morientes írta:Amit meg a barcás kolega írt,azzal mélyen egyet tudok érteni,avval a kitétellel hogy azért Ronanaldot még bőven ne írjuk le.Én nem fizikális,hanem mentális problémának tudom be,hogy most nem villog.
Dehogyis írom le, csak azért hónapról-hónapra olvasni, hogy a térdével még mindig küszködik és fáj ha fut. Ez fizikális probléma és ha nem teszik rendbe, az idővel csak egyre rosszabb lesz vagy előkészít a jövőre egy súlyosabb sérülést. 30 felett egy ilyet összeszedni, hát....onnan erre a csúcsra szerintem már nincs visszaút. Ezért írtam, kímélni kellett volna. megkapta az aranylasztiját, amire annyira vágyott, év elején mehetett volna pihenni. Ha jól emlékszem 6 hetet jósoltak neki az orvosok. Simán elbírtátok volna.
ikarus93 írta:Van egy olyan érzésem a Barca csak Spanyolországba ilyen kimelkedően jó, a BL-be megkapnak egy Chelsea,BM-et, de én még a Dortmundba is érzem azt, hogy ki tudja ejteni a Barcát.
Szerintem meg a Chelsea nekünk Mou miatt lenne nehéz, bár ez már nem a Pep féle csapat, máshogy kell ellenünk játszani, de véleményem szerint kicsit fel van fújva az a csapat. Én semmi olyat nem láttam tőlük, amitől be kéne fosni. A védelmük ráadásul már rég nem az a szint, ami jellemezte őket évekkel ezelőtt. Ilyen öreg Terry meg Cahill félékkel, ne vicceljünk. Nem lepődnék meg ha a 4-be se kerülnének.
Bayern oké, sőt, Pep miatt még nehezebb lenne mint a Chelsea és minőségben is jobbak az angoloknál. Tudnak darálni rendesen. A Dortmund meg szétesett, igaz kétarcú csapat, de már nem azok, akik voltak. A City ellen sokkal nehezebb lesz.
csababarca írta:Kicsit aggaszt,hogy nem jött e túl korán a jó forma, ezt szinte lehetetlen tartani szezon végéig.
Úgyhogy, 99% hogy lesz még hullámvölgy, a mérete a kérdéses, meg hogy mikor kap el minket, melyik meccseken, lehet e majd korrigálni a bl-ben stb...
Ez meg marhaság. A Real végig tudta tolni az őszt top formában? Igen. Mi az előző edzőinkkel ősszel végig daráltunk? Igen. Tito vagy Tata féle csapat volt még veretlen decemberben? Már nem emlékszem. Akkor egy tavaszt nem lehet lezavarni top formában, mikor az őszünk egy kalap fos volt? Mindig mindenki ezzel jön, hogy túl korán jött a forma időzítés.
Mit csinált pont a Real tavaly? Ősszel dadogtak, senki meg nem mondta volna, hogy egyszer csak összeáll aminek össze kell. Aztán tavasszal hengereltek. Eddig, és itt ezen van a hangsúly, mi pont ugyanezt csináljuk.