Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:43

iphone :roll:
Nem véletlen, van egy kollégám, akinek a tesója a londoni központban dolgozik. Mesélt érdekes dolgokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 17., kedd 15:42

4990

de amúgy tárgytalan lesz úgy néz ki, mert még egy csavarhúzóm sincs hozzá :lol: persze nem szabvány fejű csavart használnak, gondolhattam is volna erre, ennyiért meg nem fogok venni egy kit-et

iphone :roll:

szerk.: találtam 4 ezerért is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:38

Mennyiért láttad? Én 6 körül.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 17., kedd 15:32

igen, én is ezeket nézegetem perpill, csak érdekelt, hogy mennyire lehet kockázatos ez a dolog
mondjuk nekem nincs is olyan kis kék műanyag darabom, amivel ki tudom pattintani az akksit :hmmm:

mert láttam egy két helyen neten az akksi cserét boltokban, de többe kerül, mint maga az akksi, úgy szerintem nem éri meg
de basszus, milyen gciség már amúgy...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:26

Youtube videót néztem korábban ötös cseréről, ízinek tűnik :mrgreen: Aztán nem tudom, hogy fake-e vagy sem.

https://www.youtube.com/watch?v=zUIj_tFopd4
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 17., kedd 15:23

cserélt már valaki iphone 4-ben akksit? mennyire kockázatos dolog ebbe saját magam belefogni?

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 16., hétfő 9:09

köszi srácok.
tucsoki: nem tudnál utána nézni nekem, ha megkérlek? kerestem google playben, de nem nagyon találtam...

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 15., vasárnap 14:13

Ki kell választani a névjegyet, majd ha hosszan rányomsz ki kell hoznia a lehetőségeket, mint pl. csengőhang. Általában kell hogy legyen, ha nincs, akkor egy play áruházas program megoldja (címet nem tudok, ring-valamire értelemszerű rákeresni).

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 15., vasárnap 13:19

Victor írta:Srácok! Létezik, hogy a Lenovo A660-as telefonban nem lehet külön csengőhangot beállítani egyes emberekhez? Sehol sem találjuk az opciót...
Túl sok lehetőség nincs. Beállításokban lehetne, de ez ritka.
Fájlkezelőben a kiválasztott hangfájlt lehetne beállítani csengőhangként, és ott lenne egy ilyen opció is, hogy hozzárendeld.
Vagy csak szimplán a névjegyeknél találni, ahol kiválasztod a nevet, rámész, és a "Recents" gombbal előhozod menüt.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 14., szombat 8:45

Srácok! Létezik, hogy a Lenovo A660-as telefonban nem lehet külön csengőhangot beállítani egyes emberekhez? Sehol sem találjuk az opciót...

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 13., péntek 19:25

köszkösz :agree:
csípem a sonyt, még meglátjuk :Đ
Kép

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. február 13., péntek 19:21

csabi* írta:lg a cucc, gondolom csak nem lehet annyira szar
Ezt lordgabitól kellene megkérdezni. :mrgreen: Amúgy, de, LG nem a legjobb márka DVD-írók terén. Nekem van elfekvőben egy Sony, ha gondolod jövő hétvégén megyek haza, megbizniszelhetjük. :D
csabi* írta:a 100 ft-os dvd lemezekkel lesz a baj
Márkától függ. Én 80 Ft-ért vettem Verbatimot, na az lemez, de pl fujival volt már rossz tapasztalatom, maxellt se komálom. A Verbatimon túl a TDK jó még meg a Philips tapasztalataim szerint.

szerk.: BurnAware meg teljesen jó, én is azt használom. B-)

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 13., péntek 18:29

az író még 1 éves se lehet, lg a cucc, gondolom csak nem lehet annyira szar, hogy ennyit bír főleg, hogy annyira gyakran nem is használom.
valszeg a 100 ft-os dvd lemezekkel lesz a baj :lol:
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 13., péntek 17:37

csabi* írta:dvd íráshoz milyen programot ajánlotok?
eddig használtam nerot meg burn aware de egy idő után mind2 hibásan írta ki a dvd-ket? mi lehet a hiba?
Szvsz nem szoftveres gond lesz, vagy a lemezekkel van gond (olcsó ukránoknál előfordul), vagy az író kezi megadni magát...

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 13., péntek 16:31

dvd íráshoz milyen programot ajánlotok?
eddig használtam nerot meg burn aware de egy idő után mind2 hibásan írta ki a dvd-ket? mi lehet a hiba?
Kép

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 10., kedd 15:12

Azt irja az osszes bongeszom hogy a proxykiszolgalo nem valaszol/nem elerheto.
Ilyenkor mit lehet csinálni? :vivo:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 10., kedd 8:55

Toti írta:két probléma.
egy:

adva van egy win7es gép, virtualboxon lemezképről indítva van egy xp (bizonyos programok miatt), működött is, majd most vmi történt és be sem tölt az xp (bejön a windows normál módú indítása, stb.. választhatósági lehetősége (csökkentett mód nem jön) bármelyikre kattintunk, elkezdené tölteni az xp-t de bedob egy kékhalált. ilyet már kipróbáltam minden szar beállítást virtualboxba, de állandóan ez fogad ha elindítom a lemezképet. mi lehet? mivel próbálkozzak? sztem a tárolónál vmi sata, ide kontrollerrel kéne baszakodni, de már mindent próbáltam és semmi. de rohadt fontos lenne, h ez működjön ez a lemezkép, mondom bizonyos programok miatt.

kettő:

van az a gép amiről ez a lemezkép készült, egy régi xp-s gép (e helyére került be pár napra az új win7es gép amin a virtualbox fut, amin futtatni kellene ezt az xp-s gépet) szóval ezt a gépet visszatettem üzembe az új helyett, erre indításnál beadja, h boot from cd.... na mondom mi a picsa, álló helyzetben a polc tetején vki átállította a bootolást cd-ről merevlemez helyett? mondom oké, restart, bios-ba be.. állítanám át hdd-re, merevlemezre a bootot és látom, h nem jelzi a merevlemezt a gépben. a biosban nem látszik a merevlemez, mintha nem lenne winchester a gépben. de van. na ez mitől van?
Elsőre passz, ha nem volt mókolás driverekkel, biosban turkálás, stb., akkor szvsz telepítsd újra, van hozzá pár leírás a neten mit hogyan kell beállítani. Ha nem érzékeli biosban a hdd-t akkor az valószínűleg nincs is csatlakoztatva.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 9., hétfő 18:31

két probléma.
egy:

adva van egy win7es gép, virtualboxon lemezképről indítva van egy xp (bizonyos programok miatt), működött is, majd most vmi történt és be sem tölt az xp (bejön a windows normál módú indítása, stb.. választhatósági lehetősége (csökkentett mód nem jön) bármelyikre kattintunk, elkezdené tölteni az xp-t de bedob egy kékhalált. ilyet már kipróbáltam minden szar beállítást virtualboxba, de állandóan ez fogad ha elindítom a lemezképet. mi lehet? mivel próbálkozzak? sztem a tárolónál vmi sata, ide kontrollerrel kéne baszakodni, de már mindent próbáltam és semmi. de rohadt fontos lenne, h ez működjön ez a lemezkép, mondom bizonyos programok miatt.

kettő:

van az a gép amiről ez a lemezkép készült, egy régi xp-s gép (e helyére került be pár napra az új win7es gép amin a virtualbox fut, amin futtatni kellene ezt az xp-s gépet) szóval ezt a gépet visszatettem üzembe az új helyett, erre indításnál beadja, h boot from cd.... na mondom mi a picsa, álló helyzetben a polc tetején vki átállította a bootolást cd-ről merevlemez helyett? mondom oké, restart, bios-ba be.. állítanám át hdd-re, merevlemezre a bootot és látom, h nem jelzi a merevlemezt a gépben. a biosban nem látszik a merevlemez, mintha nem lenne winchester a gépben. de van. na ez mitől van?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 8., vasárnap 9:47

reeed_ati írta:Értetlenül ülök a gépem ténykedése előtt. :mrgreen:
Volt egy olyan gondom, hogy napról napra kevesebb lett a helyem a c meghajtón 160 gigából mára nem maradt semmi.
Nincs is sok minden feltelepítve, ezért gondoltam valami vírus lehet, mert van ilyen ami eszi a helyet...
Mondom felrakom a legújabb kasperskyt, legyalultam az előzőt, a karanténba helyezett fájlokkal együtt, erre hirtelen 80 giga felszabadult, wtf?? :mrgreen:
Valami ötlet, hogy ez most akkor hogyan? :)
Hibernálást, rendszervisszaállítási pontokat kikapcsolni/törölni, szemetes mappákat kitakarítani, windows update előzményeket szintén, stb.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 7., szombat 19:15

Érdekes :hmmm: , na mindegy, lényeg, hogy lett helyem. :)

Másik kérdésem az volna, hogy olyan 80 körül ki milyen telót ajánlana?
Annyi a kikötés, hogy androidos legyen.

Vissza: