Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 11., szerda 20:44

Ebben a harcban veled leszek :lol: nyomjad csak!
Akkor már legalább 3-an vagyunk. :lol:

Kell a tag, van annyira jó futballista, hogy kicsit átalakítsuk a hadrendünket úgy, hogy ő is elférjen. Stabilizálná a kp-s védekezést, a támadójátékot is érti, szóval vele csak nyerni lehet. Arról nem is beszélve, hogy milyen szintet érhet el, ha itt kifutja magát.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 11., szerda 20:39

R.M.C.F írta:
Pogba a következő galaktikus .A legfrissebb hírek szerint megvan Pérez következő galaktikusa. A forrás szerint a Real Madrid 75 millió euróért fogja leigazolni Pogbát, amiről hamarosan meg is születik a megállapodás.
Na,szeretném ha jönne Pogba,de már nem merek semmit sem mondani,nehogy úgy járjak mint bale-el,mert rá is lehetne írni egy két olyan dolgot ami miatt nagy benne a kockázat.
Egy klasszis a tag,de itt be is fejezem,mert ha jön és nem válik be 1.5 éven belül,akkor pár tagnak lesz a kezében bokszkesztyű ellenem.

Semleges leszek, :lol: :lol:
Ebben a harcban veled leszek :lol: nyomjad csak!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 11., szerda 20:35

Pogba a következő galaktikus .A legfrissebb hírek szerint megvan Pérez következő galaktikusa. A forrás szerint a Real Madrid 75 millió euróért fogja leigazolni Pogbát, amiről hamarosan meg is születik a megállapodás.
Na,szeretném ha jönne Pogba,de már nem merek semmit sem mondani,nehogy úgy járjak mint bale-el,mert rá is lehetne írni egy két olyan dolgot ami miatt nagy benne a kockázat.
Egy klasszis a tag,de itt be is fejezem,mert ha jön és nem válik be 1.5 éven belül,akkor pár tagnak lesz a kezében bokszkesztyű ellenem.

Semleges leszek, :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 11., szerda 20:26

Géci írta:Casemiro rengeted labdát szór el a kp-n. Biztos vagyok benne, hogy se ő se az orosz nem jön vissza...

Akkor már ketten reméljük . . .

Amúgy így, hogy James is kiesett egyel feljebb raknám Tonit. Szerintem neki is jót tenne, ha picit kevesebb defenzív munkát kéne végeznie minden szempontból.
Leghátra pedig mehetne Illarra vagy Lucas Silva.
Bár utóbbiról fingom sincs, hogy hol játszik a kp-n belül...
ZIDANE

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 11., szerda 20:10

Casemiro rengeted labdát szór el a kp-n. Biztos vagyok benne, hogy se ő se az orosz nem jön vissza...

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 11., szerda 19:46

h3x0r írta:
KAG írta:...
Casemiro nem kene, Illarra meg igen? A spanyol Madridban megbukott, meg cserekent se lehet ra szamitani. Addig kell eladni, amig penzt tudunk belole csinalni. Casemiro se nagy szam, de azert csak 2 evvel fiatalabb, hatha fejlodott is valamit a portugaloknal.

Követem a portugáloknál, szoktam nézni Porto meccseket is amennyire az időm engedi.
Szerintem gyengébb egyelőre, mint Illarra . . .
ZIDANE

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 11., szerda 19:44

KAG írta:...
Casemiro nem kene, Illarra meg igen? A spanyol Madridban megbukott, meg cserekent se lehet ra szamitani. Addig kell eladni, amig penzt tudunk belole csinalni. Casemiro se nagy szam, de azert csak 2 evvel fiatalabb, hatha fejlodott is valamit a portugaloknal.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 11., szerda 19:41

9 gólos eddig, az nem rossz egy szélsőtől, Reus 4 gólos, Sanchez 12, de ő előrébb játszik kötetlenebbül.
Hazard idén csapat szinten nagyon sokat fejlődött, a Mou-val való vita után egy csapatember lett, eszméletlen sokat jár vissza védekezni a régi énjéhez képest. Jelenleg ő a legjobb összességében a 3 közül. Szerintem az év játékosa is lesz Angliában év végén. 
Akkor máshogy fogalmazok...sok helyzetet hagy ki,illetve akar megoldani egyedül,mikor lenne más opcio is.Ez meg nem azt a csapatembert mutatja amit írtál.A statisztikát most haggyuk,a saját szememnek hiszek.
Nem lépett szintet,amióta ott játszik,szerintem.De mentségére,nagyon nem lehet válogatni,ennyire szar manapság a foci...és attól tartok ettől még csak szarabb lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 11., szerda 19:37

Most olvastam a hírt, hogy Casemiro visszatérne a KP-ra.
Khedira helyett utolsó számúnak esetleg, de másnak nem akarom látni.
Luxus lenne, ha kettő(casemiro, silva még a videók alapján sem nyűgözött le, de hajrá)) olyan játékosunk is lenne ismét, aki ténylegeset nem tud hozzátenni a játékhoz, ha becseréljük . . .

Beszélgettem az egyik ismerősömmel és ő azt mondta, hogy alapból James-Isco vonulatot felpakolná a támadó harmadba, és jövőre így nézne ki az első harmad.
Ronaldo/Jesé-Benzema/Jesé/-Isco/James/Ödegaard
Ha elég nagy spíler akkor 17-8 évesen már bőven mutat magából annyit, hogy egy nagycsapatba be-be tudjon szállni érdemlegesen. (messi,ronaldo,ronaldinho,cr)

Kp-ra pedig hozná Pogbat
Pogba/új kp-Kroos/Silva-Modric/Illarra és még ott lenne Medran is.

Szerintem ez így működhetne. És, ha gáz van akkor azért Isco/James is hátrébb tud lépni egy sort, de reméljük nem lesz gyakori a mostani szitu
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 11., szerda 19:20

What Carlo Ancelotti must do to avoid a Deja Vu of his mistakes at Chelsea
Na, másnak is szemet szúrt, hogy Ancelotti nem találja a kezdőjét... Nem olvastam végig a cikket, de tudható, hogy a főproblémát Modric hiánya adja, viszont egyértelmű az is, hogy Bale játszatása a másik. Legalább is a számomra, meg még sokak számára. Perez számára valószínűleg nem. De legalább már írnak ilyenekről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. február 11., szerda 18:52

morientes írta:Kevés gólt szerez.
9 gólos eddig, az nem rossz egy szélsőtől, Reus 4 gólos, Sanchez 12, de ő előrébb játszik kötetlenebbül.
Hazard idén csapat szinten nagyon sokat fejlődött, a Mou-val való vita után egy csapatember lett, eszméletlen sokat jár vissza védekezni a régi énjéhez képest. Jelenleg ő a legjobb összességében a 3 közül. Szerintem az év játékosa is lesz Angliában év végén.
Mondjuk mindegy is Hazard, nagyon szeretném őt a csapatban látni, amikor Mourinho érában szóba hozták, hogy Zidane szeretné őt idehozni én nagyon örültem, eszméletlen jó játékos, de szerintem Mou azért mondott akkoriban nemet rá, mert a másik jelölt a Chelsea volt és ő már előre oda akarta magának őt. De sajnos a Chelsea legjobbja nem az a katagória akit el lehetne hozni, azt is megkockáztatom, hogy a chelsea még 100+ os ajánlat esetén sem adná el.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 11., szerda 18:30

Ha azt írod, Kane már jobb, mint Morata, akkor miért akarnád, hogy egy gyengébb játékos jöjjön vissza a Realhoz?
Mert spanyol,saját nevelés stb... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 11., szerda 18:16

Jim írta:Nincsenek semmibe véve a brit játékosok, sőt pl Kane már most jobb mint Morata :D
csak a stílusuk, játékfelfogásuk miatt elsősorban Angliában válhatnak klasszis focistákká
nálunk sztem csak egy jó közepes szintet ütnének meg...
Ha azt írod, Kane már jobb, mint Morata, akkor miért akarnád, hogy egy gyengébb játékos jöjjön vissza a Realhoz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. február 11., szerda 18:15

Nincsenek semmibe véve a brit játékosok, sőt pl Kane már most jobb mint Morata :D
csak a stílusuk, játékfelfogásuk miatt elsősorban Angliában válhatnak klasszis focistákká
nálunk sztem csak egy jó közepes szintet ütnének meg...

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 11., szerda 17:39

Kane egyáltalán nem illik a profilunkba, de várjunk még vele, elvégre ez az első kiugró éve. Nem mintha nem lenne elég fiatal...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 11., szerda 17:38

uhh, szerintem nézz meg pár Chelsea meccset, az előző 2 úriember sem rossz, de Hazard mindenben jobb náluk a pályán, egy valamiben nem, abban, hogy úgysem lehet elhozni a Chelseatől
Kevés gólt szerez.

Hurricane... :) Az angol ligában csúcs lehet,de itt úgy járna mint Bale vagy még úgyabb.Tegnap kulcshelyzetben legalább 3X rontott,legalább is amit én láttam,mindez pedig labdabiztonsági hiányosságok miatt.
Én kedvelem a gyereket,nem most de már akkor is mikor fel fel tünögetett,de ide nem való.Spanyolországba.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 11., szerda 17:30

heccsat írta:
wxyz írta:. Hazard csak a látványos, de legtöbbször hasztalan forgolódásaival és a kihasználatlan fürgeségével tűnik ki
uhh, szerintem nézz meg pár Chelsea meccset, az előző 2 úriember sem rossz, de Hazard mindenben jobb náluk a pályán, egy valamiben nem, abban, hogy úgysem lehet elhozni a Chelseatől
Nézek eleget. Nem hoz semmivel sem többet, mint a nyár óta rossz formában lévő Bale
Fürge és mozgékony, ez miatt oda vannak érte, de nem ér vele szinte semmit. Látványosan forgolódik a labdával amivel legtöbb esetben semmit nem ér, eladja vagy alibipassz. Szólókban is jó lehetne, de valamiért nem képes nagyobb mennyiségre. Helyzetkihasználása nagyon gyenge
Ugyanazon a szinten toporog mióta megérkezett Londonba
Nem mondom, hogy rossz, jó játékos, de nem kiemelkedő
Jim írta:Inkább Morata jöjjön vissza, mint Kane...
Semmi kötekedés, de miért vannak itt semmibe nézve az olyan angol közegben nevelkedett játékosok, akiknek nem a technika és a fürgeség a legjobb adottságuk?
A gyerek teljesen rendben van. Erőcsatárként mindenben tökéletes, ha labdába kell érnie sem jön zavarba, sőt...
Az idei szezon talán legjobban fejlődő játékosa

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. február 11., szerda 17:21

Jim írta:Inkább Morata jöjjön vissza, mint Kane...
Ja, végülis Morata spanyol, igaz mindenben 76 szinttel gyengébb, de az kit érdekel? Amúgy semelyik sem kell.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. február 11., szerda 17:14

Inkább Morata jöjjön vissza, mint Kane...

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. február 11., szerda 16:36

wxyz írta:. Hazard csak a látványos, de legtöbbször hasztalan forgolódásaival és a kihasználatlan fürgeségével tűnik ki
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Vissza: