Az erőszak csak erőszakot szűl, a problémákat pedig meg kell beszélni!Realista24 írta:Az a baj, hogy ezeknek nem "edesapa" kell most, hanem egy alkoholista nevelőapa.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 18:22
Az erőszak csak erőszakot szűl, a problémákat pedig meg kell beszélni!Realista24 írta:Az a baj, hogy ezeknek nem "edesapa" kell most, hanem egy alkoholista nevelőapa.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 17:59
Már megbocsáss,nem én kötöm trófeákhoz,(én konkrétan leszarom azt is ha nem nyerünk semmit,csak azt a focit játsza a csapat,ami szórakoztat),hanem szerintem Perez.CS0ki írta:Persze, azért nem mindegy, hogy mit látunk a pályán, csak önmagában az, hogy trófeához kötnénk a folytatást, az hülyeség szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 17:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:46
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 16., hétfő 17:43
minek a mestere?Persze! Viszont Carlo elvileg ennek a mestere.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:32
2012 nem volt olyan regen, de egyetértek, a bajnokságot szeretném, ha mar egyszer ott leszek az utolsó fordulóbanVanillaSky írta:Azért egy bajnokságot már illene összekalapozni. Divatos ez a "csak a BL a mérvadó" mentalitás, de nyilvánvaló baromság. Bajnokságot meg ha idén sem nyerünk az már elég számottevő időtartamot fog kitenni.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 16., hétfő 17:29
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 17:28
Persze! Viszont Carlo elvileg ennek a mestere. Kétlem, hogy ne tudná megoldani ezt a problémát valahogyan. Bár abban is biztos vagyok, hogy tavaly ilyen téren Zizu nagy segitségére volt. Lehet Hierro jelenlétének is vannak pozitiv hatásai mint például Isco rettenetesen sokat javult, és ez akár neki is köszönhető lehet. Ezt nem tudom. Viszont Zizu biztos vagyok benne, hogy nagy agyturkásza lehetett a csapatnak.Realista24 írta:En sem rugnam ki esz nélkül, de ha a szezon hátralévő részében ugyanezt latnam, mint most, akkor elgondolkodnek. Mert egy edzőnek tudnia kell felrázni a csapatot, változtatni a motiváción. Ennek ellenere is lehet kupa nélküli a szezon, de mas érzése lenne az embernek. Nekem legalábbis biztosan.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 16., hétfő 17:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 16., hétfő 17:03
Van már egy európai szuper meg egy világkupánk!De ha trófea nélkül maradunk....elképzelhető
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 17:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 16:02
Így van,mindig ki-ki meccs volt,de hogy ki szerzi az elsőt,az sorsdöntő lehet.Ramioli írta:Szerintem meg ennek a Real Madridnak a Barca a legkívánatosabb ellenfél ,semmi buszozás, és csak jönnek és jönnek...ott aztán lehet futni Ronaldoéknak meg Balenak mert rengeteg üres terület van ha az ember néz barca meccset , csak hát ugye más csapatokban nem futkosnak Cr meg Bale.. az meg hogy most sokan leírják a Realt mert most gyengébb a játék az ő bajuk.morientes írta:Minden meccs más,nyilván,talán a camp-ban nem mi vagyunk az esélyesek,de egy el classico az nem csak egy meccs a sok közül,hanem a MECCS...mindig is 3 esélyes volt.
Pedig benne van.Annak idején Jupp mester hiába szerzete me a BL trófeát,a bajnokságban nem ment,ezért ő ment...Persze akkor nem vezette a csapat a tabellát,tehát más volt vmennyire a szitu.De ha trófea nélkül maradunk....elképzelhető.Csak az a kérdés,ki váltaná,merthogy jobb opciot mint Carlo,jelen pillanatban nem látok.Géci írta:Kimondottan meg lennék lepve, ha elküldeni Perez. Szerintem semmi ilyen nincs a levegőben, és ne is legyen szerintem.Ramioli írta: ha igaz a hír hogy ultimátumot kapott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 15:54
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 15:47
Kimondottan meg lennék lepve, ha elküldeni Perez. Szerintem semmi ilyen nincs a levegőben, és ne is legyen szerintem.Ramioli írta: ha igaz a hír hogy ultimátumot kapott.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 16., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 16., hétfő 15:32
Szerintem meg ennek a Real Madridnak a Barca a legkívánatosabb ellenfél ,semmi buszozás, és csak jönnek és jönnek...ott aztán lehet futni Ronaldoéknak meg Balenak mert rengeteg üres terület van ha az ember néz barca meccset , csak hát ugye más csapatokban nem futkosnak Cr meg Bale.. az meg hogy most sokan leírják a Realt mert most gyengébb a játék az ő bajuk.morientes írta:Minden meccs más,nyilván,talán a camp-ban nem mi vagyunk az esélyesek,de egy el classico az nem csak egy meccs a sok közül,hanem a MECCS...mindig is 3 esélyes volt.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 16., hétfő 15:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 15:24
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem