Sorozatok, TV műsorok
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Sorozatok, TV műsorok
Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ebben a sorozatban 3 terminátor is van, Lucas, Chayton és Burton. Ezek bármilyen vesztes helyzetből ki tudnak mászni, ilyen szempontból azért átesnek az írok a ló túloldalára szerintem. Rebecca dolgot én sem értem, eléggé vergődés az egész. Ettől függetlenül tetszik az évad, csak túl sokat kell várni az új részekre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ebben a sorozatban 3 terminátor is van, Lucas, Chayton és Burton. Ezek bármilyen vesztes helyzetből ki tudnak mászni, ilyen szempontból azért átesnek az írok a ló túloldalára szerintem. Rebecca dolgot én sem értem, eléggé vergődés az egész. Ettől függetlenül tetszik az évad, csak túl sokat kell várni az új részekre.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem vagy vele egyedül. letarolta a fákat a vihar, persze az összes járkálót kiiktatva, de a kis fakunyhó megmaradt, mikor akkora fákat derékba tört a vihar. persze, aha.kelemen.istvan írta:Csak én nem értem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a megmenekülésüket?raul0791 írta:hát ez az új walking dead rész is bizonyíték, hogy ez könyörög a kaszáért.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ismét letolnak egy részt, amibe a csúcspont, hogy esik az eső. nevetséges, hogy semmi nem történik, töltelék az egész. nagyon felhúzott ismét.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Csak én nem értem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a megmenekülésüket?raul0791 írta:hát ez az új walking dead rész is bizonyíték, hogy ez könyörög a kaszáért.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ismét letolnak egy részt, amibe a csúcspont, hogy esik az eső. nevetséges, hogy semmi nem történik, töltelék az egész. nagyon felhúzott ismét.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Jó, hogy írtátok a Banshee-t még az 5. részt is elfelejtettem megnézni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
hát ez az új walking dead rész is bizonyíték, hogy ez könyörög a kaszáért.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, dara az megy, csak azt nem tudom mikor fogok aludni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Darálni kell, nézni és élvezni. Nálam mondjuk az 1. és 4. évad volt a top, de a másik kettő is nagyon jó volt.nmate írta:Hát nem tom, 2.2 résznél tartok, de az kenterbe verte az egész első évadot.messideco írta:A második évad valamelyest gyengébb szvsz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
rosszul olvasta, mivel nem máshol fog játszódni, hanem máshol fognak forgatni.Realista24 írta:Rohadtul nem vagyok kiváncsi ra, hogy ki mit olvasott a kovetkezo evadrol. Igy legkozelebb legyen annyi eszed, hogy kulon irod.hamesz írta:Banshee 3x6: Továbbra is állat ez a sorozat. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De azért Chaytont igazán fejbe lőhette volna. De még neki áll szarakodni a késsel. Aztán meg meglövi, de nem jól céloz és elmenekül. Pedig örültem volna, ha végre elteszik láb alól. Remélem ebben az évadban Proctort is elintézik, vagy legalább a szemüveges terminátor barátját. Amúgy ha jól emlékszem valahol olyasmit olvastam, hogy a következő évad máshol fog játszódni. Érdekes lesz.
ha jól emlékszem észak-karolinából költöznek pittsburgbe, mert lejárt az adókedvezményük az előbbi államban.
- nmate
Hát nem tom, 2.2 résznél tartok, de az kenterbe verte az egész első évadot.messideco írta:A második évad valamelyest gyengébb szvsz
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A második évad valamelyest gyengébb szvsznmate írta:Faca volt ez az első évad Homelandből. Szeretem ezeket a lassú lefolyású sorozatokat. Továbbá amellett, hogy jó bűnügyi széria, karakterdrámának sem utolsó. 8.5/10
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rohadtul nem vagyok kiváncsi ra, hogy ki mit olvasott a kovetkezo evadrol. Igy legkozelebb legyen annyi eszed, hogy kulon irod.hamesz írta:Banshee 3x6: Továbbra is állat ez a sorozat. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De azért Chaytont igazán fejbe lőhette volna. De még neki áll szarakodni a késsel. Aztán meg meglövi, de nem jól céloz és elmenekül. Pedig örültem volna, ha végre elteszik láb alól. Remélem ebben az évadban Proctort is elintézik, vagy legalább a szemüveges terminátor barátját. Amúgy ha jól emlékszem valahol olyasmit olvastam, hogy a következő évad máshol fog játszódni. Érdekes lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Outlander pilot is meglesve. Nem véletlenül dicsérték annyian. Rohadt jó volt. A rész első fele amolyan felvezetés volt és kicsit untam is, amiért ennyire elnyújtják. De később már megértettem miért is volt ezekre szükség.
Akit érdekel itt van, hogy miről szól:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1945-öt írunk. A világháborút követően a Randall házaspár Inverness környékére utazik nyaralni. Claire a harcok alatt hadiápolónőként dolgozott, férje, Frank hírszerző volt, így a háború hosszú évei alatt, alig látták egymást. A házaspár nyaralása alatt megtekinti a környék egyik különlegességét, az ősi, misztikus állóköveket, ahol a helyiek egy druida szertartást is előadnak a nézőknek. Másnap Claire a rituálé helyszínén furcsa hangokat hall kiszűrődni az egyik kőből, és kiváncsian megérinti a követ. A következő pillanatban a földön fekve ébred, puskaropogás közepette. Rá kell döbbennie, hogy ismeretlen erők a múltba sodorták, 1743-ba, a háború dúlta Skóciába.
Akit érdekel itt van, hogy miről szól:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1945-öt írunk. A világháborút követően a Randall házaspár Inverness környékére utazik nyaralni. Claire a harcok alatt hadiápolónőként dolgozott, férje, Frank hírszerző volt, így a háború hosszú évei alatt, alig látták egymást. A házaspár nyaralása alatt megtekinti a környék egyik különlegességét, az ősi, misztikus állóköveket, ahol a helyiek egy druida szertartást is előadnak a nézőknek. Másnap Claire a rituálé helyszínén furcsa hangokat hall kiszűrődni az egyik kőből, és kiváncsian megérinti a követ. A következő pillanatban a földön fekve ébred, puskaropogás közepette. Rá kell döbbennie, hogy ismeretlen erők a múltba sodorták, 1743-ba, a háború dúlta Skóciába.
-
Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán az évad legjobb része volt. Bejött a noir hangulat valamint Hood és Proctor személyes drámái is jól fel vannak építve az évadban. Cheyton gondoltam, hogy valami grandiózusabb módon patkol el, szóval ez csak mellékes szál volt most. Ami viszont zavar a sorozatban, hogy Rebeccat próbálják belekényszeríteni ebbe a "senki nem ért meg, ezért kemény leszek szerepbe" egyszerűen hiteltelen. Színészileg sem megy neki és őszintén nem is értem, hogy hova akarnak kilyukadni vele kapcsolatban. Egyedül képtelen lesz állni a saját lábán, így meg felesleges. Brock volt asszonykája szintén elég felesleges húzás írói részről. Ettől függetlenül az évad része.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán az évad legjobb része volt. Bejött a noir hangulat valamint Hood és Proctor személyes drámái is jól fel vannak építve az évadban. Cheyton gondoltam, hogy valami grandiózusabb módon patkol el, szóval ez csak mellékes szál volt most. Ami viszont zavar a sorozatban, hogy Rebeccat próbálják belekényszeríteni ebbe a "senki nem ért meg, ezért kemény leszek szerepbe" egyszerűen hiteltelen. Színészileg sem megy neki és őszintén nem is értem, hogy hova akarnak kilyukadni vele kapcsolatban. Egyedül képtelen lesz állni a saját lábán, így meg felesleges. Brock volt asszonykája szintén elég felesleges húzás írói részről. Ettől függetlenül az évad része.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Banshee 3x6: Továbbra is állat ez a sorozat. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De azért Chaytont igazán fejbe lőhette volna. De még neki áll szarakodni a késsel. Aztán meg meglövi, de nem jól céloz és elmenekül. Pedig örültem volna, ha végre elteszik láb alól. Remélem ebben az évadban Proctort is elintézik, vagy legalább a szemüveges terminátor barátját. Amúgy ha jól emlékszem valahol olyasmit olvastam, hogy a következő évad máshol fog játszódni. Érdekes lesz.
- h3x0r
Várjuk a következő részt.Realista24 írta:Hatos Banshee, sehol senki?
Nagyon nincs mit hozzáfűzniRealista24 írta:Hatos Banshee, sehol senki?
- hamesz
Most fogom nézni.Realista24 írta:Hatos Banshee, sehol senki?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hatos Banshee, sehol senki?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Faca volt ez az első évad Homelandből. Szeretem ezeket a lassú lefolyású sorozatokat. Továbbá amellett, hogy jó bűnügyi széria, karakterdrámának sem utolsó. 8.5/10
- hamesz
The Americans: 1 részt néztem meg, de elég jó. Van benne potenciál és kíváncsi vagyok a folytatásra.
Tartalom:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sorozat két KGB ügynökről szól, akik évtizedek óta beépültek az amerikai állampolgárok közé, mint egy tipikus család. A háttérben azonban még mindig a Szovjetuniót szolgálják, így egy viszonylag balul elsült küldetés után az FBI figyelmét is felkeltik. A helyzet súlyosságát tovább tetőzi, hogy a szomszédságukba pont egy gyanakvó FBI ügynök is beköltözik…
Tartalom:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sorozat két KGB ügynökről szól, akik évtizedek óta beépültek az amerikai állampolgárok közé, mint egy tipikus család. A háttérben azonban még mindig a Szovjetuniót szolgálják, így egy viszonylag balul elsült küldetés után az FBI figyelmét is felkeltik. A helyzet súlyosságát tovább tetőzi, hogy a szomszédságukba pont egy gyanakvó FBI ügynök is beköltözik…