Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 18:22

Realista24 írta:Az a baj, hogy ezeknek nem "edesapa" kell most, hanem egy alkoholista nevelőapa.
Az erőszak csak erőszakot szűl, a problémákat pedig meg kell beszélni! :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 17:59

CS0ki írta:Persze, azért nem mindegy, hogy mit látunk a pályán, csak önmagában az, hogy trófeához kötnénk a folytatást, az hülyeség szerintem.
Már megbocsáss,nem én kötöm trófeákhoz,(én konkrétan leszarom azt is ha nem nyerünk semmit,csak azt a focit játsza a csapat,ami szórakoztat),hanem szerintem Perez.
A "trófea" meg szerintem,inkább a BL,vagy a liga,ami igazán számít,egy bármilyen délamerikai csapatot,amit lerabol európa évről évre,legyőzni,nem nagy kunszt.Erre gondoltam én,mikor trófeákról beszélek...

Másfelől meg én is pont azt mondom,hogy ha a vezetőség kirúgná Ancelottit,lövésem sincs kivel lehetne pótolni.A mai felhozatal ugyan is,még a legjobb szándékkal is csak minimum középszerű.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:52

Az a baj, hogy ezeknek nem "edesapa" kell most, hanem egy alkoholista nevelőapa.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 17:49

Nem a motiválásra gondoltam, hanem arra, hogy állitólag nagyon jól kezeli a sztárocskákat. Ibra nyilatkozta nem is olyan rég (szerintem pár napja tettem ki egy vidit az egyéb bajnokságok topikba), hogy Carlo más mint a többi edző, mert rá úgy néznek mintha az apjuk lenne és tiszteli, becsüli mindenki. Vagy valami ilyesmi... :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:46

Ha csak formaidozitesrol van szo, akkor emelem kalapom Carlo előtt. A motivalas mestere Simeone mondjuk, nem pedig az olasz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 16., hétfő 17:43

Persze! Viszont Carlo elvileg ennek a mestere.
minek a mestere?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:32

VanillaSky írta:Azért egy bajnokságot már illene összekalapozni. Divatos ez a "csak a BL a mérvadó" mentalitás, de nyilvánvaló baromság. Bajnokságot meg ha idén sem nyerünk az már elég számottevő időtartamot fog kitenni.
2012 nem volt olyan regen, de egyetértek, a bajnokságot szeretném, ha mar egyszer ott leszek az utolsó fordulóban :D Egy héttel kesobb meg a BL...jo lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 16., hétfő 17:29

Azért egy bajnokságot már illene összekalapozni. Divatos ez a "csak a BL a mérvadó" mentalitás, de nyilvánvaló baromság. Bajnokságot meg ha idén sem nyerünk az már elég számottevő időtartamot fog kitenni.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 17:28

Realista24 írta:En sem rugnam ki esz nélkül, de ha a szezon hátralévő részében ugyanezt latnam, mint most, akkor elgondolkodnek. Mert egy edzőnek tudnia kell felrázni a csapatot, változtatni a motiváción. Ennek ellenere is lehet kupa nélküli a szezon, de mas érzése lenne az embernek. Nekem legalábbis biztosan.
Persze! Viszont Carlo elvileg ennek a mestere. Kétlem, hogy ne tudná megoldani ezt a problémát valahogyan. Bár abban is biztos vagyok, hogy tavaly ilyen téren Zizu nagy segitségére volt. Lehet Hierro jelenlétének is vannak pozitiv hatásai mint például Isco rettenetesen sokat javult, és ez akár neki is köszönhető lehet. Ezt nem tudom. Viszont Zizu biztos vagyok benne, hogy nagy agyturkásza lehetett a csapatnak. :)

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 16., hétfő 17:21

Persze, azért nem mindegy, hogy mit látunk a pályán, csak önmagában az, hogy trófeához kötnénk a folytatást, az hülyeség szerintem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:15

En sem rugnam ki esz nélkül, de ha a szezon hátralévő részében ugyanezt latnam, mint most, akkor elgondolkodnek. Mert egy edzőnek tudnia kell felrázni a csapatot, változtatni a motiváción. Ennek ellenere is lehet kupa nélküli a szezon, de mas érzése lenne az embernek. Nekem legalábbis biztosan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 16., hétfő 17:03

De ha trófea nélkül maradunk....elképzelhető
Van már egy európai szuper meg egy világkupánk! :D

Egyébként továbbra sem érzem ezt a tragédiát a kupanélküli szezononál, amit sok csapat előad. Azért olyan rohadt sok megnyerhető kupa nincsen, hogy folyton jusson mindenkinek. Ha nem lesz trófea a szezonban már, én akkor sem rúgnám ki Ancelottit, és azért Perez is benne van a keret kialakításában, ami hatáással van az eredményekre is. Bár szerintem nem akkora báb Ancelotti, mint azt sokan gondolják.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 17:02

Lehet igazatok van. Persze normális dolog, hogy egy bizonyos nyomást kell helyezni az edzőre és a csapatra is, de most ha idén esetleg ne adj isten nem esik le semmi, akkor egyszerűen nem tudnék mondani edzőt akit szivesen látnék itt. Pontosabban aki ide való lenne. :hmmm:
A másik, hogy tudtommal Perez nem az a fajta aki szeret szerződést hosszabbitani szezon közben. :hmmm:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 16:02

Ramioli írta:
morientes írta:Minden meccs más,nyilván,talán a camp-ban nem mi vagyunk az esélyesek,de egy el classico az nem csak egy meccs a sok közül,hanem a MECCS...mindig is 3 esélyes volt.
Szerintem meg ennek a Real Madridnak a Barca a legkívánatosabb ellenfél ,semmi buszozás, és csak jönnek és jönnek...ott aztán lehet futni Ronaldoéknak meg Balenak mert rengeteg üres terület van ha az ember néz barca meccset , csak hát ugye más csapatokban nem futkosnak Cr meg Bale.. az meg hogy most sokan leírják a Realt mert most gyengébb a játék az ő bajuk.
Így van,mindig ki-ki meccs volt,de hogy ki szerzi az elsőt,az sorsdöntő lehet.
Géci írta:
Ramioli írta: ha igaz a hír hogy ultimátumot kapott.
Kimondottan meg lennék lepve, ha elküldeni Perez. Szerintem semmi ilyen nincs a levegőben, és ne is legyen szerintem. :)
Pedig benne van.Annak idején Jupp mester hiába szerzete me a BL trófeát,a bajnokságban nem ment,ezért ő ment...Persze akkor nem vezette a csapat a tabellát,tehát más volt vmennyire a szitu.De ha trófea nélkül maradunk....elképzelhető.Csak az a kérdés,ki váltaná,merthogy jobb opciot mint Carlo,jelen pillanatban nem látok.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 15:54

Pedig biztos lehetsz benne, hogy nyomás alatt van tartva Ancelotti. Legalábbis szerintem. Valamivel motiválni kell őt is. A hosszabbításáról szóló hírek hónapok óta keringenek a sajtóban, mégsem történt még meg. Szinte biztos vagyok benne, hogy az év végi eredményektől függ.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 15:47

Ramioli írta: ha igaz a hír hogy ultimátumot kapott.
Kimondottan meg lennék lepve, ha elküldeni Perez. Szerintem semmi ilyen nincs a levegőben, és ne is legyen szerintem. :)

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 16., hétfő 15:41

És biztos vagyok benne , hogy összeszedik magukat , és kijönnek a hullámvölgyből addigra már mire találkoznak..Ancelottinak is alkotni kell valamit ha igaz a hír hogy ultimátumot kapott.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 16., hétfő 15:32

morientes írta:Minden meccs más,nyilván,talán a camp-ban nem mi vagyunk az esélyesek,de egy el classico az nem csak egy meccs a sok közül,hanem a MECCS...mindig is 3 esélyes volt.
Szerintem meg ennek a Real Madridnak a Barca a legkívánatosabb ellenfél ,semmi buszozás, és csak jönnek és jönnek...ott aztán lehet futni Ronaldoéknak meg Balenak mert rengeteg üres terület van ha az ember néz barca meccset , csak hát ugye más csapatokban nem futkosnak Cr meg Bale.. az meg hogy most sokan leírják a Realt mert most gyengébb a játék az ő bajuk.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 16., hétfő 15:27

Na, én meglepődtem rajta, hogy Atleti elhasalt...azt vártam tőlük, hogy a lemészárlásunk után erőre kapnak és lendületből behúzzák a következő meccseiket...ezzel a vereséggel szerintem ők már kiszálltak a versenyből...szinte kizártnak tartom, hogy ne a Real-Barca kettősből kerüljön ki a bajnok...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 15:24

Minden meccs más,nyilván,talán a camp-ban nem mi vagyunk az esélyesek,de egy el classico az nem csak egy meccs a sok közül,hanem a MECCS...mindig is 3 esélyes volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: