pátkán írta:idén az átengedett büntetőkre jár majd az aranylabda
Ez most betalált.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 11., szerda 22:22
pátkán írta:idén az átengedett büntetőkre jár majd az aranylabda
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. február 11., szerda 22:16
Cordoba ellen nálunk se CR lőtte, nem értem mi olyan nagy szám ebben...pátkán írta:idén az átengedett büntetőkre jár majd az aranylabda
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. február 11., szerda 22:13
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 11., szerda 21:51
komolyan, amióta megint a barca a világ legjobbja meg az MSN, mi meg kipukkadtunk, azóta megszaporodtak az ilyen kötekedő egyénekDrake írta:CR átadná Balenek?Géci írta:Biztos el ment hányni. Az előbb összekomált a kis vukkal... Persze ez természetes.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 11., szerda 21:51
Drake írta:CR átadná Balenek?Géci írta:Biztos el ment hányni. Az előbb összekomált a kis vukkal... Persze ez természetes.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 11., szerda 21:50
Igen, pontosan ez volt a mondandóm lényege... Amùgy kérdésedre a válasz nem.Drake írta:CR átadná Balenek?Géci írta:Biztos el ment hányni. Az előbb összekomált a kis vukkal... Persze ez természetes.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 11., szerda 21:48
CR átadná Balenek?Géci írta:Biztos el ment hányni. Az előbb összekomált a kis vukkal... Persze ez természetes.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 11., szerda 21:44
Biztos el ment hányni. Az előbb összekomált a kis vukkal... Persze ez természetes.Anyaka írta:Neymar lövi a tizenegyest. Mi van veled Messi?
Persze pont kihagyja, hogy utána jogosan Messi lője kizárólag.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 11., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. február 11., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 11., szerda 21:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 11., szerda 21:04
Az a baj hogy mostanában nálunk is...Náluk tök nyolc kit tesznek be..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 11., szerda 20:47
nagyi írta:Nem akarom védeni a csapatot mert ami hétvégén volt az botrány...
De kíváncsi lennék hány csapat bírna el ennyi hiányzót.
Elég csak a védelemről beszélni a többit már nem is mondom....
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 11., szerda 20:28
Messiás írta:Szerintem kissé alulértékeled őket. Egy "antifocihoz értő favágó munkás" csapattal megnyerni a Spanyol bajnokságot és BL döntőt játszani? Hááát nem tudom Ha ez ilyen egyszerű lenne nem kéne 100 milliókat játékosokra költeni. Szeretnék én 5-6 ilyen favágót a mostani Fradiba látni!Géci írta:Náluk tök nyolc kit tesznek be. Az összes antifocihoz értő favágó munkás. Maximum 1-2 kivétel...
HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. február 11., szerda 20:24
Szerintem kissé alulértékeled őket. Egy "antifocihoz értő favágó munkás" csapattal megnyerni a Spanyol bajnokságot és BL döntőt játszani? Hááát nem tudom Ha ez ilyen egyszerű lenne nem kéne 100 milliókat játékosokra költeni. Szeretnék én 5-6 ilyen favágót a mostani Fradiba látni!Géci írta:Náluk tök nyolc kit tesznek be. Az összes antifocihoz értő favágó munkás. Maximum 1-2 kivétel...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 11., szerda 20:08
Náluk tök nyolc kit tesznek be. Az összes antifocihoz értő favágó munkás. Maximum 1-2 kivétel...morientes írta:Az első kupameccsen az atma elég jól elbírta,hogy pár kulcsember hiányzott.Nálink akkor meg még "csak" Modric.De kíváncsi lennék hány csapat bírna el ennyi hiányzót.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2015. február 11., szerda 19:50
Szerintem senki sem mondta, hogy ennyi hiányzóval is kötelező idegenben a 3 pont, pláne ez ellen a Simeone-féle brigád ellen. Még a teljes A csapattal sem lett volna elvárható 100%-ban a győzelem. Viszont a lelkesedés teljes hiánya már inkább adhat okot az aggodalomra (1 kapuralövés? wtf ). Ki lehet kapni az Atletico-tól, sőt akár extrém esetekben egy 0-4-es eredmény is beleférhet (nekik minden bejön, nekünk semmi, stb), de így biztosan nem.nagyi írta:Nem akarom védeni a csapatot mert ami hétvégén volt az botrány...
De kíváncsi lennék hány csapat bírna el ennyi hiányzót.
Elég csak a védelemről beszélni a többit már nem is mondom....
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 11., szerda 19:47
Az első kupameccsen az atma elég jól elbírta,hogy pár kulcsember hiányzott.Nálink akkor meg még "csak" Modric.De kíváncsi lennék hány csapat bírna el ennyi hiányzót.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. február 11., szerda 18:54
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 11., szerda 18:12
Nagyon hasonlít a ti idei szezonotok a mi tavalyi szezonunkhoz. Fél évig arc nélkül, taktika nélkül fociztunk, sorba buktuk a rangadókat, majd valahogy átvergődtünk a kupában az Atmán, aztán valahogy a tabella élére is kerültünk, a csapat meg egyre magabiztosabb lett. Igaz majdnem kiestünk a BVB ellen a BL-ből, de fejben ott voltunk a kulcs meccseken, és szereztünk 2 trófeát. Nálatok is ezt érzem, hogy nem nagyon van (volt?) még meg a csapat arca, de a kezdődtök potens, ha sikerül elbírni az MSN triót a csapatnak, akkor bárkit megverhettek. A kérdés szerintem az, hogy 1-1 vereség mennyire fogja visszavetni a Barcát, illetve mennyi szerencsétek lesz a kulcsmeccseken.lesliejr írta:Igen, ezek fontos kérdések, de tegyük hozzá, hogy ősszel pörögni szoktunk ezerrel, aztán jött az érdemi része a dolgoknak és szétestünk (Tito és Tata).hunmadridista írta:Én igazándiból arra leszek kíváncsi, hogy április-május környékén milyen formát fogtok futni...mert a Barcára általában mindig az volt a jellemző az előző években, hogy január-február környékén mindig jött a hullámvölgy számotokra és a szezon érdemi részére pörögtetek fel általában...nálunk meg pont a fordítottja volt a jellemző...kíváncsi vagyok idén ez hogy alakul...
Az idei ősz egy kalap kaki volt. Nyögvenyelős meccsek, taktikát csak nyomokban lehetett felfedezni. Se ritmus, se erő nem volt bennünk. Már felmerült L.E. menesztése is. Aztán jött vmi varázsütés a Sociedad elleni meccs után és mintha kicserélték volna a csapatot. Ez könnyen kitarthat május végéig, főleg úgy, hogy volt rotálva rendesen. Aztán ki tudja ez mire lesz elég.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem