Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 12:02

. Tehát átlag 155 milliót kapnak majd várhatóan... Attól meg nincs is messze a 200 milliós élcsapat, illetve 150 milliós utolsó helyzett.
1 milliárd volt a belföldi, az nőtt 70%-kal, 1,7-re. (cikk szerint)
A külföldi volt akkor mondjuk 850 körül. Ha erre prognosztizálsz egy 50%-os emelkedést, akkor az 1,25 lesz, összesen 2,95, átlagban 145 millió.
Az arányok eddig az elsők és az utolsó között meg 110/75 volt, tehát az utolsó helyezettnek járó 150 milla még mindig messze van.
Nem?
Nem az éllovasoknak kijáró 200 milliót sokallom, és furcsállom, hanem az utolsóknak járót.
látod, és pont azt tettem... B-)
Látom bizony.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 17., kedd 11:39

Véleményem nem változott attól, hogy most van egy jobb sorozatuk.Csak kevesebbet írok mert annyira összeszarta most mindenki magát a barcától csak lehoztok :D ... majd szezon végén meglátjuk kinek lesz igaza.
Nem vagyunk éppen hanyatt esve,de ami tény az tény,a dolgok jelen állapotában jobbak :D
Ezzel nehéz vitatkozni.De hosszú még a szezon...
Legalább az atma úgy látszik kiszállt,de mondjuk azt sem kiabálnám el...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 11:38

Nem értem miért kell ész nélkül terjeszteni néhány oldalnak a hülyeséget. Pont mint a James mezek esetében, 1 nap alatt 1 millió vagy mi volt :lol:

3 évre írtak alá, 5,1 milliárd fontért, ami úgy nagyjából 6,6 milliárd euró. Egy évre levetítve 2,2 milliárd euró, van 20 csapat.
Átlagolva 110 millió....
PL-nél értem én, hogy Ázsia, de nem tudom elképzelni, hogy ott ennyire néznék az angol közép és kis csapatokat. Honnan jön ez a sok pénz? :/
Egy probléma van...Ez az új szerződés kizárólag a belföldi közvetítésekre vonatkozik, tehát semmi köze Ázsiához meg a világ többi részéhez. A marca-s, lentebb belinkelt kimutatás is ugye 1,8 milliót ír az angolokra, ami a mostani szerződésből nyilván nem jönne ki, tehát abban benne vannak a nemzetközi közvetítések is.
Tehát az az átlag 110 millió, az csak a belföldi közvetítésekből jön össze, és ehhez jön majd a külföldi értékesítés pluszban. Most ha jól számolom, az 1,8ból nagyjából 1,2 milliárd euró a belföldi rész. Tehát a mostani áron ahhoz a 110-hez jön még 30 millió. De várhatóan a külföldi bevétel is emelkedni fog, számiljunk 50%-kal (belföldinél ugye 70 volt), az méág 15 millió. Tehát átlag 155 milliót kapnak majd várhatóan... Attól meg nincs is messze a 200 milliós élcsapat, illetve 150 milliós utolsó helyzett.

Remélem mindenki tudta követni a számolást! :roll:
Nem árt gondolkodni neha. Nem bántásból irom, de életszerű hogy egy Wigan majd tobb pénzt kap mint a világ ket legnagyobb klubja?
látod, és pont azt tettem... B-)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 11:21

Annyira az volt a téma, hogy milyen sok pénzt fognak most kapni a PL csapatok, hogy igazából, nem kezdtem el ezen agyalni... Eleve nem értem miért linkelgetek olyan oldalról amin lehoznak olyan híreket, hogy a MU viszi nyáron Cé-t és Bale-t. Nem vagyok formában mostanság... :he:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 11:16

Nem árt gondolkodni neha. Nem bántásból irom, de életszerű hogy egy Wigan majd tobb pénzt kap mint a világ ket legnagyobb klubja?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 17., kedd 11:04

morientes írta:
Most azok a leghangosabb Barca csodálók, akik akkor mélyen temették, kivéve talán dzsit. :mrgreen:
Ő keményen áll a vártán,de repedezik a páncél már,árnyaltabban fogalmaz mostanában ő is... :)
Na de elég a személyeskedésből,ez már itt off.
Véleményem nem változott attól, hogy most van egy jobb sorozatuk.Csak kevesebbet írok mert annyira összeszarta most mindenki magát a barcától csak lehoztok :D ... majd szezon végén meglátjuk kinek lesz igaza.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. február 17., kedd 11:02

Realista24 írta:A meccsek időpontja jobban igazodik kelethez. Szerintem.
Ezzel tisztában vagyok. Én ezt a 200 és 150-es Géci hsz részre írtam még. Bármennyire is jobb időben vannak a meccsek, ennyi pénzt szerintem akkor sem lehetne kitermelni. De ezt már Te is írtad. :)

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 10:55

Pipita írta:Ezt honnan?
Most lehet magam alatt vágom a fát, de szeretek őszinte lenne (ez egy igen rossz tulajdonság, de ilyen vagyok...). Minden hónapban van 1-2 nyugis nap amikor ráérek seggelni melóban a gép előtt (mint ma is), és amikor nem pörög a fórum akkor néha átnézek oda, és el-el olvasom miket írnak ott. Ez történt most is, és láttam, hogy pont írnak ezekről a tv-s díjakról. A soymadridista volt kiirva forrásnak, amit meg is néztem és kummára nem találtam ezzel kapcsolatos cikket. Úgy voltam vele, hogy biztos én vagyok vak aztán inkább bemásolom ide hátha hasznos lehet. Hát nem volt az ezek szerint. Ezért pedig bocsánat... ismét... :/

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 10:24

Nem értem miért kell ész nélkül terjeszteni néhány oldalnak a hülyeséget. Pont mint a James mezek esetében, 1 nap alatt 1 millió vagy mi volt :lol:

3 évre írtak alá, 5,1 milliárd fontért, ami úgy nagyjából 6,6 milliárd euró. Egy évre levetítve 2,2 milliárd euró, van 20 csapat.
Átlagolva 110 millió....

Kiegészítés, a spanyolok összesen 500-600 milla között kapnak, aminek majdnem a fele a két nagyhoz megy. Durva.
Honnan jön ez a sok pénz? :/
A meccsek időpontja jobban igazodik kelethez. Szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 17., kedd 10:21

Szép lenne, ha egy Hull City több pénzt kapna TV-s pénzből, mint mi vagy a Barca. Bár így is túlfizetik őket, aztán nulla focija van a legtöbb angol alsóházas csapatnak...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 10:17

Pipita írta:
A Premier League új kontraktusa értelmében a sereghajtók 150, az éllovasok 200 millió euró körül fognak keresni évente.
Ezt honnan? Nem néztél valamit félre véletlenül?
Ez rengeteg pénz...
Ez sztem is fals.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 17., kedd 10:16

A Premier League új kontraktusa értelmében a sereghajtók 150, az éllovasok 200 millió euró körül fognak keresni évente.
Ezt honnan? Nem néztél valamit félre véletlenül?
Ez rengeteg pénz...

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 17., kedd 10:16

Köszi a választ és a linket.

Én is úgy olvastam, hogy el lesz osztva igazságosabban, ami azt hiszem érthető. 100 millió felett csak a Barca és a Real keresett, kicsit ez majd vissza fog csökkenni. De nem hinném, hogy ez érdemben befolyásolni fogja a dolgokat.
Nem gondolom, hogy most el kell majd adni Messi-t és Ronaldo-t.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. február 17., kedd 10:08

Köszönöm a válaszaitokat!

PL-nél értem én, hogy Ázsia, de nem tudom elképzelni, hogy ott ennyire néznék az angol közép és kis csapatokat. Honnan jön ez a sok pénz? :/

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 9:55

A Premier League új kontraktusa értelmében a sereghajtók 150, az éllovasok 200 millió euró körül fognak keresni évente. Spanyolországban 2016-tól lesz érvényben a kollektív szerződés, amely nem teszi lehetővé, hogy a Real Madrid a valóban ráeső részt kapja meg. Várhatóan minimálisan csökkenni is fog bevétel, ami legalább 50 millió eurós hátrányt okoz az angol éllovasokhoz képest.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 9:53

Én úgy emlékszem, hogy próbálják rávenni a két nagyot a közös tárgyalásra, nekünk még nincs vevőnk a következő szezonra, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. február 17., kedd 9:45

Realista24 írta:Ezért is harcolt a liga, meg az összes klub, hogy a két nagy is álljon be a sorba és együtt tárgyaljanak.
Nem úgy volt, hogy sikerült is valami egyességre jutniuk, hogy valamelyik évtől közösen hirdetik meg? Gondolom ezért is kötött a Barca csak egy évre. (Vagy félreolvastam a korábbi hsz-t? :D )

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 17., kedd 9:31

lesliejr írta:Tv-s jogdíjakban nem vagyok otthon. Ez a 140 millio sok vagy kevés? Eddig mennyi volt?
tavalyi TV-s bevetelek (tucsoki linkelte pont egy hete PL topikba)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 9:28

lesliejr írta:Tv-s jogdíjakban nem vagyok otthon. Ez a 140 millio sok vagy kevés? Eddig mennyi volt?
Szerintem sok. Hasonló összegek voltak korábban is. A legtöbb Európában a Barcáé és Realé, odaverik az angolokat is. (bár ők most kötöttek egy mega deal-t, így nem tudom mennyi jut az elsőknek.) De a probléma gyökere ugye ott van, hogy az angolok kollektívan adták el a jogokat, a spanyolok pedig 16+1+1 arányban, és így jelentősen gyengülnek a "kicsik".
Angliában az utolsó is kap 70 milla körül, a spanyoloknál meg 15-20 körül talán.

Ezért is harcolt a liga, meg az összes klub, hogy a két nagy is álljon be a sorba és együtt tárgyaljanak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 17., kedd 9:19

Tv-s jogdíjakban nem vagyok otthon. Ez a 140 millio sok vagy kevés? Eddig mennyi volt?

Vissza: