Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 21:33

A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 16., hétfő 20:30

lesliejr írta: Elmondta legutóbb, hogy a sprinteknél zavarja, mert fáj. Csak képzeljük a helyébe magunkat. Fájdalommal akaratodon kívül is elkezdesz spórolni, visszavenni, mert egyrészt fáj, másrészt nem akarsz lesérülni és ez ott van végig a fejedben.
Nem érdekel. Nem egy alkalommal vállalta úgy a játékot, hogy az orvosok nem javasolták neki. Félig sérülten elutazott a válogatott összetartásra, ami után 6-8 hetekig hegesztettük össze. Értem én, hogy ilyen a mentalitása, de ez már bőven túlment a józan ész határán. Ha sérült, pihenjen. Ha sérült, ne nyomja a válogatottban. Az alkalmazója még mindig a Real Madrid. Nem kevés zsozsót fizettünk érte, a bére az eget verdesi és szinte az egész madridi support polírozza a popóját. Vállaljon felelősséget a döntéseiért.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 16., hétfő 20:04

Már csak azért is hibás Csoki tézise, mert mint tudjuk Messinél...ha játszik és jó akkor egészséges, ha nem lő gólt és gyenge akkor sérült. :mrgreen:
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 16., hétfő 19:38

. Nálam onnantól kezdve, hogy egy játékos játszik, az nem sérült.
:D egyszer ha lesz egy szabad hétvégém összedobom fejben kb mennyit játszottam "nem egészséges "státuszban......kiakadna a kalkulátor azt hiszem. :D

Ezzel csak azt akartam kifejezni,hogy lehet bőven sérülten is játszani,annak a fokozata is kérdéses,vagyis nem csak sérült vagy nem sérült állapot létezik. De ezt mindenki tudja,csak hozzátettem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 19:21

Most azok a leghangosabb Barca csodálók, akik akkor mélyen temették, kivéve talán dzsit. :mrgreen:
Ő keményen áll a vártán,de repedezik a páncél már,árnyaltabban fogalmaz mostanában ő is... :)
Na de elég a személyeskedésből,ez már itt off.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 16., hétfő 18:30

morientes írta:
Én azon kevesek közé tartoztam, akik azt állították, hogy ez a Barca nem annyira szar, mint amilyennek látszik, 
És ezen kevesek,érdekes módon,hétről hétre többen lesznek,ahogy telik a szezon.... :mrgreen:
Most azok a leghangosabb Barca csodálók, akik akkor mélyen temették, kivéve talán dzsit. :mrgreen:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 18:10

Én azon kevesek közé tartoztam, akik azt állították, hogy ez a Barca nem annyira szar, mint amilyennek látszik, 
És ezen kevesek,érdekes módon,hétről hétre többen lesznek,ahogy telik a szezon.... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 16., hétfő 17:56

Az utóbbi hetekben volt Deportivo és Cordoba is. Ezeknél könnyebbet kit akarsz?
Azokat a meccseket meg is nyertük.
Ne vicceljünk már...semmivel sem könyebb ez az időszaka, mitn az őszi, sőt, inkább ez a keményebb
Ősszel sem azok ellen az ellenfelek ellen szenvedett a Barca, akik ellen most játszik. 6 vagy 7 bajnokit nyertek kapott gól nélkül, mikor először pontot hullajtottak. Most megint a tavaszi kör elején vagyunk, nincs semmi extra, a Barca azokat a meccseket hozza, akik ellen ősszel is taroltak.
Persze sokat javult a játékuk. Én azon kevesek közé tartoztam, akik azt állították, hogy ez a Barca nem annyira szar, mint amilyennek látszik, most meg azt állítom, hogy nem is olyan jók, mint amilyennek az utóbbi pár meccs eredményei beállítják. Tavaly mi is oktattuk a kupában az Atmát, 3-0, 2-0 aztán a bajnokságban nem tudtunk nyerni ellenük. Ne vonjunk már le 2 jó meccsből hosszú távú következtetést.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 16., hétfő 17:15

Elmondta legutóbb, hogy a sprinteknél zavarja, mert fáj.
Erről dobjál már be légyszi egy linket, mert nem olvastam.
De pont azt írtam le, hogy ha zavarja a játékát a sérülés, akkor ne játszon. Nálam onnantól kezdve, hogy egy játékos játszik, az nem sérült.
A Barca most futja azokat az ellenfeleket, akik ellen mi a 22-es győzelmi szériát nyomtuk, ott mi is aláztunk fél gőzzel. Ha emlékeztek a Barca nagyon jól kezdte a szezont (könnyű ellenfelek ellen ugye), aztán amikor bekeményedett a széria
Ne vicceljünk már...semmivel sem könyebb ez az időszaka, mitn az őszi, sőt, inkább ez a keményebb. Mi se azért szenvedünk, és nem lövünk 6 gólt, mert a kőkemény Cordoba meg Depor az ellenfelünk.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 16., hétfő 16:32

Matt009 írta: Ha könnyűek az ellenfelek, akkor a Real is elpakol 3-4 gólt simán, amiből 1-2 tuti CR-é, akkor meg hiába nem tud egy darab cselt sem megcsinálni, a gólok miatt azt mondják, hogy jó formában van.
Az utóbbi hetekben volt Deportivo és Cordoba is. Ezeknél könnyebbet kit akarsz? :hmmm:
Matt009 írta: A Barca most futja azokat az ellenfeleket, akik ellen mi a 22-es győzelmi szériát nyomtuk, ott mi is aláztunk fél gőzzel. Ha emlékeztek a Barca nagyon jól kezdte a szezont (könnyű ellenfelek ellen ugye), aztán amikor bekeményedett a széria, jött a krízis, Messi vs. Lucho, stb... Mi is túl vagyunk azokon a meccseken, mi is el fogunk kezdeni nyerni. Azért az, hogy melyik játékos mekkora formában van, az az ellenféltől is függ.
Ezeket nem értem. Alázni fél gőzzel? Nekünk milyen széria keményedett be? Krízis? Januárig csak kerestük a játékunkat, ha vkinek nem tűnt volna fel. Mindegy volt ki az ellenfél.
Matt009 írta:Én ezen nem aggódnék, megnézném ezt a Barcát 2-3 meccsen zsinórban kemény ellenfelek ellen
Megvertük a Valencia-t, aztán nagyon gyorsan 3x az Atlético-t, oda-vissza-keresztbe. Tudom, hogy itt vannak akik nem teszik őket Európa legjobbjai közé, pedig ott vannak a kellemetlen stílusukkal, ami ellen nagyon nehéz játszani.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 16., hétfő 16:20

CS0ki írta:És néha tud vele focizni, néha nem? Nem hinném, hogy a szabadrúgásoknál annyira zavarná a térde, vagy amikor sorozatban rossz döntéseket hoz. Biztos rossz a térde, de akkor is rossz volt, amikor hármasával lőtte a gólokat.
Elmondta legutóbb, hogy a sprinteknél zavarja, mert fáj. Csak képzeljük a helyébe magunkat. Fájdalommal akaratodon kívül is elkezdesz spórolni, visszavenni, mert egyrészt fáj, másrészt nem akarsz lesérülni és ez ott van végig a fejedben. Aztán ebből lesz a mentális probléma, mert se vége, se hossza. Nem a nő ügyei a gond szerintem. Kap helyette száz másikat, ahogy lehetett olvasni, már egy tv-s kiscsajra rá is mászott.
Sérüléssel, legyen az akármilyen, nem tudsz toppon lenni. Nála ráadásul különösen fontos, hogy robbanékony legyen, de ezzel elvesztette egyik fő erejét. Közben azt is elvárják, hogy kilendítse csapatát a gödörből. Így, sérülten.
Mint mikor bajban voltunk a PSG ellen és behoztuk Messi-t, aki Pedro gólján kívül szinte csak ácsorgott a pályán, mert lépni is alig bírt. Rá is sérült és a következő 1,5 évét meg is határozta. Vannak akik meg azt nézik, hogy Ronaldo mennyit fut vagy lép vissza labdáért egy meccsen. Ki nem állhatom a portugált, de már sajnálom lassan, mert tényleg azt hiszik Madridban, hogy ő az új terminátor.
ericco írta:A Barcánál semmi sem történt, csak Messi újra god-modeban tolja. Ha meleg volt a pite, azonnal jött tőle egy vagy két gól. Így a többieknek, főleg Neymarnak is könnyebb játszani, több a terület, nagyobb az önbizalom, stb.
Szerintem ez meg oda-vissza történet. Neymar és Suarez játéka miatt is van több területe Messi-nek. Már nem csak 1 emberre kell figyelni, hanem 3-ra. Óriási különbség és Messi is levegőhöz jutott. Évekig azt kellett csak megoldani, hogy a Messi-Iniesta vonalat elvágják. Sokszor már egy kiesőjelöltnek is ment, mert már az oviban is fújták, mi a helyes taktika a Barca ellen. Ezt most el lehet dobni a kukába.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 16:08

Matt....
Csak mondjuk alázták az atmat,meg legyűrték a valenciat is....
Bár mindig elfelejtem hogy ezek ellenünk megdöglöttek a pályán,míg ellenük csak ímmel-ámmal... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 16., hétfő 16:01

Géci írta:
hunmadridista írta:akkor sem mikor formán kívül voltak,
Nem a barca volt formán kívül, hanem Messi, mint ahogyan most nálunk Cé van formán kívül. Ez látszik a gólok számában is, és a csapaton is.

Én megfordítanám. A Barca most futja azokat az ellenfeleket, akik ellen mi a 22-es győzelmi szériát nyomtuk, ott mi is aláztunk fél gőzzel. Ha emlékeztek a Barca nagyon jól kezdte a szezont (könnyű ellenfelek ellen ugye), aztán amikor bekeményedett a széria, jött a krízis, Messi vs. Lucho, stb... Mi is túl vagyunk azokon a meccseken, mi is el fogunk kezdeni nyerni. Azért az, hogy melyik játékos mekkora formában van, az az ellenféltől is függ. Ha könnyűek az ellenfelek, akkor a Real is elpakol 3-4 gólt simán, amiből 1-2 tuti CR-é, akkor meg hiába nem tud egy darab cselt sem megcsinálni, a gólok miatt azt mondják, hogy jó formában van.

Én ezen nem aggódnék, megnézném ezt a Barcát 2-3 meccsen zsinórban kemény ellenfelek ellen, lenne gond ott is. Én abba még nem vagyok biztos, hogy a jelenlegi Barca hátsó sor meg a kp elbírja az MSN-t. Mert ugye a Barca mostani ellenfelei ellen mi is aláztunk a magunk "4-0-6"-os :mrgreen: formulájával.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 15:50

hunmadridista írta:akkor sem mikor formán kívül voltak,
Nem a barca volt formán kívül, hanem Messi, mint ahogyan most nálunk Cé van formán kívül. Ez látszik a gólok számában is, és a csapaton is.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 16., hétfő 15:43

Nem gondoltam volna, hogy ekkora formába tud lendülni majd a Barca...én sokakkal ellentéteben nem írtam le őket akkor sem mikor formán kívül voltak, de akkor mértékű javulásra nem számítottam...hatalmas formában focizik szinte az egész keretük...nem mellesleg meccsenként 4-5 gólokat mindenféle megerőltetés nélkül elraknak bármilyen csapatnak...a Messi-Neymar duó meg egyelőre halálos...
Nagyon örülök neki, hogy nem a következő 1-2 hétben találkozunk velük, mert nem tartanék elképzelhetetlennek egy Atletico szintű alázást sem...
Nagyon remélem, hogy a mi csapatunk lassacskán újra elkezd focizni, mert így még eléggé meleg lehet a pite tavasszal a bajnokságban...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 12:27

Jungee írta:Sztem ezt a god-mode dolgot Isco is tolja nálunk, csak még mindig korlátozzuk. Annyira zseni a srác hogy élményszámba mennek a labdaérintései. Kíváncsi lennék kötetlen poszton hogyan tolná, önbizalom már van hozzá és potenciál is.
Engem a fiatal Figora emlékeztet,ő tolta ilyen kreativan,hasonló a stílus.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 16., hétfő 12:10

Jungee írta:Sztem ezt a god-mode dolgot Isco is tolja nálunk, csak még mindig korlátozzuk. Annyira zseni a srác hogy élményszámba mennek a labdaérintései. Kíváncsi lennék kötetlen poszton hogyan tolná, önbizalom már van hozzá és potenciál is.
Csak a kapu előtt ne iniestásodjon el. Mondjuk amíg odáig elér, nem csoda ha nem marad elég "ereje". Kicsit túl nagy terhet raknak rá mostanában a társak.
Nem illik.

Jungee

HozzászólásSzerző: Jungee » 2015. február 16., hétfő 12:08

Sztem ezt a god-mode dolgot Isco is tolja nálunk, csak még mindig korlátozzuk. Annyira zseni a srác hogy élményszámba mennek a labdaérintései. Kíváncsi lennék kötetlen poszton hogyan tolná, önbizalom már van hozzá és potenciál is.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 16., hétfő 12:06

Realista24 írta:
És néha tud vele focizni, néha nem? Nem hinném, hogy a szabadrúgásoknál annyira zavarná a térde, vagy amikor sorozatban rossz döntéseket hoz. Biztos rossz a térde, de akkor is rossz volt, amikor hármasával lőtte a gólokat.
ha ennyire zavarja a térde, akkor ne játszon, hagyjon ki pár hetet vagy amennyit kell, de ha játszik, akkor ez ne legyen kifogás.
Persze, én nem is azért írtam, hogy kifogás legyen. Meg egyértelműen látszik, hogy nála a gondoknak más forrása van, ami kevésbé fizikális, sokkal inkább mentális.
Csak aztán ha mentálisan rendbe teszi magát, akkor is az a térd egy időzített bomba. Cé egy robot, mindent megtett, megtesz és meg is fog tenni a tökéletes fizikai állapotért, de neki is vannak korlátai. Nyáron legalább tud majd pihenni, de lehet az is kevés...neki is a pályán kellene, mint Messinek... :roll: :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 12:04

És néha tud vele focizni, néha nem? Nem hinném, hogy a szabadrúgásoknál annyira zavarná a térde, vagy amikor sorozatban rossz döntéseket hoz. Biztos rossz a térde, de akkor is rossz volt, amikor hármasával lőtte a gólokat.
ha ennyire zavarja a térde, akkor ne játszon, hagyjon ki pár hetet vagy amennyit kell, de ha játszik, akkor ez ne legyen kifogás.
Persze, én nem is azért írtam, hogy kifogás legyen. Meg egyértelműen látszik, hogy nála a gondoknak más forrása van, ami kevésbé fizikális, sokkal inkább mentális.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: