Biabiany 2es chem-je rossz, meg engem személy szerint kicsit zavarna a M/H JHV még ha statokra jó is,mert nem biztos hogy elégszer felérAnyaka írta:Ma kicseréltem a régebbi játékosaimat az Upgrade változataikra, egész jól kijöttem belőle kb. 0-ra.
Most így fest a csapatom:
http://www.futhead.com/15/squads/24216587/
Szerintetek mit tudnék még rajta javítani? (milliós tételeken kívül )
Evra-t kellene, de nem igazán van jobb, pedig ő sem túl acélos. Bár a CHEM-be beleférne más ligából is, de úgy sem találok elérhető áron senkit.
FIFA
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: FIFA
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ma kicseréltem a régebbi játékosaimat az Upgrade változataikra, egész jól kijöttem belőle kb. 0-ra.
Evra-t kellene, de nem igazán van jobb, pedig ő sem túl acélos. Bár a CHEM-be beleférne más ligából is, de úgy sem találok elérhető áron senkit.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem felülírja az előzőt.Kopacz írta:Srácok!
Ha FUT 15-ben alkalmazok egy chemistry cardot egy játokoson, akkor az felülírja az előző card által javított skilleket? Vagy használhatok többet is, amig minden tulajdonsága a lehető legjobb lesz?
Köszi.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Sergio Ramos, Benzema
Srácok!
Ha FUT 15-ben alkalmazok egy chemistry cardot egy játokoson, akkor az felülírja az előző card által javított skilleket? Vagy használhatok többet is, amig minden tulajdonsága a lehető legjobb lesz?
Köszi.
Köszi.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
realistahuni írta:A World egy nagy szar nekem is. Laggol a menü, játszhatatlan az egész. Elvileg dolgoznak rajta.
Hát nem tudom, a menü az nekem is laggol, de úgy még sosem jártam, hogy kidobott volna úgy a meccsből, hogy én vesztettem. Már kb 5 hónapja rendesen működik. Az, hogy az ellenfélnél megszakad a kapcsolat olyan van, vagy hogy csal az ellenfél, de akkor kidob a játék és bár a pontot nem kapom meg, de győztes meccsnek írja.
Egy eset volt mostanában, hogy kilépet, de az is azért volt, mert felugrott egy windows értesítés, hogy restartolni kéne a gépet, mert frissített. Ledobott tálcára, visszaléptem, 1-0-ára vezettem, aztán azt vettem észre, hogy az ellenfél játékosait irányítom. Lőttem egy öngólt, de félidőben kidobott a játék és vesztettem 3-0-ra
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A World egy nagy szar nekem is. Laggol a menü, játszhatatlan az egész. Elvileg dolgoznak rajta.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Istenem de ki...zott undorító ez a játék... Feljutásért játszok fut online idényben, 4-1 ide, erre a 89. percben lefagy a játék, kép megáll. Restart, kapom az üzenetet hogy félbehagytam a meccset és kevesebb zsetont kapok, plusz elvesztettem a meccset. Ez ellen nem lehet valamit tenni? Ha lenne eszem már rég abbahagytam volna ezt a f.st, mert így nem lehet játszani hogy minden fontos meccsen vagy megszakad a kapcsolat, vagy lefagy a játék. Ha valaki tud valami megoldást, kérem írja meg. Esetleg ha tervez valaki egy támadást az EA központ ellen értesítsen, megyek.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Srácok, az miért van, hogy elindítom a Fifa Worldot, és miután a menühöz léptem nem érzékel semmit? Se conti, se billentyűzet, se egér semmi az Esc-n kívül, pedig mikor először játszottam minden okés volt.. Valaki segítsen!
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Fifa World..
Felhúztam magam, mert elfogyott az összes szerződésem és 700-800 alatt nem is kapni.. Mondom akkor nyitogatok 5000-ért, mert négy mindig van benne, amiből egy általában rare és kb ugyanott vagyok, mintha megvenném egyesével, de így legalább van esély, hogy nyitok valamit... Aztán 2 nyitásból jött egy sötét arany K. Touré (ez nem tudom most milyen kártya, de 35000 körül mozog az eladás) és egy sima Neymar (300.000-ért eltudnám adni, de majd jó lesz a spanyol csapatomba, ha nekiállok összerakni) .
Köszöntem szépen
Felhúztam magam, mert elfogyott az összes szerződésem és 700-800 alatt nem is kapni.. Mondom akkor nyitogatok 5000-ért, mert négy mindig van benne, amiből egy általában rare és kb ugyanott vagyok, mintha megvenném egyesével, de így legalább van esély, hogy nyitok valamit... Aztán 2 nyitásból jött egy sötét arany K. Touré (ez nem tudom most milyen kártya, de 35000 körül mozog az eladás) és egy sima Neymar (300.000-ért eltudnám adni, de majd jó lesz a spanyol csapatomba, ha nekiállok összerakni) .
Köszöntem szépen
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Köszönöm szépen Le is vittem 78-ra és még két értelmes cserém maradt is a támadó harmadbaTheBull6 írta:Tele kell bacni a kispadot bronzokkalkiserik írta:Valami nagyon ügyes megmondhatná, hogyan kell a csapat ratingét csökkenteni. Az előbb ez ellen a csapat ellen kellett játszanom: http://kepfeltoltes.hu/view/150213/81_r ... es.hu_.jpg
Ennek a kis csapatnak a ratinge 81-es volt, míg az enyém 82-es, így engem lassított a gép, őt meg segítette, mondván ő a gyengébb csapat. Hát kabbe
Tele kell bacni a kispadot bronzokkalkiserik írta:Valami nagyon ügyes megmondhatná, hogyan kell a csapat ratingét csökkenteni. Az előbb ez ellen a csapat ellen kellett játszanom: http://kepfeltoltes.hu/view/150213/81_r ... es.hu_.jpg
Ennek a kis csapatnak a ratinge 81-es volt, míg az enyém 82-es, így engem lassított a gép, őt meg segítette, mondván ő a gyengébb csapat. Hát kabbe
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Valami nagyon ügyes megmondhatná, hogyan kell a csapat ratingét csökkenteni. Az előbb ez ellen a csapat ellen kellett játszanom: http://kepfeltoltes.hu/view/150213/81_r ... es.hu_.jpg
Írtam már régebben, hogy minden bizonnyal upgradelni fogják, ami miatt a jelenlegi változata olcsóbb lesz.Anyaka írta:Pogba tegnapi 56 ezres csúcsról, ma jó, ha 40 ezerbe kerül.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nem is igazán befejezni való, de ettől függetlenül simán belövi a ziccereket. Nekem 80-90 meccs óta lehet meg, van 40 gólpassza, 30 gólja. Eléggé kiemelkedik a többi játékostól gólpasszok tekintetében.BLaZE írta:Egy dolog a 96os pace ha nem lehet befejezni vele a támadást. Sok meccsem rajta ment el. Pogba menjen cdmbe ;)
Gólban meg persze Doumbia emelkedik ki 63 gól...
Egyébként az utóbbi két napban nagyon csökkennek az árak. Van valami oka?
Pogba tegnapi 56 ezres csúcsról, ma jó, ha 40 ezerbe kerül. Doumbia meg 27-ről 16, és még csak megy.
Viszont a régi Cuadrado felfele megy. Lehet érdemes venni egyet.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nyugi ecsém, alig pár órája tetted ki a kérdést amúgy nem tudom, nekem is szokta, lehet, hogy ez van. miért olyan fontos, hogy mindig csak azt csinálja? ha meg ezen múlik a játékod akkor meg a fene megeszi
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Egy dolog a 96os pace ha nem lehet befejezni vele a támadást. Sok meccsem rajta ment el. Pogba menjen cdmbe ;)
halálomig madridista leszek
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Inform Cabella-ja volt már valakinek? Ha igen, mik a vélemények róla? Erősen gondolkozok, hogy beruházzak egybe RM posztra, Biabiany-val jókis rotálás lehetne (full francia csapatom van)