Premier League
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Premier League
Bocsanat a duplaert, ezt elfelejtettem, de szamodra ez is hasznos lesz.
https://www.youarefootball.barclays.co.uk/
Barclays ticket tuesday. Minden kedden (tehat peldaul ma is) lehet "nevezni" ingyen premier league jegyekert. Rovid urlapot kell kitolteni. Kell UK postai cim hogy megkapd a jegyet (felteve ha nyersz). Nekem meg eddig nem jott be, de ismerek olyat aki mar nyert itt jegyet angol bajnokira. 2 jegyet kapsz szoval meg vihetsz is valakit magaddal. Jo cucc erdemes probalkozni.
Ki kell valasztanod a meccset, minden kedden a kovetkezo heti meccsre lehet nevezni magad. Ertelemszeruen erdemes nem a rangadokat valogatni, mert nagy valoszinuseggel a kevesbe erdekes meccsekre tobb jegyet osztanak ki, meg kevesebben valasztjak (gondolom).
Good luck! :-)
https://www.youarefootball.barclays.co.uk/
Barclays ticket tuesday. Minden kedden (tehat peldaul ma is) lehet "nevezni" ingyen premier league jegyekert. Rovid urlapot kell kitolteni. Kell UK postai cim hogy megkapd a jegyet (felteve ha nyersz). Nekem meg eddig nem jott be, de ismerek olyat aki mar nyert itt jegyet angol bajnokira. 2 jegyet kapsz szoval meg vihetsz is valakit magaddal. Jo cucc erdemes probalkozni.
Ki kell valasztanod a meccset, minden kedden a kovetkezo heti meccsre lehet nevezni magad. Ertelemszeruen erdemes nem a rangadokat valogatni, mert nagy valoszinuseggel a kevesbe erdekes meccsekre tobb jegyet osztanak ki, meg kevesebben valasztjak (gondolom).
Good luck! :-)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- sonic
hala real írta:nem tudtam hova irjam, talan itt jo.
a kozeljovoben szeretnek elmenni egy mu meccsre, az old traffordon termeszetesen...ugyanis elerheto kozelsegben elek a varostol, es jobban csabit, mint az ujgazdag city.
a kerdesem az, hogy hogyan tudnek a legolcsobban, es legegyszerubben jegyhez jutni, illetve korulbelul mennyivel szamoljak?
liverpool-real madrid meccsrol lecsusztam, akkor meg nem voltam kint...pedig nyilvan arra mentem volna.
Ha van ismerosod szurkoloi berkekben akkor rajta keresztul erdemes. Ugy a legolcsobb...
Viszonyitas keppen az en eddigi meccsjegyeim arai ugy neztek ki hogy 46font a tavaly elotti Spurs-Swansea bajnokira, es 16 font a mostani oszi Arsenal-So'ton kupameccsre. Az elso hosszuoldal kozepe 10. sor kornyeke, a masik rovid oldal also sorok, kapu mogott.
Es ennel szerintem magasabb arakra szamits.
3 pontos volt, gólponterős vagy mih3x0r írta:Balotelli elso golja?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
nem tudtam hova irjam, talan itt jo.
a kozeljovoben szeretnek elmenni egy mu meccsre, az old traffordon termeszetesen...ugyanis elerheto kozelsegben elek a varostol, es jobban csabit, mint az ujgazdag city.
a kerdesem az, hogy hogyan tudnek a legolcsobban, es legegyszerubben jegyhez jutni, illetve korulbelul mennyivel szamoljak?
liverpool-real madrid meccsrol lecsusztam, akkor meg nem voltam kint...pedig nyilvan arra mentem volna.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Kane véletlenül sem ügyetlen, bőven van esze is a játékhoz, technikailag sem szerencsétlen. Persze maradjon ott a Spursben, oda is kellenek legendák.
Jól nyomja a Spurs amúgy, ha nem ragad be az elején, jó esélye lehetne a BL-re, persze még így is meglehet.
Jól nyomja a Spurs amúgy, ha nem ragad be az elején, jó esélye lehetne a BL-re, persze még így is meglehet.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Balotelli elso golja?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Akkor úgy mondom, hogy ügyetlennek tűnő, mert technikailag tényleg top volt RvN... De a mozgása is esetlen volt például. Kane-nek is ilyen beütése van.
Így már egy a véleményünk
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Lehet, hogy illene, de egy Spurs transfertől ments meg urunk minket!
Nem értek egyeth3x0r írta:Bale jut rola eszembe. Lehet belole egy brutal befejezo, de a stilusa nem a spanyol ligaba valo.wxyz írta:Mai meccsen a gólon kívül tényleg nem mutat semmit, de ettől még van benne ügyesség.
Benzema mellé pont illene szerintem. Két ellenekező stílus, egy szervező, sokat dolgozó Benzema és a labdával nem ügyetlen, hatékony erőcsatár Kane
Ellenfelek szerint lehetne őket váltogatni. Meccs közbeni húzások lehetősége is bővülne
Mondjuk bennem fel sem merült ez
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Tipikus RVN.Kerlon írta:Akkor úgy mondom, hogy ügyetlennek tűnő, mert technikailag tényleg top volt RvN... De a mozgása is esetlen volt például. Kane-nek is ilyen beütése van.
16oson belül életveszély,és óriási mákja is van,mint pl az Arsenal ellen,a hosszún bekocogott,oda pattant,bepasszolta és hős lett.
Viszont tudom hogy le vagyok maradva,de a Lpool himnuszát most meghallgattam,mindig hallottam róla hogy óriási,de hát erre nem számítottam,egy-egy nagyobb meccs előtt miket letolnak,félelmetes.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Akkor úgy mondom, hogy ügyetlennek tűnő, mert technikailag tényleg top volt RvN... De a mozgása is esetlen volt például. Kane-nek is ilyen beütése van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Bale jut rola eszembe. Lehet belole egy brutal befejezo, de a stilusa nem a spanyol ligaba valo.wxyz írta:Mai meccsen a gólon kívül tényleg nem mutat semmit, de ettől még van benne ügyesség.
Mai meccsen a gólon kívül tényleg nem mutat semmit, de ettől még van benne ügyesség. Hétvégén az Arsenal ellen például hatalmasat játszott
Ibe játéka tetszik, érdemes lesz követni
Ibe játéka tetszik, érdemes lesz követni
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Annyira nem ügyetlen amúgy, érdemes szemmel tartani, mert egy igazi gólratörő csatárról van szó, aki mindig ott van ahol kell, egyetlen egy baj van vele, hogy rossz csapatban van, onnan nekünk elhozni tudjuk milyen nehéz.Kerlon írta:Ez a Kane egy új RvN, nem tűnik ügyesnek, de 16-oson belül bever mindent, mint ló a lónak.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Ez a Kane egy új RvN, nem tűnik ügyesnek, de 16-oson belül bever mindent, mint ló a lónak.
Azért RVN egyáltalán nem volt ügyetlen.
A maga idejében a befejező csatárok között szerintem az ügyesebbek között lehetett számolni vele.
Inzaghi... na az ő képe van ott az értelmező szótárnál az ügyetlen szócska mellett
ZIDANE
Ez a Kane egy új RvN, nem tűnik ügyesnek, de 16-oson belül bever mindent, mint ló a lónak.
K
K
- sonic
Mondjuk ha a spanyol liga is egysegesen ertekesitene a jogokat, akkor szerintem joval kozelebb lenne az az osszeg az angolhoz. Csak ugye mire errol szuletik egy megallapodas...
Tavalyi TV-s bevételekCS0ki írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ok-2394113
Baszki, ez brutális...Hosszú távon nem látom hogy lehetne versenyezni a premier ligával. A spanyol pénzek ehhez képest nevetségesek.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ok-2394113
Baszki, ez brutális...Hosszú távon nem látom hogy lehetne versenyezni a premier ligával. A spanyol pénzek ehhez képest nevetségesek.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezek után egy szót se szóljunk Carlora