Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 16., hétfő 15:10

heccsat írta:
Ramioli írta:akkor nekünk még ment
húha, hát azért a 2/12 pontot mindennek nevezném csak annak nem, hogy ment, kupában csaptuk őket aztán annyi, de mivel most bajnokságról van szó, eddig Ancelottinak egyáltalán nem megy, idén 3/9 pont, ha verjük a barcát, amit most kötve hiszek, még akkor is elég rossz statisztika lenne. Számomra is egyértelműen (nagyrészt) Ancelotti hibája a dolog. Én már sokszor leírtam mi a probléma vele szerintem, most csak ezért nem fogom még1x.
Barca -Real Real-Barca totál 3 esélyes meccs mindig minden körülmények között , jó persze nem megy a játék most, de addig még változhat , és az meg hogy az Atletico egy mumus csapat lett , az nem jelenti azt , hogy a Barca simán megver , teljesen más játszik mind a 2 csapat , minket hülyére vert az Atletico az az Atletico akit a barca könnyedén kipottyantott :-) az a barca akit mi kigurigáztunk:-) most akkor hogy is van ez:-)

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. február 16., hétfő 14:28

Ramioli írta:akkor nekünk még ment
húha, hát azért a 2/12 pontot mindennek nevezném csak annak nem, hogy ment, kupában csaptuk őket aztán annyi, de mivel most bajnokságról van szó, eddig Ancelottinak egyáltalán nem megy, idén 3/9 pont, ha verjük a barcát, amit most kötve hiszek, még akkor is elég rossz statisztika lenne. Számomra is egyértelműen (nagyrészt) Ancelotti hibája a dolog. Én már sokszor leírtam mi a probléma vele szerintem, most csak ezért nem fogom még1x.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 16., hétfő 13:21

2 naggyal nem bír el az Atletico , még ha az egyikkel el is bír , most sajna velünk, ott van a másik , tavaly a bacra orrárra törtek sok borsot , nem is tudták őket legyőzni , akkor nekünk még ment, idén meg mi ránk hegyezték ki magukat plusz a bl kudarc ami bosszúra sarkalja őket ha meghallják Real Madrid .. dráma volt az nekik az a meccs fél percre a sikertől , ők már fogták a serleget fél kézzel , és lehetett látni Ramos felhőfejesénél hogy összeomlottak a kispadon.. a Bajnokságot behúzták az igaz de hosszútávon a 2 naggyal nem bírnak.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 12:23

csabi87 írta:Szerintem leszállhatnál már Carloról mert kurva szánalmas az,hogy mindenért őt okolod mindenhol. :roll:
Szerintem meg jócskán írtam/írok róla pozitivumokat is,de nyilván a szelektív memória varázsa,hogy ez úgy látszik kimaradt... :roll:

Ziro,errico meg szépen összefoglalta hogy mi a pálya,utaltam már erre magam is,nem igazán tudja fontos pwriódusokban motiválni a csapatot.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. február 16., hétfő 12:15

Carlot max csak annyiból lehet hibáztatni, hogy esetleg nem mondta meg a játékosoknak, hogy a fociban nem ártana futni is. Az Atleti csapatként kiliméterekkel többet futott a Realnál. Ha nincs hajtás, akarás, mentalitás, Carlo akármit csinálhat a pálya széléín, akármilyen felállást is alkalmazhat, nyerni nem fogunk. Főleg a tavaly május óta ellenünk 130%-on pörgő Atletico ellen. Pár primadonnának kéne felfognia, hogy vannak meccsek, amikor vért kell hugyozni, ha nyerni akarnak. És mindenkinek, nem elég két-három embernek.
Merci Zizou!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 16., hétfő 12:13

Az atma elleni játékon mindenképpen alakítania kell. Persze nem úgy, mint Mou a barca elleni játékon, hogy mindent annak rendel alá, de ez így már ciki...Motivátorként kéne főleg előlépnie, az optimális felállás az optimális emberekkel még nem garantálná a sikert, de azért legalább dögöljenek meg a pályán meg ne aludjanak be a félidők elején. Ezek nem akkora kérések talán.
Nem illik.

Jungee

HozzászólásSzerző: Jungee » 2015. február 16., hétfő 12:00

Azért Carlo is vastagon benne van ebben az Atleti vereségben.
Van egy ilyen sztereotípia is hogy ha a csapat nyer a játékosoké a dicsőség ha veszít akkor az edzőé a felelősség. Szerintem van benne igazság. Csak van amikor a saját megrögzött elképzelésünkön túl nincs semmi. Remélem az olasz meg tud újulni!

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. február 16., hétfő 11:50

Szerintem leszállhatnál már Carloról mert kurva szánalmas az,hogy mindenért őt okolod mindenhol. :roll:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 11:32

Tipikus. Ugyanaz. Bármibe lefogadtam volna. Ugyanolyan takony az ATMA, mint a Valencia, ellenünk hegyezik a csapatot egész évben, csak az számít, hogy a Realt megverjék. 
Jaj ez annyira szánalmas de tényleg.Isten bizony Perezéknek óvni kellene,hogy szegény Real Madrid ellen felszántja mindenki a pályát.... :D
Az nyilván kimaradt,hogy szinte az ösdzes meccsen egy lélektelen,indiszponált,kisasszony Real Madrid állt föl,mindenféle edzői elképzelés nélkül,hogy de a rohadt életbe,szívtunk tőlük kismilliószor,csak tanulni kellene már hogy hogyan foghatók...de nem.A mester szépen elkérődzött a rágógumival,aztán a végén már -már hagyományt teremtve gratulált Simeonenak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 16., hétfő 9:50

Ismét 1 csapat aki ellenünk meghal a pályán,
Nem lenne baj, ha esetleg mi is meghalnánk néha a pályán...Talán segítene mondjuk az Atletico ellen.
Hát ez a mert Barcával nyereti meg az AtMa a bajnokságot duma.. bárhogy olvasom marha szánalmas. :D
Én azért nem örülök annak, hogy ennyire a bajnokság végén találkozik a két csapat. Ha az Atleticonak már mindegy lesz, akkor bioztos, hogy nem fogják úgy odatenni magukat. És ha ez nekünk rossz, akkor lelkiismeret furdalásuk sem lesz.

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 16., hétfő 1:24

Szerintem az a legegyszerűbb ha nyerünk a Camp nouba és nincsenek ezek az összeesküvés elméletek :D :D igaz sok meccs van még hátra, de szerintem az Atletico ezzel a vereséggel kiszállt a versenyből, visszakapaszkodtak, és egyből el is bukták.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. február 16., hétfő 1:16

Nem arról van szó, h megnyeretik mással, hanem csak nem értem, h egyik héten a nagy real ellen megtudják csinálni a tökéletes focit, 7 nap múlva meg egy sokkal gyengébb csapat ellen meg a pályán sincsenek szinte. 4 vereségünk van abból 4 a következő bajnoki meccsén nem tudott nyerni. Most nézem, h a celta tréfálta meg mindet, uh ha kikapunk, akkor érdemes következő héten rájuk vagy döntetlenre tenni.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. február 16., hétfő 0:30

Hát ez a mert Barcával nyereti meg az AtMa a bajnokságot duma.. bárhogy olvasom marha szánalmas. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 16., hétfő 0:27

Ott van a Celta Vigo, osszel az Atleti ellen x-eltek, most meg is vertek oket, Barcat megvertek a Camp Nou-ba. Engem is szetvag az ideg az ilyen rohadekoktol. Mindket ellenfeltol pontot raboltak, tolunk meg siman kaptak egy 3-ast, nekunk bezzeg adjak a pontokat szepen. Ezert piszkosul nehez bajnoksagot nyerni.

Fogadjuk mar el, hogy ez nem egy hatalmas osszeeskuves, ahol mindenki ellenunk van, hanem a legtobb csapat jatekosai a nagyok ellen probaljak megmutatni hogy ok se amatorok. Van par csapat, akik evrol evre megtrefalnak minket, a Barcatol meg siman kikapnak. De olyanok is vannak, akik a katalanokkal x-elnek, tolunk meg siman kapnak egy 4-est, habar szelektiv a szurkolo memoriaja, ezeket mindig elfelejtjuk megemliteni.

Nem a tobbi csapatot kell szidni, hogy "bezzeg ellenunk", hanem meg kell nezni, hogy az aranyfiuink miert csak a mezt viszik ki a palyara vagy az edzonk miert tett magasrol a rotalasra akkor is, amikor siman hoztuk a meccseket.
Tökéletesen leírtad a lényeget. :agree:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 16., hétfő 0:24

Torquemada írta:Tipikus. Ugyanaz. Bármibe lefogadtam volna. Ugyanolyan takony az ATMA, mint a Valencia, ellenünk hegyezik a csapatot egész évben, csak az számít, hogy a Realt megverjék. A következő meccsen meg leszopnak attól, aki éppen arra jár. Tényleg szétvág az ideg az ilyen rohadék bandáktól. A Barcának meg persze adják a pontokat szépen. Na ezért nehéz nekünk piszkosul bajnokságot nyerni. Mínusz 9 pontunk van eddig emiatt a két sza...zi társaság miatt. Ha már az ATMÁnak nem kell majd a pont az utolsó előtti fordulóban, olyan szépen bajnokot csinálnak majd a Barcából, hogy öröm lesz nézni. Ha addig még versenyben leszünk egyáltalán ilyen játékkal.
Annyira unalmas mar ezt olvasni. :roll:

Ott van a Celta Vigo, osszel az Atleti ellen x-eltek, most meg is vertek oket, Barcat megvertek a Camp Nou-ba. Engem is szetvag az ideg az ilyen rohadekoktol. Mindket ellenfeltol pontot raboltak, tolunk meg siman kaptak egy 3-ast, nekunk bezzeg adjak a pontokat szepen. Ezert piszkosul nehez bajnoksagot nyerni.

Fogadjuk mar el, hogy ez nem egy hatalmas osszeeskuves, ahol mindenki ellenunk van, hanem a legtobb csapat jatekosai a nagyok ellen probaljak megmutatni hogy ok se amatorok. Van par csapat, akik evrol evre megtrefalnak minket, a Barcatol meg siman kikapnak. De olyanok is vannak, akik a katalanokkal x-elnek, tolunk meg siman kapnak egy 4-est, habar szelektiv a szurkolo memoriaja, ezeket mindig elfelejtjuk megemliteni.

Nem a tobbi csapatot kell szidni, hogy "bezzeg ellenunk", hanem meg kell nezni, hogy az aranyfiuink miert csak a mezt viszik ki a palyara vagy az edzonk miert tett magasrol a rotalasra akkor is, amikor siman hoztuk a meccseket.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. február 16., hétfő 0:02

Ha az Atleticonál elszállnak a bajnoki esélyek, akkor ők 100%-osan a BL-re tudnak koncentrálni az meg még akár érdekes is lehet.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 15., vasárnap 23:46

Ellenünk nem az Atleti volt jó, hanem mi voltunk bűn gyengék, és azt csináltak amit nem akartak.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. február 15., vasárnap 23:40

Jaj hagyjuk már ..
ellenünk semmi csúnya nem volt az Atma játékában, sőt sokkal szebben játszottak mint mi
tudni kell veszíteni is :)
(ők sem nyerhetnek mindig, ma nem voltak a toppon, ennyi)

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. február 15., vasárnap 23:32

Tipikus. Ugyanaz. Bármibe lefogadtam volna. Ugyanolyan takony az ATMA, mint a Valencia, ellenünk hegyezik a csapatot egész évben, csak az számít, hogy a Realt megverjék. A következő meccsen meg leszopnak attól, aki éppen arra jár. Tényleg szétvág az ideg az ilyen rohadék bandáktól. A Barcának meg persze adják a pontokat szépen. Na ezért nehéz nekünk piszkosul bajnokságot nyerni. Mínusz 9 pontunk van eddig emiatt a két sza...zi társaság miatt. Ha már az ATMÁnak nem kell majd a pont az utolsó előtti fordulóban, olyan szépen bajnokot csinálnak majd a Barcából, hogy öröm lesz nézni. Ha addig még versenyben leszünk egyáltalán ilyen játékkal.
Nem baj, a BLben majd elválik, ki mennyit ér. Ott mindenki tisztességesen odateszi magát mindenki ellen, nem csak egy csapatra vár a teljes sorozat alatt, hogy jól megmutassa neki. Az elmúlt évek nemzetközi szereplése alapján szerintem egyértelmű, melyik a legjobb spanyol csapat jelenleg, függetlenül attól, hogy a bajnokságot kivel fogják megnyeretni néhány klub inkorrekt hozzáállása miatt. ..sszák meg akkor messikééket mind.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 15., vasárnap 23:11

ToniKroos írta:Ismét 1 csapat aki ellenünk meghal a pályán, következő meccsen meg simán kikap...
Ezek a fránya kiscsapatok... :lol:

Amúgy meg eléggé ciki most már, ideje tenni is valamit az ügyben.
Nem illik.

Vissza: