Kommentáld a híreket
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Kommentáld a híreket
Nincsenek semmibe véve a brit játékosok, sőt pl Kane már most jobb mint Morata
csak a stílusuk, játékfelfogásuk miatt elsősorban Angliában válhatnak klasszis focistákká
nálunk sztem csak egy jó közepes szintet ütnének meg...
csak a stílusuk, játékfelfogásuk miatt elsősorban Angliában válhatnak klasszis focistákká
nálunk sztem csak egy jó közepes szintet ütnének meg...
Kane egyáltalán nem illik a profilunkba, de várjunk még vele, elvégre ez az első kiugró éve. Nem mintha nem lenne elég fiatal...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kevés gólt szerez.uhh, szerintem nézz meg pár Chelsea meccset, az előző 2 úriember sem rossz, de Hazard mindenben jobb náluk a pályán, egy valamiben nem, abban, hogy úgysem lehet elhozni a Chelseatől
Hurricane... Az angol ligában csúcs lehet,de itt úgy járna mint Bale vagy még úgyabb.Tegnap kulcshelyzetben legalább 3X rontott,legalább is amit én láttam,mindez pedig labdabiztonsági hiányosságok miatt.
Én kedvelem a gyereket,nem most de már akkor is mikor fel fel tünögetett,de ide nem való.Spanyolországba.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nézek eleget. Nem hoz semmivel sem többet, mint a nyár óta rossz formában lévő Baleheccsat írta:uhh, szerintem nézz meg pár Chelsea meccset, az előző 2 úriember sem rossz, de Hazard mindenben jobb náluk a pályán, egy valamiben nem, abban, hogy úgysem lehet elhozni a Chelseatőlwxyz írta:. Hazard csak a látványos, de legtöbbször hasztalan forgolódásaival és a kihasználatlan fürgeségével tűnik ki
Fürge és mozgékony, ez miatt oda vannak érte, de nem ér vele szinte semmit. Látványosan forgolódik a labdával amivel legtöbb esetben semmit nem ér, eladja vagy alibipassz. Szólókban is jó lehetne, de valamiért nem képes nagyobb mennyiségre. Helyzetkihasználása nagyon gyenge
Ugyanazon a szinten toporog mióta megérkezett Londonba
Nem mondom, hogy rossz, jó játékos, de nem kiemelkedő
Semmi kötekedés, de miért vannak itt semmibe nézve az olyan angol közegben nevelkedett játékosok, akiknek nem a technika és a fürgeség a legjobb adottságuk?Jim írta:Inkább Morata jöjjön vissza, mint Kane...
A gyerek teljesen rendben van. Erőcsatárként mindenben tökéletes, ha labdába kell érnie sem jön zavarba, sőt...
Az idei szezon talán legjobban fejlődő játékosa
- ateeemadrid
Ja, végülis Morata spanyol, igaz mindenben 76 szinttel gyengébb, de az kit érdekel? Amúgy semelyik sem kell.Jim írta:Inkább Morata jöjjön vissza, mint Kane...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Inkább Morata jöjjön vissza, mint Kane...
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
uhh, szerintem nézz meg pár Chelsea meccset, az előző 2 úriember sem rossz, de Hazard mindenben jobb náluk a pályán, egy valamiben nem, abban, hogy úgysem lehet elhozni a Chelseatőlwxyz írta:. Hazard csak a látványos, de legtöbbször hasztalan forgolódásaival és a kihasználatlan fürgeségével tűnik ki
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Reus és Sanchez. Hazard csak a látványos, de legtöbbször hasztalan forgolódásaival és a kihasználatlan fürgeségével tűnik ki
Per pill kis túlzással 2 olyan játékos van aki kiemelkedik a posztján, ami jelen esetben szélső-támadó: Hazad, Reus,
esetleg Sanchez. Sterling-et nem sorolom ide, még nagyon fiatal. Alapesetben 50 millió alatt tárgyalas sincs, ehhez kéretik mérni hogy "megéri-e"
esetleg Sanchez. Sterling-et nem sorolom ide, még nagyon fiatal. Alapesetben 50 millió alatt tárgyalas sincs, ehhez kéretik mérni hogy "megéri-e"
- morientes
Sejtettem én hogy nem kótyavetyélik el apróért,írtam is régebben hogy nem hiszem hogy nem fog hosszábbítani.Ez az ár már reális,viszont nekem így már nem kellene. Idegesít az a csülök,nálam zsákbamacska,nem lenne jó még egy Sahin vagy Kaká...nyilván a hasonlat kicsit sántít,de a végkimenetel lehet ugyan az...A legfrissebb hírek szerint Reus szerződéshosszabbítása nem kizáró ok a klubváltásra. A hírek szerint mindössze azt akarták elkerülni Dortmundban, hogy aprópénzért vigyék el a legjobb játékosukat. Az állítólagos üzlet a Real és a német csapat között 45 millió euróért fog megköttetni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
jövőre vagy gondot okoz majd a 25 fős maximális kerettagság, vagy komoly mozgolódások lesznek.......persze ha alapozunk a hírekre. De valljuk be, túl sokat hozzák hírbe Reust, és Pogbát, hogy ne legyen valóságalapja. Mármint a tárgyalásoknak, nem annak hogy hozzuk is őket.
Ééééérrrrdekes lesz a nyár, főleg egy esetleges blama (se bajnokság, se BL) után...
Ééééérrrrdekes lesz a nyár, főleg egy esetleges blama (se bajnokság, se BL) után...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Reus nálam megérné a 45 milliót, ha az egyik "100" millás elmenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Manapság a középszerekért is elkérnek 20-25 milliót, 40, max 50 szvsz nem sok érte. Nem lehet mindig Kroos féle bestbuyt csinálni.CS0ki írta:Egy lószart mama! Szimpatikus volt Reus-tól, hogy aláírt, de csak akkor, ha marad is a németeknél. Ha ennyire jófejkedni akar, akkor legyen 45, ő meg kap évi egy milliót, mert a többi elment az árára...A legfrissebb hírek szerint Reus szerződéshosszabbítása nem kizáró ok a klubváltásra. A hírek szerint mindössze azt akarták elkerülni Dortmundban, hogy aprópénzért vigyék el a legjobb játékosukat. Az állítólagos üzlet a Real és a német csapat között 45 millió euróért fog megköttetni.
25-ért tuti vétel lett volna, 50 közeliért már nem.
Egy lószart mama! Szimpatikus volt Reus-tól, hogy aláírt, de csak akkor, ha marad is a németeknél. Ha ennyire jófejkedni akar, akkor legyen 45, ő meg kap évi egy milliót, mert a többi elment az árára...A legfrissebb hírek szerint Reus szerződéshosszabbítása nem kizáró ok a klubváltásra. A hírek szerint mindössze azt akarták elkerülni Dortmundban, hogy aprópénzért vigyék el a legjobb játékosukat. Az állítólagos üzlet a Real és a német csapat között 45 millió euróért fog megköttetni.
25-ért tuti vétel lett volna, 50 közeliért már nem.
Pogba-s hír meg...hagyjuk is.
- morientes
Jézusom,örülök hogy nem látom,még viccnek is rossz Az az ár meg...huuu...miro írta:Ezt az ügyetlent ingyen se hoznám vissza,nem ám hogy 30-35 millió euróért?!Egyes információk szerint a Real Madrid aktívan figyelemmel követi Morata pályafutását. A tavaly nyáron 22 millióért eladott játékost a Királyi Gárda idén 30, jövőre 35 millióért vehetné vissza. Forrás: Madridom.hu
Egy tehetségtelen,zavarja a labda.
Nem biztos hogy sokat változna a taktika,de az biztos hogy a motivációs tényező elenyészőbb lenne. Érdekes kérdés,ki váltaná vajon... (Klopp ha kiesik a dortmund )Luigi-K1 írta:-Lehet,hogy nem csak részben...részben az is megoldás lenne a nyeretlenségre ellenük, ha edzőváltás lesz ott
Menjen,minél előbb!
Dolgatlan trógerGéci írta:Nincs ma valami sok dolgom, így fogtam magam és délelőtt megnéztem a meccset, mert ott még tudtunk focizni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Plusz nem kéne az elején gólt kapni. Carloval eddig három Clásico volt a bajnokságban, mindhárom meccsen a Barca szerezte meg a vezetést, abból kettőn nagyon korán.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nincs ma valami sok dolgom, így fogtam magam és délelőtt megnéztem a meccset, mert ott még tudtunk focizni...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A lényeg, hogy előnnyel menjünk, hogy támadási kényszerben legyenek. Csak ismét elő kéne venni azt a tudást, ami megvolt ősszel. Képesek legyünk dominálni, benyomni őket, majd visszazárni, kontrázni és kivégezni őket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Inkább 4 pontos előnnyel...Oda legalább 3 pontos előnnyel lenne jó érkezni.
Ugyanis benne van akár egy 0-2 vagy rosszabb is,sajnos... (már ha az egymás elleni számít a végén)
De ha nem,az sem jó,mert máris jobb a gólarányuk...
Szóval,a 4 ,vagy több pont előny lenne az ideális a Barcelona elleni meccsig...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Oda legalább 3 pontos előnnyel lenne jó érkezni. Nem tudom mikor fordult elő utoljára, hogy oda-vissza vertük őket a bajnokságban, talán a 07/08-as szezonban. Ha ez a kis előny marad, akkor nagyon meleg meccs lesz. X-re végzetes hiba lenne játszani, de belemenni egy adok-kapokba sem túl jó ötlet.Realista24 írta: Viszont még van a Barca elleni meccs, azt semmiképpen nem szabad elveszíteni.