Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
komolyan, amióta megint a barca a világ legjobbja meg az MSN, mi meg kipukkadtunk, azóta megszaporodtak az ilyen kötekedő egyénekDrake írta:CR átadná Balenek?Géci írta:Biztos el ment hányni. Az előbb összekomált a kis vukkal... Persze ez természetes.
amúgy szerintem nem adná át, nálunk mindenki önző és utálják egymást, nálatok meg idilli a hangulat és mindenki ugyanannyit ér.. kérlek. egy 11-es miatt
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Drake írta:CR átadná Balenek?Géci írta:Biztos el ment hányni. Az előbb összekomált a kis vukkal... Persze ez természetes.
CR most irénka miatt bánatos,biztos jól tette a dolgát.......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, pontosan ez volt a mondandóm lényege... Amùgy kérdésedre a válasz nem.Drake írta:CR átadná Balenek?Géci írta:Biztos el ment hányni. Az előbb összekomált a kis vukkal... Persze ez természetes.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
CR átadná Balenek?Géci írta:Biztos el ment hányni. Az előbb összekomált a kis vukkal... Persze ez természetes.
-
Biztos el ment hányni. Az előbb összekomált a kis vukkal... Persze ez természetes.Anyaka írta:Neymar lövi a tizenegyest. Mi van veled Messi?
Persze pont kihagyja, hogy utána jogosan Messi lője kizárólag.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Neymar lövi a tizenegyest. Mi van veled Messi?
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Ezért írtam oda,hogy botrány volt.
De ebből is lehet tanulni,hogy nem elég 13-14 jó játékos egy csapatba pláne nem a Real Madridba.
Mondjuk az biztos,hogy pár embert 3,14csába rúgnék mert így nem lehet kifutni a gyepre főként nem Real mezben....
Az asszony már inkább kiment a szobából a hétvégén,és akkor még csak az első félidő ment....
De ebből is lehet tanulni,hogy nem elég 13-14 jó játékos egy csapatba pláne nem a Real Madridba.
Mondjuk az biztos,hogy pár embert 3,14csába rúgnék mert így nem lehet kifutni a gyepre főként nem Real mezben....
Az asszony már inkább kiment a szobából a hétvégén,és akkor még csak az első félidő ment....
-
Lőni nem is biztos. Fejelni hamarabb
Visszatérve! Ha a hazai játékosok fele ennyire lennének harcosak, jó mentalitásuak, és lenne egy edző aki taktikailag rendesen felépíti őket. Akkor hidd el, hogy mindig lenne főtáblás csapatunk...
Visszatérve! Ha a hazai játékosok fele ennyire lennének harcosak, jó mentalitásuak, és lenne egy edző aki taktikailag rendesen felépíti őket. Akkor hidd el, hogy mindig lenne főtáblás csapatunk...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az a baj hogy mostanában nálunk is...Náluk tök nyolc kit tesznek be..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nagyi írta:Nem akarom védeni a csapatot mert ami hétvégén volt az botrány...
De kíváncsi lennék hány csapat bírna el ennyi hiányzót.
Elég csak a védelemről beszélni a többit már nem is mondom....
ez abszolut jogos,mert a fél csapat hiányzott(ennek ellenére a speaker 2x is koke hiányát emelte ki......)de, akik kezdtek,egy ritkán látható szar mentalitással mentek ki a pályára,ami nem mentesíti őket attól, hogy sokan nem voltak ott.
Naggyá lett téve ez a ratyi am....ez az igazság. Talán nem is lőttek még 4 gólt senkinek sem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Messiás írta:Szerintem kissé alulértékeled őket. Egy "antifocihoz értő favágó munkás" csapattal megnyerni a Spanyol bajnokságot és BL döntőt játszani? Hááát nem tudom Ha ez ilyen egyszerű lenne nem kéne 100 milliókat játékosokra költeni. Szeretnék én 5-6 ilyen favágót a mostani Fradiba látni!Géci írta:Náluk tök nyolc kit tesznek be. Az összes antifocihoz értő favágó munkás. Maximum 1-2 kivétel...
Azért minden viszonyítás kérdése, itthon az MB1-ben összetennék az edzők a két kezüket, ha fele olyan technikás játékosokból állna a csapat, mint az ATMA kevésbé technikás játékosai... és igen, az ATMA stílusa itt a spanyol ligában az, amit Géci leírt.
ZIDANE
- Messiás
- Kedvenc játékosaid: Kocsis S. , Varga Z. , Maradona, Messi,
- Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.
Szerintem kissé alulértékeled őket. Egy "antifocihoz értő favágó munkás" csapattal megnyerni a Spanyol bajnokságot és BL döntőt játszani? Hááát nem tudom Ha ez ilyen egyszerű lenne nem kéne 100 milliókat játékosokra költeni. Szeretnék én 5-6 ilyen favágót a mostani Fradiba látni!Géci írta:Náluk tök nyolc kit tesznek be. Az összes antifocihoz értő favágó munkás. Maximum 1-2 kivétel...
-
Náluk tök nyolc kit tesznek be. Az összes antifocihoz értő favágó munkás. Maximum 1-2 kivétel...morientes írta:Az első kupameccsen az atma elég jól elbírta,hogy pár kulcsember hiányzott.Nálink akkor meg még "csak" Modric.De kíváncsi lennék hány csapat bírna el ennyi hiányzót.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Szerintem senki sem mondta, hogy ennyi hiányzóval is kötelező idegenben a 3 pont, pláne ez ellen a Simeone-féle brigád ellen. Még a teljes A csapattal sem lett volna elvárható 100%-ban a győzelem. Viszont a lelkesedés teljes hiánya már inkább adhat okot az aggodalomra (1 kapuralövés? wtf ). Ki lehet kapni az Atletico-tól, sőt akár extrém esetekben egy 0-4-es eredmény is beleférhet (nekik minden bejön, nekünk semmi, stb), de így biztosan nem.nagyi írta:Nem akarom védeni a csapatot mert ami hétvégén volt az botrány...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az első kupameccsen az atma elég jól elbírta,hogy pár kulcsember hiányzott.Nálink akkor meg még "csak" Modric.De kíváncsi lennék hány csapat bírna el ennyi hiányzót.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Nem akarom védeni a csapatot mert ami hétvégén volt az botrány...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nagyon hasonlít a ti idei szezonotok a mi tavalyi szezonunkhoz. Fél évig arc nélkül, taktika nélkül fociztunk, sorba buktuk a rangadókat, majd valahogy átvergődtünk a kupában az Atmán, aztán valahogy a tabella élére is kerültünk, a csapat meg egyre magabiztosabb lett. Igaz majdnem kiestünk a BVB ellen a BL-ből, de fejben ott voltunk a kulcs meccseken, és szereztünk 2 trófeát. Nálatok is ezt érzem, hogy nem nagyon van (volt?) még meg a csapat arca, de a kezdődtök potens, ha sikerül elbírni az MSN triót a csapatnak, akkor bárkit megverhettek. A kérdés szerintem az, hogy 1-1 vereség mennyire fogja visszavetni a Barcát, illetve mennyi szerencsétek lesz a kulcsmeccseken.lesliejr írta:Igen, ezek fontos kérdések, de tegyük hozzá, hogy ősszel pörögni szoktunk ezerrel, aztán jött az érdemi része a dolgoknak és szétestünk (Tito és Tata).hunmadridista írta:Én igazándiból arra leszek kíváncsi, hogy április-május környékén milyen formát fogtok futni...mert a Barcára általában mindig az volt a jellemző az előző években, hogy január-február környékén mindig jött a hullámvölgy számotokra és a szezon érdemi részére pörögtetek fel általában...nálunk meg pont a fordítottja volt a jellemző...kíváncsi vagyok idén ez hogy alakul...
Az idei ősz egy kalap kaki volt. Nyögvenyelős meccsek, taktikát csak nyomokban lehetett felfedezni. Se ritmus, se erő nem volt bennünk. Már felmerült L.E. menesztése is. Aztán jött vmi varázsütés a Sociedad elleni meccs után és mintha kicserélték volna a csapatot. Ez könnyen kitarthat május végéig, főleg úgy, hogy volt rotálva rendesen. Aztán ki tudja ez mire lesz elég.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Igen, ezek fontos kérdések, de tegyük hozzá, hogy ősszel pörögni szoktunk ezerrel, aztán jött az érdemi része a dolgoknak és szétestünk (Tito és Tata).hunmadridista írta:Én igazándiból arra leszek kíváncsi, hogy április-május környékén milyen formát fogtok futni...mert a Barcára általában mindig az volt a jellemző az előző években, hogy január-február környékén mindig jött a hullámvölgy számotokra és a szezon érdemi részére pörögtetek fel általában...nálunk meg pont a fordítottja volt a jellemző...kíváncsi vagyok idén ez hogy alakul...
Az idei ősz egy kalap kaki volt. Nyögvenyelős meccsek, taktikát csak nyomokban lehetett felfedezni. Se ritmus, se erő nem volt bennünk. Már felmerült L.E. menesztése is. Aztán jött vmi varázsütés a Sociedad elleni meccs után és mintha kicserélték volna a csapatot. Ez könnyen kitarthat május végéig, főleg úgy, hogy volt rotálva rendesen. Aztán ki tudja ez mire lesz elég.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én igazándiból arra leszek kíváncsi, hogy április-május környékén milyen formát fogtok futni...mert a Barcára általában mindig az volt a jellemző az előző években, hogy január-február környékén mindig jött a hullámvölgy számotokra és a szezon érdemi részére pörögtetek fel általában...nálunk meg pont a fordítottja volt a jellemző...kíváncsi vagyok idén ez hogy alakul...lesliejr írta: Mindig is ott lesz, Pep csapatnál is ott volt. Na meg a pontrúgások. Bár a PSG most nekem nagyon szedett-vedettnek tűnik, két meccsen azért nem égtünk le velük szemben, sem az Atlético-val szemben. Egyedül ellenetek játszottunk 1-1 után nagyon rosszul és szétesetten. Mondjuk az nem a mai Real volt és nem a mai Barca.
Persze nem azt mondom, hogy most rettegjen tőlünk mindenki, dehogy. De látszik az a kicsi fejlődés jele, ami picit jobb kedvre derít minket. Ettől még a Sziti ellen is kizúghatunk simán, viszont reménykedhetünk is egy jobb tavaszban.
...és ez a nagy különbség az őszi, meg a tavaszi Barca között egyelőre...