De ezt most nem úgy írtam,hogy ezért mentek lefele a lejtőn, szimplán megállapítottam,hogy amikor komoly ellenfél van meginog a védelem és ezért csalóka a kevés kapott gól,de mindenképp megsüvegelendő teljesítmény. A Real megint más tészta, gyakran kapnak figyelmetlenségből gólt()eldő perces gólok), a nagy arc miatt(nagy arányú vezetésnél kiengednek), de amikor összeszedik magukat akkor rendben van a védelem... meg azért írom ezt mert a barca legtöbb kapott gólja kontrából születik,tehát a sebezhető pont még ott van és ezt a nagyobb csapatok szerintem kihasználják majd.lesliejr írta:Szóval az a gondunk, hogy a világ elitjéhez tartozó csapatokat (Atma, Real,Psg) nem hozzuk le nullára?dzsi91 írta:a "komolyabb" csapatok ellen mindig kaptok gólt,Atleti villareal Bilbao Real psg stb., a kis csapatokat viszont gyakran 0ra hozzátok le,ami pozitívum.
A Bilbao és a Villareal ellen sem szégyen, ha beszedünk kettőt, főleg ha közben 5öt vágunk. Kicsit úgy érzem nálad, hogy még magadnak is próbálod bemagyarázni, hogy ez a Barca továbbra is lefelé tart, mert ha ez vagy az itt vagy ott berúgja...
Azért is érdekes, mert ugyanezen szempontok alapján tőled sosem olvastam azt, hogy a saját csapatod miatt aggódsz, pedig a bajnokságban majdnem 2x annyi gólt szedtetek be.
A Real mikor 4-5 gólokat vágott mindenkinek, közben óhatatlanul is gyengül a figyelem és beszedtek mindig 1 v 2 gólt, ami teljesen érthető.
Szóval nem értem mi a gond azzal, hogy kapunk gólokat a jobbaktól, miközben a Real kivételével egyik csapat sem úszta meg 3 gól alatt tőlünk. Ráadásul a Barca játéka nem is arra épül, hogy kibekkeljük 1-0-lal.
...ne érts félre, nem a személyed ellen irányult, csak a véleményemet írtam le...
Nem az a típus vagyok aki szívbajt kap ha éppen nem megy a csapatnak, pont abban látom az esélyünket a történelem írásra(bl címvédés) ,hogy halandóak vagyunk,sebezhetőek.Eddig minden übercsapat elbukott amikor címet akartak védeni, és általában úgy ,hogy egész évben kivoltak kiáltva a legjobbnak,majd az elődöntőben jött egy csapat amelyik vért ivott és kiejtette őket.A potenciál megvan bennünk ,hogy történelmet írjunk de ha egész évben csúcsra vagyunk járatva és mindenki csak dicsér,nincsenek pofonok, akkor menetrendszerűen fog jönni a vereség az elődöntők környékén.Ezért vagyok nyugodtab/pozitívabb a többségnél a hullámvölgyünkel meg a hibáinkal kapcsoltban,aztán lehet,hogy nem jön be,akkor se kötöm fel magam.
Ami biztos,hogy ha modric nem épül fel a negyed döntőkre, akkor vége...nélküle nem nyerünk semmit, ezt én is ígylátom,ahogy a többiek.