Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Tv-s jogdíjakban nem vagyok otthon. Ez a 140 millio sok vagy kevés? Eddig mennyi volt?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha jól tudom, nekünk még nincs vevőnk a jövő évre. Legutóbbi emlékeim szerint volt ajánlat, de nem volt elég jó.h3x0r írta:Jo, jo, de azert remelem nekunk is fizettek legalabb ennyit. :ĐRealista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ingyen szórják az igét a nagyok.R.M.C.F írta:Realista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
Ebből mennyi volt Hegyi és Farkas díja?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
Jo, jo, de azert remelem nekunk is fizettek legalabb ennyit. :ĐRealista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
Ebből mennyi volt Hegyi és Farkas díja?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ha sérült akkor ne vállalja,nincs ezzel semmi probléma,de ha játszik akkor nincs ilyenre kifogás,hogy jó,de azért mert fáj a térdem.lesliejr írta: Elmondta legutóbb, hogy a sprinteknél zavarja, mert fáj. Csak képzeljük a helyébe magunkat. Fájdalommal akaratodon kívül is elkezdesz spórolni, visszavenni, mert egyrészt fáj, másrészt nem akarsz lesérülni és ez ott van végig a fejedben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. február 16., hétfő 21:43-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem érdekel. Nem egy alkalommal vállalta úgy a játékot, hogy az orvosok nem javasolták neki. Félig sérülten elutazott a válogatott összetartásra, ami után 6-8 hetekig hegesztettük össze. Értem én, hogy ilyen a mentalitása, de ez már bőven túlment a józan ész határán. Ha sérült, pihenjen. Ha sérült, ne nyomja a válogatottban. Az alkalmazója még mindig a Real Madrid. Nem kevés zsozsót fizettünk érte, a bére az eget verdesi és szinte az egész madridi support polírozza a popóját. Vállaljon felelősséget a döntéseiért.lesliejr írta: Elmondta legutóbb, hogy a sprinteknél zavarja, mert fáj. Csak képzeljük a helyébe magunkat. Fájdalommal akaratodon kívül is elkezdesz spórolni, visszavenni, mert egyrészt fáj, másrészt nem akarsz lesérülni és ez ott van végig a fejedben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Már csak azért is hibás Csoki tézise, mert mint tudjuk Messinél...ha játszik és jó akkor egészséges, ha nem lő gólt és gyenge akkor sérült.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
egyszer ha lesz egy szabad hétvégém összedobom fejben kb mennyit játszottam "nem egészséges "státuszban......kiakadna a kalkulátor azt hiszem.. Nálam onnantól kezdve, hogy egy játékos játszik, az nem sérült.
Ezzel csak azt akartam kifejezni,hogy lehet bőven sérülten is játszani,annak a fokozata is kérdéses,vagyis nem csak sérült vagy nem sérült állapot létezik. De ezt mindenki tudja,csak hozzátettem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ő keményen áll a vártán,de repedezik a páncél már,árnyaltabban fogalmaz mostanában ő is...Most azok a leghangosabb Barca csodálók, akik akkor mélyen temették, kivéve talán dzsit. :mrgreen:
Na de elég a személyeskedésből,ez már itt off.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Most azok a leghangosabb Barca csodálók, akik akkor mélyen temették, kivéve talán dzsit.morientes írta:És ezen kevesek,érdekes módon,hétről hétre többen lesznek,ahogy telik a szezon....Én azon kevesek közé tartoztam, akik azt állították, hogy ez a Barca nem annyira szar, mint amilyennek látszik,
- morientes
És ezen kevesek,érdekes módon,hétről hétre többen lesznek,ahogy telik a szezon....Én azon kevesek közé tartoztam, akik azt állították, hogy ez a Barca nem annyira szar, mint amilyennek látszik,
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Matt009
Azokat a meccseket meg is nyertük.Az utóbbi hetekben volt Deportivo és Cordoba is. Ezeknél könnyebbet kit akarsz?
Ősszel sem azok ellen az ellenfelek ellen szenvedett a Barca, akik ellen most játszik. 6 vagy 7 bajnokit nyertek kapott gól nélkül, mikor először pontot hullajtottak. Most megint a tavaszi kör elején vagyunk, nincs semmi extra, a Barca azokat a meccseket hozza, akik ellen ősszel is taroltak.Ne vicceljünk már...semmivel sem könyebb ez az időszaka, mitn az őszi, sőt, inkább ez a keményebb
Persze sokat javult a játékuk. Én azon kevesek közé tartoztam, akik azt állították, hogy ez a Barca nem annyira szar, mint amilyennek látszik, most meg azt állítom, hogy nem is olyan jók, mint amilyennek az utóbbi pár meccs eredményei beállítják. Tavaly mi is oktattuk a kupában az Atmát, 3-0, 2-0 aztán a bajnokságban nem tudtunk nyerni ellenük. Ne vonjunk már le 2 jó meccsből hosszú távú következtetést.
Erről dobjál már be légyszi egy linket, mert nem olvastam.Elmondta legutóbb, hogy a sprinteknél zavarja, mert fáj.
De pont azt írtam le, hogy ha zavarja a játékát a sérülés, akkor ne játszon. Nálam onnantól kezdve, hogy egy játékos játszik, az nem sérült.
Ne vicceljünk már...semmivel sem könyebb ez az időszaka, mitn az őszi, sőt, inkább ez a keményebb. Mi se azért szenvedünk, és nem lövünk 6 gólt, mert a kőkemény Cordoba meg Depor az ellenfelünk.A Barca most futja azokat az ellenfeleket, akik ellen mi a 22-es győzelmi szériát nyomtuk, ott mi is aláztunk fél gőzzel. Ha emlékeztek a Barca nagyon jól kezdte a szezont (könnyű ellenfelek ellen ugye), aztán amikor bekeményedett a széria
-
Az utóbbi hetekben volt Deportivo és Cordoba is. Ezeknél könnyebbet kit akarsz?Matt009 írta: Ha könnyűek az ellenfelek, akkor a Real is elpakol 3-4 gólt simán, amiből 1-2 tuti CR-é, akkor meg hiába nem tud egy darab cselt sem megcsinálni, a gólok miatt azt mondják, hogy jó formában van.
Ezeket nem értem. Alázni fél gőzzel? Nekünk milyen széria keményedett be? Krízis? Januárig csak kerestük a játékunkat, ha vkinek nem tűnt volna fel. Mindegy volt ki az ellenfél.Matt009 írta: A Barca most futja azokat az ellenfeleket, akik ellen mi a 22-es győzelmi szériát nyomtuk, ott mi is aláztunk fél gőzzel. Ha emlékeztek a Barca nagyon jól kezdte a szezont (könnyű ellenfelek ellen ugye), aztán amikor bekeményedett a széria, jött a krízis, Messi vs. Lucho, stb... Mi is túl vagyunk azokon a meccseken, mi is el fogunk kezdeni nyerni. Azért az, hogy melyik játékos mekkora formában van, az az ellenféltől is függ.
Megvertük a Valencia-t, aztán nagyon gyorsan 3x az Atlético-t, oda-vissza-keresztbe. Tudom, hogy itt vannak akik nem teszik őket Európa legjobbjai közé, pedig ott vannak a kellemetlen stílusukkal, ami ellen nagyon nehéz játszani.Matt009 írta:Én ezen nem aggódnék, megnézném ezt a Barcát 2-3 meccsen zsinórban kemény ellenfelek ellen
-
Elmondta legutóbb, hogy a sprinteknél zavarja, mert fáj. Csak képzeljük a helyébe magunkat. Fájdalommal akaratodon kívül is elkezdesz spórolni, visszavenni, mert egyrészt fáj, másrészt nem akarsz lesérülni és ez ott van végig a fejedben. Aztán ebből lesz a mentális probléma, mert se vége, se hossza. Nem a nő ügyei a gond szerintem. Kap helyette száz másikat, ahogy lehetett olvasni, már egy tv-s kiscsajra rá is mászott.CS0ki írta:És néha tud vele focizni, néha nem? Nem hinném, hogy a szabadrúgásoknál annyira zavarná a térde, vagy amikor sorozatban rossz döntéseket hoz. Biztos rossz a térde, de akkor is rossz volt, amikor hármasával lőtte a gólokat.
Sérüléssel, legyen az akármilyen, nem tudsz toppon lenni. Nála ráadásul különösen fontos, hogy robbanékony legyen, de ezzel elvesztette egyik fő erejét. Közben azt is elvárják, hogy kilendítse csapatát a gödörből. Így, sérülten.
Mint mikor bajban voltunk a PSG ellen és behoztuk Messi-t, aki Pedro gólján kívül szinte csak ácsorgott a pályán, mert lépni is alig bírt. Rá is sérült és a következő 1,5 évét meg is határozta. Vannak akik meg azt nézik, hogy Ronaldo mennyit fut vagy lép vissza labdáért egy meccsen. Ki nem állhatom a portugált, de már sajnálom lassan, mert tényleg azt hiszik Madridban, hogy ő az új terminátor.
Szerintem ez meg oda-vissza történet. Neymar és Suarez játéka miatt is van több területe Messi-nek. Már nem csak 1 emberre kell figyelni, hanem 3-ra. Óriási különbség és Messi is levegőhöz jutott. Évekig azt kellett csak megoldani, hogy a Messi-Iniesta vonalat elvágják. Sokszor már egy kiesőjelöltnek is ment, mert már az oviban is fújták, mi a helyes taktika a Barca ellen. Ezt most el lehet dobni a kukába.ericco írta:A Barcánál semmi sem történt, csak Messi újra god-modeban tolja. Ha meleg volt a pite, azonnal jött tőle egy vagy két gól. Így a többieknek, főleg Neymarnak is könnyebb játszani, több a terület, nagyobb az önbizalom, stb.
- morientes
Csak mondjuk alázták az atmat,meg legyűrték a valenciat is....Matt....
Bár mindig elfelejtem hogy ezek ellenünk megdöglöttek a pályán,míg ellenük csak ímmel-ámmal...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Matt009
Géci írta:Nem a barca volt formán kívül, hanem Messi, mint ahogyan most nálunk Cé van formán kívül. Ez látszik a gólok számában is, és a csapaton is.hunmadridista írta:akkor sem mikor formán kívül voltak,
Én megfordítanám. A Barca most futja azokat az ellenfeleket, akik ellen mi a 22-es győzelmi szériát nyomtuk, ott mi is aláztunk fél gőzzel. Ha emlékeztek a Barca nagyon jól kezdte a szezont (könnyű ellenfelek ellen ugye), aztán amikor bekeményedett a széria, jött a krízis, Messi vs. Lucho, stb... Mi is túl vagyunk azokon a meccseken, mi is el fogunk kezdeni nyerni. Azért az, hogy melyik játékos mekkora formában van, az az ellenféltől is függ. Ha könnyűek az ellenfelek, akkor a Real is elpakol 3-4 gólt simán, amiből 1-2 tuti CR-é, akkor meg hiába nem tud egy darab cselt sem megcsinálni, a gólok miatt azt mondják, hogy jó formában van.
Én ezen nem aggódnék, megnézném ezt a Barcát 2-3 meccsen zsinórban kemény ellenfelek ellen, lenne gond ott is. Én abba még nem vagyok biztos, hogy a jelenlegi Barca hátsó sor meg a kp elbírja az MSN-t. Mert ugye a Barca mostani ellenfelei ellen mi is aláztunk a magunk "4-0-6"-os formulájával.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem a barca volt formán kívül, hanem Messi, mint ahogyan most nálunk Cé van formán kívül. Ez látszik a gólok számában is, és a csapaton is.hunmadridista írta:akkor sem mikor formán kívül voltak,