Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 11., szerda 17:49

hunmadridista írta:Én igazándiból arra leszek kíváncsi, hogy április-május környékén milyen formát fogtok futni...mert a Barcára általában mindig az volt a jellemző az előző években, hogy január-február környékén mindig jött a hullámvölgy számotokra és a szezon érdemi részére pörögtetek fel általában...nálunk meg pont a fordítottja volt a jellemző...kíváncsi vagyok idén ez hogy alakul...
Igen, ezek fontos kérdések, de tegyük hozzá, hogy ősszel pörögni szoktunk ezerrel, aztán jött az érdemi része a dolgoknak és szétestünk (Tito és Tata).
Az idei ősz egy kalap kaki volt. Nyögvenyelős meccsek, taktikát csak nyomokban lehetett felfedezni. Se ritmus, se erő nem volt bennünk. Már felmerült L.E. menesztése is. Aztán jött vmi varázsütés a Sociedad elleni meccs után és mintha kicserélték volna a csapatot. Ez könnyen kitarthat május végéig, főleg úgy, hogy volt rotálva rendesen. Aztán ki tudja ez mire lesz elég.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 11., szerda 16:51

lesliejr írta: Mindig is ott lesz, Pep csapatnál is ott volt. Na meg a pontrúgások. Bár a PSG most nekem nagyon szedett-vedettnek tűnik, két meccsen azért nem égtünk le velük szemben, sem az Atlético-val szemben. Egyedül ellenetek játszottunk 1-1 után nagyon rosszul és szétesetten. Mondjuk az nem a mai Real volt és nem a mai Barca.
Persze nem azt mondom, hogy most rettegjen tőlünk mindenki, dehogy. De látszik az a kicsi fejlődés jele, ami picit jobb kedvre derít minket. Ettől még a Sziti ellen is kizúghatunk simán, viszont reménykedhetünk is egy jobb tavaszban.
...és ez a nagy különbség az őszi, meg a tavaszi Barca között egyelőre...
Én igazándiból arra leszek kíváncsi, hogy április-május környékén milyen formát fogtok futni...mert a Barcára általában mindig az volt a jellemző az előző években, hogy január-február környékén mindig jött a hullámvölgy számotokra és a szezon érdemi részére pörögtetek fel általában...nálunk meg pont a fordítottja volt a jellemző...kíváncsi vagyok idén ez hogy alakul...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 11., szerda 15:29

de amikor összeszedik magukat akkor rendben van a védelem
Hát akkor lassan hozzáfoghatnának,mert idén amilyen idióta gólokat kapunk,a meccs vagy félidők elején,attól ki van a f**m... Én nem így látom :mrgreen: 
Ha nem nyerünk BL-t az nem Modric kiesése miatt lesz, hanem azért, mert a többiek nem rakják oda magukat rendesen. Nem sorolom kikről van szó.
Olyan nincs hogy egy ember kiesését ne lehetne pótolni, még akkor sem, ha a helyére minőségben gyengébb képességű játékos kerül.
Én is így látom ahogy te látod,nem csak Modric itt a fő kérdés,hanem az akarat.Ha nem megy a foci be kell darálni.Ehelyett csak langyos pélómarkolászás sokszor...és lehet mondani,hogy nyeregettünk azért,csakhogy sokszor szerencsésrn,de darálásról szó sem volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 11., szerda 14:52

Realista24 írta:
Ami biztos,hogy ha modric nem épül fel a negyed döntőkre, akkor vége...nélküle nem nyerünk semmit, ezt én is ígylátom,ahogy a többiek.
Én nem így látom :mrgreen:
Ha nem nyerünk BL-t az nem Modric kiesése miatt lesz, hanem azért, mert a többiek nem rakják oda magukat rendesen. Nem sorolom kikről van szó.
Olyan nincs hogy egy ember kiesését ne lehetne pótolni, még akkor sem, ha a helyére minőségben gyengébb képességű játékos kerül.
Nem is konkrétan Modric hiánya miatt, hanem mert Modric nélkül, Kroos valszeg egy percet nem fog pihenni (bár már abban sem vagyok biztos,hogy Modrical esetleg pihentetve lenne) így a szezon fontos szakaszára használhatatlan lesz... tehát szerintem ha Modric nem tér vissza időben akkor Kroos is kiesik, ha nem is sérül le,biztos nem lesz top formában a komoly meccsekre.

De összetett ez, Bélára is nagyszükség van, a tavalyi Bélára, egy jó formában lévő BBC-vel és egy egészséges Modric-Kroos kp-val nem nagyon aggódnék a címvédésen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 11., szerda 14:43

dzsi91 írta:meg azért írom ezt mert a barca legtöbb kapott gólja kontrából születik,tehát a sebezhető pont még ott van és ezt a nagyobb csapatok szerintem kihasználják majd.
Mindig is ott lesz, Pep csapatnál is ott volt. Na meg a pontrúgások. Bár a PSG most nekem nagyon szedett-vedettnek tűnik, két meccsen azért nem égtünk le velük szemben, sem az Atlético-val szemben. Egyedül ellenetek játszottunk 1-1 után nagyon rosszul és szétesetten. Mondjuk az nem a mai Real volt és nem a mai Barca.
Persze nem azt mondom, hogy most rettegjen tőlünk mindenki, dehogy. De látszik az a kicsi fejlődés jele, ami picit jobb kedvre derít minket. Ettől még a Sziti ellen is kizúghatunk simán, viszont reménykedhetünk is egy jobb tavaszban.
...és ez a nagy különbség az őszi, meg a tavaszi Barca között egyelőre...
dzsi91 írta:Ami biztos,hogy ha modric nem épül fel a negyed döntőkre, akkor vége...nélküle nem nyerünk semmit, ezt én is ígylátom,ahogy a többiek.
Modric meghatározó mind a védekezésben mind a támadásban, de ha a többiek azt hozzák, amit tudnak, akkor ez nem jelenthet gondot. Fordítva is igaz, hiába tér vissza Modric, ha a hozzáállással baj lesz, semmire se mentek vele.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 11., szerda 14:42

Ami biztos,hogy ha modric nem épül fel a negyed döntőkre, akkor vége...nélküle nem nyerünk semmit, ezt én is ígylátom,ahogy a többiek.
Én nem így látom :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 11., szerda 14:35

lesliejr írta:
dzsi91 írta:a "komolyabb" csapatok ellen mindig kaptok gólt,Atleti villareal Bilbao Real psg stb., a kis csapatokat viszont gyakran 0ra hozzátok le,ami pozitívum.
Szóval az a gondunk, hogy a világ elitjéhez tartozó csapatokat (Atma, Real,Psg) nem hozzuk le nullára? :D
A Bilbao és a Villareal ellen sem szégyen, ha beszedünk kettőt, főleg ha közben 5öt vágunk. Kicsit úgy érzem nálad, hogy még magadnak is próbálod bemagyarázni, hogy ez a Barca továbbra is lefelé tart, mert ha ez vagy az itt vagy ott berúgja...
Azért is érdekes, mert ugyanezen szempontok alapján tőled sosem olvastam azt, hogy a saját csapatod miatt aggódsz, pedig a bajnokságban majdnem 2x annyi gólt szedtetek be.
A Real mikor 4-5 gólokat vágott mindenkinek, közben óhatatlanul is gyengül a figyelem és beszedtek mindig 1 v 2 gólt, ami teljesen érthető.
Szóval nem értem mi a gond azzal, hogy kapunk gólokat a jobbaktól, miközben a Real kivételével egyik csapat sem úszta meg 3 gól alatt tőlünk. Ráadásul a Barca játéka nem is arra épül, hogy kibekkeljük 1-0-lal.

...ne érts félre, nem a személyed ellen irányult, csak a véleményemet írtam le...
De ezt most nem úgy írtam,hogy ezért mentek lefele a lejtőn, szimplán megállapítottam,hogy amikor komoly ellenfél van meginog a védelem és ezért csalóka a kevés kapott gól,de mindenképp megsüvegelendő teljesítmény. A Real megint más tészta, gyakran kapnak figyelmetlenségből gólt()eldő perces gólok), a nagy arc miatt(nagy arányú vezetésnél kiengednek), de amikor összeszedik magukat akkor rendben van a védelem... meg azért írom ezt mert a barca legtöbb kapott gólja kontrából születik,tehát a sebezhető pont még ott van és ezt a nagyobb csapatok szerintem kihasználják majd.

Nem az a típus vagyok aki szívbajt kap ha éppen nem megy a csapatnak, pont abban látom az esélyünket a történelem írásra(bl címvédés) ,hogy halandóak vagyunk,sebezhetőek.Eddig minden übercsapat elbukott amikor címet akartak védeni, és általában úgy ,hogy egész évben kivoltak kiáltva a legjobbnak,majd az elődöntőben jött egy csapat amelyik vért ivott és kiejtette őket.A potenciál megvan bennünk ,hogy történelmet írjunk de ha egész évben csúcsra vagyunk járatva és mindenki csak dicsér,nincsenek pofonok, akkor menetrendszerűen fog jönni a vereség az elődöntők környékén.Ezért vagyok nyugodtab/pozitívabb a többségnél a hullámvölgyünkel meg a hibáinkal kapcsoltban,aztán lehet,hogy nem jön be,akkor se kötöm fel magam.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 11., szerda 14:09

En se szeretem ha az elnok belefolyik ilyen dolgokba. A jatekosokat lebaszni az edzo dolga, az edzot lebaszni meg az elnok dolga. A jatekosok kezeleset/motivalasat/dorgalasat vegezze az edzo. Most akkor el kell donteni Pereznek: vagy bizik Ancelottiban, vagy nem bizik benne. Ha bizik benne, akkor hagyja ra az ilyesmit, ha meg nem bizik benne akkor rugja ki.
Nem arról van szó,hogy bízik e benne vagy nem,csak egyszerűen meghalna ha nem üthetné bele az orrát mindenbe.Ez nem az a korszak már,mikor pl az Aranycsapathoz lement Farkas Mihály ordítozni,vagy pénzt osztani,vagy egyszerűen csak okoskodni,mert ment vagy éppen nem ment a szekér... :)
Kiváló elnöknek tartom,de ma már más idők járnak,mint Don Santjago idején,akihez szereti magát hasonlítani...ő foglalkozzon a bizniszel a szakmát meg,(ide érteve a játékosok motiválását),bízza a szakemberre...
Amúgy Mou egyik,ha nem a legnagyobb pozitivuma az volt,hogy nem engedett beleszólni a munkába,sem az öltözőbe...más kérdés hogy az még neki is nagy falat volt. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 11., szerda 13:56

dzsi91 írta:a "komolyabb" csapatok ellen mindig kaptok gólt,Atleti villareal Bilbao Real psg stb., a kis csapatokat viszont gyakran 0ra hozzátok le,ami pozitívum.
Szóval az a gondunk, hogy a világ elitjéhez tartozó csapatokat (Atma, Real,Psg) nem hozzuk le nullára? :D
A Bilbao és a Villareal ellen sem szégyen, ha beszedünk kettőt, főleg ha közben 5öt vágunk. Kicsit úgy érzem nálad, hogy még magadnak is próbálod bemagyarázni, hogy ez a Barca továbbra is lefelé tart, mert ha ez vagy az itt vagy ott berúgja...
Azért is érdekes, mert ugyanezen szempontok alapján tőled sosem olvastam azt, hogy a saját csapatod miatt aggódsz, pedig a bajnokságban majdnem 2x annyi gólt szedtetek be.
A Real mikor 4-5 gólokat vágott mindenkinek, közben óhatatlanul is gyengül a figyelem és beszedtek mindig 1 v 2 gólt, ami teljesen érthető.
Szóval nem értem mi a gond azzal, hogy kapunk gólokat a jobbaktól, miközben a Real kivételével egyik csapat sem úszta meg 3 gól alatt tőlünk. Ráadásul a Barca játéka nem is arra épül, hogy kibekkeljük 1-0-lal.

...ne érts félre, nem a személyed ellen irányult, csak a véleményemet írtam le...

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 11., szerda 13:36

csababarca írta:
tucsoki írta: Zsinorban három meccsen kapott 2 gólt a védelem, nyilván erre szólt a megjegyzés.
jah a villarreal meccs kiesett valamiért,így már jogosabb persze.
Bár az összkép így is pozitív, legalábbis én nem gondoltam,hogy ez a védelem féltávnál ennyi gólt fog csak kapni... :)
Papíron valóban jól álltok a kapott gólokban, de az ellenfeleiteknek gyakran a lábukban marad a meccslabda.De nem is azért írtam hanem,hogy a "komolyabb" csapatok ellen mindig kaptok gólt,Atleti villareal Bilbao Real psg stb., a kis csapatokat viszont gyakran 0ra hozzátok le,ami pozitívum.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 10., kedd 21:34

Ramioli írta:Nem csípem annyira Perezt . de jogosan ment le , mert nem hitte el amit lát(én sem) Calderonba nem szégyen kikapni, de ez verdeste a lécet ami az alázást illeti .. a játék miatt ment le ami katasztrófa volt , gondolom megkérdezte ez most mi volt , rossz kaját ettetek , keveset aludtatok , elképzelhető , hogy bünti is volt a hozzáállás miatt.
En se szeretem ha az elnok belefolyik ilyen dolgokba. A jatekosokat lebaszni az edzo dolga, az edzot lebaszni meg az elnok dolga. A jatekosok kezeleset/motivalasat/dorgalasat vegezze az edzo. Most akkor el kell donteni Pereznek: vagy bizik Ancelottiban, vagy nem bizik benne. Ha bizik benne, akkor hagyja ra az ilyesmit, ha meg nem bizik benne akkor rugja ki.

Hozzateszem hogy nem tudjuk mi zajlott le az edzokozpontba, de valoszinusitheto hogy nem egy spontan teadelutanra invitalta meg Perez a csapatot.

dzsi91 írta:Azért akkorát nem fordult a világ mint azt itt sokan írják,a Barca Bl visszavágót játszik azon a héten,győzelmi kényszerben lesznek,nekűnk az x is jó,ha minden igaz addigra Ramos és modric is bevethető lesz...ráadásul még mindig jobbak vagyunk.Sokakat megviselt idegileg ez a Barca korszak,ahogy van pár jó meccsük és nekünk pár rossz máris pánikhangulat van. Egy Classico mindig 3 esélyes,de jobb helyzetben leszünk,pihentebbek és kontrázgathatunk kedvünkre mert nyerniük kell.
En nem vagyok bepanikolva, sot en bizom abban hogy nyerunk a klaszikon. En amugy is ugy kalkulaltam hogy az Atma ellen szopunk jo esellyel, viszont a Barcat elkapjuk de legalabb x, es akkor marad az elony (en szerintem szar forma ide vagy oda addig hozni fogjuk a pontokat). Viszont ehhez javulni kell, serulteknek visszaterni mielobb, mert ha most lenne a klasziko azert nem tennem ra a hazat... Lehet hogy papiron jobbak vagyunk, de klaszikuson sosem az szamitott hanem a forma meg a nuanszok dontottek.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 10., kedd 21:10

flame on:

http://player.hu/wp-content/uploads/201 ... neymar.jpg

:D
Kép
Kép
Kép

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 10., kedd 20:59

Most nézem, hogy Victor Valdes a Unitedbe igazolt?

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 10., kedd 20:39

tucsoki írta: Zsinorban három meccsen kapott 2 gólt a védelem, nyilván erre szólt a megjegyzés.
jah a villarreal meccs kiesett valamiért,így már jogosabb persze.
Bár az összkép így is pozitív, legalábbis én nem gondoltam,hogy ez a védelem féltávnál ennyi gólt fog csak kapni... :)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 10., kedd 20:31

csababarca írta:Nem vagyok oda a saját védelmünkért,mert sokszor a szerencsén múlott,hogy nem kaptunk gólokat,de ez a "sorra kapják a gólokat" duma kicsit erős, tekintve a számokat. (13 kapott gól a bajnokságban nem rossz)
Most pont volt két meccsünk, amikor 2-2 gólt kaptunk, de ezenkívül ez egyáltalán nem igaz ránk, hogy sorra kapjuk...a miértje,hogy szerencsénk van sokszor most mellékes, mert tényleg zavarba hozható a védelmünk, de most ezt nem érzem jogos kritikának, két meccs miatt.
Zsinorban három meccsen kapott 2 gólt a védelem, nyilván erre szólt a megjegyzés.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 10., kedd 20:27

Nem vagyok oda a saját védelmünkért,mert sokszor a szerencsén múlott,hogy nem kaptunk gólokat,de ez a "sorra kapják a gólokat" duma kicsit erős, tekintve a számokat. (13 kapott gól a bajnokságban nem rossz)
Most pont volt két meccsünk, amikor 2-2 gólt kaptunk, de ezenkívül ez egyáltalán nem igaz ránk, hogy sorra kapjuk...a miértje,hogy szerencsénk van sokszor most mellékes, mert tényleg zavarba hozható a védelmünk, de most ezt nem érzem jogos kritikának, két meccs miatt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 10., kedd 20:03

Nem csípem annyira Perezt . de jogosan ment le , mert nem hitte el amit lát(én sem) Calderonba nem szégyen kikapni, de ez verdeste a lécet ami az alázást illeti .. a játék miatt ment le ami katasztrófa volt , gondolom megkérdezte ez most mi volt , rossz kaját ettetek , keveset aludtatok , elképzelhető , hogy bünti is volt a hozzáállás miatt.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 10., kedd 16:57

CS0ki írta:
Túlságosan beleégett a barcakorszak sokak fejébe,ahányszor csak elkapnak egy jó szériát a többség pánikhankulatban elkezd temetni mindent,
Nekem nem csak a mostani dolgok aggasztóak, hanem ahogy ősszel beírtam párszor, az akkori eredmények zavartak. Teljesen szét volt esve a barca, mégis behúzta a meccsek nagy részét, a valencia ellen az utolsó pillanatban, az Almeria elleni az utolsó 15 percben fordítottak...Amikor a két(három) nagy csapat formában van, akkor mindenkit szétszednek, a kérdés az, hogy rossz formában mennyit húznak be. Egyébként ilyen szempontból olyan vészesen nem állunk, a 4 vereségből 3 olyan, ami...nem volt csoda azért. Valencia ellen idegenben nehéz szokott lenni, Atletico ellen meg nem tudunk játszani. Pozitív, hogy pár gyenge meccsünket is behúztuk. Ha visszajön a formánk, akkor nincs is olyan nagy baj, pontok szempontjából belefér, hogy a szezon eleji bénázást követően két nehéz idegenbeli meccset elbukjunk a hullámvölgy idején. De ehhez vissza kéne jönni, és masszívan nyerni a meccseket. Ez most a kérdés, hogy sikerül-e, mert nem sok minden utal rá..

A barcánál meg egy pozitívum van a mi szempontunkból, hogy azért kapjűák a gólokat egész rendesen. Csak éppen elkezdték elől termelni nem kicsit.
A sociedad meccs ami nagyon betett, az egy megnyert meccs volt, ott nem szabadott volna pontot veszíteni. Az atletico elleni meccseken mindig ott van a botlás lehetősége, valenciába se nyerni járnak a nagyok.De sztem a barcások is ugyezt írhatják ránk,mert mi is sokszor nyerünk amikor nem ment,sok xes meccset húztúnk be.Én hiszek benne,hogy most összekapják magukat a srácok,azért ez több volt egy józanító pofonnál.Hozható meccsek jönnek, szépen lassan fokozatosan formába lehet lendülni a klasszikóra.A barca is fog még botlani és bár most tényleg jobbak,ezt sokszor eljátszották már 1-2 hónapig szárnyalnak aztán visszaesnek.Én azért gondolom így mert az egész játékuk feljavulása messi-n múlt, nem az edzőn, a komolyabb szakaszra viszont nem lesz elég messi és neymar, oda már luchonak is mutatni kell valamit, mert a gólokat még mindig sorra kapják.És a bl-ben és ellenünk sem ajánlatos a rúgjunk eggyel többet taktika.

Nálunk tényleg a sérültek az ami nagyon aggasztó, Ramosék szerintem a barca meccsre már készen állnak, de ha modric nem épül fel a bl negyeddöntőkig akkor én is aláírom,hogy nagy szarban vagyunk,nem feltétlen csak modric miatt,hanem mert kroos nem bírja egyedül...azzal meg nemvagyunk előrébb,ha modric felépül mondjuk áprilisra,kroos meg kidől.

Ami még nem tetszik az Perez "látogatása", az ilyenekre mi szükség?ha csak nem teljes támogatásáról biztosította a csapatot... most lement és elmondta,hogy ez szar volt, ilyen ne legyen többet? mintha nem tudnák... Tényleg nem értem az ilyen elnüki látogatásoknak az értelmét,ha csak nem bíztatni megy.

De történjen bármi, ha esetleg 0 kupánk lesz az év végére(kopkop) és kirúgják Carlo-t nálam végleg leszerepelt a vezetőség.Végre találtunk egy edzőt aki elit és hajlandó lenne itt maradni hosszabb távon, ha ezt is elszabja a vezetőség nagyon morcos leszek.Bár tudom,hogy ezek csak pletykák de akkor is idegesítő, mert mivan ha mégis...amugy is perez nagyon odavan Zidane-ért, simán kinézem belőle ,hogy egy esetleges sikertelen szezon után bedobná Zizut a mélyvízbe, aztán meg csak pislogunk...

(Tudok én is negatív lenni :mrgreen: :p )

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 16:54

A barcánál meg egy pozitívum van a mi szempontunkból, hogy azért kapjűák a gólokat egész rendesen. Csak éppen elkezdték elől termelni nem kicsit.
Ezt írtam a minap,hogy a védelem olyan amilyen,a kp-n Mascherano az egyetlen stabil arc,de az eleje...az hozza amit tud,illetve Suarez még nem is annyira....
A mi BBC-nk meg mostnában tiszta BénaBélaCorporation,kivéve tán a franciát,mert ő még csak csak...habár nem a tavalyi ő sem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 10., kedd 16:44

Túlságosan beleégett a barcakorszak sokak fejébe,ahányszor csak elkapnak egy jó szériát a többség pánikhankulatban elkezd temetni mindent,
Nekem nem csak a mostani dolgok aggasztóak, hanem ahogy ősszel beírtam párszor, az akkori eredmények zavartak. Teljesen szét volt esve a barca, mégis behúzta a meccsek nagy részét, a valencia ellen az utolsó pillanatban, az Almeria elleni az utolsó 15 percben fordítottak...Amikor a két(három) nagy csapat formában van, akkor mindenkit szétszednek, a kérdés az, hogy rossz formában mennyit húznak be. Egyébként ilyen szempontból olyan vészesen nem állunk, a 4 vereségből 3 olyan, ami...nem volt csoda azért. Valencia ellen idegenben nehéz szokott lenni, Atletico ellen meg nem tudunk játszani. Pozitív, hogy pár gyenge meccsünket is behúztuk. Ha visszajön a formánk, akkor nincs is olyan nagy baj, pontok szempontjából belefér, hogy a szezon eleji bénázást követően két nehéz idegenbeli meccset elbukjunk a hullámvölgy idején. De ehhez vissza kéne jönni, és masszívan nyerni a meccseket. Ez most a kérdés, hogy sikerül-e, mert nem sok minden utal rá..

Vissza: