Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Jó akkor szar volt mindenki.
Éljen!
Éljen!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csapat legjobbja Isco...és Bale! Tetszett ma a wales-i játéka, hajtott, ne mis keveset. Próbálkozott jobbal ballal...ma inkább Karim volt átlag és CR gyenge. Neki be kell indulnia ahhoz, hogy a gólok ismét úgy jöjjenek, ahogy a hosszú sorozat alatt.
A KP a már említett Iscoval adja a kreatív támadó játékot, de ő maga még mindig kevés. Kroos nem bír felérni és visszazárni állandóan. Marad egy Illarra (Khedira szerencsére ellett felejtve), aki védekezésben elmegy, támadásban nulla. Lucasról nem sok minden derült ki. Kroosnak pihennie kellene...ünnep nap lesz Modric visszatérése.
A védelem megoldotta, Arbeloa nagyon lassú és olyankor teljesen mind1 hol van, megrúgja a sárgáját. Viszont ha Marcelo is kiesik érdekes lesz.
Ikert megy hagyjuk, voltak ma nagy védései, meg egy óriási hibája...az ilyen után mit lehet írni?
A KP a már említett Iscoval adja a kreatív támadó játékot, de ő maga még mindig kevés. Kroos nem bír felérni és visszazárni állandóan. Marad egy Illarra (Khedira szerencsére ellett felejtve), aki védekezésben elmegy, támadásban nulla. Lucasról nem sok minden derült ki. Kroosnak pihennie kellene...ünnep nap lesz Modric visszatérése.
A védelem megoldotta, Arbeloa nagyon lassú és olyankor teljesen mind1 hol van, megrúgja a sárgáját. Viszont ha Marcelo is kiesik érdekes lesz.
Ikert megy hagyjuk, voltak ma nagy védései, meg egy óriási hibája...az ilyen után mit lehet írni?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na akkor végre mindenki vidám, és pozitív. Szerintem mindenki nyalja körba az asszonyt, és feküdjön le szépen!
- ateeemadrid
Lőhettünk volna, csak mondjuk egy Deportivo volt az ellenfél.Sunsky írta:Persze, akkor mi meg 8-at nem? Elvégre volt két kapufánk is, egy Ronaldo fejes, plusz Jesé beívelése után a lövés..ateeemadrid írta: Nem hát, csak egy Deportivo lőhetett volna simán 3-4 gólt, ha nem világi balfaszok.
Na mind1, lehet pozitívan nézni a dolgokat, meg reálisan is. A tény az, hogy a bajnokság egyik leggyengébb csapata idegenben abszolút partiban volt velünk a meccs nagy részében. És ez bizony gáz, főleg az előző héten történtek után.
A középpályás védekezés továbbra is kritikán aluli, és ha a Schalke 3-5-2ben fog kiállni, az életveszélyes lehet ránk nézve szerintem. Ha Marcelo meg esetleg megsérül, nézhetjük majd a spártait balhátvédként. Sok itt a probléma, észre is kell venni, szerencsére még mindig van idő változtatni, és jó helyzetben is vagyunk, de utoljára hónapokkal ezelőtt láttam meggyőzően játszani a csapatot. És ez aggaszt.
Szakadok.Az ilyenkor nem számít. Ezt már tudhatnád.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az ilyenkor nem számít. Ezt már tudhatnád.Sunsky írta:Persze, ennyi erővel mi meg 8-at. Elvégre volt két kapufánk is, egy Ronaldo fejes, plusz Jesé beívelése után a lövés..ateeemadrid írta: Nem hát, csak egy Deportivo lőhetett volna simán 3-4 gólt, ha nem világi balfaszok.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Persze, ennyi erővel mi meg 8-at. Elvégre volt két kapufánk is, egy Ronaldo fejes, plusz Jesé beívelése után a lövés..ateeemadrid írta: Nem hát, csak egy Deportivo lőhetett volna simán 3-4 gólt, ha nem világi balfaszok.
- ateeemadrid
Bocsánat, hogy meg merjük páran említeni, hogy szarul játszott a csapat. Remélem azért nem gázoltam nagyon a lelkivilágodba. Különben hogy a picsába támogassam egy fórumon a csapatot? Szerintem azért annyira nem motiválná őket az sem, ha most pozitív gondolatokat írnék a topicba.Anthony írta:Szerencsére itt van ez a rengeteg szurkoló, sok pozitív arc, támogatja a csapatot, meg minden...oh wait...akkor most mi legyen? Adjunk el mindenkit, a csapatot is?
Nem hát, csak egy Deportivo lőhetett volna simán 3-4 gólt, ha nem világi balfaszok.Szerintem meg egyáltalán nem volt ez fos.
Szerintem meg egyáltalán nem volt ez fos.
A második félidőben már tartalékoltak a BL-re szerintem.
Bale tetszett végre.
C.Ronaldo meg nagyon gyenge volt megint.Hogy lehet így elfelejteni szabadrúgást lőni az valami hihetetlen.
Legalább nem az a lassú tutyimutyi játék volt.
A második félidőben már tartalékoltak a BL-re szerintem.
Bale tetszett végre.
C.Ronaldo meg nagyon gyenge volt megint.Hogy lehet így elfelejteni szabadrúgást lőni az valami hihetetlen.
Legalább nem az a lassú tutyimutyi játék volt.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hát ez megint egy kalap ürülék volt. Ronaldo meg most már összeszedhetné magát...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerencsére itt van ez a rengeteg szurkoló, sok pozitív arc, támogatja a csapatot, meg minden...oh wait...akkor most mi legyen? Adjunk el mindenkit, a csapatot is?
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Szerintem nem volt ez olyan vészes. Első félidőben volt pár focira emlékeztető megoldás, a második gól is szép volt. Majd alakul, ha visszajönnek a többiek.
Remélem Marcelo sérülése nem komoly, nagyon nem hiányzik, hogy ő is kiessen.
Lucas Silva kb az amit vártam, de nem írom azért le, mert ilyen meccsbe szállt be.. Majd meglátjuk.
CR meg nem tudom mit idegeskedik, mert így biztos, hogy nem lesz jobb, amíg nem higgad le.
Remélem Marcelo sérülése nem komoly, nagyon nem hiányzik, hogy ő is kiessen.
Lucas Silva kb az amit vártam, de nem írom azért le, mert ilyen meccsbe szállt be.. Majd meglátjuk.
CR meg nem tudom mit idegeskedik, mert így biztos, hogy nem lesz jobb, amíg nem higgad le.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
gothambefogindulni névenziro4vr írta:Szerintem próbálkozz egy harmadik accal, ez még mindig nem az igazi.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem próbálkozz egy harmadik accal, ez még mindig nem az igazi.
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ennyi hiányzót nem bír el a csapat. Szerintem számunkra ennyi is volt. Bízok benne, hogy jobbak leszünk, de a kulcsemberek nélkül én nem látok rá esélyt. Mert nem az van, hogy nincsenek formába a kulcsemberek vagy becsúszott egy rosszabb meccs. A gond, hogy nincsenek emberek és most még Marcelo is lesérült. Abban bízok, hogy annyi szerencsénk lesz, mint az Atmának tavaly és BL döntőbe jutunk. Meg ott még egy kis szerencse és meg is nyerjük. Pedig az első félidőben még elment a játék, de a második katasztrófa. A meccs eleji problémák meg mindig meg vannak még. Ancelotti nem tud ezekkel mit kezdeni. Nem kóser ez így.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A németeket ütni fogjuk, nyugi. Lúzerek. Csak ne sérüljön le senki ott már. Kroos ma is pihent, Cé ma végre kijött a gödörből...ja nem. Azt eddig sem tudtam Hierro mit csinál úgy igazából, lassan azt is elfelejtem, Carlo mit..
Isco nagyon komoly egyébként. Bale most a jobbak között volt, nem mintha ez nagy dicséret lenne.
Isco nagyon komoly egyébként. Bale most a jobbak között volt, nem mintha ez nagy dicséret lenne.
Nem illik.
- ateeemadrid
Jó meccs volt, jól játszottunk. Szerencsére még Marcelo is megsérült.
Kemény lesz ez így a Schalke ellen.
Kemény lesz ez így a Schalke ellen.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Hát ez egy fos volt, ismét.
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Lényegtelen, hogy a gólok épp beadásból születtek, mert azokat megelőzően úgy forgattak ahogy akartak, és ez volt a jellemző az egész meccsre. Lehetett volna több is közte sajnos ( 11es, 2 kamu les, sok helyzet) A mi védelmünk simán meg lett bontva, az övék tesztelve sem lett. Tudom, hogy ez ma a szlogen, de nem csask favágókból áll az Atma. Egy Turan vagy Grizman simán képes átjátszani a legjobb védelmet is.Négyből négy beadásból jött! Na ez az ami nem mindegy. Az Atléti egy rendkívul jól összerakott melós csapat, ami tisztában van a gyengéivel és az erősségeivel is. Mi folyamatosan tálcán kínáljuk nekik a leghatékonyabb fegyveruket.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hányszor hallottam már ezt istenem... Csak az utóbbi időben vagy hatszorSoha többet nem lesz ilyen meccsük
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Négyből négy beadásból jött! Na ez az ami nem mindegy. Az Atléti egy rendkívul jól összerakott melós csapat, ami tisztában van a gyengéivel és az erősségeivel is. Mi folyamatosan tálcán kínáljuk nekik a leghatékonyabb fegyveruket.CS0ki írta: ÉS Az Atmának van olyan, aki a mi teljes védelmünket megbontja? Mégis lőttel négy.