Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. február 14., szombat 20:15

Sunsky írta:
ateeemadrid írta: Nem hát, csak egy Deportivo lőhetett volna simán 3-4 gólt, ha nem világi balfaszok.
Persze, akkor mi meg 8-at nem? Elvégre volt két kapufánk is, egy Ronaldo fejes, plusz Jesé beívelése után a lövés..
Lőhettünk volna, csak mondjuk egy Deportivo volt az ellenfél.
Na mind1, lehet pozitívan nézni a dolgokat, meg reálisan is. A tény az, hogy a bajnokság egyik leggyengébb csapata idegenben abszolút partiban volt velünk a meccs nagy részében. És ez bizony gáz, főleg az előző héten történtek után.

A középpályás védekezés továbbra is kritikán aluli, és ha a Schalke 3-5-2ben fog kiállni, az életveszélyes lehet ránk nézve szerintem. Ha Marcelo meg esetleg megsérül, nézhetjük majd a spártait balhátvédként. Sok itt a probléma, észre is kell venni, szerencsére még mindig van idő változtatni, és jó helyzetben is vagyunk, de utoljára hónapokkal ezelőtt láttam meggyőzően játszani a csapatot. És ez aggaszt.
Az ilyenkor nem számít. Ezt már tudhatnád. :lol: :lol:
Szakadok.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 14., szombat 20:14

Sunsky írta:
ateeemadrid írta: Nem hát, csak egy Deportivo lőhetett volna simán 3-4 gólt, ha nem világi balfaszok.
Persze, ennyi erővel mi meg 8-at. Elvégre volt két kapufánk is, egy Ronaldo fejes, plusz Jesé beívelése után a lövés..
Az ilyenkor nem számít. Ezt már tudhatnád. :lol: :lol:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 14., szombat 20:12

Persze, ennyi erővel mi meg 8-at. Elvégre volt két kapufánk is, egy Ronaldo fejes, plusz Jesé beívelése után a lövés..

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. február 14., szombat 20:09

Anthony írta:Szerencsére itt van ez a rengeteg szurkoló, sok pozitív arc, támogatja a csapatot, meg minden...oh wait...akkor most mi legyen? Adjunk el mindenkit, a csapatot is?
Bocsánat, hogy meg merjük páran említeni, hogy szarul játszott a csapat. Remélem azért nem gázoltam nagyon a lelkivilágodba. Különben hogy a picsába támogassam egy fórumon a csapatot? Szerintem azért annyira nem motiválná őket az sem, ha most pozitív gondolatokat írnék a topicba. :-(
Szerintem meg egyáltalán nem volt ez fos.
Nem hát, csak egy Deportivo lőhetett volna simán 3-4 gólt, ha nem világi balfaszok.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. február 14., szombat 20:09

Szerintem meg egyáltalán nem volt ez fos.
A második félidőben már tartalékoltak a BL-re szerintem.
Bale tetszett végre.
C.Ronaldo meg nagyon gyenge volt megint.Hogy lehet így elfelejteni szabadrúgást lőni az valami hihetetlen. :lol:
Legalább nem az a lassú tutyimutyi játék volt.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. február 14., szombat 20:05

Hát ez megint egy kalap ürülék volt. :-@ Ronaldo meg most már összeszedhetné magát...

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 14., szombat 20:04

Szerencsére itt van ez a rengeteg szurkoló, sok pozitív arc, támogatja a csapatot, meg minden...oh wait...akkor most mi legyen? Adjunk el mindenkit, a csapatot is?

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 14., szombat 20:03

Szerintem nem volt ez olyan vészes. Első félidőben volt pár focira emlékeztető megoldás, a második gól is szép volt. Majd alakul, ha visszajönnek a többiek.
Remélem Marcelo sérülése nem komoly, nagyon nem hiányzik, hogy ő is kiessen.

Lucas Silva kb az amit vártam, de nem írom azért le, mert ilyen meccsbe szállt be.. Majd meglátjuk.

CR meg nem tudom mit idegeskedik, mert így biztos, hogy nem lesz jobb, amíg nem higgad le.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 14., szombat 20:02

ziro4vr írta:Szerintem próbálkozz egy harmadik accal, ez még mindig nem az igazi. :mrgreen:
gothambefogindulni néven :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 14., szombat 20:01

Szerintem próbálkozz egy harmadik accal, ez még mindig nem az igazi. :mrgreen:
Nem illik.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 14., szombat 19:59

Ennyi hiányzót nem bír el a csapat. Szerintem számunkra ennyi is volt. Bízok benne, hogy jobbak leszünk, de a kulcsemberek nélkül én nem látok rá esélyt. Mert nem az van, hogy nincsenek formába a kulcsemberek vagy becsúszott egy rosszabb meccs. A gond, hogy nincsenek emberek és most még Marcelo is lesérült. Abban bízok, hogy annyi szerencsénk lesz, mint az Atmának tavaly és BL döntőbe jutunk. Meg ott még egy kis szerencse és meg is nyerjük. Pedig az első félidőben még elment a játék, de a második katasztrófa. A meccs eleji problémák meg mindig meg vannak még. Ancelotti nem tud ezekkel mit kezdeni. Nem kóser ez így.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 14., szombat 19:57

A németeket ütni fogjuk, nyugi. Lúzerek. Csak ne sérüljön le senki ott már. Kroos ma is pihent, Cé ma végre kijött a gödörből...ja nem. Azt eddig sem tudtam Hierro mit csinál úgy igazából, lassan azt is elfelejtem, Carlo mit..

Isco nagyon komoly egyébként. Bale most a jobbak között volt, nem mintha ez nagy dicséret lenne.
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. február 14., szombat 19:54

Jó meccs volt, jól játszottunk. Szerencsére még Marcelo is megsérült.
Kemény lesz ez így a Schalke ellen. :roll:

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2015. február 14., szombat 19:51

Hát ez egy fos volt, ismét. :roll:

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2015. február 9., hétfő 20:26

Négyből négy beadásból jött! Na ez az ami nem mindegy. Az Atléti egy rendkívul jól összerakott melós csapat, ami tisztában van a gyengéivel és az erősségeivel is. Mi folyamatosan tálcán kínáljuk nekik a leghatékonyabb fegyveruket.
Lényegtelen, hogy a gólok épp beadásból születtek, mert azokat megelőzően úgy forgattak ahogy akartak, és ez volt a jellemző az egész meccsre. Lehetett volna több is közte sajnos ( 11es, 2 kamu les, sok helyzet) A mi védelmünk simán meg lett bontva, az övék tesztelve sem lett. Tudom, hogy ez ma a szlogen, de nem csask favágókból áll az Atma. Egy Turan vagy Grizman simán képes átjátszani a legjobb védelmet is.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 9., hétfő 13:41

Soha többet nem lesz ilyen meccsük
Hányszor hallottam már ezt istenem... :kivagyhe: Csak az utóbbi időben vagy hatszor :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 9., hétfő 12:16

CS0ki írta: ÉS Az Atmának van olyan, aki a mi teljes védelmünket megbontja? Mégis lőttel négy.
Négyből négy beadásból jött! Na ez az ami nem mindegy. Az Atléti egy rendkívul jól összerakott melós csapat, ami tisztában van a gyengéivel és az erősségeivel is. Mi folyamatosan tálcán kínáljuk nekik a leghatékonyabb fegyveruket.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 9., hétfő 2:02

22 győzelmet nem kell magyarázni. Az Atma nekünk egy mumus csapat lett, de változni fog, amint egészséges lesz mindenki a keretből és Ancelotti variálhat. BBC kívül mást nem tudunk betenni. Hiába mondja sok ember, hogy ez nem kéne. Bale helyére nincs kit odatenni. Jesé nem tényező még. És sajnos egyelőre ebből a keretből kell most kihozni, amit tudunk. Nincs veszve még semmi. Carlonak rendet kell tenni a fejekben. A Barcelona elleni meccsig meg legalább Pepe épüljön fel. Modric szerintem nem hiszem, hogy erőnlétileg is 100%-os lesz egy Classicohoz. De majd kiderül. Atmának meg csak gratulálni lehet. Szomorú, de a játék minden elemébe jobbak voltak. Vicc, hogy szinte az összes sarkazásuk bejött és még ollóznak egy gólt. Soha többet nem lesz ilyen meccsük. :lol:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 9., hétfő 1:21

Nagyon kivancsi vagyok mit csinaltunk volna ellenuk a gyozelmi sorozatunk kozepen. (tehat nem a vegere gondolok, amikor mar egyeni villanasokkal hoztuk a meccseket, hanem amikor tenyleg mindenki jo volt)
A győzelmi sorozat egy Atma elleni vereség után kezdődött. Nem véletlenül. Nagyon beszédes a 6-ból semmi. A 22 meccs alatt nem volt top formában lévő top ellenfél. Nagyon jó lett volna legalább 1 olyan ellenféllel is találkozni akkor.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 9., hétfő 1:18

Matt009 írta:
ÉS Az Atmának van olyan, aki a mi teljes védelmünket megbontja? Mégis lőttel négy gólt
Mi messze nem védekezünk olyan jól, mint az Atma. A játékosaink képesek megbontani a legtöbb csapat védekezését, jelenleg az Atma olyannak tűnik, amihez a jelenlegi csapatunk kevés. Tavaly DM a hasonló meccseken megoldotta a feladatot.
Nagyon kivancsi vagyok mit csinaltunk volna ellenuk a gyozelmi sorozatunk kozepen. (tehat nem a vegere gondolok, amikor mar egyeni villanasokkal hoztuk a meccseket, hanem amikor tenyleg mindenki jo volt)

Vissza: