Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 16., hétfő 9:09

köszi srácok.
tucsoki: nem tudnál utána nézni nekem, ha megkérlek? kerestem google playben, de nem nagyon találtam...

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 15., vasárnap 14:13

Ki kell választani a névjegyet, majd ha hosszan rányomsz ki kell hoznia a lehetőségeket, mint pl. csengőhang. Általában kell hogy legyen, ha nincs, akkor egy play áruházas program megoldja (címet nem tudok, ring-valamire értelemszerű rákeresni).

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 15., vasárnap 13:19

Victor írta:Srácok! Létezik, hogy a Lenovo A660-as telefonban nem lehet külön csengőhangot beállítani egyes emberekhez? Sehol sem találjuk az opciót...
Túl sok lehetőség nincs. Beállításokban lehetne, de ez ritka.
Fájlkezelőben a kiválasztott hangfájlt lehetne beállítani csengőhangként, és ott lenne egy ilyen opció is, hogy hozzárendeld.
Vagy csak szimplán a névjegyeknél találni, ahol kiválasztod a nevet, rámész, és a "Recents" gombbal előhozod menüt.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 14., szombat 8:45

Srácok! Létezik, hogy a Lenovo A660-as telefonban nem lehet külön csengőhangot beállítani egyes emberekhez? Sehol sem találjuk az opciót...

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 13., péntek 19:25

köszkösz :agree:
csípem a sonyt, még meglátjuk :Đ
Kép

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. február 13., péntek 19:21

csabi* írta:lg a cucc, gondolom csak nem lehet annyira szar
Ezt lordgabitól kellene megkérdezni. :mrgreen: Amúgy, de, LG nem a legjobb márka DVD-írók terén. Nekem van elfekvőben egy Sony, ha gondolod jövő hétvégén megyek haza, megbizniszelhetjük. :D
csabi* írta:a 100 ft-os dvd lemezekkel lesz a baj
Márkától függ. Én 80 Ft-ért vettem Verbatimot, na az lemez, de pl fujival volt már rossz tapasztalatom, maxellt se komálom. A Verbatimon túl a TDK jó még meg a Philips tapasztalataim szerint.

szerk.: BurnAware meg teljesen jó, én is azt használom. B-)

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 13., péntek 18:29

az író még 1 éves se lehet, lg a cucc, gondolom csak nem lehet annyira szar, hogy ennyit bír főleg, hogy annyira gyakran nem is használom.
valszeg a 100 ft-os dvd lemezekkel lesz a baj :lol:
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 13., péntek 17:37

csabi* írta:dvd íráshoz milyen programot ajánlotok?
eddig használtam nerot meg burn aware de egy idő után mind2 hibásan írta ki a dvd-ket? mi lehet a hiba?
Szvsz nem szoftveres gond lesz, vagy a lemezekkel van gond (olcsó ukránoknál előfordul), vagy az író kezi megadni magát...

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 13., péntek 16:31

dvd íráshoz milyen programot ajánlotok?
eddig használtam nerot meg burn aware de egy idő után mind2 hibásan írta ki a dvd-ket? mi lehet a hiba?
Kép

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 10., kedd 15:12

Azt irja az osszes bongeszom hogy a proxykiszolgalo nem valaszol/nem elerheto.
Ilyenkor mit lehet csinálni? :vivo:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 10., kedd 8:55

Toti írta:két probléma.
egy:

adva van egy win7es gép, virtualboxon lemezképről indítva van egy xp (bizonyos programok miatt), működött is, majd most vmi történt és be sem tölt az xp (bejön a windows normál módú indítása, stb.. választhatósági lehetősége (csökkentett mód nem jön) bármelyikre kattintunk, elkezdené tölteni az xp-t de bedob egy kékhalált. ilyet már kipróbáltam minden szar beállítást virtualboxba, de állandóan ez fogad ha elindítom a lemezképet. mi lehet? mivel próbálkozzak? sztem a tárolónál vmi sata, ide kontrollerrel kéne baszakodni, de már mindent próbáltam és semmi. de rohadt fontos lenne, h ez működjön ez a lemezkép, mondom bizonyos programok miatt.

kettő:

van az a gép amiről ez a lemezkép készült, egy régi xp-s gép (e helyére került be pár napra az új win7es gép amin a virtualbox fut, amin futtatni kellene ezt az xp-s gépet) szóval ezt a gépet visszatettem üzembe az új helyett, erre indításnál beadja, h boot from cd.... na mondom mi a picsa, álló helyzetben a polc tetején vki átállította a bootolást cd-ről merevlemez helyett? mondom oké, restart, bios-ba be.. állítanám át hdd-re, merevlemezre a bootot és látom, h nem jelzi a merevlemezt a gépben. a biosban nem látszik a merevlemez, mintha nem lenne winchester a gépben. de van. na ez mitől van?
Elsőre passz, ha nem volt mókolás driverekkel, biosban turkálás, stb., akkor szvsz telepítsd újra, van hozzá pár leírás a neten mit hogyan kell beállítani. Ha nem érzékeli biosban a hdd-t akkor az valószínűleg nincs is csatlakoztatva.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 9., hétfő 18:31

két probléma.
egy:

adva van egy win7es gép, virtualboxon lemezképről indítva van egy xp (bizonyos programok miatt), működött is, majd most vmi történt és be sem tölt az xp (bejön a windows normál módú indítása, stb.. választhatósági lehetősége (csökkentett mód nem jön) bármelyikre kattintunk, elkezdené tölteni az xp-t de bedob egy kékhalált. ilyet már kipróbáltam minden szar beállítást virtualboxba, de állandóan ez fogad ha elindítom a lemezképet. mi lehet? mivel próbálkozzak? sztem a tárolónál vmi sata, ide kontrollerrel kéne baszakodni, de már mindent próbáltam és semmi. de rohadt fontos lenne, h ez működjön ez a lemezkép, mondom bizonyos programok miatt.

kettő:

van az a gép amiről ez a lemezkép készült, egy régi xp-s gép (e helyére került be pár napra az új win7es gép amin a virtualbox fut, amin futtatni kellene ezt az xp-s gépet) szóval ezt a gépet visszatettem üzembe az új helyett, erre indításnál beadja, h boot from cd.... na mondom mi a picsa, álló helyzetben a polc tetején vki átállította a bootolást cd-ről merevlemez helyett? mondom oké, restart, bios-ba be.. állítanám át hdd-re, merevlemezre a bootot és látom, h nem jelzi a merevlemezt a gépben. a biosban nem látszik a merevlemez, mintha nem lenne winchester a gépben. de van. na ez mitől van?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 8., vasárnap 9:47

reeed_ati írta:Értetlenül ülök a gépem ténykedése előtt. :mrgreen:
Volt egy olyan gondom, hogy napról napra kevesebb lett a helyem a c meghajtón 160 gigából mára nem maradt semmi.
Nincs is sok minden feltelepítve, ezért gondoltam valami vírus lehet, mert van ilyen ami eszi a helyet...
Mondom felrakom a legújabb kasperskyt, legyalultam az előzőt, a karanténba helyezett fájlokkal együtt, erre hirtelen 80 giga felszabadult, wtf?? :mrgreen:
Valami ötlet, hogy ez most akkor hogyan? :)
Hibernálást, rendszervisszaállítási pontokat kikapcsolni/törölni, szemetes mappákat kitakarítani, windows update előzményeket szintén, stb.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 7., szombat 19:15

Érdekes :hmmm: , na mindegy, lényeg, hogy lett helyem. :)

Másik kérdésem az volna, hogy olyan 80 körül ki milyen telót ajánlana?
Annyi a kikötés, hogy androidos legyen.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 7., szombat 19:08

reeed_ati írta:Értetlenül ülök a gépem ténykedése előtt. :mrgreen:
Volt egy olyan gondom, hogy napról napra kevesebb lett a helyem a c meghajtón 160 gigából mára nem maradt semmi.
Nincs is sok minden feltelepítve, ezért gondoltam valami vírus lehet, mert van ilyen ami eszi a helyet...
Mondom felrakom a legújabb kasperskyt, legyalultam az előzőt, a karanténba helyezett fájlokkal együtt, erre hirtelen 80 giga felszabadult, wtf?? :mrgreen:

Nekem is volt ilyen, minden monitorozo programot rakuldtem, sehogy nem jott ki a hianyzo meret.aztan egyszer csak jo lett, nem tudom mitol. Allitolag valami lapozo vagy naplozo fajl nem irodik at es ebbol adodig ez a problema.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 7., szombat 19:03

Értetlenül ülök a gépem ténykedése előtt. :mrgreen:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 5., csütörtök 17:55

köszi, ez faszának tűnik.
muszáj valami szar, mert úgy érzem kicsit elfelejtettem a nyelvet. :D

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 5., csütörtök 17:01

pheco írta:
Ezzel tanultál meg alapfokon magyarul? :Đ :Đ Amúgy meg HBD csabicsillag :cheers:
köszipuszti itt is :loveyou: :cheers: :iszunk:

a doulingo meg szimplán megvett ezzel a mondattal, hogy: "tanulj nyelvet - most és mindörökre ingyen." :lol:
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 5., csütörtök 16:14

Ezzel tanultál meg alapfokon magyarul? :Đ :Đ Amúgy meg HBD csabicsillag :cheers:

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 5., csütörtök 15:01

ezt nézd meg mocsok
Kép

Vissza: