CS0ki írta:Túlságosan beleégett a barcakorszak sokak fejébe,ahányszor csak elkapnak egy jó szériát a többség pánikhankulatban elkezd temetni mindent,
Nekem nem csak a mostani dolgok aggasztóak, hanem ahogy ősszel beírtam párszor, az akkori eredmények zavartak. Teljesen szét volt esve a barca, mégis behúzta a meccsek nagy részét, a valencia ellen az utolsó pillanatban, az Almeria elleni az utolsó 15 percben fordítottak...Amikor a két(három) nagy csapat formában van, akkor mindenkit szétszednek, a kérdés az, hogy rossz formában mennyit húznak be. Egyébként ilyen szempontból olyan vészesen nem állunk, a 4 vereségből 3 olyan, ami...nem volt csoda azért. Valencia ellen idegenben nehéz szokott lenni, Atletico ellen meg nem tudunk játszani. Pozitív, hogy pár gyenge meccsünket is behúztuk. Ha visszajön a formánk, akkor nincs is olyan nagy baj, pontok szempontjából belefér, hogy a szezon eleji bénázást követően két nehéz idegenbeli meccset elbukjunk a hullámvölgy idején. De ehhez vissza kéne jönni, és masszívan nyerni a meccseket. Ez most a kérdés, hogy sikerül-e, mert nem sok minden utal rá..
A barcánál meg egy pozitívum van a mi szempontunkból, hogy azért kapjűák a gólokat egész rendesen. Csak éppen elkezdték elől termelni nem kicsit.
A sociedad meccs ami nagyon betett, az egy megnyert meccs volt, ott nem szabadott volna pontot veszíteni. Az atletico elleni meccseken mindig ott van a botlás lehetősége, valenciába se nyerni járnak a nagyok.De sztem a barcások is ugyezt írhatják ránk,mert mi is sokszor nyerünk amikor nem ment,sok xes meccset húztúnk be.Én hiszek benne,hogy most összekapják magukat a srácok,azért ez több volt egy józanító pofonnál.Hozható meccsek jönnek, szépen lassan fokozatosan formába lehet lendülni a klasszikóra.A barca is fog még botlani és bár most tényleg jobbak,ezt sokszor eljátszották már 1-2 hónapig szárnyalnak aztán visszaesnek.Én azért gondolom így mert az egész játékuk feljavulása messi-n múlt, nem az edzőn, a komolyabb szakaszra viszont nem lesz elég messi és neymar, oda már luchonak is mutatni kell valamit, mert a gólokat még mindig sorra kapják.És a bl-ben és ellenünk sem ajánlatos a rúgjunk eggyel többet taktika.
Nálunk tényleg a sérültek az ami nagyon aggasztó, Ramosék szerintem a barca meccsre már készen állnak, de ha modric nem épül fel a bl negyeddöntőkig akkor én is aláírom,hogy nagy szarban vagyunk,nem feltétlen csak modric miatt,hanem mert kroos nem bírja egyedül...azzal meg nemvagyunk előrébb,ha modric felépül mondjuk áprilisra,kroos meg kidől.
Ami még nem tetszik az Perez "látogatása", az ilyenekre mi szükség?ha csak nem teljes támogatásáról biztosította a csapatot... most lement és elmondta,hogy ez szar volt, ilyen ne legyen többet? mintha nem tudnák... Tényleg nem értem az ilyen elnüki látogatásoknak az értelmét,ha csak nem bíztatni megy.
De történjen bármi, ha esetleg 0 kupánk lesz az év végére(kopkop) és kirúgják Carlo-t nálam végleg leszerepelt a vezetőség.Végre találtunk egy edzőt aki elit és hajlandó lenne itt maradni hosszabb távon, ha ezt is elszabja a vezetőség nagyon morcos leszek.Bár tudom,hogy ezek csak pletykák de akkor is idegesítő, mert mivan ha mégis...amugy is perez nagyon odavan Zidane-ért, simán kinézem belőle ,hogy egy esetleges sikertelen szezon után bedobná Zizut a mélyvízbe, aztán meg csak pislogunk...
(Tudok én is negatív lenni
)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams