Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Bocs a dupláért, de találtam egy friss videót amin pont ez a lényeg
[urlhttps://www.youtube.com/watch?v=f2AblWrT3zM]Duro Golpe al Madrid: el TSJM anula la reforma del Santiago Bernabéu│2015 [/url]
[urlhttps://www.youtube.com/watch?v=f2AblWrT3zM]Duro Golpe al Madrid: el TSJM anula la reforma del Santiago Bernabéu│2015 [/url]
-
Tudomásom szerint a fő ok az az, hogy az átépítés nem csak a stadiont érinti, hanem a körzetében a parkot is amit nem igazán néznek jó szemmel.
- h3x0r
Mivel indokoltak a visszavonast?madridom facebook írta:Így nézett volna ki a felújított Bernabéu stadion, de a Madridi Legfelsőbb Bíróság ma visszavonta a felújítás engedélyeit. Hosszú időkre elhúzódhat a projekt.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Géci írta:Azért Isco is durván be lett törve. Miért ne lehetne formálni!?
isco malagán egy kötetlen poszton játszott,nem is kellett védekeznie,itt kell,sőt visszavonták eléggé mélyre,és látszik,hogy a csóka kompromisszum kész,együttműködő.
Pogba nem feltétlenül ilyen,SAF sem véletlen engedte el,mert eléggé könnyelmű,viszont benne van egyértelműen a zseni,manapság nagyon ritka az efféle arc.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Talán, hogy segítse ennyivel is a klubját. Dzsudzsák is ezt csinálta.R.M.C.F írta:Azért érdekelne hogy ez a realnál hogy működik a valóságban,mert bosman szabály ide vagy oda,a játékos TUD kapcsolatba kerülni közvetve a klubbal,jogsértés nélkül,igy ez megint felveti annak a kérdését,hogy egy 25 millás kivásárlási áras játékos,hogy lehet hogy 4 hónappal az átigazolási szezon kezdete előtt,sőt már 6hónappal előtte(szabály szerint már maga tárgyalhat), meghosszabbítja a szerződését holott nem fog ott maradni?A legfrissebb hírek szerint Reus szerződéshosszabbítása nem kizáró ok a klubváltásra. A hírek szerint mindössze azt akarták elkerülni Dortmundban, hogy aprópénzért vigyék el a legjobb játékosukat. Az állítólagos üzlet a Real és a német csapat között 45 millió euróért fog megköttetni. Forrás: Madridom.hu
Ez még is hogy lehet???
Mi az hogy 45 milla? Ezt hogy lehet kisakkozni? eléggé amatőr ez a dolog.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért érdekelne hogy ez a realnál hogy működik a valóságban,mert bosman szabály ide vagy oda,a játékos TUD kapcsolatba kerülni közvetve a klubbal,jogsértés nélkül,igy ez megint felveti annak a kérdését,hogy egy 25 millás kivásárlási áras játékos,hogy lehet hogy 4 hónappal az átigazolási szezon kezdete előtt,sőt már 6hónappal előtte(szabály szerint már maga tárgyalhat), meghosszabbítja a szerződését holott nem fog ott maradni?A legfrissebb hírek szerint Reus szerződéshosszabbítása nem kizáró ok a klubváltásra. A hírek szerint mindössze azt akarták elkerülni Dortmundban, hogy aprópénzért vigyék el a legjobb játékosukat. Az állítólagos üzlet a Real és a német csapat között 45 millió euróért fog megköttetni. Forrás: Madridom.hu
Ez még is hogy lehet???
Mi az hogy 45 milla? Ezt hogy lehet kisakkozni? eléggé amatőr ez a dolog.
-
Azért Isco is durván be lett törve. Miért ne lehetne formálni!?
Na nekem azzal a védekezés stabilitásával vannak kétségeim. Az a baj, hogy vele is az lett, ami általában a tehetséges középpályásokkal, akik jól támadnak: egyre feljebb kerülnek. Lásd Yaya, akiről nem egy cikket olvastam, hogy védekezésben már szinte semmit nem csinál.Persze még fiatal, formálható, de ki tudja mennyire lesz képes a hajtásra, kulimunkára is, pláne egy 100 milliós átigazolás után. Támadásban nem lenne vele gond, az biztos, de nem tudom mennyivel lenne stabilabb vele a középpályás védekezés.Kell a tag, van annyira jó futballista, hogy kicsit átalakítsuk a hadrendünket úgy, hogy ő is elférjen. Stabilizálná a kp-s védekezést, a támadójátékot is érti, szóval vele csak nyerni lehet. Arról nem is beszélve, hogy milyen szintet érhet el, ha itt kifutja magát.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
csabi* írta:degea
carv - varane - ramos - marci
pogba - kroos - modric - isco
karim - cé
padon paco, james, ödegár
jövőre. de megnézném. akkora alázások lennének, hogy az nemigaz
nekem is uez lenne a dreamteamem jövőre (4231-ben), csak mondjuk karim-hazard cserével, de ő sajnos elérhetetlen szerintem
viszont aki elérhető talán az Lacazette, irdatlan jó a srác 23 éves kora ellenére.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
degea
karim - cé
karim - cé
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyiknek sem fekszik szerintem..Kane-nek az angol,Moratanak a .....mennyeijobban fekszik neki sztem a spanyol bajnokság, mint Kane-nek
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Morata már bizonyíthatott volna.Nem tette...
Kevés ő ide...
Kevés ő ide...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aha. Jó. Érvek. Gyengébb, de spanyol, így jöjjön inkább ő. Mert valaha játszott itt. Jajj Jim.így van
jobban fekszik neki sztem a spanyol bajnokság, mint Kane-nek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így vanmorientes írta:Mert spanyol,saját nevelés stb...Ha azt írod, Kane már jobb, mint Morata, akkor miért akarnád, hogy egy gyengébb játékos jöjjön vissza a Realhoz?
jobban fekszik neki sztem a spanyol bajnokság, mint Kane-nek
-
Jim írta:oké és hol játszana Isco?
nem épeszű edző, aki őt a cserepadra rakná...
Nem a mi problémánk,én mondjuk feljebb tolnám. Lehetne egy korrekt 4-3-1-2 is annyira jók a szélső védőink felmozgása.
A válogatottban jobbon játszik....balon matuidi.. Pogba ugye jkp-ba nem volt kipróbálva, fölösleges lenne ott trollkodni vele, ezért írtam, hogy át kellene alakítani...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Amikor írtam, az én fejemben a 4-4-2-es kp volt, ahol Isco a bkp. Pogba ugye jkp-ba nem volt kipróbálva, fölösleges lenne ott trollkodni vele, ezért írtam, hogy át kellene alakítani...abszolut nem kell átalakítani,szinte mutatja a legjobb helyét a keretben,a balos kp,ha 4-3-3ban nyomjuk, jobbról modric,középen kroos,balról pogba.
A 4-3-3-ba valóba illene, de ott meg jön ugye a Bale/Isco kérdés, előbbi esetben 4-3-3, utóbbi esetben amolyan 4-3-1-2. Nekem a 4-3-1-2 nem szimpatikus felállás, jobban favorizálom a 4-3-3-at, csak oda ugye nem fér el Isco, illetve neki nem fekszik a jobb oldali támadó. Na meg azt is kétlem, hogy Bale és James padozni fog jövőre... Úgyhogy kell majd az edzőnknek agyalnia, ha jön, hogy s mint legyenek a dolgok. A legnagyobb félelmem az, hogy Isco ezután a szezon után nem fogja eltűrni, ha jövőre megint padra kerül, és akkor ő tuti lelép. Isco elvesztése legalább akkora veszteség lenne, amekkora nyereség Pogba megszerzése lehet. A gond ott lehet, ha ezt egy új edző/Perez dönti el, mert akkor rossz döntés fog születni.
De mondom, én abszolút támogatom Pogba leigazolását, szerintem már tavaly ő kellett volna James helyett, és rendbe is lettünk volna, még mindig ő kell leginkább ide, mert messze a legtehetségesebb kp-s.
de kurva nagy a kockázat benne,mert nem lehet egyszerűen féken tartani az agyát
Nem is kell féken tartani. Hadd legyen virtuóz. A higgadtságért ott lesz Modric meg Kroos. Kell egy ilyen vadállat a kp közepére. Ide olyan ember kell, aki nem fossa össze magát egy Atma vagy egy Barca miatt, ő az. Neki itt kell varázsolnia, mert varázsolni fog, akárhova is kerül.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
oké és hol játszana Isco?
A saját 16-osánál...R.M.C.F írta:Ez a fószer megcsinálja minden kérdezés nélkül a ronaldinhos cselt a szemben vérbeforgó támadóval szemben is......általában be is jön.....de volt hogy nem.
-
Matt009 írta:Akkor már legalább 3-an vagyunk.Ebben a harcban veled leszek nyomjad csak!
Kell a tag, van annyira jó futballista, hogy kicsit átalakítsuk a hadrendünket úgy, hogy ő is elférjen. Stabilizálná a kp-s védekezést, a támadójátékot is érti, szóval vele csak nyerni lehet. Arról nem is beszélve, hogy milyen szintet érhet el, ha itt kifutja magát.
Matt,
abszolut nem kell átalakítani,szinte mutatja a legjobb helyét a keretben,a balos kp,ha 4-3-3ban nyomjuk, jobbról modric,középen kroos,balról pogba.
Veszett nagy klasszis a kölyök,de kurva nagy a kockázat benne,mert nem lehet egyszerűen féken tartani az agyát,tudja hogy jó,tudja hogy nem létezik btb ennyire kivételes tudással,és ezt meg is akarja és meg is mutatja,és ott néha becsúszik egy egy hiba,és akkor baj van.
Ez a fószer megcsinálja minden kérdezés nélkül a ronaldinhos cselt a szemben vérbeforgó támadóval szemben is......általában be is jön.....de volt hogy nem. aztán kapussal szemben állt az ellenfél.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Akkor már legalább 3-an vagyunk.Ebben a harcban veled leszek nyomjad csak!
Kell a tag, van annyira jó futballista, hogy kicsit átalakítsuk a hadrendünket úgy, hogy ő is elférjen. Stabilizálná a kp-s védekezést, a támadójátékot is érti, szóval vele csak nyerni lehet. Arról nem is beszélve, hogy milyen szintet érhet el, ha itt kifutja magát.