Zene
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Zene
DISCOVERY DJ (VV Maci) barátom készítette az Intróját anno.
Amúgy nem tudom, hogy csak errefelé elterjedt-e a dolog, de minden egyes településen, ahol található diszkó (nem városra gondolok, falura), a rezidens dj-n kívül van 2-3 zenekedvelő srác, aki minden hónapban összedob az enyémhez hasonló mixet, csak magát dj-nek írja, és még művészneve is van...én ha jól emlékszem három ilyen mixet dobtam össze, hogy legyen mit hallgatni az ismerőseimnek, de egyszer sem írtam DJ előtagot, és sosem akartam a szakmát. Ők annak tartják magukat ezek szerint, kíváncsi vagyok, ha odakerülnének a korongok mögé, mit kezdenének magukkal. A másik elterjedt "szakma" az ellenkező nemnél a műkörmös (korábban fotós). Középiskola/főiskola osztályokban 15 lányból 4-5 ezzel foglalkozik, verekedés is volt már miatta anno, amikor még én is sulis voltam...
Off vége.
Retro.
F.R. David - Words
Pupo - Lo devo solo a te
Amúgy nem tudom, hogy csak errefelé elterjedt-e a dolog, de minden egyes településen, ahol található diszkó (nem városra gondolok, falura), a rezidens dj-n kívül van 2-3 zenekedvelő srác, aki minden hónapban összedob az enyémhez hasonló mixet, csak magát dj-nek írja, és még művészneve is van...én ha jól emlékszem három ilyen mixet dobtam össze, hogy legyen mit hallgatni az ismerőseimnek, de egyszer sem írtam DJ előtagot, és sosem akartam a szakmát. Ők annak tartják magukat ezek szerint, kíváncsi vagyok, ha odakerülnének a korongok mögé, mit kezdenének magukkal. A másik elterjedt "szakma" az ellenkező nemnél a műkörmös (korábban fotós). Középiskola/főiskola osztályokban 15 lányból 4-5 ezzel foglalkozik, verekedés is volt már miatta anno, amikor még én is sulis voltam...
Off vége.
Retro.
F.R. David - Words
Pupo - Lo devo solo a te
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
lordzsombi?Zsombor írta: Ez nem kutyus druszám, nekem ez a kedvenc mixem.
és végre hallhatom a legendás mixet
Ez nem kutyus druszám, nekem ez a kedvenc mixem.lordgabi írta:Egy kis csárdás mix, Kárpátalja legtöbbet hallgatott ukrán nyelvű rádiója naponta többször is leadja ezt az egyveleget, szerintem hangulatos:
Csab-Vill - Mulatos Mix :Đ
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Egy kis csárdás mix, Kárpátalja legtöbbet hallgatott ukrán nyelvű rádiója naponta többször is leadja ezt az egyveleget, szerintem hangulatos:
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- ___Samy___
risitas röhögése befigyelEssemm, Süti, Fura Csé, Ra - Kera (Official Audio)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ha meg lett volna úgy 5 éve, akkor nem kaptam volna 1-est, meg kellett volna tanulni az egész versetSeraf írta:Red Bull Pilvaker 2015 - "A Reményhez"
"And my heart will leave you never."
James Bay - Hold Backh The Riveréljen a spotify!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Skylar Grey – I Know You
100%, hogy nem nézem meg ezt a ***, de ez nagyon szíven ütött. ha valaki tud hasonló számot, azt megköszönném.
100%, hogy nem nézem meg ezt a ***, de ez nagyon szíven ütött. ha valaki tud hasonló számot, azt megköszönném.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkora tanár ez az ember, hogy azt elmondani nem tudom. Kb huszadszor indítom újra egymásután a számot.Zsombor írta:Kendrick Lamar - The Blacker The Berry
Új anyag. Amúgy az éjszaka kapott 2 Grammyt.
Kendrick Lamar - The Blacker The Berry
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Yelawolf - Down (Lyric Video)
"Cause Marshall's a Rap God, damn right
Well, then I guess that makes me Jesus"
"Cause Marshall's a Rap God, damn right
Well, then I guess that makes me Jesus"
halálomig madridista leszek
- h3x0r
Jo kis youtube csatornaSeraf írta:Ellie Goulding - Your Song (Extan Remix)