Spanyol bajnokság
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Spanyol bajnokság
Hát ez a mert Barcával nyereti meg az AtMa a bajnokságot duma.. bárhogy olvasom marha szánalmas.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tökéletesen leírtad a lényeget.Ott van a Celta Vigo, osszel az Atleti ellen x-eltek, most meg is vertek oket, Barcat megvertek a Camp Nou-ba. Engem is szetvag az ideg az ilyen rohadekoktol. Mindket ellenfeltol pontot raboltak, tolunk meg siman kaptak egy 3-ast, nekunk bezzeg adjak a pontokat szepen. Ezert piszkosul nehez bajnoksagot nyerni.
Fogadjuk mar el, hogy ez nem egy hatalmas osszeeskuves, ahol mindenki ellenunk van, hanem a legtobb csapat jatekosai a nagyok ellen probaljak megmutatni hogy ok se amatorok. Van par csapat, akik evrol evre megtrefalnak minket, a Barcatol meg siman kikapnak. De olyanok is vannak, akik a katalanokkal x-elnek, tolunk meg siman kapnak egy 4-est, habar szelektiv a szurkolo memoriaja, ezeket mindig elfelejtjuk megemliteni.
Nem a tobbi csapatot kell szidni, hogy "bezzeg ellenunk", hanem meg kell nezni, hogy az aranyfiuink miert csak a mezt viszik ki a palyara vagy az edzonk miert tett magasrol a rotalasra akkor is, amikor siman hoztuk a meccseket.
- h3x0r
Annyira unalmas mar ezt olvasni.Torquemada írta:Tipikus. Ugyanaz. Bármibe lefogadtam volna. Ugyanolyan takony az ATMA, mint a Valencia, ellenünk hegyezik a csapatot egész évben, csak az számít, hogy a Realt megverjék. A következő meccsen meg leszopnak attól, aki éppen arra jár. Tényleg szétvág az ideg az ilyen rohadék bandáktól. A Barcának meg persze adják a pontokat szépen. Na ezért nehéz nekünk piszkosul bajnokságot nyerni. Mínusz 9 pontunk van eddig emiatt a két sza...zi társaság miatt. Ha már az ATMÁnak nem kell majd a pont az utolsó előtti fordulóban, olyan szépen bajnokot csinálnak majd a Barcából, hogy öröm lesz nézni. Ha addig még versenyben leszünk egyáltalán ilyen játékkal.
Ott van a Celta Vigo, osszel az Atleti ellen x-eltek, most meg is vertek oket, Barcat megvertek a Camp Nou-ba. Engem is szetvag az ideg az ilyen rohadekoktol. Mindket ellenfeltol pontot raboltak, tolunk meg siman kaptak egy 3-ast, nekunk bezzeg adjak a pontokat szepen. Ezert piszkosul nehez bajnoksagot nyerni.
Fogadjuk mar el, hogy ez nem egy hatalmas osszeeskuves, ahol mindenki ellenunk van, hanem a legtobb csapat jatekosai a nagyok ellen probaljak megmutatni hogy ok se amatorok. Van par csapat, akik evrol evre megtrefalnak minket, a Barcatol meg siman kikapnak. De olyanok is vannak, akik a katalanokkal x-elnek, tolunk meg siman kapnak egy 4-est, habar szelektiv a szurkolo memoriaja, ezeket mindig elfelejtjuk megemliteni.
Nem a tobbi csapatot kell szidni, hogy "bezzeg ellenunk", hanem meg kell nezni, hogy az aranyfiuink miert csak a mezt viszik ki a palyara vagy az edzonk miert tett magasrol a rotalasra akkor is, amikor siman hoztuk a meccseket.
- ikarus93
Ha az Atleticonál elszállnak a bajnoki esélyek, akkor ők 100%-osan a BL-re tudnak koncentrálni az meg még akár érdekes is lehet.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ellenünk nem az Atleti volt jó, hanem mi voltunk bűn gyengék, és azt csináltak amit nem akartak.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Jaj hagyjuk már ..
ellenünk semmi csúnya nem volt az Atma játékában, sőt sokkal szebben játszottak mint mi
tudni kell veszíteni is
(ők sem nyerhetnek mindig, ma nem voltak a toppon, ennyi)
ellenünk semmi csúnya nem volt az Atma játékában, sőt sokkal szebben játszottak mint mi
tudni kell veszíteni is
(ők sem nyerhetnek mindig, ma nem voltak a toppon, ennyi)
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Tipikus. Ugyanaz. Bármibe lefogadtam volna. Ugyanolyan takony az ATMA, mint a Valencia, ellenünk hegyezik a csapatot egész évben, csak az számít, hogy a Realt megverjék. A következő meccsen meg leszopnak attól, aki éppen arra jár. Tényleg szétvág az ideg az ilyen rohadék bandáktól. A Barcának meg persze adják a pontokat szépen. Na ezért nehéz nekünk piszkosul bajnokságot nyerni. Mínusz 9 pontunk van eddig emiatt a két sza...zi társaság miatt. Ha már az ATMÁnak nem kell majd a pont az utolsó előtti fordulóban, olyan szépen bajnokot csinálnak majd a Barcából, hogy öröm lesz nézni. Ha addig még versenyben leszünk egyáltalán ilyen játékkal.
Nem baj, a BLben majd elválik, ki mennyit ér. Ott mindenki tisztességesen odateszi magát mindenki ellen, nem csak egy csapatra vár a teljes sorozat alatt, hogy jól megmutassa neki. Az elmúlt évek nemzetközi szereplése alapján szerintem egyértelmű, melyik a legjobb spanyol csapat jelenleg, függetlenül attól, hogy a bajnokságot kivel fogják megnyeretni néhány klub inkorrekt hozzáállása miatt. ..sszák meg akkor messikééket mind.
Nem baj, a BLben majd elválik, ki mennyit ér. Ott mindenki tisztességesen odateszi magát mindenki ellen, nem csak egy csapatra vár a teljes sorozat alatt, hogy jól megmutassa neki. Az elmúlt évek nemzetközi szereplése alapján szerintem egyértelmű, melyik a legjobb spanyol csapat jelenleg, függetlenül attól, hogy a bajnokságot kivel fogják megnyeretni néhány klub inkorrekt hozzáállása miatt. ..sszák meg akkor messikééket mind.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezek a fránya kiscsapatok...ToniKroos írta:Ismét 1 csapat aki ellenünk meghal a pályán, következő meccsen meg simán kikap...
Amúgy meg eléggé ciki most már, ideje tenni is valamit az ügyben.
Nem illik.
Ismét 1 csapat aki ellenünk meghal a pályán, következő meccsen meg simán kikap...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ha azon múlna a bajnoki címünk, tuti nem vernék meg! nem csinálnának bajnokot a Realbólhala real írta:azert a barcat verjek meg a bajnoksagban, es akkor nincs harag...na jo, akkor is van.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
azert a barcat verjek meg a bajnoksagban, es akkor nincs harag...na jo, akkor is van.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
2-0
lefocizzák a mod
és mi ezektől a mod kaptunk egy laza négyest egy hete..
el se hiszem komolyan..
ezzel egyébként 7 pont a lemaradás, nem lesz ebből nekik bajnoki címvédés, legalábbis nehezen tudom elképzelni.
Majd máskor okosabb leszel. R24
lefocizzák a mod
és mi ezektől a mod kaptunk egy laza négyest egy hete..
el se hiszem komolyan..
ezzel egyébként 7 pont a lemaradás, nem lesz ebből nekik bajnoki címvédés, legalábbis nehezen tudom elképzelni.
Majd máskor okosabb leszel. R24
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Büntető. Vezet a Celta.
és Moya passzol a legpontosabbanadamzz írta:félidőben labdabirtoklás 77-23 a Celta javára?
Lövések 8-3 szintén Celta javára?
taps ezeknek a bunkóknak, remélem kiszopnak ma.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
félidőben labdabirtoklás 77-23 a Celta javára?
Meglátjuk, de szerintem nem. Nagyon fiatal még ahhoz, hogy váltson, jó helyen van, és szerintem ezt ő is tudja.Lehet feljövőben a Valencia, de akkor sem mérvadóak,sem országon belül, Európában meg pláne nem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy annyit nem írtam oda, hogy két éven belül, tehát vagy idén vagy jövő nyáron, de el fog igazolni, és szerintem hozzánk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Marci szerintem nem megy még sehova. Pár év múlva majd amikor úgy érzi, hogy nincs már a csúcson, lehet elmegy az olaszokhoz félig meddig levezetés gyanánt, de addig ameddig klasszis szinten tudja nyomni az ipart, addig szerintem marad. Túl nagy madridista a srác ahhoz. Ettől független amúgy szerintem is jönni fog a Gaya, mert Coentrao idén biztos lépni fog. Két éve kb minden nyáron nüanszokon múlott az, hogy ment vagy maradt...
múltkor meg azt nyilatkozta Marci, hogy itt akarja befejezni... wenger knows
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet feljövőben a Valencia, de akkor sem mérvadóak,sem országon belül, Európában meg pláne nem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy annyit nem írtam oda, hogy két éven belül, tehát vagy idén vagy jövő nyáron, de el fog igazolni, és szerintem hozzánk. Marcelo szerződése talán 2018-ig él, és kijelentette, hogy kipróbálná magát máshol is. Ingyen nem hinném, hogy el fogjuk engedni, így ha marad az álláspontja, legkésőbb jövő nyáron pénzzé fogjuk tenni. Coentraoval én már nem is számolok.CS0ki írta:Azért nem fog jönni Gaya, mert a Valencia felfutóban van, megjött a pénz, még ha nem is olyan sok, de annyi bően, hogy egy sajéát nevelésű játékos ennyi idősen még ne akarjon lelépni. Ahogy Paco, úgy Gaya is szerződést fog hosszabbítani, ebben szinte biztos vagyok.Nem fog eljönni Marcelo mögé, és ezen nem is lehet csodálkozni.
Ha Gaya elég ambícióval rendelkezik, akkor élni fog a lehetőséggel. Ideig-óráig kitarthat, de ha tényleg olyan játékos lesz, mint amit jósolnak, akkor nem sok ideje maradt Valenciában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért nem fog jönni Gaya, mert a Valencia felfutóban van, megjött a pénz, még ha nem is olyan sok, de annyi bően, hogy egy sajéát nevelésű játékos ennyi idősen még ne akarjon lelépni. Ahogy Paco, úgy Gaya is szerződést fog hosszabbítani, ebben szinte biztos vagyok.Nem fog eljönni Marcelo mögé, és ezen nem is lehet csodálkozni.