárda idén 30, jövőre 35 millióért vehetné vissza. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 17:36
Azt értem hogy Varane kell neki,azt nem értem csak hogy pont a belgáért...ilyen szintű kapust ő is nehezen pótolna,ha csak nem vásárolja ki De Geat...Terry öreg, Cahill soha nem volt klasszis, Bouma is sűrűn hibázik... Varane-t ismeri, már egyszer előtérbe helyezte, akkor lett Varanenak neve, ezért nem meglepő, hogy próbálja édesgetni Mourinho. És amúgy is gyenge a felhozatal belső védők terén.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 10., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. február 10., kedd 17:12
Amint lehet, rendelem is a nevével ellátott mezt ! (vagy nem)Realista24 írta:Sejtettem, hogy mindenki várja a Világbajnok BL címvédőt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 17:06
Terry öreg, Cahill soha nem volt klasszis, Bouma is sűrűn hibázik... Varane-t ismeri, már egyszer előtérbe helyezte, akkor lett Varanenak neve, ezért nem meglepő, hogy próbálja édesgetni Mourinho. És amúgy is gyenge a felhozatal belső védők terén.morientes írta:Nem hiszem hogy Mou elengedné a liga legjobb kapusát...de mit lehet tudni.Realista24 írta:Angol lapok szerint:
Varane <> Courtois
Magam részéről egy Bale<>De Gea megoldásnak jobban örülnék.(+50 de részemről ez is hanyagolható )
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 10., kedd 17:04
Sejtettem, hogy mindenki várja a Világbajnok BL címvédőt.mia san mia írta:Szerinted?Realista24 írta:Khedirának örülnek nálatok? (már ha igaz a hír)
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 17:01
Nem hiszem hogy Mou elengedné a liga legjobb kapusát...de mit lehet tudni.Realista24 írta:Angol lapok szerint:
Varane <> Courtois
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. február 10., kedd 17:00
Szerinted?Realista24 írta:Khedirának örülnek nálatok? (már ha igaz a hír)
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. február 10., kedd 17:00
Érdekes kérdés. Könnyen előfordulhat, bár azt gondolom, ha csak erre menne ki a játék, akkor változtattak volna a mostani szerződésén és nem toldják meg 2019-ig. Így legalább ha megy akkor szép összeget kap érte a BVB. Tanultak a múltbéli hibákból.pheco írta:szerk.: Reus hosszabbítása szerintem azért van, hogy ne olcsón kelljen túladniuk rajta.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 10., kedd 16:34
Nehéz úgy részt venni valamin, ha meg sem vagy hívva. Az infok szerint nem volt hivatalos az egész csapat a bulira, ők munkatársak elsősorban és nem barátok. (persze ideális esetben a kettő fedné egymást)h kik nem voltak ott? illetve ennek milyen következményei lesznek csapaton belül? csak mert, ha cé majd úgyérzi, h leszarták őt,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 10., kedd 16:28
Khedirának örülnek nálatok? (már ha igaz a hír)mia san mia írta:Nem tudom mennyire illik ide,de ide írom: Reus 2019-ig hosszabbított Dortmundban.
Ja látom elkéstem.
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 10., kedd 16:28
-Ideje volt már..... Durva,hogy egy sérülés kellett hozzá....Khedira úgy néz ki kegyvesztett lett a klubnál, Illarramendi pedig még nem igazán győzte meg Ancelottit, így könnyen lehet, hogy hamarosan bizonyíthat Lucas Silva. A hírek szerint nagyon valószínű, hogy a hétvégi, Deportivo elleni meccsen a brazil fog majd kezdeni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 10., kedd 16:25
Én a belgának örülnék a legjobban kapus posztra. Viszont, ha Varanet eladjuk, akkor nagy gond van a vezetőségben. 10+ évre meg van oldva az a poszt(ha így fejlődik és nem hátráltatják sérülések), óriási hülyeség lenne eladni.Realista24 írta:Angol lapok szerint:
Varane <> Courtois
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. február 10., kedd 16:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 10., kedd 16:16
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 10., kedd 16:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 14:09
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem