Real Madrid vs. Barcelona
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Jó írás Toti.
Tényleg sajnos sok embert elvakított a győzelmi szériánk, triplázást vártak, temették a barcát. Most meg kapaszkodnak az utolsó szalmaszálba, de amit Toti leír az már inkább közelebb van a realitáshoz mint a pesszimizmushoz szerintem.
Tényleg sajnos sok embert elvakított a győzelmi szériánk, triplázást vártak, temették a barcát. Most meg kapaszkodnak az utolsó szalmaszálba, de amit Toti leír az már inkább közelebb van a realitáshoz mint a pesszimizmushoz szerintem.
nos, egyéni véleményem az egészről, ez a topic megfelelő lesz. lehet, h pesszimista, de rengeteg a tény.
hol is kezdjem?
először is ott, h én úgy gondolom, h idén a bajnokságot nem fogjuk behúzni és a barcelona nyeri meg. nagyon sok összetevős a történet, de jobbára magunknak köszönhetjük majd. persze, a sok sérülés is közrejátszik ez tagadhatatlan, de amilyen ívben zuhant a csapat teljesítménye decembertől kezdve (sőt már november vége is..) az az atletico elleni 0-4es meccsen meg is koronázódott. itt nem sima hullámvölgyről van szó, ilyennel kár is etetni akárkit. hatalmas mélyrepülés van, ami eleinte csak a játék képében látszódott, majd az eredményekben is. (hol van az a 22 meccses győzelmi széria már? de szép is volt..) modric kiesését az elején bírtuk, lendületben volt a csapat, olyan megállíthatatlan érzés volt.. totálisan eltűnt. szóval, egy ilyen folyamatos lejtőn lefele csúszásból, amiben már 2 hónapja van a real, nem lehet úgy kijönni, h közben minden héten +1 sérültünk van és lassan a padon nem lesz csere. ancelotti bőven benne van ebben az egészben, sőt, ezt a nyomorék 433at erőlteti vmiért.. teljesen feleslegesen. mi szurkolók, pedig olyan dolgokba próbálnak kapaszkodni, v pozitívumot látni, ami nonszensz, de ezt már korábban írtam. olyan nincs, h jól jön egy 4-0ás vereség a városi rivális atleticotól. vagy jól jön cé 2 meccses eltiltása. az ilyenek kiknek jó? mert, h nem a real madridnak annyi szent. ilyenekbe ne kapaszkodjunk már, ezek nem visznek előre egyetlen egy csapatot sem, pláne nem teljesítményben.
a barcelona bajnoki címét is több okból vizionálnám. de először is, engem zavar, h minden meccset kb 4-5 góllal nyernek, olyan lazán, h elképesztő. vki adjon vmi adatot, h a pep érában volt-e ilyen szériájuk, mikor 11 meccset úgy nyertek meg zsinórban, h 41 gólt lőttek? olyan szinten le lettek itt húzva a sociedad elleni vereségük után, h tipikusan a jön még kutyára kamion érvényesül. most nem mondom, azt h a hátralévő mind a 15 bajnokijukat megfogják nyerni, de azt sem tartom kizártnak, brutális formában játszanak, ráadásul egytől-egyig játékosokra lebontva is. itt is kapaszkodtunk ilyenbe, h majd a kupás menetelés miatti terhelés leszívja őket.. nem úgy tűnik, sőt.. aztán, h majd az atletico megfingatja őket, meg vért izzadnak, erre tizenvalahány nap alatt 3x cumiztatták őket oda-vissza. örülök, h odébb van még a clasico, nem szívesen látnék most hétvégén egyet. továbbá, a mi hátralévő idegenbeli bajnoki meccseink egyáltalán nem lesznek egyszerűek, barcelona, bilbao, sevilla és a kellemetlenek celta vigo, vallecano, a többi azért megkérdőjelezhetetlen. a mi formánk alapján semmi sem utal arra, h mondjuk ebből az 5ből 5öt behúzzunk. egyszerűen nem látni, azt h mikor akar a csapat elindul pozitív irányba a játékot tekintve. olvasok olyanokat, h a védelmük sebezhető? lehet, csak kapnak egyet, aztán 2 percre rá rugnak 3at. meg ilyen, h nemzetközileg nem lesznek sehol? az rajtunk hol segít? történetesen mi is a spanyol bajnokságban játszunk, kivagyunk segítve. mi hol leszünk ilyen teljesítménnyel a bl-ben?
várhatunk olyan dolgokra, h majd ha visszatér modric.. könyörgöm, hetekbe telik, mire megint felépíti magát a pályán, élesben.. és a játéka is olyan lesz.. vmint a formáját (sérülése előtti teljesítményét) is visszanyeri (ha visszanyeri idén?). a másik kritikus pont cristiano. lassan a negatív rekordokat döntögeti, ki az aki lát bármiféle teljesítményjavulást? hosszú még a szezon, igen.. csak félő, h mégis rövid, a bajnoki meccsek nem várnak, az ellenfelek nem kérdeznek, h jól vagy-e már? ugyanez igaz a csapatra is. röviden, nem hiszem, h idén a csapat kitudna mászni abból a gödörből amibe belekerült. v, ha igen, nem lesz-e későn? egy kupa már elment rajta....
egyébként a tegnapihoz hozzászólva még. igen, engem zavar, h messi ilyen ütemben termeli a gólokat és előzi meg cristianot a góllövőlistán, valamint ezzel egyetemben az aranycipőért folytatott versenyben is. zavar, mert egyrészt a portugálnak szurkolok, másrészt mivel szurkolok neki, amihez gólok kellenek, ami meg azt jelenti, h az a csapatnak jó, mivel gólokat szerez, meccseket dönthet el, ami most nagyon nincs meg és meg is látszik. ezzel párhuzamosan messi hányja a gólokat, minden összejön neki és ott a tény, h a csapat is emelkedőben ezáltal. nem is értem, h mi abban a baj, h ez zavar vkit. ha nálunk cé a pályán van akkor függünk tőle, és mivel általában ott van és hetek óta képtelen gólt szerezni, ezáltal nyílván a csapat sem úgy hasít. mégegyszer mondom, ha a pályán van akkor függünk tőle, ha tetszik, ha nem. aki érti érti, aki nem nem. az már tényleg csak hab a tortán, h egyénileg 10+ gólos előnye volt.
hol is kezdjem?
először is ott, h én úgy gondolom, h idén a bajnokságot nem fogjuk behúzni és a barcelona nyeri meg. nagyon sok összetevős a történet, de jobbára magunknak köszönhetjük majd. persze, a sok sérülés is közrejátszik ez tagadhatatlan, de amilyen ívben zuhant a csapat teljesítménye decembertől kezdve (sőt már november vége is..) az az atletico elleni 0-4es meccsen meg is koronázódott. itt nem sima hullámvölgyről van szó, ilyennel kár is etetni akárkit. hatalmas mélyrepülés van, ami eleinte csak a játék képében látszódott, majd az eredményekben is. (hol van az a 22 meccses győzelmi széria már? de szép is volt..) modric kiesését az elején bírtuk, lendületben volt a csapat, olyan megállíthatatlan érzés volt.. totálisan eltűnt. szóval, egy ilyen folyamatos lejtőn lefele csúszásból, amiben már 2 hónapja van a real, nem lehet úgy kijönni, h közben minden héten +1 sérültünk van és lassan a padon nem lesz csere. ancelotti bőven benne van ebben az egészben, sőt, ezt a nyomorék 433at erőlteti vmiért.. teljesen feleslegesen. mi szurkolók, pedig olyan dolgokba próbálnak kapaszkodni, v pozitívumot látni, ami nonszensz, de ezt már korábban írtam. olyan nincs, h jól jön egy 4-0ás vereség a városi rivális atleticotól. vagy jól jön cé 2 meccses eltiltása. az ilyenek kiknek jó? mert, h nem a real madridnak annyi szent. ilyenekbe ne kapaszkodjunk már, ezek nem visznek előre egyetlen egy csapatot sem, pláne nem teljesítményben.
a barcelona bajnoki címét is több okból vizionálnám. de először is, engem zavar, h minden meccset kb 4-5 góllal nyernek, olyan lazán, h elképesztő. vki adjon vmi adatot, h a pep érában volt-e ilyen szériájuk, mikor 11 meccset úgy nyertek meg zsinórban, h 41 gólt lőttek? olyan szinten le lettek itt húzva a sociedad elleni vereségük után, h tipikusan a jön még kutyára kamion érvényesül. most nem mondom, azt h a hátralévő mind a 15 bajnokijukat megfogják nyerni, de azt sem tartom kizártnak, brutális formában játszanak, ráadásul egytől-egyig játékosokra lebontva is. itt is kapaszkodtunk ilyenbe, h majd a kupás menetelés miatti terhelés leszívja őket.. nem úgy tűnik, sőt.. aztán, h majd az atletico megfingatja őket, meg vért izzadnak, erre tizenvalahány nap alatt 3x cumiztatták őket oda-vissza. örülök, h odébb van még a clasico, nem szívesen látnék most hétvégén egyet. továbbá, a mi hátralévő idegenbeli bajnoki meccseink egyáltalán nem lesznek egyszerűek, barcelona, bilbao, sevilla és a kellemetlenek celta vigo, vallecano, a többi azért megkérdőjelezhetetlen. a mi formánk alapján semmi sem utal arra, h mondjuk ebből az 5ből 5öt behúzzunk. egyszerűen nem látni, azt h mikor akar a csapat elindul pozitív irányba a játékot tekintve. olvasok olyanokat, h a védelmük sebezhető? lehet, csak kapnak egyet, aztán 2 percre rá rugnak 3at. meg ilyen, h nemzetközileg nem lesznek sehol? az rajtunk hol segít? történetesen mi is a spanyol bajnokságban játszunk, kivagyunk segítve. mi hol leszünk ilyen teljesítménnyel a bl-ben?
várhatunk olyan dolgokra, h majd ha visszatér modric.. könyörgöm, hetekbe telik, mire megint felépíti magát a pályán, élesben.. és a játéka is olyan lesz.. vmint a formáját (sérülése előtti teljesítményét) is visszanyeri (ha visszanyeri idén?). a másik kritikus pont cristiano. lassan a negatív rekordokat döntögeti, ki az aki lát bármiféle teljesítményjavulást? hosszú még a szezon, igen.. csak félő, h mégis rövid, a bajnoki meccsek nem várnak, az ellenfelek nem kérdeznek, h jól vagy-e már? ugyanez igaz a csapatra is. röviden, nem hiszem, h idén a csapat kitudna mászni abból a gödörből amibe belekerült. v, ha igen, nem lesz-e későn? egy kupa már elment rajta....
egyébként a tegnapihoz hozzászólva még. igen, engem zavar, h messi ilyen ütemben termeli a gólokat és előzi meg cristianot a góllövőlistán, valamint ezzel egyetemben az aranycipőért folytatott versenyben is. zavar, mert egyrészt a portugálnak szurkolok, másrészt mivel szurkolok neki, amihez gólok kellenek, ami meg azt jelenti, h az a csapatnak jó, mivel gólokat szerez, meccseket dönthet el, ami most nagyon nincs meg és meg is látszik. ezzel párhuzamosan messi hányja a gólokat, minden összejön neki és ott a tény, h a csapat is emelkedőben ezáltal. nem is értem, h mi abban a baj, h ez zavar vkit. ha nálunk cé a pályán van akkor függünk tőle, és mivel általában ott van és hetek óta képtelen gólt szerezni, ezáltal nyílván a csapat sem úgy hasít. mégegyszer mondom, ha a pályán van akkor függünk tőle, ha tetszik, ha nem. aki érti érti, aki nem nem. az már tényleg csak hab a tortán, h egyénileg 10+ gólos előnye volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
tavaly és tavalyelőtt de már pep utolsó szezonjában is az ősz volt a jobb. akkor még minden rendben volt,tavasszal fogyott el a csapat és jó pár játékos sem azt hozta amit ősszel /cesc,messi../.idén úgy tűnik fordítva van a dolog,nem tudom mennyire tudatos ez a formaidőzítés /szerintem semennyire/.amióta bejelentették az előrehozott elnökválasztást azóta szárnyal a csapat.kupa meglesz,bajnokság talán meglehet,bl-re viszont nem érzek nagy sanszt.ahhoz túlságosan gyenge a kp és a védelem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Örülök, hogy leszűrted a lényeget.
A védelmük sebezhetősége meg egyértelmű. De a helyzeteket nem rúgják be a támadók helyett még ők se sajnos.
A védelmük sebezhetősége meg egyértelmű. De a helyzeteket nem rúgják be a támadók helyett még ők se sajnos.
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Innentől kezdve már a félpályáról is lőni fog STOP. De egyébként a barcának se egy acélos a védelme STOP. A meccs elejét láttam, de azért a levante, ha nem balfaszoskodik, akkor lőhetett volna gólt STOP.Mint. Valami. Távirat. Bocs.
Egyébként meg feleslegesen idegesítitiek magatokat ezzel. Elég, ha Cé nézegeti az állást minden forduló után.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem mindegy, ezért jó, hogy most vagyunk formában, nem novemberben. Erről beszéltem eddig is. Hogy mi lesz márciusban vagy árpilisban azt én se tudom, de ha most kerültünk volna padlóra, imádkozhatnánk a City ellen. Így legalább biztosan partyban leszünk velük.csababarca írta:Tavasz azért mindig nehezebb,mint az ősz, fejben biztosan, azért nem mindegy,hogy Ajaxot kell verni a csoportban, vagy egy Cityvel kell párharcot vívni, rögtön az első körben...
Persze a Bl-ben mindig számít a sorsolás. Tudom, nyomja minden csapat a közhelyet, hogy aki nyerni akar annak mindenkit meg kell verni, de volt nekünk is elődöntős csapatunk ami nem volt oda való, nem is egy. Csak Celtic-et meg Stuttgartot kellett kiejteni. Vagy a fene tudja már milyen csapatokat.
A Real is most összeteheti a két kezét, hogy a Schalke az ellenfél. Ennél kb csak nehezebbet kaphattak volna és akkor most mehetne a matek rendesen. De hát a BL ilyen.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez a BL címvédés pont olyan mint a Super Bowl. Ott se nagyon sikerül. Egyébként Hamesz csak 1 dolog, nem a "real lesz az első" hanem ők lehetnek ha formába jönnek, azért még ne adjuk oda senkinek a BL címet szerintem, először odáig el kell jutni, a másik pedig a ki szerint mikor jó az a bizonyos hullámvölgy, nekem mint szurkolónak személy szerint soha.. Én nem misztifikálok ilyeneket bele, hogy hát ha januárba szar akkor tavasszal az nekünk tök jó mert akkor menni fog..
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
Mint. Valami. Távirat. Bocs.hamesz írta: Gödörbe van a csapatunk ez tény. A keret sem a legjobb most. De bízni kell a talpra állásban. A barca sem fog mindig így tündökölni. Tavaszra szerintem szépen bejön nekik egy hullámvölgy. Minden játékosnak és csapatnak is vannak hullámvölgyei. A barcát is ősszel sokan lenézték meg Messit is. De úgy ahogy a barca és Messi is. A Real és CR is talpra fog állni előbb utóbb. De inkább előbb kéne, hogy azért a kupákról ne csússzunk le. PL a Schalke ellen már felpöröghetnének a fiúk.
Egyébként meg feleslegesen idegesítitiek magatokat ezzel. Elég, ha Cé nézegeti az állást minden forduló után.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
lesliejr írta: Ez meg marhaság. A Real végig tudta tolni az őszt top formában? Igen. Mi az előző edzőinkkel ősszel végig daráltunk? Igen. Tito vagy Tata féle csapat volt még veretlen decemberben? Már nem emlékszem. Akkor egy tavaszt nem lehet lezavarni top formában, mikor az őszünk egy kalap fos volt? Mindig mindenki ezzel jön, hogy túl korán jött a forma időzítés.
Mit csinált pont a Real tavaly? Ősszel dadogtak, senki meg nem mondta volna, hogy egyszer csak összeáll aminek össze kell. Aztán tavasszal hengereltek. Eddig, és itt ezen van a hangsúly, mi pont ugyanezt csináljuk.
Tavasz azért mindig nehezebb,mint az ősz, fejben biztosan, azért nem mindegy,hogy Ajaxot kell verni a csoportban, vagy egy Cityvel kell párharcot vívni, rögtön az első körben...
Benne van,hogy végigvisszük jól a tavaszt, de azért én személy szerint ezt kétlem, bár nyilván örülnék neki.
*február volt nekünk általában a mélypont, sokszor betliztünk a BL odavágó első meccsein, Arsenal ellen többször,Milan, aztán a visszavágón felpörögtek a srácok,és onnan jó volt a forma megint.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Zavarni zavar, de a csapat fontosabb. Nem fogok sírni, ha messi aranycipőt nyer, de a real lesz az első csapat, akik megvédik a BL címet. Bár tudom akkor majd az lesz a divat, hogy az aranycipő többet ér. És hogy Messi mekkora isten, hogy mekkora hátrányból fordított. Azt egy újság se fogja odaírni, hogy azért CR eltiltása miatt szépen feljött. De ezeket már megszoktuk. Ma pont nem néztem a meccset, de Farkas Norbi eddig se mondta be, hogy kinek hány gólja van. Ha messi gólt lőtt akkor csak annyi, hogy Messinek már 22 gólja van a bajnokságban. Azt nem teszi hozzá, hogy ez egy második helyre elég, mert CR előtte van. Eddig mindig ha fordítva volt a helyzet, akkor elmondta, hogy CR hány gólos, de hát Messi vezeti a góllövő listát. De tök felesleges a pánik még amúgy is. Gödörbe van a csapatunk ez tény. A keret sem a legjobb most. De bízni kell a talpra állásban. A barca sem fog mindig így tündökölni. Tavaszra szerintem szépen bejön nekik egy hullámvölgy. Minden játékosnak és csapatnak is vannak hullámvölgyei. A barcát is ősszel sokan lenézték meg Messit is. De úgy ahogy a barca és Messi is. A Real és CR is talpra fog állni előbb utóbb. De inkább előbb kéne, hogy azért a kupákról ne csússzunk le. PL a Schalke ellen már felpöröghetnének a fiúk.
Régen ha jól emlékszem ez mindig fordítva volt. A barcának a januári körüli időszak volt a gyengéje, nekünk meg akkor ment jobban. Legalábbis a Guardiolás időszakban, meg talán még kicsit utána is. Szerintem az a legjobb, ha januárba gyenge a csapat, mert ha ezt átvészeli, akkor áprilisra megint csúcsforma lehet, ami a legjobb időzítés.csababarca írta:Kicsit aggaszt,hogy nem jött e túl korán a jó forma, ezt szinte lehetetlen tartani szezon végéig.
Úgyhogy, 99% hogy lesz még hullámvölgy, a mérete a kérdéses, meg hogy mikor kap el minket, melyik meccseken, lehet e majd korrigálni a bl-ben stb...
Messi-Neymar kapcsolat több mint korrekt szerintem, azok a labdák amiket lövöldözgetnek egymásnak...
Szerintem nálatok sincs akkora baj,most kicsit dadogósabb a bugi, de rendben lesztek, Schalke így se lehet akadály, bajnokikat meg azért be lehet húzogatni, jó lesz a Villarreal majd március legelején, de otthon, ami necces lehet,az a Bilbao-i meccs, de amúgy nem vészes a menetrend.
- ziro4vr
Az még biztos a reinkarnáció előtt volt.Realista24 írta:Nemrég még az volt a gondod, hogy Messi utoléri Cét.hamesz írta:Nem kell problámzni a gólokon. A vége számít. Meg felőlem messi viheti az aranycipőt, ha mi trófeákat nyerünk.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nemrég még az volt a gondod, hogy Messi utoléri Cét.hamesz írta:Nem kell problámzni a gólokon. A vége számít. Meg felőlem messi viheti az aranycipőt, ha mi trófeákat nyerünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Dehogyis írom le, csak azért hónapról-hónapra olvasni, hogy a térdével még mindig küszködik és fáj ha fut. Ez fizikális probléma és ha nem teszik rendbe, az idővel csak egyre rosszabb lesz vagy előkészít a jövőre egy súlyosabb sérülést. 30 felett egy ilyet összeszedni, hát....onnan erre a csúcsra szerintem már nincs visszaút. Ezért írtam, kímélni kellett volna. megkapta az aranylasztiját, amire annyira vágyott, év elején mehetett volna pihenni. Ha jól emlékszem 6 hetet jósoltak neki az orvosok. Simán elbírtátok volna.morientes írta:Amit meg a barcás kolega írt,azzal mélyen egyet tudok érteni,avval a kitétellel hogy azért Ronanaldot még bőven ne írjuk le.Én nem fizikális,hanem mentális problémának tudom be,hogy most nem villog.
Szerintem meg a Chelsea nekünk Mou miatt lenne nehéz, bár ez már nem a Pep féle csapat, máshogy kell ellenünk játszani, de véleményem szerint kicsit fel van fújva az a csapat. Én semmi olyat nem láttam tőlük, amitől be kéne fosni. A védelmük ráadásul már rég nem az a szint, ami jellemezte őket évekkel ezelőtt. Ilyen öreg Terry meg Cahill félékkel, ne vicceljünk. Nem lepődnék meg ha a 4-be se kerülnének.ikarus93 írta:Van egy olyan érzésem a Barca csak Spanyolországba ilyen kimelkedően jó, a BL-be megkapnak egy Chelsea,BM-et, de én még a Dortmundba is érzem azt, hogy ki tudja ejteni a Barcát.
Bayern oké, sőt, Pep miatt még nehezebb lenne mint a Chelsea és minőségben is jobbak az angoloknál. Tudnak darálni rendesen. A Dortmund meg szétesett, igaz kétarcú csapat, de már nem azok, akik voltak. A City ellen sokkal nehezebb lesz.
Ez meg marhaság. A Real végig tudta tolni az őszt top formában? Igen. Mi az előző edzőinkkel ősszel végig daráltunk? Igen. Tito vagy Tata féle csapat volt még veretlen decemberben? Már nem emlékszem. Akkor egy tavaszt nem lehet lezavarni top formában, mikor az őszünk egy kalap fos volt? Mindig mindenki ezzel jön, hogy túl korán jött a forma időzítés.csababarca írta:Kicsit aggaszt,hogy nem jött e túl korán a jó forma, ezt szinte lehetetlen tartani szezon végéig.
Úgyhogy, 99% hogy lesz még hullámvölgy, a mérete a kérdéses, meg hogy mikor kap el minket, melyik meccseken, lehet e majd korrigálni a bl-ben stb...
Mit csinált pont a Real tavaly? Ősszel dadogtak, senki meg nem mondta volna, hogy egyszer csak összeáll aminek össze kell. Aztán tavasszal hengereltek. Eddig, és itt ezen van a hangsúly, mi pont ugyanezt csináljuk.
- ziro4vr
Azt nem lehet elvitatni, hogy az MSN amiben a BBC fölé nő, az az abszolút gólveszély, már ha a hármasokat egybe nézzük. Nyilván nem fognak ők se külön-külön minden meccsen gólokat lőni, egyszerűen ez nem így működik (részben ezért van kevesebb gólja a harapósnak, viszont sok asszisztja). De jobban ott van bennük a gól, állapottól, csapattól, kiszolgálástól függetlenül. Cét vegyük ki, ő Messivel egálban van, marad Benzema, aki ebben már nem fog javulni, Bale-nek kellene.
Nem illik.
- hamesz
Nem kell problámzni a gólokon. A vége számít. Meg felőlem messi viheti az aranycipőt, ha mi trófeákat nyerünk.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kicsit aggaszt,hogy nem jött e túl korán a jó forma, ezt szinte lehetetlen tartani szezon végéig.
Messi-Neymar kapcsolat több mint korrekt szerintem, azok a labdák amiket lövöldözgetnek egymásnak...
Szerintem nálatok sincs akkora baj,most kicsit dadogósabb a bugi, de rendben lesztek, Schalke így se lehet akadály, bajnokikat meg azért be lehet húzogatni, jó lesz a Villarreal majd március legelején, de otthon, ami necces lehet,az a Bilbao-i meccs, de amúgy nem vészes a menetrend.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ezzel csak két probléma vanikarus93 írta:Nem kell fosni a Barcától. Nemzetközileg vannak jobbak.
Van egy olyan érzésem a Barca csak Spanyolországba ilyen kimelkedően jó, a BL-be megkapnak egy Chelsea,BM-et, de én még a Dortmundba is érzem azt, hogy ki tudja ejteni a Barcát.
1. Egészen véletlenül mi is Spanyolországban vitézkedünk, ugyh nem vagyunk kisegítve azzal h a Chelsea esetleg jobb lenne
2. Jelenleg minket is jó eséllyel kiejtenének ezek a csapatok
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A chelseavel lehet hogy lennének gondjaik,Mou ismeri a gyengéiket,széttördelné a játékot,megkontráznák a barcát talán...a BM-el pariba lenne a csapat,ezt a dortmundot meg szétbasznák jelen állapotban mint a szart.ikarus93 írta:Nem kell fosni a Barcától. Nemzetközileg vannak jobbak.
Van egy olyan érzésem a Barca csak Spanyolországba ilyen kimelkedően jó, a BL-be megkapnak egy Chelsea,BM-et, de én még a Dortmundba is érzem azt, hogy ki tudja ejteni a Barcát.
Amit meg a barcás kolega írt,azzal mélyen egyet tudok érteni,avval a kitétellel hogy azért Ronanaldot még bőven ne írjuk le.Én nem fizikális,hanem mentális problémának tudom be,hogy most nem villog.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ikarus93
Nem kell fosni a Barcától. Nemzetközileg vannak jobbak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc