Vagy, hogy mennyire bíznak benne. Mondjuk egy mélységi irányított btb-be játszatni remek húzás amúgy. És ezzel nem azt állítom, hogy meg vagyok vele elégedve vagy, hogy Ancelotti a hibás egyedül, de ennél sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle.Tádám írta:Ebből is látszik Illarra mennyit ér... semmit.
Kezd az eddig fél órát játszó Silva.
Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
na, kíváncsi leszek a kölökre
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ebből is látszik Illarra mennyit ér... semmit.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Ancelotti előkereste a tőkeit.Realista24 írta:Silva kezd, a többi a szokásos!
Vamos!
#K
Kicsit meredeknek érzem, azért ez a döntést, de legyen igaza az öregnek, vamos!!!
#K
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Illara bármennyire is alibi nekem még stabilabbnak tűnt. Na de majd meglátjuk. Remélem sikerült beilleszkednie Silvának és a társakkal is érzi valamennyire az összjátékot. Most bizonyíthat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Silva kezd, a többi a szokásos!
Vamos!
#K
Vamos!
#K
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
asdhamesz írta:Nem tudom ki. Én hamesz. Amúgy elég lagymatag meccs volt. Meglátjuk szerdán mi lesz.csabi* írta:hamesz amúgy te mathers vagy?
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nem tudom ki. Én hamesz. Amúgy elég lagymatag meccs volt. Meglátjuk szerdán mi lesz.csabi* írta:hamesz amúgy te mathers vagy?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
az hát, nem tudom mi a poén a duplaregben.csabi* írta:hamesz amúgy te mathers vagy?
a depor kiesőjelölt, pont úgy mint a jelenleg hetedik Malaga alatt mindenki.tucsoki írta:Dehogynem, legalább ne égetnéd magad továbbAnthony írta:Nem volt kár, a mezőny közepén vannak, innentől ez csak drámai túlzás.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mint mondtam a károgókat leszarom, szóval ne erőlködj.tucsoki írta:Dehogynem, legalább ne égetnéd magad továbbAnthony írta:Nem volt kár, a mezőny közepén vannak, innentől ez csak drámai túlzás.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hamesz amúgy te mathers vagy?
Dehogynem, legalább ne égetnéd magad továbbAnthony írta:Nem volt kár, a mezőny közepén vannak, innentől ez csak drámai túlzás.
- hamesz
Hagyjuk már Kroost. ŐK tudják ha annyira fáradt lenne akkor nem játszaná végig. Szerintem már a 10. percbe le kéne cserélni, mert nem bírja. Ha Carlo felrakná a Illara, Lucas Silva bomba párost és kikapnánk akkor meg az lenne, hogy hát nem volt Kroos.
felüdítő, hogy CR semmi másra nem megy, mint a faltra.........
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ejj kár, hogy középre ment.
- h3x0r
Majd az lesz szokatlan csere, ha Carlo 60 perc utan lekapja Kroost.hamesz írta:Szokatlan csere. Trükközik az öreg.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nem is neked céloztam, hanem sentry írta, hogy csak rabolják az idejét.. Fáj nézni sokszor igen, de akkor egy Milan szurkoló pl mit mondjon...M1Ö írta:Most nem kell itt mártírkodni.Sunsky írta:szerintem ha a csapat 10. lenne, a fórumozók fele eltűnne, szánalmas. Időpazarlás? ez aztán a szurkoló..
Te élvezettel nézed mostanában a meccseinket? Mindenki ki áll a csapat mellett, csak én megjegyeztem, hogy ezt fáj nézni, akárhogy ki kell állni a csapat mellett, meg még valaki, hogy kezdi úgy érezni, hogy a kis szabadidejét lopják a srácok.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
inkább Marcelo lépjen feljebb, mint bejöjjön Jesé? hát végülis...
hagyd a csaába . tiszta vicc. nehogy pihenjen kroos. minek. németből van. nem kell a pihenő.