Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 20., péntek 8:23

Ez azt jelenti, hogy gyak. edző nélkül elég jól tolják mostanság.

Meg (remélem) azt is jelenti, hogy az első komoly csapat megfingatja majd őket.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 8:14

Anoeta után úgy döntött LE és Messi, hogy megnemtámadási szerződést kötnek egymással a csapat érdekében. Ez az eredményeken már látszik, noha a két fél kommunikációja szinte nulla egymással. LE-nek a csapattal való kommunikáció is gondot okoz, de a legnagyobb ellentét Messivel van.
Xavi, Iniesta és Bartomeu is beszélt korábban az edzővel, hogy mindenkinek arra kell törekednie, hogy Messi boldog és elégedett legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 19., csütörtök 14:28

Mondjuk Reus esetében nem biztos,hogy kell majd ilyen kitétel,nem áll úgy a helyzetük.
Mata mindig megmosolyogtat engem is, minek, hova?!
Közülük egyik sem fog jönni szvsz.

Egy kp már sanszosabb, meg egy jobboldali védő, Danilo nem is lenne rossz.

Messze van ez még, egyelőre váltsák le az elnökséget, aztán lehet tervezgetni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 19., csütörtök 14:09

Toti: odáig már nem jutottam el, Mata nevén mindig elmosolyodok. :lol:

Azt nem tudom mennyire lehet ilyen kritériumot szabni, de gondolom a transzfer után kölcsönben maradnának (már ha jön egyáltalán valamelyikük), akkor már elképzelhető, hogy lehetséges ilyen kikötés. :hmmm:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 19., csütörtök 14:01

danianevem írta:
Csabi írta:...
Összegezték az eddigi pletykákat, még Koke, Verratti meg Marquinhos és Laporte is nyugodtan felkerülhetett volna. Egy ilyen kik jöhetnének lista a MU esetében érdekesebb lenne, ők papíron már leigazolták fél Európát. :lol:
nem feltétlen a képen található nevek a lényegek (bár az sem mellékes :mrgreen: ), hanem a poén szempontjából az, h ezek úgy akarják őket leigazolni, h közben megtiltják nekik, h a bl-ben pályára lépjenek. :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 19., csütörtök 13:57

Csabi írta:...
Összegezték az eddigi pletykákat, még Koke, Verratti meg Marquinhos és Laporte is nyugodtan felkerülhetett volna. Egy ilyen kik jöhetnének lista a MU esetében érdekesebb lenne, ők papíron már leigazolták fél Európát. :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 19., csütörtök 13:42

Csabi írta:neeeeee: https://pbs.twimg.com/media/B-M4YNPCcAAE3Wm.jpg

a képen látható játékosokat igazolná le a barca. akik januárig a csapatjaikban maradnának és nem játszanának csak a ligában és a kupában

mindfuck. sírok. :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondolom ez valami vicc,csak hogy hol van még április elseje :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 19., csütörtök 13:35

neeeeee: https://pbs.twimg.com/media/B-M4YNPCcAAE3Wm.jpg

a képen látható játékosokat igazolná le a barca. akik januárig a csapatjaikban maradnának és nem játszanának csak a ligában és a kupában

mindfuck. sírok. :lol: :lol: :lol: :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 17., kedd 21:08

CS0ki írta:És néha tud vele focizni, néha nem? Nem hinném, hogy a szabadrúgásoknál annyira zavarná a térde, vagy amikor sorozatban rossz döntéseket hoz. Biztos rossz a térde, de akkor is rossz volt, amikor hármasával lőtte a gólokat.
ha ennyire zavarja a térde, akkor ne játszon, hagyjon ki pár hetet vagy amennyit kell, de ha játszik, akkor ez ne legyen kifogás..
Pontosan nem tudjuk mi van a térdével,lehet hogy létezik az a fájdalom,amiről beszél,és az is abszolut lehet,hogy ez a probléma,nem állandó,hanem pl terhelés függvénye,hol jobban és hol kevésbé fáj vagy zavaró.

Ha ez lehetséges ok,akkor is szerintem ronaldo inkább akkor megy át állat módba,ha belül,lelkileg rendben van,ez látszik akár egy adott meccsen is,hogy a teljesítménye hogy tud változni,a lelkületével arányosan. A manus nagyon függ a pillanatnyi lelki állapotától,szenvedélyes és akaratos,ha nem megy neki,akkor dühöng,sok ilyen alakkal találkoztam már a pályán,nála ha nem jön be pár dolog akkor ez így vetül le,egyre idegesebb lesz és egyre többet vét.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 16:02

Na igen...nem akarok oltári baromságot írni, de több ezer fontos tétel rémlik egy pub esetében, ha minden csatornát nyomatni akar.
Jaja...de a sok sörön vissza is jön! :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:59

CS0ki írta:
Amennyire én tapasztaltam, nem jellemző. Bár csak kis szegletét ismerem ilyen szempontból Angliának, de nem véletlen vannak tele a pubok kora délután. Van pár ismerősöm, aki ilyen helyen dolgozik kint, és inkább elmennek és ott iszogatnak, minthogy fizessenek havonta ennyit egy csatornáért.
Én olyan infókat találtam, hogy 7-10 millió körül van az egyéni előfizetők száma. A puboknak meg többet kell fizetniü keleve, hogy lehessen náluk nézni a közvetítéseket. Folyik be a pénz mindenhonnét... :hmmm:
Na igen...nem akarok oltári baromságot írni, de több ezer fontos tétel rémlik egy pub esetében, ha minden csatornát nyomatni akar.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 15:50

Amennyire én tapasztaltam, nem jellemző. Bár csak kis szegletét ismerem ilyen szempontból Angliának, de nem véletlen vannak tele a pubok kora délután. Van pár ismerősöm, aki ilyen helyen dolgozik kint, és inkább elmennek és ott iszogatnak, minthogy fizessenek havonta ennyit egy csatornáért.
Én olyan infókat találtam, hogy 7-10 millió körül van az egyéni előfizetők száma. A puboknak meg többet kell fizetniü keleve, hogy lehessen náluk nézni a közvetítéseket. Folyik be a pénz mindenhonnét... :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 13:37

Angliában az emberek képesek kipengetni 70 fontokat a sportcsatornára havonta,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 13:35

Ilyen téren igaz. Egy másik szemszögből megközelítve viszont egy MU teszem azt úgy fizet majd ki akárkiért 100 milliókat vagy többet, hogy meg se nagyon érzi azt...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 13:12

Egyébként engem nem érdekel mennyit kap ott a nyolcadiktól lefelé valaki, mert pénzük lehet, de a top játékosok számára akkor sem lesznek vonzóak, hosszútávon nem hinném, hogy előre tudnának lépni.
Ott inkább az a baj, hogy a nem top csapatokból fogják elhalászni a használható embereket.Ahogy már az utóbbi időben sok ilyen példa volt, hogy a hollandoktól vagy olaszoktól, de spanyoloktól is oda mentek inkább a játékosok.

De amúgy igen, a mi részünkről a legdurvább probléma, hogya top csapatok kaszálnak majd olyanokat, amivel nem fogunk tudni versenyezni.
Magyarán könnyen lehet, hogy még ennél is jobban fel fog borulni a piac... :|
Inkább az a baj, hogy pont, hogy helyére kerül a piac, azaz minden ország a fejletségi, és pénzügyi lehetőségeihez mérten tud pénzt fektetni a fociba. Angliában az emberek képesek kipengetni 70 fontokat a sportcsatornára havonta, meg emellett még kijárnak rohadt drágán meccsekre is 50-60 ezren. Spanyolország ezzel nem tud versenyezni, olaszország pláne nem. Németország meg azért nem, mert ott jobban be van szabályozva az egész, az egész ország működése tudatosabb, visszafogottabb.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 12:46

Realista24 írta:Az már inkább zavar, hogy pl. egy MU majd 200 millát fog kaszálni, mellé ott van a mezszerződése (az mennyi is? 80-90 milla egy évre) és az egyéb finomságok. Vagy ott vannak az olaj csapatok, eddig is kimeríthetetlen forrásaik voltak.
Magyarán könnyen lehet, hogy még ennél is jobban fel fog borulni a piac... :|

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 12:44

Ami már tényleg nincs messze a 150-től, a madrid által kapottól meg pláne...És ez nagyon nem jelent jót.
A Barca elnöke is elmondta, hogy az angol bajnokság sokkal versenyképesebb, a la ligát meg kis túlzással vagy a Real vagy a Barca nyeri, ezért nem olyan kelendő.

Egyébként engem nem érdekel mennyit kap ott a nyolcadiktól lefelé valaki, mert pénzük lehet, de a top játékosok számára akkor sem lesznek vonzóak, hosszútávon nem hinném, hogy előre tudnának lépni. Az már inkább zavar, hogy pl. egy MU majd 200 millát fog kaszálni, mellé ott van a mezszerződése (az mennyi is? 80-90 milla egy évre) és az egyéb finomságok. Vagy ott vannak az olaj csapatok, eddig is kimeríthetetlen forrásaik voltak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 12:34

A cikkben euró van.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... e301423f47
Igen, de ez a teljes. Az 1 milliárdról meg 1,7-re növő pedig a belföldi, és az fontban van. Azért számoltam az 1,87-ból 1,2-vel, mint beföldi, és nem csak 1 milliárddal.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 12:31

A cikkben euró van.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... e301423f47
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 12:30

1 milliárd volt a belföldi, az nőtt 70%-kal, 1,7-re. (cikk szerint)
A külföldi volt akkor mondjuk 850 körül. Ha erre prognosztizálsz egy 50%-os emelkedést, akkor az 1,2 lesz, összesen 2,9, átlagban 145 millió.
Annyi, de fontban, tehát euróban 2,1-re nő, és 1,2 volt eddig. 680 akkor a külföldi, ha az 50%-kal nő, akkor az 3,12 milliárd, csapatonként 156 millió euró.
Az arányok eddig az elsők és az utolsó között meg 110/75 volt, tehát az utolsó helyezettnek járó 150 milla még mindig messze van.
Nem?
Nem az éllovasoknak kijáró 200 milliót sokallom, és furcsállom, hanem az utolsóknak járót.
A 13/14 es alapján az utolsó cardiff nagyjából 80%-át kapta meg az éves bevétel egy csapatra jutó átlagának. Az új számok alapján ez az utolsó helyzettnek 125 milliót jelent nagyjából. És akkor a külföldi eladások nem emelkednek annyival, mint a belföldiek. Ami már tényleg nincs messze a 150-től, a madrid által kapottól meg pláne...És ez nagyon nem jelent jót.

Vissza: