HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 16., hétfő 10:51
nos, egyéni véleményem az egészről, ez a topic megfelelő lesz. lehet, h pesszimista, de rengeteg a tény.
hol is kezdjem?
először is ott, h én úgy gondolom, h idén a bajnokságot nem fogjuk behúzni és a barcelona nyeri meg. nagyon sok összetevős a történet, de jobbára magunknak köszönhetjük majd. persze, a sok sérülés is közrejátszik ez tagadhatatlan, de amilyen ívben zuhant a csapat teljesítménye decembertől kezdve (sőt már november vége is..) az az atletico elleni 0-4es meccsen meg is koronázódott. itt nem sima hullámvölgyről van szó, ilyennel kár is etetni akárkit. hatalmas mélyrepülés van, ami eleinte csak a játék képében látszódott, majd az eredményekben is. (hol van az a 22 meccses győzelmi széria már? de szép is volt..) modric kiesését az elején bírtuk, lendületben volt a csapat, olyan megállíthatatlan érzés volt.. totálisan eltűnt. szóval, egy ilyen folyamatos lejtőn lefele csúszásból, amiben már 2 hónapja van a real, nem lehet úgy kijönni, h közben minden héten +1 sérültünk van és lassan a padon nem lesz csere. ancelotti bőven benne van ebben az egészben, sőt, ezt a nyomorék 433at erőlteti vmiért.. teljesen feleslegesen. mi szurkolók, pedig olyan dolgokba próbálnak kapaszkodni, v pozitívumot látni, ami nonszensz, de ezt már korábban írtam. olyan nincs, h jól jön egy 4-0ás vereség a városi rivális atleticotól. vagy jól jön cé 2 meccses eltiltása. az ilyenek kiknek jó? mert, h nem a real madridnak annyi szent. ilyenekbe ne kapaszkodjunk már, ezek nem visznek előre egyetlen egy csapatot sem, pláne nem teljesítményben.
a barcelona bajnoki címét is több okból vizionálnám. de először is, engem zavar, h minden meccset kb 4-5 góllal nyernek, olyan lazán, h elképesztő. vki adjon vmi adatot, h a pep érában volt-e ilyen szériájuk, mikor 11 meccset úgy nyertek meg zsinórban, h 41 gólt lőttek? olyan szinten le lettek itt húzva a sociedad elleni vereségük után, h tipikusan a jön még kutyára kamion érvényesül. most nem mondom, azt h a hátralévő mind a 15 bajnokijukat megfogják nyerni, de azt sem tartom kizártnak, brutális formában játszanak, ráadásul egytől-egyig játékosokra lebontva is. itt is kapaszkodtunk ilyenbe, h majd a kupás menetelés miatti terhelés leszívja őket.. nem úgy tűnik, sőt.. aztán, h majd az atletico megfingatja őket, meg vért izzadnak, erre tizenvalahány nap alatt 3x cumiztatták őket oda-vissza. örülök, h odébb van még a clasico, nem szívesen látnék most hétvégén egyet. továbbá, a mi hátralévő idegenbeli bajnoki meccseink egyáltalán nem lesznek egyszerűek, barcelona, bilbao, sevilla és a kellemetlenek celta vigo, vallecano, a többi azért megkérdőjelezhetetlen. a mi formánk alapján semmi sem utal arra, h mondjuk ebből az 5ből 5öt behúzzunk. egyszerűen nem látni, azt h mikor akar a csapat elindul pozitív irányba a játékot tekintve. olvasok olyanokat, h a védelmük sebezhető? lehet, csak kapnak egyet, aztán 2 percre rá rugnak 3at. meg ilyen, h nemzetközileg nem lesznek sehol? az rajtunk hol segít? történetesen mi is a spanyol bajnokságban játszunk, kivagyunk segítve. mi hol leszünk ilyen teljesítménnyel a bl-ben?
várhatunk olyan dolgokra, h majd ha visszatér modric.. könyörgöm, hetekbe telik, mire megint felépíti magát a pályán, élesben.. és a játéka is olyan lesz.. vmint a formáját (sérülése előtti teljesítményét) is visszanyeri (ha visszanyeri idén?). a másik kritikus pont cristiano. lassan a negatív rekordokat döntögeti, ki az aki lát bármiféle teljesítményjavulást? hosszú még a szezon, igen.. csak félő, h mégis rövid, a bajnoki meccsek nem várnak, az ellenfelek nem kérdeznek, h jól vagy-e már? ugyanez igaz a csapatra is. röviden, nem hiszem, h idén a csapat kitudna mászni abból a gödörből amibe belekerült. v, ha igen, nem lesz-e későn? egy kupa már elment rajta....
egyébként a tegnapihoz hozzászólva még. igen, engem zavar, h messi ilyen ütemben termeli a gólokat és előzi meg cristianot a góllövőlistán, valamint ezzel egyetemben az aranycipőért folytatott versenyben is. zavar, mert egyrészt a portugálnak szurkolok, másrészt mivel szurkolok neki, amihez gólok kellenek, ami meg azt jelenti, h az a csapatnak jó, mivel gólokat szerez, meccseket dönthet el, ami most nagyon nincs meg és meg is látszik. ezzel párhuzamosan messi hányja a gólokat, minden összejön neki és ott a tény, h a csapat is emelkedőben ezáltal. nem is értem, h mi abban a baj, h ez zavar vkit. ha nálunk cé a pályán van akkor függünk tőle, és mivel általában ott van és hetek óta képtelen gólt szerezni, ezáltal nyílván a csapat sem úgy hasít. mégegyszer mondom, ha a pályán van akkor függünk tőle, ha tetszik, ha nem. aki érti érti, aki nem nem. az már tényleg csak hab a tortán, h egyénileg 10+ gólos előnye volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91