Nem véletlen, van egy kollégám, akinek a tesója a londoni központban dolgozik. Mesélt érdekes dolgokat.iphone
Elektronika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
4990
de amúgy tárgytalan lesz úgy néz ki, mert még egy csavarhúzóm sincs hozzá persze nem szabvány fejű csavart használnak, gondolhattam is volna erre, ennyiért meg nem fogok venni egy kit-et
iphone
szerk.: találtam 4 ezerért is
de amúgy tárgytalan lesz úgy néz ki, mert még egy csavarhúzóm sincs hozzá persze nem szabvány fejű csavart használnak, gondolhattam is volna erre, ennyiért meg nem fogok venni egy kit-et
iphone
szerk.: találtam 4 ezerért is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mennyiért láttad? Én 6 körül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
igen, én is ezeket nézegetem perpill, csak érdekelt, hogy mennyire lehet kockázatos ez a dolog
mondjuk nekem nincs is olyan kis kék műanyag darabom, amivel ki tudom pattintani az akksit
mert láttam egy két helyen neten az akksi cserét boltokban, de többe kerül, mint maga az akksi, úgy szerintem nem éri meg
de basszus, milyen gciség már amúgy...
mondjuk nekem nincs is olyan kis kék műanyag darabom, amivel ki tudom pattintani az akksit
mert láttam egy két helyen neten az akksi cserét boltokban, de többe kerül, mint maga az akksi, úgy szerintem nem éri meg
de basszus, milyen gciség már amúgy...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Youtube videót néztem korábban ötös cseréről, ízinek tűnik Aztán nem tudom, hogy fake-e vagy sem.
https://www.youtube.com/watch?v=zUIj_tFopd4
https://www.youtube.com/watch?v=zUIj_tFopd4
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
cserélt már valaki iphone 4-ben akksit? mennyire kockázatos dolog ebbe saját magam belefogni?
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
köszi srácok.
tucsoki: nem tudnál utána nézni nekem, ha megkérlek? kerestem google playben, de nem nagyon találtam...
tucsoki: nem tudnál utána nézni nekem, ha megkérlek? kerestem google playben, de nem nagyon találtam...
Ki kell választani a névjegyet, majd ha hosszan rányomsz ki kell hoznia a lehetőségeket, mint pl. csengőhang. Általában kell hogy legyen, ha nincs, akkor egy play áruházas program megoldja (címet nem tudok, ring-valamire értelemszerű rákeresni).
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Túl sok lehetőség nincs. Beállításokban lehetne, de ez ritka.Victor írta:Srácok! Létezik, hogy a Lenovo A660-as telefonban nem lehet külön csengőhangot beállítani egyes emberekhez? Sehol sem találjuk az opciót...
Fájlkezelőben a kiválasztott hangfájlt lehetne beállítani csengőhangként, és ott lenne egy ilyen opció is, hogy hozzárendeld.
Vagy csak szimplán a névjegyeknél találni, ahol kiválasztod a nevet, rámész, és a "Recents" gombbal előhozod menüt.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Srácok! Létezik, hogy a Lenovo A660-as telefonban nem lehet külön csengőhangot beállítani egyes emberekhez? Sehol sem találjuk az opciót...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
köszkösz
csípem a sonyt, még meglátjuk :Đ
csípem a sonyt, még meglátjuk :Đ
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ezt lordgabitól kellene megkérdezni. Amúgy, de, LG nem a legjobb márka DVD-írók terén. Nekem van elfekvőben egy Sony, ha gondolod jövő hétvégén megyek haza, megbizniszelhetjük.csabi* írta:lg a cucc, gondolom csak nem lehet annyira szar
Márkától függ. Én 80 Ft-ért vettem Verbatimot, na az lemez, de pl fujival volt már rossz tapasztalatom, maxellt se komálom. A Verbatimon túl a TDK jó még meg a Philips tapasztalataim szerint.csabi* írta:a 100 ft-os dvd lemezekkel lesz a baj
szerk.: BurnAware meg teljesen jó, én is azt használom.
-
az író még 1 éves se lehet, lg a cucc, gondolom csak nem lehet annyira szar, hogy ennyit bír főleg, hogy annyira gyakran nem is használom.
valszeg a 100 ft-os dvd lemezekkel lesz a baj
valszeg a 100 ft-os dvd lemezekkel lesz a baj
Szvsz nem szoftveres gond lesz, vagy a lemezekkel van gond (olcsó ukránoknál előfordul), vagy az író kezi megadni magát...csabi* írta:dvd íráshoz milyen programot ajánlotok?
eddig használtam nerot meg burn aware de egy idő után mind2 hibásan írta ki a dvd-ket? mi lehet a hiba?
-
dvd íráshoz milyen programot ajánlotok?
eddig használtam nerot meg burn aware de egy idő után mind2 hibásan írta ki a dvd-ket? mi lehet a hiba?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Azt irja az osszes bongeszom hogy a proxykiszolgalo nem valaszol/nem elerheto.
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Ilyenkor mit lehet csinálni?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Elsőre passz, ha nem volt mókolás driverekkel, biosban turkálás, stb., akkor szvsz telepítsd újra, van hozzá pár leírás a neten mit hogyan kell beállítani. Ha nem érzékeli biosban a hdd-t akkor az valószínűleg nincs is csatlakoztatva.Toti írta:két probléma.
egy:
adva van egy win7es gép, virtualboxon lemezképről indítva van egy xp (bizonyos programok miatt), működött is, majd most vmi történt és be sem tölt az xp (bejön a windows normál módú indítása, stb.. választhatósági lehetősége (csökkentett mód nem jön) bármelyikre kattintunk, elkezdené tölteni az xp-t de bedob egy kékhalált. ilyet már kipróbáltam minden szar beállítást virtualboxba, de állandóan ez fogad ha elindítom a lemezképet. mi lehet? mivel próbálkozzak? sztem a tárolónál vmi sata, ide kontrollerrel kéne baszakodni, de már mindent próbáltam és semmi. de rohadt fontos lenne, h ez működjön ez a lemezkép, mondom bizonyos programok miatt.
kettő:
van az a gép amiről ez a lemezkép készült, egy régi xp-s gép (e helyére került be pár napra az új win7es gép amin a virtualbox fut, amin futtatni kellene ezt az xp-s gépet) szóval ezt a gépet visszatettem üzembe az új helyett, erre indításnál beadja, h boot from cd.... na mondom mi a picsa, álló helyzetben a polc tetején vki átállította a bootolást cd-ről merevlemez helyett? mondom oké, restart, bios-ba be.. állítanám át hdd-re, merevlemezre a bootot és látom, h nem jelzi a merevlemezt a gépben. a biosban nem látszik a merevlemez, mintha nem lenne winchester a gépben. de van. na ez mitől van?
két probléma.
egy:
adva van egy win7es gép, virtualboxon lemezképről indítva van egy xp (bizonyos programok miatt), működött is, majd most vmi történt és be sem tölt az xp (bejön a windows normál módú indítása, stb.. választhatósági lehetősége (csökkentett mód nem jön) bármelyikre kattintunk, elkezdené tölteni az xp-t de bedob egy kékhalált. ilyet már kipróbáltam minden szar beállítást virtualboxba, de állandóan ez fogad ha elindítom a lemezképet. mi lehet? mivel próbálkozzak? sztem a tárolónál vmi sata, ide kontrollerrel kéne baszakodni, de már mindent próbáltam és semmi. de rohadt fontos lenne, h ez működjön ez a lemezkép, mondom bizonyos programok miatt.
kettő:
van az a gép amiről ez a lemezkép készült, egy régi xp-s gép (e helyére került be pár napra az új win7es gép amin a virtualbox fut, amin futtatni kellene ezt az xp-s gépet) szóval ezt a gépet visszatettem üzembe az új helyett, erre indításnál beadja, h boot from cd.... na mondom mi a picsa, álló helyzetben a polc tetején vki átállította a bootolást cd-ről merevlemez helyett? mondom oké, restart, bios-ba be.. állítanám át hdd-re, merevlemezre a bootot és látom, h nem jelzi a merevlemezt a gépben. a biosban nem látszik a merevlemez, mintha nem lenne winchester a gépben. de van. na ez mitől van?
egy:
kettő:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Hibernálást, rendszervisszaállítási pontokat kikapcsolni/törölni, szemetes mappákat kitakarítani, windows update előzményeket szintén, stb.reeed_ati írta:Értetlenül ülök a gépem ténykedése előtt.
Volt egy olyan gondom, hogy napról napra kevesebb lett a helyem a c meghajtón 160 gigából mára nem maradt semmi.
Nincs is sok minden feltelepítve, ezért gondoltam valami vírus lehet, mert van ilyen ami eszi a helyet...
Mondom felrakom a legújabb kasperskyt, legyalultam az előzőt, a karanténba helyezett fájlokkal együtt, erre hirtelen 80 giga felszabadult, wtf??
Valami ötlet, hogy ez most akkor hogyan?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Érdekes , na mindegy, lényeg, hogy lett helyem.
Másik kérdésem az volna, hogy olyan 80 körül ki milyen telót ajánlana?
Annyi a kikötés, hogy androidos legyen.
Másik kérdésem az volna, hogy olyan 80 körül ki milyen telót ajánlana?
Annyi a kikötés, hogy androidos legyen.