Értékeld a legutóbbi meccset
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Pepe, nagyon jót tett a visszatérése,Marcelo a meccs legjobbja.
Támadásban valamivel jobb volt, védekezésben meg lényegesen jobb, mint korábban. Na most, mivel eddig rohat mélyen volt, így ez a teljesítmény védekezésben kb közepes, támadásban szintén. Talán...Én azoknak adok igazat, akik azon a véleményen vannak, hogy Bale azért volt jó, mert gyenge volt a védője. Ilyen gyenge védő mellett is egy maximum korrekt teljesítményt hozott le, jónak, vagy kiemelkedőnek nem mondanám. Még mindig sokkal több kell tőle.
Egy kép azért erősen beleégett a fejembe, amikor Isco, Kroos passzolgatott a félpályánál, a BBC meg szépen ott állt vonalban az ellenfél 16osán, 3-4 védővel, és nézték, hogy lesz-e valami. Nevetséges...Benzema is futott valami 8,8 km-t 85 perc alatt. Egy olyan meccsen, ahol 4-0 után akarják kiengesztelni a szurkolókat,10 km alatt senkinek sem szabadott volna megállnia.
Nem játszotta a pályafutása legjobb meccsét, de valószínűleg ismétlésről láttál valamit, mert konkrétan erre már ketten nem emlékszünk...Kercsó írta:Amúgy, tegnap Balenek volt párszor nagyobb területe, mikor lendületebe vihette rá a védőjére, és vártam, hogy majd szépen egy megkerülős csellel elviszi mellette. De nem, belevezette/belerúgta minden alkalommal a vele szembe állóba...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kiemelkedőnek senki nem mondta szerintem. De javulgat.Matt009 írta:Én azoknak adok igazat, akik azon a véleményen vannak, hogy Bale azért volt jó, mert gyenge volt a védője. Ilyen gyenge védő mellett is egy maximum korrekt teljesítményt hozott le, jónak, vagy kiemelkedőnek nem mondanám. Még mindig sokkal több kell tőle.
Nem illik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én azoknak adok igazat, akik azon a véleményen vannak, hogy Bale azért volt jó, mert gyenge volt a védője. Ilyen gyenge védő mellett is egy maximum korrekt teljesítményt hozott le, jónak, vagy kiemelkedőnek nem mondanám. Még mindig sokkal több kell tőle.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
sablon szöveg. Am láttad a meccset?Kercsó írta:Amúgy, tegnap Balenek volt párszor nagyobb területe, mikor lendületebe vihette rá a védőjére, és vártam, hogy majd szépen egy megkerülős csellel elviszi mellette. De nem, belevezette/belerúgta minden alkalommal a vele szembe állóba...
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Amúgy, tegnap Balenek volt párszor nagyobb területe, mikor lendületebe vihette rá a védőjére, és vártam, hogy majd szépen egy megkerülős csellel elviszi mellette. De nem, belevezette/belerúgta minden alkalommal a vele szembe állóba...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Érdekes hogy megint Benzemát ekézik néhányan,de csak megrúgta a gólját,meg ahogy visszajárt mélyen,labdáért,aztán kicsiben Iscoval,Marcival egyből ott volt a kapu előtt...én Kerlonal értek egyet.Valakinek csak vissza kell lépni,ha már Ronaldo nem teszi,ez a szerencsétlen Illarra csak lézeng,Isco meg ugye a támadásokban jó....Kroos meg egymaga nem birja el,plàne hogy többet van pályán már,mint a liga összes kp-ja együtt...
Ez egy olyan meccs volt amit be kellett húzni,az a fajta nyögvenyelős,darállós,amiről beszéltem már,hogy ilyen meccsek nélkül nincs bajnoki cím.Szarul játszott a csapat,de megvan a meccs.És ilyen lesz még nem egy a szezonban,de lesz ilyen a barcanak meg az atmanak is.Ma sztm a lepedősök betliznek is :)Most ez van,erre képes a csapat,ami idegesít,az Ronaldo,bár tegnap szerencséje sem nagyon volt.Ha bemegy az a kapufa,némi teher lejött volna róla,de igaz ez Balere is...
A S04 nem lehet akadály,a bundásban nem rosszak ők,de a BL az más káposzta...kicsit olyan mint a city volt anno,vagy még olyanabb...
Ez egy olyan meccs volt amit be kellett húzni,az a fajta nyögvenyelős,darállós,amiről beszéltem már,hogy ilyen meccsek nélkül nincs bajnoki cím.Szarul játszott a csapat,de megvan a meccs.És ilyen lesz még nem egy a szezonban,de lesz ilyen a barcanak meg az atmanak is.Ma sztm a lepedősök betliznek is :)Most ez van,erre képes a csapat,ami idegesít,az Ronaldo,bár tegnap szerencséje sem nagyon volt.Ha bemegy az a kapufa,némi teher lejött volna róla,de igaz ez Balere is...
A S04 nem lehet akadály,a bundásban nem rosszak ők,de a BL az más káposzta...kicsit olyan mint a city volt anno,vagy még olyanabb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Enerváltság, lassúság.
Ebben több dolog is közrejátszik, hogy így látjuk..
Az egyik, hogy mostanában megint nem félnek tőlünk a csapatok és igen bátran támadnak ki, ami miatt kevesebb a gondolkodási idő, de így, hogy még Modric is kiesett mellőle, kevesebb az elmozgás, kevesebb helyre lehet tenni a labdát, többet kell a labdát noszogatni. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy mindenki formán kívül, plusz nem is 4-4-2-ben nyomjuk már. Kroos hozzászokott ahhoz, ment is a gyors játék.
Ebben több dolog is közrejátszik, hogy így látjuk..
Az egyik, hogy mostanában megint nem félnek tőlünk a csapatok és igen bátran támadnak ki, ami miatt kevesebb a gondolkodási idő, de így, hogy még Modric is kiesett mellőle, kevesebb az elmozgás, kevesebb helyre lehet tenni a labdát, többet kell a labdát noszogatni. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy mindenki formán kívül, plusz nem is 4-4-2-ben nyomjuk már. Kroos hozzászokott ahhoz, ment is a gyors játék.
Én nem, mert mást vártam, de ez mellékes...adamzz írta:Kb azt kaptuk amit vártunk. Nem tudom ki hogy van vele..
Az első 10-15 percben még bennünk volt a múltheti zakó miatti önbizalomhiány, utána az első félidőben helyre állt a rend. A másodikra meg teljesen úgy jöttünk ki,hogy csak teljen le. Cé-ről akármennyire zengte a sajtó,hogy bocsánatkérő meccs lesz ez, nem sok kedvel játszott. Csak hisztizett végig. Bale pozitív, bár nem gondolnék bele sokat a tegnapi produkcióba, egy elég buta védője volt aki állandó jelleggel hatalmas területeket hagyott neki. Illarramendi totál kudarc. Csak nyáron lépjen innen.. Marcelo továbbra is bombaformában. Kicsit idegbeteg is voltam amikor az utolsó percben lerúgták.. De talán nem komoly a sérülés.
CR szerintem nagy kedvvel játszott, ollózott, cselezett, lőtt egy kapufát, stb., de hogy egyszer is visszazárjon azt mostanában sajnos szokás szerint ismét nem láttam tőle. Valahol elfogadható egy Depor ellen, nem kell 10 emberrel védekezni, meg általában a nagy meccseken fegyelmezetten teszi a dolgát, viszont ez eléggé rontja az összképet. Bale ahogy mondod, csak a Deporos védő bénaságai miatt tűnt ki, meg azért, mert a társak is szürkén játszottak. Amúgy nem is hiszem hogy az önbizalommal lenne probléma, ha a játékosok a múltkori zakó és az elnök úr szavai után nem akarták megmutatni hogy ettől jobbak, akkor megette a fene. Közrejátszik a rossz forma, gyenge egyéni teljesítmények, stb., de nem győzök károgni Kroos fáradtságával kapcsolatban. Valszeg azért van itt olyan aki focizott legalább hobbi szinten, az tudja, hogy nem fog a 10. percben cserét kérni (valaki ezt írta...), de több a pontatlansága, belassul, enervált, stb. Rajta mindez látszott a tegnapi meccsen is. Nyilván még így is world-class szint, de Carlo amikor pihentetethette volna nem tette, sokba fog ez kerülni...
A mostani meccseket meg ha szenvedősen is de be kell húzni, még egy bő hónapig ráérünk formába lendülni.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kb azt kaptuk amit vártunk. Nem tudom ki hogy van vele..
Az első 10-15 percben még bennünk volt a múltheti zakó miatti önbizalomhiány, utána az első félidőben helyre állt a rend. A másodikra meg teljesen úgy jöttünk ki,hogy csak teljen le. Cé-ről akármennyire zengte a sajtó,hogy bocsánatkérő meccs lesz ez, nem sok kedvel játszott. Csak hisztizett végig. Bale pozitív, bár nem gondolnék bele sokat a tegnapi produkcióba, egy elég buta védője volt aki állandó jelleggel hatalmas területeket hagyott neki. Illarramendi totál kudarc. Csak nyáron lépjen innen.. Marcelo továbbra is bombaformában. Kicsit idegbeteg is voltam amikor az utolsó percben lerúgták.. De talán nem komoly a sérülés.
Schalke ellen sima továbbjutás lesz egyértelműen, szerencse hogy elég sok idő el fog telni a nyolcaddöntő és a negyeddöntő között. Lesz ideje visszatérni és formába lendülni Ramosnak és főleg Modricnak.
Schalke ellen sima továbbjutás lesz egyértelműen, szerencse hogy elég sok idő el fog telni a nyolcaddöntő és a negyeddöntő között. Lesz ideje visszatérni és formába lendülni Ramosnak és főleg Modricnak.
Abban egyetértek, hogy tegnap kb. Isco és Bale vitte a csapatot előrébb, de szerintem Benzema szürke játékában is benne van az állandó veszély. Kezdem azt érezni nála, hogy mindig előtud húzni valami váratlant a cilinderből, mert lehet keveset volt játékban, de általában a kis passzos játékával simán bontja a védelmeket, a beadásai, elmozgásai is jók. Néha csak egy kevés átütőerő kell az ő játékához. Az a laza befejezés meg... Isco szerintem nem volt annyira hatékony, mint az előző meccseken, de ő így is bőven a mezőny fölött jár a támadás építésben. A walesi meg végre jól használta a sebességét és elég sokszor megverte az ellenfelét a jobb oldalon. A kapufájánál kicsit mérges voltam, mert 18-ról zavartalanul az ő lövőtechnikájával és lövőerejével az ziccer a számára. Az ilyeneket be kell vernie, de amúgy jó volt védekezésben és támadásban is.
A Nacho-Varane kettős meg nagyon furán mozog együtt.
Illarramendi meg jól jár, ha elhagy minket, mert tényleg nem is a posztján játszik és a nyomást sem bírja el maximálisan. Bár most lesz bizonyítási lehetősége pár meccsig az még biztos.
A Nacho-Varane kettős meg nagyon furán mozog együtt.
Illarramendi meg jól jár, ha elhagy minket, mert tényleg nem is a posztján játszik és a nyomást sem bírja el maximálisan. Bár most lesz bizonyítási lehetősége pár meccsig az még biztos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
silva még eléggé idegen test volt a pályán, de nekem biztatónak tűnt. nem darabos, sebességben nem marad el kroostól és iscotól, elég masszív a testfelépítése. carlonak most be kéne dobnia majd hamarosan kezdőként is, hogy látni lehessen mit tud egy teljes meccsen, fizikálisan milyen állapotban van. a mozgása mindenképp nézhetőbb, mint khediraé vagy illarraé.
tekintve, hogy brazil és első európai meccsét játszotta, szerintem lehet belőle egy stabil kerettag, vagy neadjisten kezdő.
tekintve, hogy brazil és első európai meccsét játszotta, szerintem lehet belőle egy stabil kerettag, vagy neadjisten kezdő.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nem erre számítottam...azt vártam a csapattól, hogy már az első perctől kezdve beszorítjuk a Deportivót és kivégezzük őket...ehhez képest megint alig láttunk normális játékot...szerencsére azért becsületből megnyerték a srácok...viszont az tisztán látszik, hogy formán kívül szinte az egész csapat (kivéve Isco...hetek óta ő a húzóembere a csapatnak!)...és nem nagyon bírjuk el ezt a sérüléshullámot sem...
Jó lenne lassan kilábalni a gödörből, mert most kezdődik a szezon érdemi része...
Jó lenne lassan kilábalni a gödörből, mert most kezdődik a szezon érdemi része...
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Jó volt, de nem volt az igazi. Ancelotti okos edző, tudja mi a hiba. Kevés volt a mozgás és a helycserék, a mélységi területnyitás után az üres tér kihasználatlan maradt. Pedig a mi játékunkba nagyon fontos a mozgás. Ez valszeg a fáradság, a túlzott önbizalom, és Modric hiánya miatt van. Ma már láttam belőle valamit, utoljára ilyeneket december elején láttam.
Modric nagyon hiányzik. Nem is a cselei, labdaszerzései, passzai hiányoznak, hanem az, hogy Modric bejátszotta az egész jobb oldalt. Erre Illarra, Khedira és Silva nem képes. Aki tudná pótolni az Kroos. Ezért is próbálnák meg egy ilyen kp-t:
Kroos-Illarra/Silva-Isco
Csak Carlo túl merev és rugalmatlan ahhoz, hogy kipróbálja. Bár ki vagyok én, hogy Carlo-t bíráljam?
Bale: jó volt ma. Nálam MOTM.
CR7: jobb...ennyi.
Isco: ma gyengébb volt. Másik MOTM.
Benzema: ma borzasztó gyenge volt.
Modric nagyon hiányzik. Nem is a cselei, labdaszerzései, passzai hiányoznak, hanem az, hogy Modric bejátszotta az egész jobb oldalt. Erre Illarra, Khedira és Silva nem képes. Aki tudná pótolni az Kroos. Ezért is próbálnák meg egy ilyen kp-t:
Kroos-Illarra/Silva-Isco
Csak Carlo túl merev és rugalmatlan ahhoz, hogy kipróbálja. Bár ki vagyok én, hogy Carlo-t bíráljam?
Bale: jó volt ma. Nálam MOTM.
CR7: jobb...ennyi.
Isco: ma gyengébb volt. Másik MOTM.
Benzema: ma borzasztó gyenge volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gyenge nagyona kp. Ez a főprobléma. Illarra nagyon hátra mozog, és Kroos sem merészkedik nagyon előre. Isco az aki el vissza szaladgál... Modric hiánya itt jön ki nagyon. Magunkhoz képest tùl defenzívek vagyunk, és magunkra hùzzuk az ellenfelet. Ez eddig nem volt
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem senki sem volt ma szar...saját magához képest volt CR gyenge...nem is a játékosokkal van a gond szerintem, hanem a rendszerrel amit játszani akarnak. Az most valahogy nem ül.csabi87 írta:Jó akkor szar volt mindenki.
Éljen!
Jó akkor szar volt mindenki.
Éljen!
Éljen!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csapat legjobbja Isco...és Bale! Tetszett ma a wales-i játéka, hajtott, ne mis keveset. Próbálkozott jobbal ballal...ma inkább Karim volt átlag és CR gyenge. Neki be kell indulnia ahhoz, hogy a gólok ismét úgy jöjjenek, ahogy a hosszú sorozat alatt.
A KP a már említett Iscoval adja a kreatív támadó játékot, de ő maga még mindig kevés. Kroos nem bír felérni és visszazárni állandóan. Marad egy Illarra (Khedira szerencsére ellett felejtve), aki védekezésben elmegy, támadásban nulla. Lucasról nem sok minden derült ki. Kroosnak pihennie kellene...ünnep nap lesz Modric visszatérése.
A védelem megoldotta, Arbeloa nagyon lassú és olyankor teljesen mind1 hol van, megrúgja a sárgáját. Viszont ha Marcelo is kiesik érdekes lesz.
Ikert megy hagyjuk, voltak ma nagy védései, meg egy óriási hibája...az ilyen után mit lehet írni?
A KP a már említett Iscoval adja a kreatív támadó játékot, de ő maga még mindig kevés. Kroos nem bír felérni és visszazárni állandóan. Marad egy Illarra (Khedira szerencsére ellett felejtve), aki védekezésben elmegy, támadásban nulla. Lucasról nem sok minden derült ki. Kroosnak pihennie kellene...ünnep nap lesz Modric visszatérése.
A védelem megoldotta, Arbeloa nagyon lassú és olyankor teljesen mind1 hol van, megrúgja a sárgáját. Viszont ha Marcelo is kiesik érdekes lesz.
Ikert megy hagyjuk, voltak ma nagy védései, meg egy óriási hibája...az ilyen után mit lehet írni?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Na akkor végre mindenki vidám, és pozitív. Szerintem mindenki nyalja körba az asszonyt, és feküdjön le szépen!