Amikor írtam, az én fejemben a 4-4-2-es kp volt, ahol Isco a bkp. Pogba ugye jkp-ba nem volt kipróbálva, fölösleges lenne ott trollkodni vele, ezért írtam, hogy át kellene alakítani...abszolut nem kell átalakítani,szinte mutatja a legjobb helyét a keretben,a balos kp,ha 4-3-3ban nyomjuk, jobbról modric,középen kroos,balról pogba.
A 4-3-3-ba valóba illene, de ott meg jön ugye a Bale/Isco kérdés, előbbi esetben 4-3-3, utóbbi esetben amolyan 4-3-1-2. Nekem a 4-3-1-2 nem szimpatikus felállás, jobban favorizálom a 4-3-3-at, csak oda ugye nem fér el Isco, illetve neki nem fekszik a jobb oldali támadó. Na meg azt is kétlem, hogy Bale és James padozni fog jövőre... Úgyhogy kell majd az edzőnknek agyalnia, ha jön, hogy s mint legyenek a dolgok. A legnagyobb félelmem az, hogy Isco ezután a szezon után nem fogja eltűrni, ha jövőre megint padra kerül, és akkor ő tuti lelép. Isco elvesztése legalább akkora veszteség lenne, amekkora nyereség Pogba megszerzése lehet. A gond ott lehet, ha ezt egy új edző/Perez dönti el, mert akkor rossz döntés fog születni.
De mondom, én abszolút támogatom Pogba leigazolását, szerintem már tavaly ő kellett volna James helyett, és rendbe is lettünk volna, még mindig ő kell leginkább ide, mert messze a legtehetségesebb kp-s.
de kurva nagy a kockázat benne,mert nem lehet egyszerűen féken tartani az agyát
Nem is kell féken tartani. Hadd legyen virtuóz. A higgadtságért ott lesz Modric meg Kroos. Kell egy ilyen vadállat a kp közepére. Ide olyan ember kell, aki nem fossa össze magát egy Atma vagy egy Barca miatt, ő az. Neki itt kell varázsolnia, mert varázsolni fog, akárhova is kerül.