Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 17., kedd 14:40

nmate írta:
messideco írta:A második évad valamelyest gyengébb szvsz
Hát nem tom, 2.2 résznél tartok, de az kenterbe verte az egész első évadot.
...sőt, az egész második évad jobb lett szvsz. Bár voltak fura húzások, és néhol hiányérzetem is akadt, de összességében nagyobb panasz nem lehet az évadra, a finálé is jól sült el.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 17., kedd 0:43

Banshee s03e06

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Átlag rész volt szerintem, bár a Hood-Proctor részek rendben voltak!Az előző részhez visszatérve, nem hittem volna az elején, hogy a rendőri alap csapatból(Hood,Emmett,Siobhan,Brock)Hoodon kívül Brock marad életben a legtovább, bár szerintem ő sem éli túl ezt az évadot...Viszont szerintem Raven az a "megölhetetlen" indián akiről az a legenda szól!Bunker viszont érdekes eddig, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle!

Black Sails
Eddig nagyon bejövős, most értem utol a sorozatot,GoT-ra hajazó sorozat felépítés tekintetében(szex,harc,politika) itt is egy könyvhöz kell ragaszkodni valamilyen szinten, szóval néhány fordulat kiszámítható ha ismered az alapsztorit, de még így is nagyon élvezetes! :agree: Vane egy állat! :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 16., hétfő 23:41

Hát ez a s03e05 a Bansheeban tényleg brutális... Holnap lenyomom a 6. részt is, bár adtak elképzelést bőven, hogy most kicsit más helyen lesz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mészárlás...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 23:25

Suits-al engem is megfertőztek, és azóta is nézem. Most kimondottan hamar jött a felirat is, és a részek is nagyon jók. Most leszedtem én is a Banshee-t, ha már ennyire sok szó esik róla, biztos nem lehet rossz... :)

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 16., hétfő 23:21

Te most akkor miket is nezel?
Banshee, Arrow, Gotham, Flash, Agent Carter, Eye Candy, Fargo, Outlander, The Americans?
Kicsit hiányos. Vampire Diaries, The Originals, The 100, Homeland, Agents Of Shield :D

Gothamet már csak megszokásból nézem. :lol:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 16., hétfő 23:20

h3x0r írta:Utolso 2 reszhez feliratok.info-n nem volt magyar felirat, persze biztos csinalt hozza valaki. Nekem megfelel az angol is, szoval nem nagyon kutakodtam utana.
egyszerűbb ncore-on a kommenteket olvasni.
ha van felirat, ott biztos megtalálod.
szerintem korrektek lettek ezek a fordítások is.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 16., hétfő 23:00

Realista24 írta:
h3x0r írta:Suits uj reszeit nezitek meg? Vagy a magyar felirat hianya miatt pihen a sorozat? :mrgreen:
Van felirat :)
Utolso 2 reszhez feliratok.info-n nem volt magyar felirat, persze biztos csinalt hozza valaki. Nekem megfelel az angol is, szoval nem nagyon kutakodtam utana. :mrgreen:
hamesz írta:Én nem nézem, főnök. :mrgreen:
Te most akkor miket is nezel?
Banshee, Arrow, Gotham, Flash, Agent Carter, Eye Candy, Fargo, Outlander, The Americans?
csabi* írta:hamesz, gotham beindult már? :shifty:
Még nem, de a következő rész előzetese nagyon ott van. :lol: :mrgreen:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 16., hétfő 22:53

hamesz, gotham beindult már? :shifty:
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 22:52

:lol: :lol: :lol:

ON: Suits nekem adogatja, főleg az utolsó. Kíváncsi vagyok milyen szintre emelik a kapcsolatukat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 16., hétfő 22:49

hamesz írta: Én nem nézem, főnök. :mrgreen:
És mathers?

:lol: :lol:
Nem illik.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 16., hétfő 22:46

Realista24 írta:
h3x0r írta:Suits uj reszeit nezitek meg? Vagy a magyar felirat hianya miatt pihen a sorozat? :mrgreen:
Van felirat :) ÉS KI AZ AKI NEM NÉZI???
Én nem nézem, főnök. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 16., hétfő 22:44

Suits: Uccsó kettő laposabb volt, de alap, hogy nézem.

Homeland 2/7 Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dana - Finn gyalogos-gázolós szál nagyon erős.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 16., hétfő 22:41

TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgan-nel mi a fene van már? Az első részben mutatták, hogy elindult Rick után de még mindig semmi :kivagyhe:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azóta Rickék megtettek madjnem 1000 kmert. Hacsak nem talált magának járművet vagy fuvart akkor soha vagy csak 5-6 évad múlva találkoznak. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 22:35

Van felirat :) ÉS KI AZ AKI NEM NÉZI???
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 16., hétfő 22:34

Suits uj reszeit nezitek meg? Vagy a magyar felirat hianya miatt pihen a sorozat? :mrgreen:

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2015. február 16., hétfő 17:03

Egy kérdés twd-vel kapcsolatban, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgan-nel mi a fene van már? Az első részben mutatták, hogy elindult Rick után de még mindig semmi :kivagyhe:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 16., hétfő 16:46

TWD
S05 09-10

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pajtás jelenet mi volt már...a környéken az összes fa kidől, de az a szar kis pajta persze érintetlen marad...a pap biztos égi segítséget kért. :roll:
Az elmúlt részt sem értékeltem, Ty halála elég banális és béna volt. Máskor mikor bemennek a házba 100x leellenőriznek mindent, most meg Ty hallja hogy ott veri az ajtót a két gyerekzombi, akkor miért nem tesz valamit már? Vagy ölje meg őket, vagy legalább zárja be az ajtót. Amikor képeket nézegetett akkor is teljes csend volt, simán meg kellett volna hallania a zombit a hörgéséről és a lépteiről is. A zombik alapvetően nem csendesek amikor embert látnak...mostmeg f@szom az egészbe...bírtam Ty-t jó karakter volt pedig. :-(

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 16., hétfő 16:28

Sorozatfüggőség: level semi-pro :D Megtettem a Lost-számokat lottón. :coffee: Hátha :luck:
"And my heart will leave you never."

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 16., hétfő 16:20

Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Közepes rész volt számomra . A noir hanglatú bejátszások nekem is tetszettek . A Chayton szál gyenge volt . Rebecca szintúgy . Kai és Hood vívódása tetszett .
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bakker de lassú rész volt . A hidas jelenetnél jót nevettem amikor el dodge-oltak a zombik elől . A pajtás rész is elég érdekesre sikeredett . Ki hagyhatta ott a vizet , talán Morgan , vagy csapda volt ? A következő részre úgy látszik újra felpörögnek az események .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 16., hétfő 15:28

realistahuni írta:Banshee

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ebben a sorozatban 3 terminátor is van, Lucas, Chayton és Burton. Ezek bármilyen vesztes helyzetből ki tudnak mászni, ilyen szempontból azért átesnek az írok a ló túloldalára szerintem. Rebecca dolgot én sem értem, eléggé vergődés az egész. Ettől függetlenül tetszik az évad, csak túl sokat kell várni az új részekre. :/
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bizony, sok az az egy hét + mostanában vasárnap este érkezik a felirat is, majd 9 hónap szünet a következő évadig... :D
Chayton férfiasságával végzett Hood, remélem nem fogják elnyújtani a karakterét a következő évadig, mint anno Rabbit esetében, szerintem nem sok van hátra neki. A Burton-Nola fight minden résznél eszembe jut, amikor mutatják a szemüvegest, a Fatality pedig epic volt. :Đ Rebecca nagyon jól néz ki még mindig, azonnal megkedveltem, amióta megjelent az első részekben, de a mostani "főnökösködése" kicsit tényleg erőltetett, mondjuk az tetszett, amikor nem hallgatott rá az a tajparaszt, és utána adott neki hátulról.
Korrekt volt egyébként az aktuális rész is, tetszettek a visszatekintések, Hood gondolatai, parázs 15-20 perceket kaptunk részről-részre (ami a második felét illeti egy adott résznek), nálam eddig a harmadik rész volt a legjobb.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: