10. után kaszáltam. Nincs meg benne az X.h3x0r írta:Te most nem PoI-t nezel?
Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Te most nem PoI-t nezel? :Đnmate írta:Homelaaand. Ez kell nekem, már a pilot beszippantott.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont így szerintem Hood meg Carrie összejönnek.h3x0r írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kinyirtak a feka rendort, jott helyere az indian gyerek. Most kinyirtak a csajt, helyere hoztak a naci csavot. Legalabb nem huzzak el tulsagosan a sztorit.hamesz írta:Banshee s03e05: Az évad egyik legjobb része. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kinyírták a rendőr csajt is. Úgy látszik elkezdtek hullani a karakterek.
Megyek is inkabb megnezem a hatos reszt.
- nmate
Homelaaand. Ez kell nekem, már a pilot beszippantott.
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kinyirtak a feka rendort, jott helyere az indian gyerek. Most kinyirtak a csajt, helyere hoztak a naci csavot. Legalabb nem huzzak el tulsagosan a sztorit.hamesz írta:Banshee s03e05: Az évad egyik legjobb része. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kinyírták a rendőr csajt is. Úgy látszik elkezdtek hullani a karakterek.
Megyek is inkabb megnezem a hatos reszt.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Banshee s03e05: Az évad egyik legjobb része. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kinyírták a rendőr csajt is. Úgy látszik elkezdtek hullani a karakterek.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Megnéztem a HoC 1.részét.Asszem beszippantott.
- h3x0r
a legjobbat hagyom a vegeretucsoki írta:h3x0r a listádat, írásodat kénytelenek vagyunk semmisnek tekinteni; majd jelentkezz ha a LOST is benne lesz...
h3x0r a listádat, írásodat kénytelenek vagyunk semmisnek tekinteni; majd jelentkezz ha a LOST is benne lesz...
- h3x0r
Ha egy (viszonylag) objektiv listat szeretnel, akkor ezt irnam:messideco írta:Izé, ránéztem a whatnext-profilodra. Ennek kapcsán kérdezném, hogy fel tudnál állítani egy rangsort a sorozatokról, kedvenceidről stb?
- breaking bad
house of cards
band of brothers
game of thrones
homeland
vikings
sherlock
fargo
true detective
prison break
- two and a half men: Ha eletem vegeig csak egy sorozatot nezhetnek, akkor ez lenne az. Tudom hogy minoseg szempontjabol mas szintet kepvisel, de szinte nincs olyan ev hogy ne porgessem vegig az osszes evadot, barmikor barmelyik reszt szivesen megnezem
- prison break: Az en szememben ez a sorozat 2 evadbol all, az elso "igazi" sorozatom
- south park: gyerekkorom ota elkiser, mindig nagy kedvencem lesz
- according to jim: valoszinuleg soha tobbe nem lesz olyan sorozat, amin annyit fogok nevetni, mint ezen
- the big bang theory
- spartacus
- dr house
- californication
- entourage
- friends
- hamesz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legjobb csajt kiírták.messideco írta:Banshee S3E3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nola az egyetlen értelmes indián
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vajon ott is átáll?
Izé, ránéztem a whatnext-profilodra. Ennek kapcsán kérdezném, hogy fel tudnál állítani egy rangsort a sorozatokról, kedvenceidről stb?
Izé, ránéztem a whatnext-profilodra. Ennek kapcsán kérdezném, hogy fel tudnál állítani egy rangsort a sorozatokról, kedvenceidről stb?
"And my heart will leave you never."
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Első részben csak néztem egyet, ni már ez szardzsönt Brodymessideco írta:hexor:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brody őrmester hogy viselkedik?
-
hexor:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brody őrmester hogy viselkedik?
- h3x0r
Band of Brothers
Regebben tesommal lattam belole par percet, de valahogy 10-12 evesen annyira nem fogott meg. Mar egy ideje a varolistamon volt, de valahogy sose kezdtem el. Multkor viszont, a 10/10-es reszek kapcsan szoba kerult forumon is, szoval kedvet kaptam hozza. Par nap alatt meg is neztem, az valami brutal jo 10/10-es sorozat. A kedvencem a Bastogne es The Breaking Point resz volt, sokat nem is tudnek roluk mondani, ezt latni kell.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem gondoltam volna, hogy mar most meghuzzak a Nola vs Burton fight-ot. Amikor Burton leveszi a szemuveget, az olyasmi, mint amikor a Dragon Ball-ban Goku atvaltozik SSJ2-be
Regebben tesommal lattam belole par percet, de valahogy 10-12 evesen annyira nem fogott meg. Mar egy ideje a varolistamon volt, de valahogy sose kezdtem el. Multkor viszont, a 10/10-es reszek kapcsan szoba kerult forumon is, szoval kedvet kaptam hozza. Par nap alatt meg is neztem, az valami brutal jo 10/10-es sorozat. A kedvencem a Bastogne es The Breaking Point resz volt, sokat nem is tudnek roluk mondani, ezt latni kell.
En is most fejeztem be a harmadik reszt.messideco írta:Banshee S3E3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nola az egyetlen értelmes indián
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem gondoltam volna, hogy mar most meghuzzak a Nola vs Burton fight-ot. Amikor Burton leveszi a szemuveget, az olyasmi, mint amikor a Dragon Ball-ban Goku atvaltozik SSJ2-be
Band of Brothers dara utan meglestem ezt is. Maga a tema erdekes, szoval ha berendelik, mindenkepp maradok.messideco írta:The Man in the High Castle
Odaát francois ajánlotta be, érdemes elkezdeni
A glimpse into an alternate history of North America. What life after WWII may have been like if the Nazis had won the war.
-
Banshee S3E3
- nmate
10. részig eljutottam, ez nálam sajnos kasza. Nem minőségbeli kifogásaim vannak, de részekre lebontva egysíkú, kevés átívelő elemmel. Ez nekem nem jön be. Azt gondoltam talán komolyabban kilép ebből, de nem. Majd max folytatom, ha nem marad más.
- nmate
Hát nem tudom, szerintem azt hiszi ő Batman, mert folyton suttogva rejtélyes hangon beszéltucsoki írta:Caviezel
Annak idején engem sem kapott el annyira, inkább csak Michael Emerson és Caviezel miatt néztem. Az első évad talán kicsit hosszú is, de utólag azt kell mondjam egy percéért sem kár, még ha olykor picit szenvedős a fináléig.doncsontos írta:nmate, az első évad végére változni fog a véleményed szerintem. én is így kezdtem el és talán a 7-8 résznél voltam már amikor elindul valami a főszálból. de tucsoki itt a POI sensei