Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
sevilla ellen bőven kaphatott volna már időt.
meg itt nem is ez a téma, hanem, h a fél csapat sérült, de még így sem hozta be soha.
inkább behozza arbeloát az utolsó negyedórákra. abban van fantázia.
meg itt nem is ez a téma, hanem, h a fél csapat sérült, de még így sem hozta be soha.
inkább behozza arbeloát az utolsó negyedórákra. abban van fantázia.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
26-án érkezett és ment orvosira, ugye?
31-én Sociedad.
4-én Sevilla.
7-én Atletico Madrid.
Én nem látom problémásnak, hogy nem játszott ezeken a meccseken. Holnap meg lehet, hogy megkapja a 20-30 percet.
Idegen ország, idegen nyelv, más foci, stb. Ott lett elkúrva, hogy a piac végén realizálódott a transzfer, ha már a nyitáskor hozzuk, akkor vígan játszhatna már.
31-én Sociedad.
4-én Sevilla.
7-én Atletico Madrid.
Én nem látom problémásnak, hogy nem játszott ezeken a meccseken. Holnap meg lehet, hogy megkapja a 20-30 percet.
Idegen ország, idegen nyelv, más foci, stb. Ott lett elkúrva, hogy a piac végén realizálódott a transzfer, ha már a nyitáskor hozzuk, akkor vígan játszhatna már.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Toti írta:istenem ez a silva kapni fog pár percet szöveg mennyire szar már? mióta van itt basszammeg? hagyjuk már, h ennyire lestrapált állapotban van, h majd február közepén "talán" kap pár (!!) percet. hát összefosom magam. mikor ha nem egy hazai depor elleni meccsen kellene odarakni legalább félórára? főleg mikor kb mindenki sérült.
inkább ne mondott volna róla semmit.
Jogos...
Nem lehet ő olyan rossz állapotban,hogy ne bírna minimum egy félidőt...
Gondolom,nem azért lett kifizetve érte az a nem kevés pénz,hogy csak nézze a meccseket...
Kinek kell még megsérülni,hogy játsszon??? AZ összes középpályásnak?
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
istenem ez a silva kapni fog pár percet szöveg mennyire szar már? mióta van itt basszammeg? hagyjuk már, h ennyire lestrapált állapotban van, h majd február közepén "talán" kap pár (!!) percet. hát összefosom magam. mikor ha nem egy hazai depor elleni meccsen kellene odarakni legalább félórára? főleg mikor kb mindenki sérült.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amire rászolgálna egyrészt, csak hát a spártai öregharcos sem az igazi már sajnos.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:A holnapi kezdő minden bizonnyal ez lesz
Casillas; Arbeloa, Varane, Nacho, Marcelo; Kroos, Illarramendi, Isco; Bale, Benzema y Cristiano.
Carvajallal mi van?
Elég sokszor kimarad mostanában....
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Rebootolva lesz a poszt szerintem, jön majd De Gea meg valami másodvonalas arc.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Teljesen elvan felejtve, ha eddig nem kapott több szerepet ez után sem fog...ami elég sajnálatostucsoki írta:Keylor?
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ugyanezt a kezdőt jósoltam volna én is a meccsre...annyi kivétellel, hogy Arbeloa helyett Carvajal-t gondoltam...amúgy teljesen kiszámítható volt, hogy ez lesz...Realista24 írta:A holnapi kezdő minden bizonnyal ez lesz
Casillas; Arbeloa, Varane, Nacho, Marcelo; Kroos, Illarramendi, Isco; Bale, Benzema y Cristiano.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A holnapi kezdő minden bizonnyal ez lesz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Plusz Odegaard a Castillaban fog játszani, már ha reménykedett egyáltalán valaki, hogy nevezve lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kroos és Illarra fog kezdeni, Lucas elvileg pár percet fog kapni. Ez a mai sajtótájékoztató lényege, na meg annyi, hogy elmondta, hogy Pérez valóban ott járt, aggodalmát fejezte ki, de biztosította a csapatot a bizalmáról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Én látom a lista végén Reus nevét is de nem baj...Rotálni kell, nem hogy valakit padra veszünk csak. Pogba hosszútávon is megérné, nem lehet minden nyáron a fél csapatot újraépíteni. A védő párosunk meg az egyik legjobb a világon, nem tudom kikre lehetne őket lecserélni..meg hogy minek
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
hát ez a pad sem lenne túl veretes. előre csak jesé tudna beállni, ráadásul ancelotti nem szereti túlságosan ott játszatni a spanyolt, így gyakorlatilag cserecsatár nélkül lennénk. padra biztos, hogy nem vesszük meg pogbát, pláne nem 80 millióért, így ez is felejtős. ráadásul a pepe-ramos kettős már idén is elég instabil volt sokszor, nem vagyok benne biztos, hogy jövőre is ők lennének a legjobb megoldás.Padon meg ott lesz egy kapus, Varane, Nacho, szélső védők, Pogba, Lucas, Jesé...teljesen eltudom képzelni hogy Casemirót visszahozzák a csapathoz. Szerintem teljesen jó lenne így a csapat, egy Reus már csak hab lenne a tortán. A pad sem lenne gyenge, lehetne megfelelően rotálni, egy percig sem kellene attól félni, hogy ha valaki kiesik nincs helyette megfelelő ember és Khedira kaliberű embereket kell nézni
- wZoLee7
Nyáron ajtót kell mutatni a Spártainak, Khedirának, Coentraonak, Illarranak és Balenek. Ennyi. Kell két szélső védő, egy Pogba (igenis kell egy fake gép a kp-ra).
Az alap kezdő itt van már a csapatnál: Kapus... -Carvajal, Pepe, Ramos, Marci-James, Modric, Kroos, Isco- CR, Benzema
Padon meg ott lesz egy kapus, Varane, Nacho, szélső védők, Pogba, Lucas, Jesé...teljesen eltudom képzelni hogy Casemirót visszahozzák a csapathoz. Szerintem teljesen jó lenne így a csapat, egy Reus már csak hab lenne a tortán. A pad sem lenne gyenge, lehetne megfelelően rotálni, egy percig sem kellene attól félni, hogy ha valaki kiesik nincs helyette megfelelő ember és Khedira kaliberű embereket kell nézni
Az alap kezdő itt van már a csapatnál: Kapus... -Carvajal, Pepe, Ramos, Marci-James, Modric, Kroos, Isco- CR, Benzema
Padon meg ott lesz egy kapus, Varane, Nacho, szélső védők, Pogba, Lucas, Jesé...teljesen eltudom képzelni hogy Casemirót visszahozzák a csapathoz. Szerintem teljesen jó lenne így a csapat, egy Reus már csak hab lenne a tortán. A pad sem lenne gyenge, lehetne megfelelően rotálni, egy percig sem kellene attól félni, hogy ha valaki kiesik nincs helyette megfelelő ember és Khedira kaliberű embereket kell nézni
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Dehogynem.Sőt,meg is találtuk.Sérülések,fáradság,nem megfelelő emberek játszatása ha törok,ha szakad,indiszponáltság,jölakottság,arcnövekedés,érdektelenség...Totál felesleges nagyobbnál nagyobb nevekkel és milliókkal dobálózni. Tipikus Real Madridos felfogás hogy lemostak minket a pályáról és nem az okokat keressük
Nekem amúgy nem kell sem Reus,sem Pogba,én egyetlen játékost igazolnék,egy másik helyére,de ő perpill.. elérhetetlen.
Nekem a Modric-Kroos-Isco kp több mint jó,nem ezzel van itt a probléma.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ezzel csak megint az a baj, hogy mivel Perez eléggé megalomániás ember ezért várható, hogy idén nyáron is lesz egy galaktikus igazolása...meg amúgy is nem tudom Carlo-nak mennyi beleszólása van az igazolásokba...mert van egy sejtésem, hogy nem annyi amennyinek kellene lennie egy edzőnek...adamzz írta: Kicsit optimalizálják Carloék a keretet, kidobják a szemetet és hoznak normális kiegészítő embereket. A jövő fényes.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szép és jó amit írtál, csak a "szemét" nem a kiegészítő emberek csoportjába tartozik jelenleg a Real Madridnál.Kicsit optimalizálják Carloék a keretet, kidobják a szemetet és hoznak normális kiegészítő embereket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Totál felesleges nagyobbnál nagyobb nevekkel és milliókkal dobálózni. Tipikus Real Madridos felfogás hogy lemostak minket a pályáról és nem az okokat keressük hanem azt hogy Pogba és Reus - akik egyenként érkeznének 100 illetve 60 milláért - hogy oldják majd meg a gondjainkat. Ez a keret ha nem változik semmit a nyáron, akkor jövőre is fő esélyesként indul minden egyes porondon. Ahogy a Kroos-Modric kp tengely ismét összefog állni, senki nem fog már erről a gyászos hetekről beszélni. Most beütött a szar, menteni kell a menthetőt. Egy bajnoksággal már elégedett lennék. Kicsit optimalizálják Carloék a keretet, kidobják a szemetet és hoznak normális kiegészítő embereket. A jövő fényes.